mako106 11. november 2008 Avtor Prijavi Deli 11. november 2008 dam ti....izbiro ostalo je le vprašanje tvojega namena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. november 2008 Prijavi Deli 11. november 2008 dam ti....izbiro ostalo je le vprašanje tvojega namena ...izbora med kavo in tabo a lahko oboje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. november 2008 Prijavi Deli 14. november 2008 posnemam nemo igram se tiho pretvarjam se naglas to sem kao jaz cilj Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. november 2008 Avtor Prijavi Deli 24. november 2008 love is to simple for me...love is simple for me too Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. november 2008 Prijavi Deli 26. november 2008 na belih odejah snega, kamor seže oko se lesketa pravljica odseva preko mene in tebe , se odbija v nočno nebo sanjava življenje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 27. november 2008 Prijavi Deli 27. november 2008 sem zombi, ki ti govori - itak boš umrlasem zombi, ki te opominja, da ne živiš 1000 letpa se obnašaš takosem zombi, ki ti pravi 100 let bo hitreje mimo kot boš pričakovalsem zombi, ki samega sebe opominja sem lasten svet v glasu, ki se brez vednosti širi na okoli Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2008 Prijavi Deli 27. november 2008 nisem to kar misliš,sem vse in sem nič,v vsakem trenutku sem začetek in konec,kar sem včeraj, nisem danesin kar bom jutri še nisem nikoli,danes najdeno, je jutri izgubljeno,jutri me bo našlo,kar me je včeraj zgrešilo... vmes mislim nate,v vseh tvojih oblikah,tako pozabim nasev vseh svojih bolečinah,brišem prah s spominov,ostaja samo, kar se je dotaknilo ,nečesa kar ne poznam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. november 2008 Avtor Prijavi Deli 30. november 2008 za vse je čas ne mineva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. november 2008 Avtor Prijavi Deli 30. november 2008 voda teče času se odreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. december 2008 Avtor Prijavi Deli 1. december 2008 odgovor preteklosti posadi vprašanja prihodnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. december 2008 Avtor Prijavi Deli 2. december 2008 moč upanja vodi me bližje širnim daljavam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. december 2008 Avtor Prijavi Deli 2. december 2008 izgubljeno vprašanje odgovori tisočere odgovore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. december 2008 Prijavi Deli 3. december 2008 voda samo teče brez cilja. voda vije struge nežno in močno. voda žuboreče se veseli potk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. december 2008 Prijavi Deli 3. december 2008 bi me videlče ne bi bilo svetlobev temi bi otipalz blazinicami drselčez vrat in pod blazinicami prstovpljuskal na moje obale Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 na ulicah mesta tišinav meni žuborideževni danodmevi leta trkajo na durisanjam jutrišnji danna valovih pozabeme odnašav temno oblačno neboker ne vidim lune,je potem ni,kje si potem ti,tudi tebe ni,ker te več ne vidijo moje oči.sedim sredi kupa ničesar,ne vidim se,morda tudi mene že dolgo več ni preko veličastne mavrične lojtreplujem v nebesa, sredi morja neskončnih čeri,in morda, sem že tam,pa vendar, kjer tebe ni,ne , to ne morejo biti nebesa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2008 Avtor Prijavi Deli 7. december 2008 čisto počasi se odkriva malo morje neskončnih oceanov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2008 Avtor Prijavi Deli 21. december 2008 we are the nobodies of everybodies Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 drgetammrazmraziin žalostna prsih sediskozi zaledenelo šipomi miselk tebibeži Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2009 prošnja brez zahvale ljubezen brez trpljenja iskanje brez cilja iščem a ne najdem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2009 bližje sem višini se je oglasila globina in se čisto približala sredini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 20.1.2009 isščoč vodov pregradah motnihneznanih ločil zabredem v polnostsamo podobe... ... ne morem zatisniti očesaskeli me, srbi meporabila sem preostanek oljaza to, da lahko diham Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 vsi takojtuzdajza nazajza naprejnočempredvsem pa zakaj zdajzakaj jazroke obvisijo in telo obleži izmozganona tnalu življenjane grenaprejne nazajčisti vakuumizzsesa še tistomalo življenja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 osamljen v gostoti teles in med obrazi mask.oči odkrivajo dušo in tako vsaka krinka pade,realnost je drugačna, ampak le resnica osvobaja.biti svobeden in hkrati neizmerno ljubiti. povejte, je to možno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 kaj boš z neskončno svobodo, ki je vir neskončnih skušnjav? resnično kar osvobaja je neodvisnost od tisoč in ene želje, ki prihaja pred oči vsak dan neizmerno, ali ni to nekaj tako strašansko velikega? da mi človečki tega sami od sebe nikakor ne zmoremo ljubiti pomeni vse upati,vse odpustiti,ne delati hudega..... osamljen v gostoti teles in med obrazi mask.oči odkrivajo dušo in tako vsaka krinka pade,realnost je drugačna, ampak le resnica osvobaja.biti svobeden in hkrati neizmerno ljubiti. povejte, je to možno? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 kaj boš z neskončno svobodo, ki je vir neskončnih skušnjav?hmmm... resnično kar osvobaja je neodvisnost od tisoč in ene želje, ki prihaja pred oči vsak dan neizmerno, ali ni to nekaj tako strašansko velikega? da mi človečki tega sami od sebe nikakor ne zmoremo ljubiti pomeni vse upati,vse odpustiti,ne delati hudega..... tole si pa zelo dobr napisala mogoče bi bli pa mi človečki presenečeni česa vsega smo zmožni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.