Skoči na vsebino

BINGA-BONGA ŠLOGA

BINGA-BONGA

Recommended Posts

:flower: OBVESTILO :flower:

Ce ste opazili, NIKOGAR OD NAGRAJENCEV NI NA LISTI! Noben mi ni poslal vprasanja! Ce pa sama od sebe slogam, zgleda kot da se silim! Vprasanje al pa 0!

ojla!!!

Kako postati nagrajenec??????

Se opravičujem, če to že kje piše, sam res me zanima.

x:Ix

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 520
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Vidis Bucko, ce bi bil ti pravi Karateist, bi ze opazil, da sem ze zgoraj te dopisala! Moja brzina je malo vecja od tvoje! Nikoli nic ne iscem, ce pa ze, pa prec najdem!

Iz najboljsega karate kluba sem prisla v drug odlicen klub (tam sem se nekaj jajcala s ta velikimi)! Pa smo imeli vadbo in smo se pretepali.

Rekla sem Karmen,

da me ne bi slucajno se dotaknila!

Pa ne uboga,

skoci in me po nosu poci!

Takrat pa Binga je skocila,

je Karmen tako fajn po nagih prstih pohodila,

Da prec se je na klop zlozila,

od bolecin vec niti ni hodila!!!

Pa od zadaj Bingo en mali kar naprej v hrbet nabija,

Bonga se kar med treningom od smeha zvija.

Potem odloci se za en lahki nozni zmajev udarec:

10-letnik cez celo telovadnico sfrci,

trener pa Bingi zaploska in se od srca ji nasmeji!

Torej: Pazi, ko z Bingo bos imel opravka!

Postal bos mala muca, ki od bolecin samo se mijavka!

S hipnozo te bo kar v kot nagnala

in cela karate ekipa se ti bo samo smejala!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

:flower: VRSTNI RED za TOREK, 27.12.2005 :flower:http://gifanimate.html.it/ga_img/gif-animate/Auguri/Auguri61.gif:flower:

1. MojcaPu - 4/100 14/333 - 15/361 *

2. Didl - ok - nej ti bo! *

3. Petra135 - 14/332 - 15/366 *

4. Primavera - 14/334 - 15/362 *

5. CVET - 14/336 - DOBRODOSLA - 15/367 *

6. Bucko (nagrajenec) - 15/363 *

7. Maya (svetovalka) - 15/364 *

8. MoonDance (nagrajenka) - 15/365 *

9. Amber (nagrajenka) - ok - *

10. Mantis (tajnica + 007) 15/359 *

11. Samson - 15/360 *

12. Bikec (nagrajenec) 15/370 *

13. Sarap - ok *

14. Leilania - ok *

Bimba - Nino odgovoril

15-letnica - 13/323 - Nino odg.

CESPLJICA + LEXIKA = HVALA, se vidimo drugo leto!

ojla!!!

Kako postati nagrajenec?????? Se opravičujem, če to že kje piše, sam res me zanima. x:Ix

Stran 11/251 - precitaj.

Aja, za vse tiste, ki bi si radi priborili slogarsko nagrado, je pa cist ajnfoh! Pejt udguvort na nagradn uprasanje pr Katere italijanske/ameriske estradne umetnike.... (Lunine cvekarije)! Tm je punavat k'ksna slika, pa je treba udguvort kdo je! Ali pa pri Japoncih....denje.... :flower:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

xrolleyesx Seb al men? xrolleyesx A si vidu moje pesniske poizkuse? xrolleyesx

Ja, bol tebi kot meni x:Dx

Sem opazil, vendar sem jih le par na začetku prebral. Si bom dal en dan več časa in jih dal skozi, ker so nekatere prav zanimive.

No, fajn bodi, grem malo vn, pravzaprav v N.G. na Natalio Verboten x;)x x:Dx

...mene pa zanim, ce se bom kaj kmal preselil...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

BB, ok, prav imas. Pri meni nic novega, zato izpusti mene pri sloganju:)

No ja, imam v tem tednu en razgovor za delo, kamor se je prijavilo 80 ljudi, sprejeli pa bodo samo eno osebo. Tko da caka me prijetno lenarjenje še naprej, ker je bore malo šans, skratka nic novega :xx!:

xsrcx

:flower: MATISKA :flower:

V dveh primerih bi bila lahko sprejeta:

1. Ce ima en crn, torej tisti tvoj, ki je zaljubljen, prste vmes!

2. Ce ima prste vmes ena svetlolasa.

3. Mamo tokrat odpisi, ker bodo spet nesoglasja.

4. Potom tvoje srcne prijateljice, ki je doma in te misli....

5. Ce pa te osebe nimajo veze, potem pa ne vem!

Pridna... noc... :detelca: xupx :detelca: xpresentx :detelca: xhypnox :detelca: xwizardx :detelca: Ce pa to zdej ne bo pomagal, potem pa ne vem vec, kwa bi lohk!

...mene pa zanim, ce se bom kaj kmal preselil...

Zakwa pa se ti kr naenkrat tko mudi jet vn iz Raja? xrolleyesx

:flower: SAMSONCEK :flower:

Letos ne pa tudi ne kaj kmalu, no garantiram ti za 3 tedne najvec!

Caka pa je sex z eno dobro prijateljico, bolj rjava/rdeca. Denar ali pa veliko darilo od enega crnega gospoda. Druzba mesana....pridn.... :detelca: xupx probima s temle carounijam, ce bo kej pumagal!

Binga Bonga, ko boš jutri meni v karte gledala bi te prosila, da še pogledaš kako mi kaže kaj na ljubezenskem področju, konkretno za fanta s katerim sem (star 25, kostanjevi lasje). Hvala!!!

:flower: MOJCApu :flower:

Na tvojo zalost ti moram povedati, da se tisti ta blond, ki sem ti ga opisovala, se bolj grebe do tebe in te bo tudi dosegel mogoce. Se mu kar mesa od zsaljubljenosti, pa tudi drugace je dobra oseba.

Ti + tvoj = doma. On pa bo imel doma ene tezave z mamo in pa mogoce kaksno temno teto. Med vama je mirna situacija..... pridna .... :detelca: xlove2x :hepko:

Bonga, Belohaljec mi pošilja totalno hot mejle. Poglej prosim, kaj se mu plete po buči in če je poleg njegove žene trenutno v igri še katera?

Jaz temnolasa/33 let, on temnolas, drobnejši 51 let x:)x :2src:

:flower: PRIMAVERA :flower:

Na, tolk si bezala vanga, da je kr ljubezen vn prsla! Zdej se pa vn zmaz kakor se hoces! Misli, misli, misli. Ne, pri njemu je samo ena ali sorodnica ali pa dobra prijateljica, lahko tudi zena. S te strani nic nevarnosti.

Okoli tebe pa je direndaj - 4 moski, torej 4 : 1 zate. Boma vidle .... xhypnox xflirtx ... nic nevarnosti okoli.

aha, tko pol... ok... a mam še cajt? :)

pa poglej kak bo drugo leto nasploh ljubezn oz. kaj bo s to ljubeznijo?! al bova kr skup ostala?! :D pa oba rjava pa 14 let stara... ;)

:flower: BUCKO :flower:

Jaz slogam za 14 dni! Kaj hoces, da ti napovem ljubezen do konca zivljenja z njo? A hoces pekel? 1000 x se bos se zaljubil, predno bos dokocno z eno zivel, vprasaj fotra!!!

Danes pa je situacija se posbno kriticna:

Med vama spet vse crno, to pa zato, ker sem ti ze povedala, da en vajin sosolec dela zdraho. Ne vem, ce je tvoj ali njen. Vedno ta svetel. On bo eni mami nekaj povedal in vaju usral. Ne povej nobenemu prijatelju, kako ti, ce sploh, meckas tvojo Bucko! Tih bot, pa mer dej! Zdej pa bo srajne!

Vesela novica pa je ta, da bos spet ves v denarju/darilih! Fotr, stric pa kaj vem kaj se vsi. Pa tudi v soli te en ucitelj zelo obrajta! Zdej pa mer... spat.... noc.... xideax :detelca: xflirtx = xlove2x

BB... ok....

Ja, prosila bi za "tedensko" napoved.... oziroma.... job (al je kak nov na vidiku - al pa, kako izboljšat situacijo v obstoječem), finance, selitev.... Hvala

:flower: MAYCI :flower:

Dej no, sej sem ti ze odgovorila: selitev = 0, sluzba = 0, 14 dni to velja!

No, pa sem se zmotila. Stanovanje prihaja, z malo zapleti od enega crnega fanta.

Zdaj pa takole: A vidva s fantom snujeta poroko? Ti bo resno predlagal!

Ce pa to ni to, potem pa bos dobila v sluzbi enega zaljubljenca, pa je posredi ene ljubosumnica svetla.

Vsa bos v cvetju ta teden, tudi dobre zabave te cakajo, krega 0. En svelolasi gospod ti pripravlja presenecenje.... noc... :detelca: xupx xpresentx xsurprisex

Meni je bilo pa ravno to kul, ko si mi nazadnje kar tako slogala. Prav res.

Mene pa zanima, kako bo konec leta (mater je to ze blizu)?

:flower: MOONdancka :flower:

Ves kaj, bolje da ti sploh ne bi pogledala! Ni dobro kar naprej metati, poslabsas situacijo:

En zalosten rjavcek, ki misli nate, te bo poklical! Ti gledas stran!

Cela familija na skupu, tebe to ne briga, si raje sama, zalostna, cmeras se mogoce, izogibas se dolge poti, pa bolje je, da res ne gres nikamor na 100 km. Do petka, ko ti bom se enkrat pogledala, bos imela slab teden! P si ga sama naredis! .... noc.... :detelca: xsrcbumx xwizardx ... probajva s temle!

Leta:18

Barva las: blont

on:26, temno rjava Oprosti,ni mi šlo tam popravit... :o|o:

:flower: PETRA :flower:

Ne bom dolgotvezila. Med vama je posesivnost. Njega pa caka pot, izguba denarja, torej place. A bi tebi bilo kaj jasno, ce ima doma eno noseco sestricno, prijateljico? Nic, pride da misli nate!

Ampak, obrni se na levo, prihaja en blondinec s hiso/stanovanjem, telefoniral ti bo, je pa nekaj bolan in tecen!

Slabega v tem tednu ne bo! Ce hoces, naredi prvi korak, kakor ti srce veleva. Ne oziraj se prevec na karte, delaj kar se ti zdi, da bo zate dobro.... noc .... xflirtx xhypnox :detelca: xlove2x

Binga-Bonga x;)x xsrcx !

Spet se malo oglašam: jaz srednjerjavih las, 35 let; on črno-sivih, 39 let. Zvaza je vedno globlja in s tem tudi čustva - neverjetno sva si blizu in obema se zdi, da se taka ljubezen ne zgodi pogostokrat v življenju. Problem je njegova bivša, ki ga na nek način izsiljuje s sinom, ki ga ima blazno rad. Nima je rad in ji je to povedal že velikokrat, ona pa je prepričana, da on živi v neki zablodi in da spadata skupaj. Odselil se je pred približno 10 leti, je pa zaradi sina tam velikokrat prisoten. Tako stanje traja že leta in leta. Kaj ti vidiš? Bova zmogla to prestat? Najlepša hvala x;)x xsrcx

C xrosex

:flower: CVETKA :flower:

Prava res po dolgem casu!

Tebi bo pa vse fajn slo:

Pustimo njegove tezave, ki jih ima s sorodstvom.

Med vama je sex, kreg, sex, kreg, ljubezen. Dokoncno pa bo konec med sinom in zeno, ki tega ljubosumnega sina rine naprej. Ta mau se bo odlocil, da ga nece vec videti. No, en cirkus bo delal. Mogoce ga bosta dala pred odlocitev: ali praznuje NL z njima ali pa bo konec! Upam, da bo tako!

Ce bi kdo tole cital bi si mislil: poglej, kako uziva, ko ena druzina razpada! Odgovorim samo lahko, da koder je ze vse razpadlo, nima niti ena nic za pokvariti, kar je ze zdavnaj poruseno! Druzina gor, druzina dol! Kaksna pa je to druzina, ko se morajo vsi skrivati, ker vedo, da so rogonosci, pa rogonoske, pa kar naprej tezijo s "ta nasa druzina"! Dejmo no dejmo, kjer se ljbuezen konca = KONEC = 0!!!

Ljubica, ali ti ves,da te caka v kratkem hisa/stanovanje, ampak malo bolj dalec!

Lep teden, razen tega srajna z njegovim sinom + baba!

Zelim ti vse lepo, srece, ljubezni itd.... :detelca: xlove2x :detelca: xupx

:flower: BUCKO :flower:

Jaz slogam za 14 dni! Kaj hoces, da ti napovem ljubezen do konca zivljenja z njo? A hoces pekel? 1000 x se bos se zaljubil, predno bos dokocno z eno zivel, vprasaj fotra!!!

Danes pa je situacija se posbno kriticna:

Med vama spet vse crno, to pa zato, ker sem ti ze povedala, da en vajin sosolec dela zdraho. Ne vem, ce je tvoj ali njen. Vedno ta svetel. On bo eni mami nekaj povedal in vaju usral. Ne povej nobenemu prijatelju, kako ti, ce sploh, meckas tvojo Bucko! Tih bot, pa mer dej! Zdej pa bo srajne!

Vesela novica pa je ta, da bos spet ves v denarju/darilih! Fotr, stric pa kaj vem kaj se vsi. Pa tudi v soli te en ucitelj zelo obrajta! Zdej pa mer... spat.... noc.... xideax :detelca: xflirtx = xlove2x

ja sej to pa itak nobenmu ne govorim... xrolleyesx V razredu je samo en sveteu, pa še n ji gre ful na jetra in ga nemara?! :inocent: vsaj tko pravi, pa tut on ne zgleda tak da bi delau teževe... :vragec: hmm... pa to si misnla da bo spet use črno?! ker drgač se trenutno, ta tedn k je biu mama zlo fajn in ne gre čist nč narobe xDDx

ojej... upam da ne una k je rekla da bi me blo treba navozt x:Dx

wiii... dans sem že našeu 200sit ko sm eno staro knigo odpru x:px

hyhy

Binga bonga, hvala za šlog.. upam,da bo res dobr tedn :8): Drgač si ga bomo pa naredili,a ne? Bom postopala ta tedn,ne da bi pomislila,na tvojo napovet..torej delala po srcu :2src: Upam,da bo ratalo kaj xsrcx

Se slišimo,,se oglasim pred novim letom,da kaj lepega zaželim x;)x

Lepo se imej do tedaj x:)x

:flower: BIKEC:flower:

Ja, no, ves, glede na to, da te moram na nekaj opozoriti, ti tole napisem:

Pricakuj velik kreg z eno svetlo! Vsa je bolana, zivcna, zgublja denar (mogoce hodi v Casinň), no, bos videl!

Malo sem se zdajle posmejala, te dni ti bo telefoniral najbrz en dober sorodnik s hiso pa bolj dalec stanuje pa ima nekaj zate, ti pa bos malo ovinkaril, mal bos tut prliznjen!

Potem pa imas vse skupaj: 3 zenske, 3 moske = najbrz zabava.

Srecno .... xpresentx :detelca: xflirtx

:flower: PRIMAVERA :flower:

Na, tolk si bezala vanga, da je kr ljubezen vn prsla! Zdej se pa vn zmaz kakor se hoces! Misli, misli, misli. Ne, pri njemu je samo ena ali sorodnica ali pa dobra prijateljica, lahko tudi zena. S te strani nic nevarnosti.

Okoli tebe pa je direndaj - 4 moski, torej 4 : 1 zate. Boma vidle .... xhypnox xflirtx ... nic nevarnosti okoli.

Eh, Bonga, malce bajkeslovno se bere tvoj zgornji odgovor. Hvala , ker si pogledala, ampak se mi skoraj ne zdi verjetno, da bi bilo res, še sploh o 4:1 ni sledu pri meni :eek: Prej pri njem. Se mi zdi, da si me hotela le malo potolažiti... Bere se pa sicer zelo lepo. Verjetno se stvari ne da kar naenkrat z "bezanjem " doseči, četudi sem oven in grem z glavo skoz zid... x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...