BINGA-BONGA 21. december 2005 Avtor Prijavi Deli 21. december 2005 Ja ves Bikec, od bab pa ne duha ne sluha! A si se vdal v usodo, da bos samski samcat in osamljen? A nisi nobeni vsec? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Binga Bonga, zdele sem pa jest že na vrsti. Kako je z mojo love? xrosex xrosex Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 [color=#6633FF]Ufm kaj pa imate tule? Sem bolj redko na forumu zadnje čase pa sploh ne folgam...Binga, prosim, če mi nujno pogledaš za dva fajn gospoda (51 let, lasje temni, z rahlimi sivimi nitkami), na enega sem zjutraj mislila med umivanjem zob in me je (po dolgem času) ravno takrat poklical Sem od šoka skoraj pojedla zobnmo ščetko.... Gospod je malo starejši od mene, na zelo ugledni poziciji in že doooolgo sva si všeč, se pa nič ne zgodi....Kaj tu vidiš? Drugega , prav tako simpatičnega gospoda pa sem danes spoznala, ko sva bila skupaj na kosilu , je pa tujec.... Se mi zdi zelo zagoneten... Verjetno je dolga lista za čakat.... Tenx! [/color]Madonca, sem prebrala tista pravila pa ne vem, a sem tolk butasta , ampak ni mi jasno, česa pravzaprav se je potrebno držat??? na vrstni red bom počakala (prav po ovnovsko težko), pisavo sem ti polepšala, onih cvetk nevemkakšnih ne znam prilepit gor (vsi tudi nismo neki računalniški friki!) Sori, ampak res ne kapiram tvojih "pogojev", BB. Čakajoča na odgovor, te lepo pozdravljam! mene imaš pa itak na fotki levo Se mi je zdelo, da je tu devica na delu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. december 2005 Avtor Prijavi Deli 22. december 2005 KSANTIPA OONA PRIMAVERA ZGORAJ JE VRSTNI RED ZA PETEK! Na prejsnjih straneh so pogoji sloganja. Ce ve ne morete malo precitati pa tudi jaz ne mislim odgovarjati! Sploh pa za take, so se ena slogarska vrata odprta, takoj tukaj zraven, ne morete zgresiti! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delfinka 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Če si ti to vzela kot žalitev, tvoj problem...drezala sem pa zato, ker sem vedla da boš to potrdila. Še vedno sem istega mnenja. Ti kar naprej kraljuj...mogoče se bo forum preimenoval v forum pravil...pa po izburu tako imenovane ¨tumaste¨tajnice, ki ne dohaja tvojih pravil, ker jih kar naprej nizaš. Pa če si že fauš, da sem sodelovala z ninotom..če si pa kopirala te poste cel teden...pa še zdaj nevem komu na čast. Itak so to bla stara vprašanja in stari odgovori. Pa če bi ostali na onem forumu tudi ne bi bila na zgubi. Kakor koli že..se ne vtikam več. Uboga mantiska..kakšnih prispodob je deležna. Pa se vrtinčkajmo naprej Citiraj Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 BB! Jutro! Vidim, da aktivno delaš Zelooooo pridna Saj jaz tud, na žalost pa ne tistega, kar bi me veselilo Ne jamram, ampak študiram, kako čimprej iz nastale situacije x!x Tako si čez dan večkrat spomnim nate..... na tole stran pa ne morem, ker me ima (veš kdo) vsako sekundo na oku (pa dobro veš zakaj)..... ampak, sem močnejša, bom to že nekako speljala.... no, če bi lahk čez dan še kaj tle napisala, bi bilo boljše.... hja, samo če pa bi me dobili na teh straneh, bi že bila na grmadi Lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 KLAVDIJA Spet ti en crn hodi,tokrat ima bolj vesele namene. Ima pa ljubosumno zensko v hisi. Nekaj na 8 denarja pricakuj ali pa darilo od tega tipa. Drugega denarja okoli tebe ni.Zdaj pa tole: Caka te velikanski kreg s tvojim ljubim, ki je ves tecen in nervozen. Ne vem, ce je to bivsi, to je pac oseba, v katero si zaljubljena. Svetlolaska = noseca in dobra.... noc.... Binga Bonga, moram reči, da dobro šlogaš.Tole z velikanskim kregom z mojim ljubim nisem verjela, a se je včeraj zgodilo prav to. Žal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Mantishttp://www.websmileys.com/sm/fingers/fing10.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Mantis http://www.websmileys.com/sm/happy/057.gif Bravo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. december 2005 Avtor Prijavi Deli 22. december 2005 MANTISKA MAYCKA AMBERCKA RIKICA KLAVDIJA Kolk me u dobro volo spraute. Hvala! Mantiska vestno opravlja svoje dolznosti, tako da mi zadaja prepotrebno delo. Ce ne povem, kaj mislim, se bo spet javila kot ena uzaljena tajnica, torej: 100 x sem ti ze rekla, pusti babe na miru, ce ne navedejo kar zahtevam pa nic! Potem pa ti dobrodusnica jim svetujes, potem pa imam prekomerno delo. Maycka, a poezije pa nisi vidla, ze prou! Ambercka, ti si kot popercek, prides, popopras in odides! Rikica, pejt se grema ucit, pejt! Klavdija - Hvala, lep teden, bo ze bolje!http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a062.gif Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. december 2005 Avtor Prijavi Deli 22. december 2005 VRSTNI RED za PETEK, 23. 12.2005 1. Mantis - tajnica - 13/303 *2. Maya - svetovalka - 12/298 *3. Rika - nagrajenka - 11/274 - 12/284 * 4. Cespljica - 12/286 *5. Lexika - 10/237 - 12/285 *6. Nyky - ok - *7. Amber - ok - *8. Primavera - 11/264 - 12/287 *9. Liana - 12/281 - 12/288 *10. LaLuna - ok *11. Abaddon - 12/295 *12. Bikec - nagrajenec - 13/304 *13. MooDancka - nagrajenka - 13/308 * MojcaPu - 4/100 - drugi torek Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojcapu 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Binga-Bonga se ti zahvaljujem za tvoj odgovor (4/100). Po novem letu se ti pa spet malo javim, pa upam, da se bodo ti črni oblaki že dvignili, da se bo videlo daleč.Veliko zdravja in dobre karte še naprej!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. december 2005 Avtor Prijavi Deli 22. december 2005 Mojca, pa ti bom vseeno drugi torek pogledala glede sluzbe, ce je ze kaj konkretnega! Lepo se imej! Hvala! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojcapu 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 BB res ti hvala, tega pa nisem pričakovala!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 jazpa še vedno ne vem, kaj pomeni številka, ki si jo napisala pred mojim imenom 11/264. To je številka mojega posta, ni pa nobenega odgovora. Dala si me na nekakšen vrstni red za petek...Verjetno bo jutri kaj, ne? Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liana 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Pozdravljena Binga-bonga!Najprej bi ti zaželela lepe božične praznike in uspešno,zdravo,ljubezni polno novo leto2006,pa da bi ti bila tvoja pomoč ljudem na forumu n-krat povrnjena!Moram te spet pohvalit glede prejšnjega vedeževanja,so si stvari sledile tako kot si napovedala.Zdaj bi te pa prosila,če si boš še lahko vzela čas zame za petek,če jih imaš pa preveč pa potem za v torek ali nas.petek,če bi mi lahko malo povedala glede službe in ljubezni.Najlepša hvala in srečno!Jaz:23.let,temno-rjavi dolgi lasjeOn :24.let rjavi lasjeLiana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. december 2005 Avtor Prijavi Deli 22. december 2005 Lianca, si ze na listi pa tudi Primavera, ki ne vem, kaj jo motijo moje stevilke in kako to, da ne razume, pa zahvala tudi Mojcipu! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ximi 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Živjo BB! Prosila bi, da mi pogledaš v karte in poveš ali ima projekt, katerega otvoritev načrtujem kmalu, izpolnil pričakovanja in mi omogočil živeti moje sanje. Že vnaprej hvala za odgovor. P.S. Srečen božič ter veliko sreče in uspeha v novem letu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. december 2005 Avtor Prijavi Deli 23. december 2005 Hvala Bonga, vse mi štima, vsak vprašanjček je bil odgovorjen, resi maš red . Zdaj mi pa mal poglej kaj me lepega čaka v tem tednu do skoka v novo leto. Kakšni se bodo okoli mene sukali, en svetel , mlajši (od mene) vem, da ne bo, ali pa me morda vsaj gleda? Jaz svetlo rjava, mal čez 40, married. RIKICA 1. O blondincu ne duha ne sluha.2. Tvoj oce/sorodnik bo nekaj bolan.3. Tvoj ljubljeni je polen denarja in posesiven.4. Ti pa ljubosumna, tecna, zalostna, kregala se bos zaradi sluzb in negativnih odgovorov.5. Dobra stvar pa je, da tvoja prijateljica, ki zivi dalec, misli nate in pa na to, kako bi ti zrihtala kaksno delo. 6. Slab teden, razen ljubljenega, ki te bo razveseljeval. Pa bodi tudi ti prijazna! ... noc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. december 2005 Avtor Prijavi Deli 23. december 2005 (lexika @ 16. Dec 2005 ob 14:08) hvala za odgovor, res sem ti hvaležna.(Član št.5367, str.4,št.96)Drugač pa sem razvezana, nimam tipa, ki bi bil moj srčni kralj, tako da vidiš verjetno moja dva sinova, 29 in 18.mlajši je svetel, z njim imam malo težjo komunikacijo zadne čase.Lepo, da mi prihaja nekaj novega, saj zdaj ko sem brez službe res ni fajn. Mogoče bom pa srečala novo ljubezen.Ko boš utegnila pa poglej, če se bo vidlo, ali bom dobila novo službo, ali pa partnerja.zaenkrat pa hvala, in imej se dobro, Lexika LEXIKA No fajn, da si mi povedala, da imas 2 pobcka. Spet bo svetel naredil en kregec s starejsim ali pa z enim sorodnikom, ki pa misli na pot ali je oddaljen ali pa prihaja pa tudi bolan bo nekaj malega, prehladek. Ja pa kaj ti jamras, saj imas doma v hisi enega zaljubljenega svetlega/svetlo rjav, plesast, siv, ki srcno misli nate pa je tudi ljubosumen na tvojega moza najbrz, no oba sta. Ta zgleda bolj en sef. Glede sluzbe pa nic, celo zalostna bos, ker ti bo en temen tip telefoniral/pisal in te spravil v slabo voljo... Da pa mu bova to preprecile, da te ne bo mogel sprovocirati, pa mu posljiva tegale nindota, da ga bo malo hipnotiziral, in da se bo malo odobrovoljil, pa se ti ga takole poglej ali pa mu ljubeznivo in sexy odgovarjaj ... noc... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. december 2005 Avtor Prijavi Deli 23. december 2005 (Češpljica, Dec. 2005) Sem te prosila hmm že kar nekaj časa ,da mi malce pogledaš v karte...berem tvoje odgovore,na vrsti bom šele v torek...pišeš pa,da je bolje da odgovarjaš privat,meni je vseeno,kot ti bolj ustreza...veš pozabila sem ti napisati da sem sama-ločena...z dvema otrokoma 4 in 9 let....to da sem črnolaska stara 32 let pa sem že napisala....Skratka upam,da imaš zdej vse moje potrebne podatke za en bister pogled v naprej....res me zanima kaj me čaka.... CESPLJICA Ja, to pa nisem rekla, da odgovarjam raje privat! Samo tistim, ki imajo res kaksne velike probleme, ce ne pa je tukaj bolj jasno. Imas vprasanje, ki lahko zahteva kilometerski odgovor. Taka vprasanja mi niso vsec, meni so vsec konkretna. Niti ne vem, ce si v sluzbi, ce imas tipa .... Tvoj dobri sorodnik/oce misli nate ali zivi dalec?Rjavolasi sinko bo dobil od fotra kaksno darilce in pa tudi razveseljiv klic. No, zdaj pa ti: Caka te veliko srajne + kreg z enim crnim, zaljubljenim, tecnim, dobro situiranim, tako da bos kar zbolela. Ti si pa itak zaljubljena, pa na sex mislis, on bo pa tezil.Evo, to je to.... ... noc... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. december 2005 Avtor Prijavi Deli 23. december 2005 Ufm kaj pa imate tule? Sem bolj redko na forumu zadnje čase pa sploh ne folgam...Binga, prosim, če mi nujno pogledaš za dva fajn gospoda (51 let, lasje temni, z rahlimi sivimi nitkami), na enega sem zjutraj mislila med umivanjem zob in me je (po dolgem času) ravno takrat poklical Sem od šoka skoraj pojedla zobnmo ščetko.... Gospod je malo starejši od mene, na zelo ugledni poziciji in že doooolgo sva si všeč, se pa nič ne zgodi....Kaj tu vidiš? Drugega , prav tako simpatičnega gospoda pa sem danes spoznala, ko sva bila skupaj na kosilu , je pa tujec.... Se mi zdi zelo zagoneten... Verjetno je dolga lista za čakat.... Tenx! Madonca, sem prebrala tista pravila pa ne vem, a sem tolk butasta , ampak ni mi jasno, česa pravzaprav se je potrebno držat??? na vrstni red bom počakala (prav po ovnovsko težko), pisavo sem ti polepšala, onih cvetk nevemkakšnih ne znam prilepit gor (vsi tudi nismo neki računalniški friki!) Sori, ampak res ne kapiram tvojih "pogojev", BB. Čakajoča na odgovor, te lepo pozdravljam! mene imaš pa itak na fotki levo Se mi je zdelo, da je tu devica na delu PRIMAVERA Ja no, bom probala te osrecit. Ne vem, zakaj ti tako tezko razumeti, da RABIM SAMO BARVO LAS in pribl. LETA!!! Ah, nic ti ne bom zdajle slogala, odgovori mi to, pa bom potem tukaj dodala! AMEN ... noc ... No, a je blo tko tezko? Ti + Belohaljec = 0, ima zensko. Ce pa je privat dr. pa ima itak tak odnos, samo da kaj dobi! Poklanjam ti Sifrerjevo: ZALJUBLJA SEM SE U SVOJGA ZOBUZDRAUNIKA, le kako naj to mu zdej puuveeeem.... Ti + Tujec = 0, ker je vmes en tvoj ljubljeni. Dobila pa bos en zmisljotinski tel. klic/pismo/mail od ene tvoje sorodnice in to zaradi dela. Evo, zdaj pa sem malo drugace pogledala: Ponuja se ti hisa/stanovanje ali pa dober zasluzek. En svetel gospod je posesiven pa tudi ti. Med vama je najbrz darilo. Ja, no, to bo ta, samo nadaljevanja pa ne bo. Itak pa mu ne stoji, vsaj v kartah tko pride. Ali imas v sluzbi eno res dobro prijateljico? Potem pa je najbrz se ena svelolasa, ki pa je ljubosumna in premozna, a ti ne bo delala tezav. Slabega ni nic okoli tebe .... zivjo .... A SI TI NA SLIKI? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. december 2005 Avtor Prijavi Deli 23. december 2005 Pozdravljena Binga-bonga!Najprej bi ti zaželela lepe božične praznike in uspešno,zdravo,ljubezni polno novo leto2006,pa da bi ti bila tvoja pomoč ljudem na forumu n-krat povrnjena!Moram te spet pohvalit glede prejšnjega vedeževanja,so si stvari sledile tako kot si napovedala.Zdaj bi te pa prosila,če si boš še lahko vzela čas zame za petek,če jih imaš pa preveč pa potem za v torek ali nas.petek,če bi mi lahko malo povedala glede službe in ljubezni.Najlepša hvala in srečno!Jaz:23.let,temno-rjavi dolgi lasjeOn :24.let rjavi lasje Liana LIANCA http://www.smeski.com/razni/table/thankyou.gif vracam ti lepe zelje in pa vesela sem, da lahko slogam takim, ki se vestno drzijo mojih navodil in ne sitnarijo. Kaj naj bi se spremenilo v parih dneh? Razumna mlada punca si, bravo! Sprasujes me glede sluzbe: delas ali isces? Ja, povej mi, koliko pa je bab v tej sluzbi? Pa tudi moski! Ali prodajas, natakarica? Veliko cencanja vidim, z enim svetlim se bosta pa tudi nekaj sprickala, on tecnari. Zdi pa se mi, da je od tvoje srcne prijateljice fant. Ali je tvoj mili zelo navezan na mamo? Oh, fino, eni vajini starsi vama bodo nekaj velikega dali. Ceprav pa se ta mama zelo rada krega. Tebe pa caka ali eno stanovanje ali pa ena sluzba in to preko enega crnega, ki misli nate. Mogoce je ponudba za delo. Ce je, se je primi, ne bo slabo. Drugega opozorilnega ni nic, slabega tudi ne, druzba in spet druzba.... Lepo se imej, praznuj pa tole za sreco.. Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 CESPLJICA Ja, to pa nisem rekla, da odgovarjam raje privat! Samo tistim, ki imajo res kaksne velike probleme, ce ne pa je tukaj bolj jasno. Imas vprasanje, ki lahko zahteva kilometerski odgovor. Taka vprasanja mi niso vsec, meni so vsec konkretna. Niti ne vem, ce si v sluzbi, ce imas tipa .... Tvoj dobri sorodnik/oce misli nate ali zivi dalec?Rjavolasi sinko bo dobil od fotra kaksno darilce in pa tudi razveseljiv klic. No, zdaj pa ti: Caka te veliko srajne + kreg z enim crnim, zaljubljenim, tecnim, dobro situiranim, tako da bos kar zbolela. Ti si pa itak zaljubljena, pa na sex mislis, on bo pa tezil.Evo, to je to.... ... noc... ojej no takole pa res nisem holla da me slečeš,genau do gatk si me.........hmmmm no ja je kar je.....Moj oče,oz sorodniki jep so daleč.....kolk mislijo name nevem.....vem pa da sm sama...tamal itak dobiva brezvezna darilca,kej konkretno uporabnega pa itak da ne...ne on njega....na klice pa ne odgovarja,pravi vedno nimam časa,nočem.....itak mam sranjna premalo,kaj če mi zdej še ta črnolasec,čeprav so mi tačrni njamsi.....koga vraga bom zbolela a od njegovega tečnarjenja..ne maram tečnih ljudi,se jih izognem naokoli naširoko..........s čim mi bo težil*??? Na zej sem bla kar konkretna.......a je kul??Zlata si! Pa fejst pridna.....lep dan... aja..tole zadnje he zanimivo,čeprav nimam pojma o kom ti to....ha ha ha..vseeno HVALA ...vse lepo ti želim..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 BB, ja lepo jutro Preberem jaz, preberem.... a ker je tko kot je, mal manj komentiram.... pa če sem mal slabše volje, ne trosim tega pol okol.... Saj veš, privajam se, bo že.... no, na kratko.... včeraj je "ona" imela srečo, da imam ljudi, ki me moralno podpirajo - če ne, bi ostala brez zob... nisem nasilna, a ko je over limit je over.... Ti kr lepo še pridna bod, pa se oglasim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.