didl 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 BIONGA-BONGA nimaš pojma kolk mi je po meri,da se DIDL ti ne zameri!DIDL bil je žalosten,pa vedel ni kaj storil je,zato se BINGI-BONGI opravičil je! BINGA-BONGA opravičilo sprejela je,zato ker DIDL ji hvaležen je! Sedaj je DIDL dobre volje,ker zopet njemu dobro gre!!!!!!!!!!! VESELE PRAZNIKE VSEM NA FORUMU!!!!!!!!!!! Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
petra135 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 (popravljeno) hy hy! Torej v torek dobimo vsi šlog yeaaa Mene še vedno zanima , men napomembnejša stvar v življenju. Še vedno me zanimajo stvari povezane z mano in bivšim. Je pametno,da mu kaj pišem oz da vspostavim kontakt z njim?Kaj se mi bo kaj dogajalo na ljubezenskem področju? Zdej sm začela delat poleg šole, mal kelnarim, in me zanima kako bo kaj na tem področju (glede dela) in v šoli? to je pa tudi vse Še kr firbčna ja Binga-bonga, hvala.. vesele praznike in vse lepo v letu 2006! Popravljeno 24. december 2005 -> petra135 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Sam, da povem tisto, kar sem si želel ti dokazat, da si falila v polno in tisot, ko si navajala "naslednji dvoboj boš izgubil", žal zate sem zmagal in to v tretji rundi s Knockdownom ! Adijo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Sam, da povem tisto, kar sem si želel ti dokazat, da si falila v polno in tisot, ko si navajala "naslednji dvoboj boš izgubil", žal zate sem zmagal in to v tretji rundi s Knockdownom ! AdijoČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pinkylove 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 a bi te loh za frendico prašala kako ji kje kaže lovestara je 15, ma rjave lase pa trenutno ma fantahvala***pinkylove*** Citiraj Samo ena sem,pa vendar sem nekdo.Ne morem narediti vsega,pa vendar lahko kaj naredim.Ne bom zavrnila tistega kar zmorem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bimba 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 BB, res si faca!!! si me kar pomirila, moram vsem povedat in hvala za sporocilo. se slisšimo v torek, ciao bimba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. december 2005 Avtor Prijavi Deli 24. december 2005 Mayci, MoonDancka, ko grem ven, vse izklopim, ko pa se spet priklopim vidim, da sem kar naprej vpisana na Forumu, kot en Angel Varuh! Miseleni vpiv! Evo, ta moment me je poklical moj bivsi, pa glih k sm nanga neki pumislna! isti moment je zazvonu mobi. Ja, pr men se to dogaja, mam zlo telepatsko glavo. Zdej grem pa spat. Dons ze celo noc delam smeskote, sm se navadla jih dol z Interneta snemat! MoonDancka, ce te kaj zanima za torek, pa pisi, ne! ... noc... obema... http://www.vocinelweb.it/faccine/love/pag2/23.gif Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. december 2005 Avtor Prijavi Deli 24. december 2005 BIKEC MAYCKA BUCKO MATISKA in pa LJUBCKI VSI Bingi-Bongi se zdaj ven mudi!Vsem lepo je odgovorila,srece vsem je natrosila pa tudi ona pohvale je dobila! Lepo imejte se vse dni,dokler Binga spet nazaj ne prihiti,da pogleda vam vaso usodo,da ne boste tavali v zablodo! .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. december 2005 Avtor Prijavi Deli 24. december 2005 DIDLCK Dej no dej, sej se sam hecam, ti bom u tork pugledala! Pridn, spat... Pejt pugledat: Misli - Bigine Poezije! Pejt, sm ti napisala poezijo, pejt! PRIMAVERCA Zate isto vela, hvala za poezijo, sonet pa se cakam! A ti ves, da imam rubrikico Bingine poezije, a? Odprite Misli in potem se takoj najde! Tam lahko pesnis in pesnikujes! Imas poezijo! MANTISKA Tolk se jih grebe zate, d ne vem, ce mi karte sploh prou kazejo. Pridna! Tut ti mas poezijo! zMAYCKA Ja dej no dej, sej sm ze kle, utork usem, prednovoletno sloganje! Pridna! Pa tut ti! BIKEC Pejt pugledat poezijo tvojo, vedno ista je! SANTOSEK POEZIJO MAS!http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a055.gif ... noc... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. december 2005 Avtor Prijavi Deli 25. december 2005 Stran 7/156 SANTOS PRECITAJ SE 1 X kaj sem rekla (naslednjo tekmo bos najbrz izgubil, zato treniraj se bolj!) Pa tudi ne vem zakaj si zacel mene sprasevati glede tvoje usode, ko pa ti je Nino vedno vse tocno zadel. Zakaj pa kar pri njemu nisi ostal? Ne upas pa si povedati, kaj je bilo tocno! To sem ti povedala 5.12., danes pa je 24.12. ali nisi imel nobene tekme vmes? Ce pa si zmagal, si pa po moji zalugi, samo da mi dokazes, da nisem zadela. Tvoje zmage so tvoje, ne poznam te, zame si kot vsi drugi kompjuterski marsovci! Ce pa bi te osebno spoznala, bi pa drugace s teboj ravnala! DA pa si tisto zaljitev mi napisal, je pa cisto jasno zakaj! Na nekoga si se moral znesti, zaradi izgubljene ljubezni, ko si po celemu forumu jokal in jamral! Tega, kot en pravi moski, si ne bi smel niti dovoliti! Fajn bod, ne sekiraj se, pusti babje stvari babam! Ti pa kot en velik desc se raje ukarjaj z moskimi opravili! Srecno in brez izgub v Novem letu 2006! Precitaj si mojo poezijo o tebi - Misli - Bingine poezije! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Lep dan vsem! BB & prav lep pozdravček tudi Tebi Santos, sicer ti je BB že vse napisala.... jaz bi rada samo še dodala, da je treba pisanje Binge-Bonge prebrati zelo dobro - in tudi tisto, kar piše med vrsticami.... Punca se trudi, zelo natančno pove situacijo - samo mi včasih dobro ne razberemo, al pa mogoče nočemo slišati tistega, kar napiše, al pa iščemo nekaj nekje, da bi si izpraznili negativno energijo.... Bodimo pošteni sami do sebe - tako bomo tudi do drugih... in seveda, najlažje je kritizirati tistega, ki nekaj dela - posebej, če še dela to zgolj za dobro voljo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
petra135 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 hy hy! Torej v torek dobimo vsi šlog yeaaa Mene še vedno zanima , men napomembnejša stvar v življenju. Še vedno me zanimajo stvari povezane z mano in bivšim. Je pametno,da mu kaj pišem oz da vspostavim kontakt z njim?Kaj se mi bo kaj dogajalo na ljubezenskem področju? Zdej sm začela delat poleg šole, mal kelnarim, in me zanima kako bo kaj na tem področju (glede dela) in v šoli? to je pa tudi vse Še kr firbčna ja Binga-bonga, hvala.. vesele praznike in vse lepo v letu 2006! Leta:18Barva las: blonton:26, temno rjava Oprosti,ni mi šlo tam popravit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. december 2005 Avtor Prijavi Deli 26. december 2005 Mayci, hoce na vsak nacin delat kreg! Drugace pa kr neki pesnim. Dons je mal ds padu,drugac mamo pa tuplo + 8 °. Ja nc, lep puzdrau! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojcapu 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 MOJCApu Zelo slab teden. Kaj pa je med teboj + mamo/sorodnico? Nic kaj dobrega se ne obeta. Kreg s svetlim tipckom, ki je ves tecen in otozen. On bo zacel. Imas polno fantkov okoli sebe. Ali si veliko na chatu, v druzbi? Uh, same osebe okoli tebe. 100 % kreg s svetlim.Glede sluzbe se mogoce menis z enim rjavckom, pa se dva tipa sta poleg. Zaenkrat letos, mislim da ne bo nic. Vprasaj me spet po novem letu. Denarja tudi nic. Ljubezni tudi ne vidim, vsaj kaksne velike ne. Pusti tedni.... noc... pa tole dobro za pomoc, da ti bo tole prinesla. Binga Bonga, ko boš jutri meni v karte gledala bi te prosila, da še pogledaš kako mi kaže kaj na ljubezenskem področju, konkretno za fanta s katerim sem (star 25, kostanjevi lasje). Hvala!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Bonga, Belohaljec mi pošilja totalno hot mejle. Poglej prosim, kaj se mu plete po buči in če je poleg njegove žene trenutno v igri še katera?Jaz temnolasa/33 let, on temnolas, drobnejši 51 let Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Binga-Bonga ! Spet se malo oglašam: jaz srednjerjavih las, 35 let; on črno-sivih, 39 let. Zvaza je vedno globlja in s tem tudi čustva - neverjetno sva si blizu in obema se zdi, da se taka ljubezen ne zgodi pogostokrat v življenju. Problem je njegova bivša, ki ga na nek način izsiljuje s sinom, ki ga ima blazno rad. Nima je rad in ji je to povedal že velikokrat, ona pa je prepričana, da on živi v neki zablodi in da spadata skupaj. Odselil se je pred približno 10 leti, je pa zaradi sina tam velikokrat prisoten. Tako stanje traja že leta in leta. Kaj ti vidiš? Bova zmogla to prestat? Najlepša hvala C xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Binga-Bonga .... ne, nočem delat kreg.... .... samo takšna pač sem, da "reagiram" na svoj način na neke zadeve.... Želim pa vsem prijetne dneve v družbi najdražjih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. december 2005 Avtor Prijavi Deli 26. december 2005 Moje misljenje glede borilnih vescin! Pri sportu ne maram umazanih iger, torej: vse vrste boxa in drugacnih pretepanj, mi ni po godu! Ko gledam, kako si pri boxu, full-kontaktu nasprotniki zadajajo udarce v glavo, ledvica, no vsepovsod, zaprem tv. NIKOLI NE BOM CESTITALA za zmago enemu, ki se ukvarja s tako nasilno borilno vescino. Kako naj ploskam zmagovalcu, ki je nasprotniku, s katerim sta malo prej popivala in prijateljsko sedela v garderobi, razbil glavo, ga spravil v komo, bolnico... A to je za cestitat? Dejmo no dejmo raje nehati s tem! Noben pa mi ne more tudi reci, da imajo taksni borci tudi zdravo glavo, misljenje.... to je nemogoce! Kajti po tolikih hudih udarcih v glavo, se tudi um malo drugace obnasa. Na zalost pa obstajajo tudi svetovna prvenstva. Box je ze leta na Olimpijadi, ce se ne motim, medtem ko karate, kjer SE NASPROTNIKA SPLOH NE SMES DOTAKNITI, ne, ta pa ni na Olimpijadi, kajti ljudje nimajo kaj gledati. Torej BUCKO, prepovedujem ti, da bi sel trenirati v kakrsenkoli KICK BOX, FULL KONTAKT klub. Vrni se h karateju, pa bo vse v redu. Tukaj pa je predvsem zmaga, neke vrste miselna zmaga, premagas nasprotnika bolj z mislijo, kot pa z okrvavljeno boxarsko rokavico! Pa ce mislis, da ljudje tega ne opazijo, kaj te briga! Opazijo pa tisti, ki so malo bolj pri sebi, ki vidijo stvari take kot so, ki jim ni ljubo, da moras za eno POSRANO MEDALJO spirati kri s sebe!!! Pa ne ti, Mayci ! BRAVO BRAVO BRAVO, meni je bilo cisto jasno, kaj sem napisala, Maya pa muti ..... Pa tudi ena VEJICA JE VMES, ne.... Pozdrav, pridna tajnica.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 medtem ko karate, kjer SE NASPROTNIKA SPLOH NE SMES DOTAKNITI, ne, ta pa ni na Olimpijadi, kajti ljudje nimajo kaj gledati. Torej BUCKO, prepovedujem ti, da bi sel trenirati v kakrsenkoli KICK BOX, FULL KONTAKT klub. Vrni se h karateju, pa bo vse v redu. Tukaj pa je predvsem zmaga, neke vrste miselna zmaga, premagas nasprotnika bolj z mislijo, kot pa z okrvavljeno boxarsko rokavico! Pa ce mislis, da ljudje tega ne opazijo, kaj te briga! Opazijo pa tisti, ki so malo bolj pri sebi, ki vidijo stvari take kot so, ki jim ni ljubo, da moras za eno POSRANO MEDALJO spirati kri s sebe!!! BB tkole je, ni na olimijadi... ampak so ga pa poskušal spravit tja in čez nekaj let mislim da celo bo Tudi dotakneš se ga lahko... v trebuh... no od pasu do vrata nekje ga lahko kolk ga hočeš... res pa da ga nesmeš v glavo... tam se ga res lahko samo dotakneš in nič drugega... če sodnik presodi da je biu udarec premočan (v glavo) potem je dobiu točke tvoj nasprotnik namesto tebe res paje tudi da so nekateri sodniki tko "prijazni" da če ga še mal bol v trebuh ti devajo kazni... no to je mene ful matralo, ker jaz sem v terebuh nabijau, ker nikol ga neboš tok da bi ga v bolnco spravu... ok, že obleži al pa se zvija al pa kej,... sam je kmal bolš in se opravičiš pa je v redu... ampak zaradi tega bi ti mogu dobit točko... ker je blo v trebuh... ampak zaradi teh "prijaznih in solidarnih" sodnikov, ki sploh ne poznajo pravil izgubiš ker ti dajo kazen, po možnosti je to zvoja 2 in si diskalificiran :xx!: ... al se ti pa zgodi celo to da je nakonc nevem x:x kr se devajo točke... odvisno s čim pa kam ga tolk dobiš točk(gre od 1-3), da si vse točke naredu sam... njegove in svoje... to se je men dogajal hmm BB nevem... nazaj na karate negrem,... in to zaradi sodnikov... zaradi tistih bedakov se mi je vse zamirlo... zaenkrat tut o drugem borilnem športu ne razmišlam... pogrešam pa borbo, tekme,... sam nevem kaj bom storil so bom odločil drugo leto! uuu, končno sem se mal razpisu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. december 2005 Avtor Prijavi Deli 26. december 2005 Ti mali razbijac ti! Aja, sodniki so zdej osli, ne! Pravila so taka in kot taka so tudi dobrodosla! Karate ima bel kimono, ne sme biti popackan, umazan, kaj sele, da bi se ga vidna kri drzala! Zatorej: al se bos pravil drzal, al pa cel dan tuki na pc-ju pisne dvoboje z mano bojeval! Odloci se! Jaz sem strozji sodnik od najstroznjih sodnikov, ves!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 BB ne ti mene učit v trebuh ga lahko kolk hočeš!!! in tle ga sodniki serjejo... pa tut če je mal krvi iz noska ni hudga... problem je ko prideš dam, pa vid mat kri na kimonu in ti ne vrjame da je unu teklo ne teb Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
petra135 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 binga bonga,,sem vidla tisto ja:) sem se ti zahvalila takrat:) Upam,da bo dans oz jutr v zgodnjih urah,kaj glede ex pozitivnega...srčno upam.. Upam,da bo kaj še med nama...Probi to najt kje:D:D Se slišimo zjutr torej:)hvalči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 aja... zakaj si me pa iz seznama za torek zbrisala?! pa sm biu gor Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. december 2005 Avtor Prijavi Deli 26. december 2005 OBVESTILO Ce ste opazili, NIKOGAR OD NAGRAJENCEV NI NA LISTI! Noben mi ni poslal vprasanja! Ce pa sama od sebe slogam, zgleda kot da se silim! Vprasanje al pa 0! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 aha, tko pol... ok... a mam še cajt? pa poglej kak bo drugo leto nasploh ljubezn oz. kaj bo s to ljubeznijo?! al bova kr skup ostala?! pa oba rjava pa 14 let stara... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.