Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 solzice skeleče grejo prosto pot prepustijo prostor radosti in miru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 o Namaarček. tako je. rada jokam, še raje pa se smejem. ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 pa ja. jaz se cmerim skoz, ko me tišči v prsih. je lažje pol ... če se pa le da, se trudim, da se mi ni treba preveč trudit za režanje. za solze se pa tudi ne rabim dosti trudit. občutljivka sem, pa kaj. solzico si potočil, ko si mel house arest? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2007 sončka ni skuštran nisem nič mi ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 sončka ni, popeglana sem, vse-eno mi je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 iščem sebe v temi in povsod kjer me ni, izgubila sem stik, boli boli ... kako je lahko žalost lepa? ni ni ni. dokler ne mine, ne dobi smisla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 iščem sebe v temi in povsod kjer me ni, izgubila sem stik, boli boli ... kako je lahko žalost lepa? ni ni ni. dokler ne mine, ne dobi smisla. iskati se v takem trenutku je težko.. jaz sem se tega naveličala in se kar prepustim.. temu, da čimprej mine.. pa tale dan mi gre nekako še bolj na živce, ker naj bi bil prisoten nekje drugje.. čakam večer, tiste magične trenutke sveč na pokopališču, da se temu prepustim.. zaenkrat tega dneva še ne čutim, kot ne čutim ničesar.. samo neko žalost. Mačona upam da naju čimprej mine.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 prepustila sem se ... pa vseeno nočem, da predolgo traja. razen če se tako navadim, da mi je vseeno. mogoče bo pa lepo, še preden mine. ko mine, bo pa prelepo. prehoda niti ne bom prav zaznala. kaj je sreča brez žalosti? ne bi je čutila, če ne bi poznala žalosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 kaj je sreča brez žalosti? ne bi je čutila, če ne bi poznala žalosti. vsaka stvar je za nekaj dobra.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. november 2007 Avtor Prijavi Deli 23. november 2007 prozorno ujemi pozornost trenutek časa negibnega 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. november 2007 Avtor Prijavi Deli 23. november 2007 šivi se parajo srce se trese nebo odpira in to je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. december 2007 Avtor Prijavi Deli 2. december 2007 upirajoč se razumu gre srce svojo pot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 nič ni treba zapletati, vse se odpleta samo od sebe, bolj preprosto ne bi moglo biti, čudovito. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 kje si da te objamem, da se spet čutim eno z vsem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2007 Avtor Prijavi Deli 9. december 2007 i don`t wanna fight i want my heart Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 So tell me why you went away Has my love not been enough to stay In my life it’s been the saddest day Now I’m walking on my lonely way In the whisper of the wind is you helps me handling all the things to do Show me how the angels fly I'm still missing you Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. december 2007 Avtor Prijavi Deli 10. december 2007 love is be me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 spet ti gre bluzenje. WB. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. december 2007 Avtor Prijavi Deli 10. december 2007 semena sejejo polja sreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2008 kjer vse je se nič ne dogaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2008 nič je konec žalost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ni prostora za žalost, naj gre v nič, naj da prostor veselju, ki se že vriva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ni prostora za žalost, naj gre v nič, naj da prostor veselju, ki se že vriva. veselju ki se vriva...v nich? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 nisem mojstrica metafizike ... pa logike tudi ne .... čeprav se ravno ukvarjam z "logiko stavka", skladnjo ... veselje je veselje je to je vse ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.