aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 iz ekstrema v eksces, iz ekscesa v ekcem, iz ekcema v ekstrakt, iz ekstrakta v ekstrem.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2008 iskrenost kupuje prijatelje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 to je utopija Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 utopichni depresionizem zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 ja lukne so prou posebna zvrst uzhitkouv ene padesh, v druge te zakopljejo, spet v tretje gresh trd in pridesh ven moker in mehak... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 100% sm bil, da ti debata o luknjah ne bo ušla pa to men tema na kozho pisana... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2008 game of life is menthal control around us Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Life demands games in order to see that we can play from the heart and with the heart (Are you still having fun - Eagle-Eye Cherry?) (če me pa ne bo noben pohvalil za ta moj bluz pa grem domov ) Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Ja seveda in potem jaz prižgem luč! In vidim.......tisočere odtenke barvin tud tebe in vse druge... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2008 sonce prebuja vse okoli nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 sonce prebuja energijo v nas,sonce vidi vsak umazani pas,sonce se ne sprašuje,sonce vsakega, ki si želi, v svežino obuje. http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s025.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2008 vsi smo svoja energija skupaj sinergija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2008 trpljenje je neudobnost izbire lastne iluzije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2008 prijatelj sonca in lune zaveznik dneva in noči prepletajoči se žarek teme in luči mi je zašepetal sreče ni sreča smo mi vsi ko nas ljubezen prebudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 it's so simple ... for you ... kdaj sem še znala bluzit ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 Overhead the albatross hangs motionless upon the airAnd deep beneath the rolling wavesIn labyrinths of coral cavesThe echo of a distant timeComes willowing across the sandAnd everything is green and submarine. And no-one called us to the landAnd no-one knows the wheres or whysBut something stirs and something triesAnd starts to climb towards the light Strangers passing in the streetBy chance two separate glances meetAnd I am you and what I see is meAnd do I take you by the handAnd lead you through the landAnd help me understand the best I can And no-one calls us to move onAnd no-one forces down our eyesAnd any-one speaks and no-one triesAnd no-one flies around the sun Cloudless everyday you fall upon my waking eyesinviting and inciting me to riseAnd through the window in the wallCome streaming in on sunlight wingsA million bright ambassadors of morning And no-one sings me lullabiesAnd no-one makes me close my eyesAnd so I throw the windows wideAnd call to you across the sky(PF) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 muhasta sem,domišljava sem, sebična sem,pa kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. jaz ...........jaz .............jaz ...............jaz ................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2008 it`s so simple...for you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. april 2008 Avtor Prijavi Deli 8. april 2008 there is a way called noway Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. april 2008 Avtor Prijavi Deli 8. april 2008 izzven nas smo v nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 o bluzatorja , čer Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. april 2008 Avtor Prijavi Deli 8. april 2008 my mamma allways says there is a hell in heaven of love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. april 2008 Avtor Prijavi Deli 8. april 2008 ma samo bluzim...sorry...no 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. april 2008 Avtor Prijavi Deli 9. april 2008 fluidnost ustavljenega časa umirja norost življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 možno ni pa dokazanoedino kar je smiselno je neskončno sovraštvood tega ne more biti škodenajvečja sranje je zmeraj prišlo od ljubljenihkak bi se reklood sprejemajočihslinjenj moj drobni prispevek k mizantropski srenji Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.