Ximi 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Sem nova na tem forumu, zato sem pozabila k mojemu vprašanju dodati moje podatke. Torej gremo še enkrat: Prosila bi, da mi pogledaš v karte in poveš ali ima projekt, katerega otvoritev načrtujem kmalu, izpolnil pričakovanja in mi omogočil živeti moje sanje. Stara sem 25 let, imam temno rjave lase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 [/b] PRIMAVERA Ja no, bom probala te osrecit. Ne vem, zakaj ti tako tezko razumeti, da RABIM SAMO BARVO LAS in pribl. LETA!!! Ah, nic ti ne bom zdajle slogala, odgovori mi to, pa bom potem tukaj dodala! AMEN ... noc ... Moja barva las je temno rjava, skoraj črna, starost 33, gospod, ki me zanima pa je tudi temnolas, star 51 let, v beli halji Lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. december 2005 Avtor Prijavi Deli 23. december 2005 CESPLJICACe si znala Ninotu javno pisat iste stvari, zakaj si jih pa potem meni privat? Itak sem pol spustila, ce si opazila! A ti mislis, da ce danes slogam, se bo tist t crn, kr takoj oglasil! Saj ti nisem rekla, da bo danes, toda v roku tedna bo sigurno en crn nekaj zatezil. Mogoce bos pa na Silvestrovanju koga spoznala! Pridna, fajn bodi! RIKICADobro, frej si, uci se! Se vidma drugo leto! Lepo praznuj! Pridna.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. december 2005 Avtor Prijavi Deli 23. december 2005 (abaddon, petek 23. Dec. 2005)zdravo!zanima me če me v bljižnji prihodnosti čaka kaka sprememba na področju ljubezni. trenutno nimam nobene nagledane. imam črne lase, rjave oči, 4.5.1983 rojen. najlepša hvala za odgovor!lp g. ABADDON 1. Prihaja en sorodnik in to najbrz z drugega kontinenta. Prinasa ljubezen, dobro voljo + darila. Misli nate.2. Svetla, porocena + ti = misli. Moz je kot zandar. Najbr sta tvoja znanca, oba bolj svetla.3. Crna, se kar premozna, malo bolana zaradi sexa, ta pa je zihr in tudi zihr so vse posteljne komedije med vama!4. To je to, nevarnosti nobene okoli tebe, razen te ta crne, k se je mors pazt, d te med sexom ne pozre! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 zaka pa spet jst nism pršu na vrsto? pa tok me zanima res... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. december 2005 Avtor Prijavi Deli 23. december 2005 MAYA A je una svetla BULANA al je na dupustu? Je ni nc vidt! Tvoj tip te ma po malem dost. Cetudi je zaljubljen, mu presedas na vsake toliko!Ja, na, pa spet en crn guspot! Sluzba + vidva = Glede na to, da sploh vec ne odgovarjas na moja vprasanja, OBJAVLJAM, MAYA + BUCKO = IGNOR za 1 TEDEN, dokler ne najdeta, kar ne isceta, potem pa mene sprasujta! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Ves kaj, TI ME PA ZE OCITNO ZAJEBAVAS, to lahko CISTO VSI VIDIJO! NA VSAKI STRANI IMAS SIGURNO PO 2 ODGOVORA!!! hmm.. sory ampak res še nism vidu da bi ni zadn tedn odgovorila! če veš kje je mi prosim povej, grem zdajle mal pogledat ampak ne vrjamem da bom našel... . Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. december 2005 Avtor Prijavi Deli 23. december 2005 Sm mislna, d si bolj inteligenten! Upam, d se nism zmotila! NA USAKI STRANI NA VRHU IMAS VRSTNI RED, kjer lepo pise st. posta + stran! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 BUCKO Oba bosta bolana, najbrz prehladek. Tvoj oce te ima zelo rad in ga poslusaj, ko ti svetuje. Spet se bos kregal s tisim svetlim. Daril + denarja ne pricakuj.... noc.... Aja, kmal bi puzabla, sej res, Bucko + Bucka: Punca se je neki umirila, zgleda kr zalublena, sam pazi se tega svetlolasca, ta dela zgago. Bodi prijazen in ga ne pretepi... noc.... Nasvet: http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/d010.gif x x http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a074.gif evo našeu, sory... na 6. strani... sm mislu da je kje bližiu kjer sem našeu še od nekaj tednov nazaj... no jam sam neki, a je možn tut da ima temne lase? ker sam on je do zdaj delau probleme?! mislim pa tut jaz da je spet zalublena kot prej... al pa špe bol?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. december 2005 Avtor Prijavi Deli 23. december 2005 DRAGI ZVESTI Bingini SPRASEVALCI Srece ljubezni dobrih prijateljevanj poslovnih uspehov lepo druzinsko zivljenje vse to vam zelim ob Bozicu 2005/06. Hvala vsem za sodelovanje, za lepe in pohvalne besede, ki jih vracam z zahvalnostjo. Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 CESPLJICACe si znala Ninotu javno pisat iste stvari, zakaj si jih pa potem meni privat? Itak sem pol spustila, ce si opazila! A ti mislis, da ce danes slogam, se bo tist t crn, kr takoj oglasil! Saj ti nisem rekla, da bo danes, toda v roku tedna bo sigurno en crn nekaj zatezil. Mogoce bos pa na Silvestrovanju koga spoznala! Pridna, fajn bodi! RIKICADobro, frej si, uci se! Se vidma drugo leto! Lepo praznuj! Pridna.... ufaa...ti si pa mene zdejle fejst piknla,da nis škorpica....hmmmm...Glej draga moja....privat sem ti pisala po tistem,ko sem vidla da hočeš met tud ta podatek,al mam vezo al ne...pa kolk sm stara..oz če mam kej otrok......ja?pa neke stvari si omenjala naj pošiljamo na privat...ja?Tak da si ti mene razkrila..pa dobro zdje vsi veste da sm ločena oki..pa z dvema otročkoma oki?----hmmm če pa koga še kaj zanima pa nek izvoli...zej ko je že vse dano na ven...( sej to si hotla ne?) Ja sem ti pisala privat,he le zakaj,mogoče pa le vsem ne trobim kdo sem,kaj imam,čez kaj vse sem že šla v zivljenju itd...vedo samo no,kar napišem...no zdej vedo še več.se v imenu vseh zahvaljujem za tvoje dobro delo tu na forumu......... Drgač pa sory no,Ninota res dalj poznam ku tebe....ampak še vseen od vseh vsem le najboljše..tak da ne rabiš bit tako v halo...efektu...peace....nč slabga nočem......človek pa vsega takoj res ne more vedet,koga lahko,pa koga nesmeš..itd.....AJA PA DE NE POZABIM...KDO GRE KOMU V NOS...HMMM tud to! Gruntam če sm vsaj mal piknla,ker lahko še bolj.....jep!( bom dala zdej mir......oki? Drgač pa sem pridna kar skoz nč bat..... Ajd pridna mi bodi še ti!) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. december 2005 Avtor Prijavi Deli 23. december 2005 MANTISKA Cim si se ta crnega znebila, ti ze 2 nova stojita, oba svetla, en starejsi! Ta prihaja od dalec in je ze zaljubljen, torej ga poznas. Imel bo darilo, ki pa ti ga najbrz ne bo dal, ker se bos cudno obnasala. No, potem je pa se ta ta mau, k tolk na tvojo duso + sex misl, da moras paziti, da si ne bo kaj naredil! Ves je obupan zaradi tebe!Svetla = doma + sorodnik. Srcna prijateljica = hisa + 1 crn!Torej, do torka spet nove dogodivscine. Ma + ti = mir! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. december 2005 Avtor Prijavi Deli 23. december 2005 BIKEC Glede na to, da je nujno, ti moram povedat:Od mame pricakuj nenavadno bogastvo.Pricakuj pa tudi, da te bo ena blond, ki ima hiso, prav ljubezensko osvajala in ti plozala, kako je zalostna brez tebe. Trenutno je brez Kekca, mogoce pa je to ena druga! Itak s tvojo mamo se poznata, se mi zdi, no ena mama je vmesana. Same govorance s tipi.... pridn... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 [/b] PRIMAVERA Ja no, bom probala te osrecit. Ne vem, zakaj ti tako tezko razumeti, da RABIM SAMO BARVO LAS in pribl. LETA!!! Ah, nic ti ne bom zdajle slogala, odgovori mi to, pa bom potem tukaj dodala! AMEN ... noc ... No, a je blo tko tezko? Ti + Belohaljec = 0, ima zensko. Ce pa je privat dr. pa ima itak tak odnos, samo da kaj dobi! Poklanjam ti Sifrerjevo: ZALJUBLJA SEM SE U SVOJGA ZOBUZDRAUNIKA, le kako naj to mu zdej puuveeeem.... Ti + Tujec = 0, ker je vmes en tvoj ljubljeni. Dobila pa bos en zmisljotinski tel. klic/pismo/mail od ene tvoje sorodnice in to zaradi dela. Evo, zdaj pa sem malo drugace pogledala: Ponuja se ti hisa/stanovanje ali pa dober zasluzek. En svetel gospod je posesiven pa tudi ti. Med vama je najbrz darilo. Ja, no, to bo ta, samo nadaljevanja pa ne bo. Itak pa mu ne stoji, vsaj v kartah tko pride. Ali imas v sluzbi eno res dobro prijateljico? Potem pa je najbrz se ena svelolasa, ki pa je ljubosumna in premozna, a ti ne bo delala tezav. Slabega ni nic okoli tebe .... zivjo .... A SI TI NA SLIKI? Ja, sono io na sliki.Belohaljec ni privat, od mene ne dobi nič , le polno komplimentov, mi daje vedno tak popust, da me je res že sram. Ima pa žensko, nič novega, mene vseeno mika.O stanovanju/hiši drži, sem jo že dobila, čakam le na vpis v zemljiško knjigo. Danes so mi nakazali tudi en večji honorar->zato naredila veeeeeeelik obvoz mimo BTC.Svetlih gospodov v bistvu ne poznam, mi niso privlačni, imam eno svetlolaso kolegico (vse drži, kar praviš, ima tudi eno malo starejšo kolegico, ki me jako voli)Rada bi vedela, kaj konkretno Belohaljec razmišlja v zvezi z mano. Mi ne da miru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Binga-Bonga x!x Evo me zdaj x!x .... in prav čas sem si vzela, da Ti lepo vse po vrsti odgovorim in komentiram .... torej Ampak prej bi rada pa še tole (spet) povedala: Ko mislim, da Te že skoraj (mal) poznam, me znova in znova presenetiš Ma svaka Ti čast punca ....jao, definitivno si morala bit pridna v tem in še katerem življenju nazaj, da "imaš" to, kar z nami deliš..... Ej, BB, jaz gruntam in gruntam, kako Ti to rata in prepričana sem, da moraš bit ful pri sebi, ker Ti ne "šlogaš", ampak si "jasnovidna" na podlagi "jasnomiselnosti".... da pa je človek "jasnomiseln", pa je potrebno ogrooooooomno doživet, preživet in marsikaj skoz dat v lajfu .... tud slabega in težkega... ej, dobro veš, kaj Ti želim povedat x!x Sama sem že "spoznala" v lajfu kar nekaj ljudi, ki se ukvarjajo al s šloganjem, al s jasovidnostjo, al..... pač s stvarmi "alternativnih" variant.... zato Ti na podlagi mojih lastnih izkušenj govorim, da si res "svetla" izjema med temi ljudmi... zavedaš se vsega in veš, kaj delaš... vem pa še nekaj - da to, kar nam prezentiraš tu, je le majhen delček v Tvojem mozaiku sposobnosti, danosti in znanj..... ma cenim Te prav zaradi vseh teh stvari... in samo sanjam lahko, da bom kdaj vsaj mal "poduhala" Tvojih stopinj.... ma želim si ful to.... bit tko pri sebi in razvijat neke danosti, ki jih (mogoče) imam globoko v sebi (včasih privrejo na dan), a se ne znam poslušat in pol ne razvijam.... še 1x - IZJEMNA SI x!x ... berem to, kar ljudje tle pišejo, berem pol Tvoje odgovore, pa še pol komentarje na tvoje odgovore.... tako se mi je izoblikovala opisana slika..... No, zdaj pa komentar Tvojih besed zame: 1) - una (khm, saj veš, katera) je definitivno bolana (ampak ne prehlad in to) - menim, da ima resne zdravstvene težave (bolj ženskih variant- ki, če ne bo reagirala, lahko pusti hude posledice), ker ko "moram" bit v njeni bližini, "potegnem vse nase" in pol "čutim" to (pač imam zaznavnost kr dobro & če se raz****, se ne kontroliram in pol je, kot je to bom morala nekak odklopit, če ne bom v k***).... no, point: ko si Ti danes gledala karte, JE RES NI BILO V MOJI BLIŽINI, ker sem jaz bila izven lokacije (Ti privat napišem) 2) - jp, tud moj tip me ima počasi dost (saj veš, odkar sem v situaciji, v kateri mi niti slučajno ne paše) - in sinoči je bilo kreganja.... ja, res je zaljubljen ful & res mu vsake toliko mal presedam.... ampak ravno tolk, da mu je zdaj "kliknilo", da morava na svoje živet.... saj veš, da jaz, da dosežem svoj cilj, pač "rinem", kjer je možno (zmajka) 3) Črn gospod + jaz + služba = .... hja, zdaj nekaj bo.... al menjam job, al pa sem pride kak črn (ker ga trenutno ni ) To ti takoj javim, ko bo Jao, samo na ignore me ne dat .... sicer pa, Ti že veš BB, kaj naj naredim (v kateri smeri), da bom lahk mal Ti sledila.... ker mogoče bi pol lahk bla mal boljša svetovalka Toliko za zdaj tle.... podrobnejše informacije pa na OS! Ej, CARICA, uživaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 BIKEC Glede na to, da je nujno, ti moram povedat:Od mame pricakuj nenavadno bogastvo.Pricakuj pa tudi, da te bo ena blond, ki ima hiso, prav ljubezensko osvajala in ti plozala, kako je zalostna brez tebe. Trenutno je brez Kekca, mogoce pa je to ena druga! Itak s tvojo mamo se poznata, se mi zdi, no ena mama je vmesana. Same govorance s tipi.... pridn... Binga hvala! Lepo preživi praznike tudi ti in na tvojih vseh poteh doživljaj srečo in uspeh! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. december 2005 Avtor Prijavi Deli 23. december 2005 MOONDANCKA Ja, no, napisala sem, da mi napisite kaksno novo vprasanje. Ti nic - tisina. Ti slogam kar tako: Zalostna si, toda vedi, da iz oddaljenih krajev prihaja en crn zaljubljenko. Svetlolasi prijatelj, ki ima svetlolasko te veselo gleda, je pa hinavski. En gospod, like a sef, misli nate, pa je nekaj bolan. Obljublja se ti veliko premozenje, stanovanje/hisa. Mislim,da v druzbo ne bos veliko sla, saj te dni do torka ne. Zdis se mi osamljena puncka .... na, tole ti poklanjam za lepo razpolozenje .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 BB x!x " da pogleda vam vaso usodo,da ne boste tavali v zablodo! .... " To pa si ful dobro in resnično napisala Hvala! Imej se lepo in vpričakovanju nepričakovanega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 BINGA - BONGA---Opravičujem se ti,ker nisem javno napisou zahvale,ampak sem se samo v osebnem sporočilu zahvalu,glede na to,da si mi šlogala osebne stvari!!!!!1Pač sem mislu da je to dovol!glede tiste zajebancije---pa JA ---Bil je hec,pa upam da nisi tako resno zamerla!!!!!!!!SEDAJ PA IZKORISTIM PRILOŽNOST IN SE TI JAVNO ZAHVALJUJEM ZA TVOJ TRUD!!!!!!!!!!!!!! HVALA!!!!!! Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Dio! Je Primavera pozabila in se Bongi ni nč zahvalila!! Ker ji je našlogala stvari, ki so- al pa jih ni! Torej :Bonga stokrat ti boh povrni,in kmal nazaj se vrni. Čakali bomo vsi te zvesto,da prideš spet na svoje mesto. Tam vse utripa in sije, saj Binga vsakogar ubije, kdor se posluži tuje šlogarije... Čakamo vsi že nestrpno, da znajdemo se spet na listi, vsi nestrpni, vedno eni in isti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Po moje bi me Bonga mogla zdaj dat za cel teden na prvo mesto top tventi! Če me ne bo, ji pa napišem še kak sonet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bimba 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Hej binga bonga, mene pa zanima ljubezen, seveda . nekdo, s katerim se gledava in gledava in gledava, pa sva kot magneta, ki ju hkrati vlece stran in narazen, ali pa oba prevec strahopetna oziroma ponosna, ceprav vsi ostali (baje) vidiji, s tem, da imava za sabo ze neko zgodovino, ki se je prekinila leta nazaj, itd...kaj reces? ful sem, ja, cist... karkoli bi mi pomagalo , hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Zivjo Binga-Bonga, Najlepsa hvala za tvoje sloganje, se posebno pa za zelje oziroma darila. Saj bo, pac so v zivljenju dvigi in spusti. Lepo prezivi te praznike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Hey BB! Lep dan! A veš kaj sem opazila zadnje čase? Pridem na PC, LN, Zadnje objave.... & vidim, da si Ti tud ravno v tistem trenutku prišla.... telepatija?... Hmmmm.... mogoče pa se mi "odpira" na področjih, na katerih želim In kako si se imela sinoči zunaj? Bila dovolj "pridna"? Še to... kako gledaš Ti oziroma kako možnost daješ "miselnemu vplivu"? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lexika 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 LEXIKA No fajn, da si mi povedala, da imas 2 pobcka. Spet bo svetel naredil en kregec s starejsim ali pa z enim sorodnikom, ki pa misli na pot ali je oddaljen ali pa prihaja pa tudi bolan bo nekaj malega, prehladek. Ja pa kaj ti jamras, saj imas doma v hisi enega zaljubljenega svetlega/svetlo rjav, plesast, siv, ki srcno misli nate pa je tudi ljubosumen na tvojega moza najbrz, no oba sta. Ta zgleda bolj en sef. Glede sluzbe pa nic, celo zalostna bos, ker ti bo en temen tip telefoniral/pisal in te spravil v slabo voljo... Da pa mu bova to preprecile, da te ne bo mogel sprovocirati, pa mu posljiva tegale nindota, da ga bo malo hipnotiziral, in da se bo malo odobrovoljil, pa se ti ga takole poglej ali pa mu ljubeznivo in sexy odgovarjaj ... noc... Ojla, Binga-Bonga,Saj ne jamram, tega zaljubljenca, ki ga ti vidiš, ta je poročen, pa mi to ne ustreza, čeprav bi vse naredil zame. Drugače pa sem razvezana, pa si sedaj želim eno resno, prijetno vezo in me pač zanima: - ali mi je v bližnji prihodnosti kaj lepega, resnega namenjeno, veš tista prava sorodna duša... Ja glede službe pa sem se sprijaznila, da je sedaj na zimo vse zamrznjeno.Pa saj praviš, da mi v hišo prihaja nekaj čudovitega, pa denar itd... Hvala za odgovor in želim ti Prijetne in vesele Božične praznike, Lexika (str.12,št. 285) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.