mako106 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 v trenutku ko se vzroki in posledice izenačijo ni trenutka le večnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 en vzhodnjaški modrec po imenu Mako Stoses je nekoč rekel eno pametno....vsaj za moj okus....čudna so orodja ljudi za doseganje vsega, niča in enosti, vse je v nas ne v orodju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 nisem ji dorastel na tak način, kot si ga od moškega želi prerasel sem ga skupaj z njo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 mariborski hribčki in dolinice, grički in kotlinice komaj čakajo da se koma spravi na kolo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 bluzi se mi...spet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 we`re good Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 slučajno...bolj počasi razmišljam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 idi rajši spat, kot da si ga tu bluziš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 imagination emotion feeeling:o|o: razvijam v nulo...samo sem počasen....ampak temeljit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 ne me bluzit tle, pliz... preberi naslov teme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 počasi se mi zdi, da razumem magijo ljubezni je, čeprav se mi včasih zdi da je ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 vidim, da vedno bolj obvladaš bluz leve in desne poti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 brez soli. sstane pomagaj ji, prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 počasnost valovanja možganskh nevronov kot plima in oseka spodjeda obrežje ega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2006 v preprost mozaik se sestavljajo čakre ki iščejo svoje mesto v meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 smrt in rojstvo spopad mojstrov življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Želim si potovanj a doma občutivatemno slo bližinedrug drugega omamni čar ednineki v ljubezniustvarjata jo dva Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Vse življenje dan na danvsak dan znovavsak dan sproti tudi midva ko najbolj ljubišdvom se te loteva vsak je lahko goljufvsak lahko ogoljufan. xrosex xrosex Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Znova in spet potujeva na začetku vsak samzase in iz sebetja v vsakdannato še eden od drugega vseeno kam xrosex xrosex xrosex Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 iz hrepenenja v hrepenenje iz stiske v stisko iz muke v bolečino a ko je najbolj hudovrneva v najino se ednino. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Sinočisi bil lep kot lunain toplejši kakor sonce. Tvoja ljubezen je večjakot lahko dojamem. Ostala je tišina. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Skrita sva pred vsemi in govorim ti brez besed. Samo ti razumeš mojo zgodbo čeprav povedano pred množico. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Ne bom se pretvarjalada sem levinjaki premaguje sovražnike. Če bi obvladala sebebi bila zadovoljena. Sem le prah na poti mojega dragega,a se bom pobrala iz tega prahuin zacvetela kot vrtnica. Kot luna bom zasijala iz teme,izvor svetlobe sem našla,ne bom ostala nevidna. Vroč plamen se bo dvignil iz tal,kot ljubezen postala bom neskončna. In če pride konec tudi potem,igrajte glasbo mi glasno,da ponese me v nebo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Življenje jeDajanje in sprejemanje Sprejemanje in dajanje jeIgra Igra jeŽivljenje. Življenje ni sen.A sanje so najlepši del življenja. Vse ostalo je teater.Kako lepo je igrati v dvoje. xrosex Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2006 mislim da sem se vrnil čisto samosvoj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.