Skoči na vsebino

BINGA-BONGA ŠLOGA

BINGA-BONGA

Recommended Posts

:flower: MANTISKA :flower:

A si ti sluzbo pustila? xrolleyesx Nc te ni vidt!

Sploh ne odiram naprej! Tist t crn je tko zalublen, da se mu ze kr mesa. Povabil te bo domov pa pa bos ti sama sla k njemu ali bo pa on prisel. Ja pa tudi ti nisi cisto ravnodusna, ne?

Tvoja srcna prijateljica: Ljubosumna, misli nate, tecna in nervozna. Mama bo najbrz nekaj zbolela, naj se pazi prehladov. Miren teden.... noc.... http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/d078.gif

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 520
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ojla binga-bonga

no sm stara 15, bom 16, mam rjave lase z blon prameni. pa me zanima kako mi kaže zdel kej v love.

njlepša ti hvala xDDx

***pinkylove***

:flower: PINYlove :flower:

Za zacetek: bolana bos, denar bos izgubila, kregala se bos z enim svetlim gospodom.

Ljubezni okoli tebe ne vidim, no, res pa je, da te en crn fantek grozno gleda, ti pa njega, pa misli letijo kot strelice. Pa je od dalec, ne zivita v istem kraju. Mogoce ja kdo iz Foruma, Chata?

Caka pa te lep denarcek ali darilo od enega svetlega fantka, ki pa ne stanuje doma, je dober, zaljubljen. Toda to se ne bo cez par dni. Toliko ... noc .... xlove2x xpresentx :detelca:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

:flower: BIKEC :flower:

Mislis in mislis in premisljujes. Daj povej mi, kaj je to za ena ljubezen med teboj in najbrz sefom, no enim staresim od tebe, svetel? To pa ni vec res, tip te prav obozue!

Ja, ja, eno kazen bos placal, nekaj na 9. Ali pa nekaj v sluzbi, ne ne, prav doma ti prihaja. Mogoce pa izpit, ce je profesor crn. Itak pa se ti spet bliza kreg z enim crnim gospodom.

Crna ima tipa, svetla pa tudi enega rjavcka.... sexa 0, krega 0.... noc.... :zoro: xsurprisex xyiyax

xflowx Hvala! xflowx

Šef uradno sem jaz, neuradno oče, čeprav je vmes še mati (družinsko podjetje), ki bi lahko ustrezal tvojemu opisu. Nisem vedel, da me obožuje, ker sva si kot pes in mačka x:Dx

Glede kazni, upam, da je diploma, se mi zdi, da je profesor črn ja, ga nisem videl že dve leti x:Dx Bo kar bo x:Dx

:flower: SPOMIN :flower:

Oja, seveda je mogoca, gledata se , oba pa sta posesivna, se mi zdi. Ja no, tezka bo, ali ima kdo od vaju sina? Kar naprej en pobcek hodi. Zensk ne vidim okoli njega, no lahko da bi bila ena svetla, pa nic kaj resnega. Samo ne vidim pa ljubezni med vama. Ker tudi tebi eden rjav zaljubljen tezi in se bos tudi kregala.

Ti bos dobila denar, ali pa ti bo en crn, mlajsi, malo bolehen predlagal kaj v zvezi s sluzbo. No, pricakuj nekaj. Ce pa cakas stanovanje/hiso vedi, da bo vse v redu. Nekaj bos zbolela.... noc.... :detelca: xpresentx xwizardx

Binga-bonga

Najlepša hvala za odgovor, če sem prav razumela je veza torej možna ampak glede na to, da ne vidiš ljubezni ( tako sem razumela ) je veliko vprašanje ali naj se sploh še kaj "angažiram" v tej smeri. Sina ima on in to dva ( sta dvojčka ). Jaz sem mislila da sem po dolgem času našla nekoga, pa izgleda da tudi tokrat ne bo nič. Torej čakam na boljše čase...tisti rjavi pa mi res teži, ampak jaz ne želim imeti nič z njim.

lp S

Popravljeno -> Spomin

:2src: hvala za odgovor, res sem ti hvaležna.(Član št.5367, str.4,št.96)

Drugač pa sem razvezana, nimam tipa, ki bi bil moj srčni kralj, tako da vidiš verjetno moja dva sinova, 29 in 18.

mlajši je svetel, z njim imam malo težjo komunikacijo zadne čase.

Lepo, da mi prihaja nekaj novega, saj zdaj ko sem brez službe res ni fajn. Mogoče bom pa srečala novo ljubezen.

Ko boš utegnila pa poglej, če se bo vidlo, ali bom dobila novo službo, ali pa partnerja.

zaenkrat pa hvala, in imej se dobro, Lexika

x;)x

Binga js bom znorela k ne najdm tvojga posta, k si odgovorila, se že pol ure tukile j.... stran 4 št. 92 si napisala kuga hudiča pa to pumen, sej si kao razložila sam men ni pol k jasn zdej.

ne najdm-čist konc. A mi mal pomagaš prosm?

ne morm normalno gledat postov k morm vsazga posebi kliknt namest, da bi vse pa lepo po straneh in kr neki.sj morm Marso prašat zdj zakva je to tko.

butast, kr vn padem tkole. :vio: :o|o:

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

:flower: PETRA 135 :flower:

A si pod ocetovo kontrolo? Tvoj tip bo dobil veliko denarja. Tebe pa lepo gleda en svetlolasi, dober je, toda ti gledas stran. Ja, nekaj bo narobe z ocetom.

Ti + tvoj bivsi = posesivnost, toda zdi se mi, da ima eno zaljubljeno.

Tebe pa cakain to prav kmalu en rjavolas: zaljubljen, prihaja z dolge poti okoli 100 km, grozno misli nate. Ali sta skupaj v kaksni soli, poslu? Pa darilo ti prinasa. No,tako, te dni ti bo en rjav dal eno darilo, mogoce pobavil na vecerjo. To je ta, z njim se ti obeta vse lepo, jasno, ce se bos zaljubila.

Pricakuj pa tudi, da se ti bo tvoj ex javil.... noc.... xlove2x

Hy Binga Bonga.

Evo:) Spet se js malo javim:)Najlepša hvala za odgovor. Zaenkrat me zanima neki glede tega šloga. To kar si mi napovedla,se nej bi zgodilo v tednu dni oz 14 dni,, ali nej bi zgodilo,če dlje časa? Najbolj me zanima,to glede bivšega,da se mi bo javil.

Najlepša hvala.

Se oglasim nasledni petek:)

Binga js bom znorela k ne najdm tvojga posta, k si odgovorila, se že pol ure tukile j.... stran 4 št. 92 si napisala kuga hudiča pa to pumen, sej si kao razložila sam men ni pol k jasn zdej.

ne morm normalno gledat postov k morm vsazga posebi kliknt namest, da bi vse pa lepo po straneh in kr neki.sj morm Marso prašat zdj zakva je to tko.

butast, kr vn padem tkole.

:flower: CHILD :flower:

Ja, edina pot, ki bo kar kmalu ni tako dolga, mogoce 80 km in to zaradi posla. Pa tudi denar je vmes, malo, toda je.

Tvoj temnolasec pa bo krozil malo okoli, bolanckan bo, naj pazi, kako vozi in tudi veliko denarja bo izgubil.

Caka te en kregec s sorodnikom - oce?

Evo, to je to. Nic kaj poseben teden, vse po starem.... noc.... xsurprisex

Jooooooj, CHILDKA, ti si pa res V KRIZI. Ni mi jasno, KAKO NE RAZUMES, mogoce zato, ker je prevec jasno. Stran 4, post 92, ZAKAJ SEM PA JAZ TAKOJ NASLA?????

Hahahaaaa, Mantiska, ti pa si original! Ti pa si najdla prejsnji odgovor, a se tudi tebi malo vrtincka? xrolleyesx

Ja Binga Bonga pol pa gremo naši...., saj si rekla, da naj pridem x;)x Dala sem prošnjo za eno službo. Ali bom povabljena vsaj na razgovor.

jaz: svetlorjava, mal čez 40...

Hvala za odgovor. xsrcx

P.S. POjma nimam katero številko naj zraven napišem x?x Ta tvoja navodila...., saj vem, da hočeš RED, sam jaz pojma nimam katero številko hočeš x?x x?x x?x

:flower: RIKICA xvrtcx OPROSTI :flower:

Glede tega razgova:

1. Ce se bos pogovarjala z eno crno - NE BO 0.

2. Ce to gre preko tvoje srcne prijateljice, ki je bogata, ima hiso, zivi dalec, potem bo stvar OK.

3. Ce pa je posredi en svetel starjesi, vedi da ti bo telefoniral in nekaj mutil.

Lep pozdrav.... :detelca: xupx :detelca:

MANTISKA

Je ze spet 5 *. Negativne tocke, kako se pa napisejo? Lahko das samo oceno od 1 * do 5 *. No pa pustiva tole!

Poezija za :flower: MANTIS :flower:

Prisel bo cas, ko bos spoznala,

da bos kar sama ostala,

da potrebujes nekoga,

ki se ti v zivljenju ne roga!

Da ti ponuja roko v pomoc,

da bo vedno tudi v mislih navzoc!

Zenske in moski, vse se vrti,

ti pa samo oci odpri

pa ta pravega si izberi,

da bo cisto po tvoji meri,

da ti bo dal lupkov zvrhan kos,

pa se jaz ti dam enega na nos!http://www.cheesebuerger.de/images/midi/sportlich/f014.gif http://www.cheesebuerger.de/images/midi/engel/d035.gif

xsmx KWA SE MI JE DONS ZUTRI ZGODL! xsmx

Je zvonil mobi, odgovorim in zaspim naprej. Potem spet zvoni xsmx spet prijazno odgovorim, no, pravzaprav sprasujem, kdo je, pa je bila tisina pa sem mislila, da nekdo zajebava! xsmx

Zakljucek: Ta zadnji pa sploh ni bil klic xsmx AMPAK JE BIL MOBI NASTIMAN ZA BUJENJE! http://www.cheesebuerger.de/images/midi/muede/a018.gif

BB x:Dx ... hvala & sončen dan x:)x

:flower: Poezija za MAYO :flower:

Maya zelo rada nagaja,

Binga pa ji navaja,

da ce ji kaj zagusti,

naj se smeji z odprtimi usti!

Maya jo kdaj pa kdaj poslusa,

saj zivljenje jo resno izkusa!

Pa je nic ne skrbi,

ona se kar naprej veselo okoli vrti,

dela, plese in poje,

saj vesela je v dvoje!

Evo, za lep dan ti posiljam malo predzakonske idile!http://www.cheesebuerger.de/images/midi/muede/d016.gifhttp://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a055.gif

:flower: PINYlove :flower:

Za zacetek: bolana bos, denar bos izgubila, kregala se bos z enim svetlim gospodom.

Ljubezni okoli tebe ne vidim, no, res pa je, da te en crn fantek grozno gleda, ti pa njega, pa misli letijo kot strelice. Pa je od dalec, ne zivita v istem kraju. Mogoce ja kdo iz Foruma, Chata?

Caka pa te lep denarcek ali darilo od enega svetlega fantka, ki pa ne stanuje doma, je dober, zaljubljen. Toda to se ne bo cez par dni. Toliko ... noc .... xlove2x xpresentx :detelca:

hvala za odgovor xDDx

joj zgelda da mi ne kaže kej preveč dobr x:Dx ah zadežjem vedno posije sonce. ja črn xrolleyesx ah tega se pa ne morm znebit

joj kam sm zaplavala, uglavnm hvala za odgovor x:Xx

***pinkylove***

Samo ena sem,

pa vendar sem nekdo.

Ne morem narediti vsega,

pa vendar lahko kaj naredim.

Ne bom zavrnila tistega kar zmorem!

xflowx Hvala! xflowx

Šef uradno sem jaz, neuradno oče, čeprav je vmes še mati (družinsko podjetje), ki bi lahko ustrezal tvojemu opisu. Nisem vedel, da me obožuje, ker sva si kot pes in mačka x:Dx

Glede kazni, upam, da je diploma, se mi zdi, da je profesor črn ja, ga nisem videl že dve leti x:Dx Bo kar bo x:Dx

Ja, Bikec, jasno da se kregata, ampak on je rojen v takem znamenju, da ne prizna ljubezni, potem pa se tudi za to, ker je ex Jugoslovan in ni Italijan (ti namrec kar naprej govorijo Ti amo).

Glede diplome: Kdaj pa imas za oddati? A si jo ze? Hitr mi udguvor, d boma tegala profesorja mal zacarala xwizardx, hipnotizerala xhypnox, in da se te bo usmilu s 6 :88:! A ti bo dost? xrolleyesx

:flower: VAZNO OBVESTILO :flower:

NA VSAKI ZACETNI STRANI (ce imas nastimano na 25 strani) SO KAKSNA MOJA BOLJ VAZNA SPOROCILA, NAVODILA!

Kako naredis, da bos imel 25 strani?

1. Prvo poglej tukaj na desno zgoraj, kjer pise MOZNOSTI! Pise: Pikaz teme! Nastimajte :flower: STANDARD :flower:

2. Potem odpres OSEBNO STRAN, poglej spodaj levo pise: FORUMSKE NASTAVITVE, odpri in takole mora izgledati:

Nastavitve prikazovanja

Ali želiš videti podpise članov pri ogledu teme? Da

Ali želiš, da se ti v objavah prikazujejo slike, npr. smeškoti in pripete slike? Da

Ali želiš videti ikone članov pri ogledu teme? Da

Želiš dobiti obvestilo na Forumu, če imaš novo Osebno sporočilo? Da

:flower: Število objav, ki jih prikažemo na posamezni strani teme :flower: Uporabi forumske nastavitve :flower:

:flower: Število tem, ki jih prikažemo na posamezni strani foruma :flower: Uporabi forumske nastavitve :flower:

Evo, to je to! Zdaj pa na delo, da ne boste imeli zmesnjave!

Torej, tisti, ki mi pisete imate vedno vsi odgovori. Vse je lepo napisano, tam kjer je Vrstni red dneva. Se tole: TO KAR SLOGAM je NAPISANO S TAKSO PISAVO , drugo pa z normalno! xvrtcx

:flower: Klavdija + Spomin + Petra135 + PinkyLove :flower:

Pridne, hvala, cez 14 dni! :detelca:

:flower: DELFINKA :flower: Ja pa a ti misls, d sm jest cist butnena? Prvo me zalis, pises Ninotu za odgovore, njega hvalis! A ti mislis, da sem tvoje privatno orodje? Lep pozdrav! xrolleyesx

A meni pa nisi privoščila tedenskega šloganja :sori: bi mi napovedala da bom samo 2h spala v dveh dneh..ostalo pa delo in zabava;) Ni lepšega...

lepo se imejte..spet odhajam na delo;)

Ljubezen... njena bolečina se sladko dotika pekla in neba od njiju se duša svetlika kot mavrica.. DeLfInKa

Mogoce prevec visis na pc-ju, potem imas misli zbegane za ucenje.

x:Dx xrolleyesx

kdaj bom pa jest prišu na vrsto?! :inocent: x:o)x

aja, 3-ji :D fajn, ;)

ja jaz pa kaj vem, nasploh me mal zanima kako pa kaj

am ja, jaz mam rjave lese pa star 14,5 (maš tut sliko v vizitki)

bi blo pa lepo da bi še kej love pogledala je pa rjavolaska pa tut dobrih 14 stara

ojla bingabonga

spet js, sam rada bi te neki za frendico prašala

stara je 15 let, ma temno rjave lase in ma fanta 2 mesca

in jo zanima kako ji kej kaže v ljubezni

najlepša hvala za odgovor

***pinkylove***

Samo ena sem,

pa vendar sem nekdo.

Ne morem narediti vsega,

pa vendar lahko kaj naredim.

Ne bom zavrnila tistega kar zmorem!

butast, kr vn padem tkole.

Jooooooj, CHILDKA, ti si pa res V KRIZI. Ni mi jasno, KAKO NE RAZUMES, mogoce zato, ker je prevec jasno. Stran 4, post 92, ZAKAJ SEM PA JAZ TAKOJ NASLA?????

Hahahaaaa, Mantiska, ti pa si original! Ti pa si najdla prejsnji odgovor, a se tudi tebi malo vrtincka? xrolleyesx

hvala obema Mantis, Binga. :2src: x:Dx :2src:

včasih, ko grem na lunin net,noče lepo po vrsti postov kazat,tko,da je vse ena zmeda k gledaš :sniky: .

Zdej jih recimo kaže lepo in sem vse takoj našla, ma kokr se zmisl to računalo.

Čez dva tedna pol šefica, a ne? :flower: xmusicx xsuperx

:onfire:

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Glede diplome: Kdaj pa imas za oddati? A si jo ze? Hitr mi udguvor, d boma tegala profesorja mal zacarala xwizardx, hipnotizerala xhypnox, in da se te bo usmilu s 6 :88:! A ti bo dost? xrolleyesx [/b][/color]

Bo dost ja, sam se še ne mudi, ne bo še tako hitro z oddajo. Ti bom povedal v času, da ga boš malo xwizardx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...