lia 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 moje življenje pa ni pravljica je filmski mix terminatorja in Cvetja v jeseni. ti tudi Brut zreš v zametke cvetov, ki ne nikoli ne bodo obrodili sadov v kri , ki ne neha teči,in reke, ki jo polni izvir solz,ki jo napaja ta solzna dolina,iščem lepoto in jo najdem šele , ko noč prežene dan,ko oblaki preženejo žgoče sonce,ko dež spere umazano sapo dneva,skozi raztrgano zaveso izlitega oblaka,skozi posebni efekt nebeškega lučkarja,moj vrt zasije v pravljičnih barvah,torej vse je v osvetlitvi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Popolna modrina morjapopolna belina neba ne moreta prekriti črnine zemlje. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2008 love is to strong love is to unique love is you and me...love is strong too love is unique too love is through you to me through me to you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. oktober 2008 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2008 zaprem oči zemlja me pokriva nebo se odkriva nič besede umrejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 kratek, srečen, jezn, napet, zmedenmoj danmirna brez vednosti moja je nočtam kjer me ni, kjer ne vem kam sem šeltam tiho, lučka moja še v enosti tlitam kjer sem sam Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. oktober 2008 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2008 there is a hole in nonameland full and empty who cares Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 hudomušne misli call of duty 4 jebi se sj je samo igra Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Zakaj v primež me držiš,kako naprej da me ne uloviš?Nisi vreden moje te krvi,pusti me, da ne boli.Vsi jezni lovijo te, a ti na pot postaviš se.Ulijejo vase te,o blagor njim, zadeti ne spoznajo te. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. oktober 2008 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2008 iščem ljubezen a se ne najdem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. oktober 2008 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2008 hodim po poti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 danes sam jutri sam pojutrišnjem sam vedno sam vedno z nekom Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. oktober 2008 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2008 nočem ne morem ne znam čisto živeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. oktober 2008 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2008 neskončno neverjetno neslišno črne oči mesečine gledajo nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. oktober 2008 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2008 malenkost več kot nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 kva sem že hotu napisat Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. november 2008 Avtor Prijavi Deli 4. november 2008 malenkost manj kot vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2008 Prijavi Deli 6. november 2008 peacefaithtrustbirthtenderneslove Na licih moja malapoletje ti žariledena mrzla zima ti v drobnem srcu leži Nekoč bo vse drugačene dvomi o tem nikarNa licih imela boš zimo a v srcu poletni žar (H.Heine)zdaj smo pa tam, zima bo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. november 2008 Avtor Prijavi Deli 6. november 2008 seductive mind is in the heart Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. november 2008 Prijavi Deli 6. november 2008 Že dolgi nisem bluzila tu,nevem zakaj? a tko je to. Vračam se nazaj v raj...med zveri...pazit moram, da ne polomim si čeri Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. november 2008 Avtor Prijavi Deli 11. november 2008 korakamo pribito zabito volja vseh vodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. november 2008 Prijavi Deli 11. november 2008 ne vodi volja vsehvodi volja močnejšega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. november 2008 Avtor Prijavi Deli 11. november 2008 ne vodi volja vsehvodi volja močnejšega iluzija pribito zabitega volja ni samo moč...je vse in nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. november 2008 Prijavi Deli 11. november 2008 iluzija pribito zabitega volja ni samo moč...je vse in nič ha ha ha vse je nič in nič je vse....po tvoje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. november 2008 Avtor Prijavi Deli 11. november 2008 ha ha ha vse je nič in nič je vse....po tvoje hehe...moje je tvoje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. november 2008 Prijavi Deli 11. november 2008 hehe...moje je tvoje... a res? menda da kar je tvoje je tvoje odlično....res daš? ma da veš....kava ...kavaaaaaaa bo enkrat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.