Skoči na vsebino

BINGA-BONGA ŠLOGA

BINGA-BONGA

Recommended Posts

Ojla Binga-Bonga :)

ČAs mi kar počasi teče...pa da kaj ne zamudim se kar prijavljam za šloganje v torek 3.1.2006 ( bi preteklo 14 dni, kot si rekla da je potrebno )

Spomin - 179 - 9/223 ...tole je tvoje prejšnje šloganje meni ( 20.12.05 )

Mene pa zanima sedaj še nekaj v zvezi s tem tipom, o katerem sem te prejšnjič spraševala. Rada bi vedela, glede na to, da se sedaj ne kaže ljubezen med nama, ali se sploh kdaj bo in če, bi bila vesela da mi tudi približno poveš kdaj naj bi to bilo? Če je tvoj odgovor negativen pa me zanima, če me čaka kateri drugi ( zanima me tak, ki bo tudi meni všeč :2src: ) oz. z drugimi besedami moj love life....hvala in pa vse svetlo v letu 2006 ti želim...lp S.

še enkrat podatki:

jaz 43/temnorjavi lasje pobarvani na malancano barvo

on 49/rjavo-sivi

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 520
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:flower: MOJCApu :flower:

Na tvojo zalost ti moram povedati, da se tisti ta blond, ki sem ti ga opisovala, se bolj grebe do tebe in te bo tudi dosegel mogoce. Se mu kar mesa od zsaljubljenosti, pa tudi drugace je dobra oseba.

Ti + tvoj = doma. On pa bo imel doma ene tezave z mamo in pa mogoce kaksno temno teto. Med vama je mirna situacija..... pridna .... :detelca: xlove2x :hepko:

BB hvala za šlog!!! čeprav se mi niti sanja ne kdo bi tale blondinec naj bil x?x . Drugače pa samo da je vse ok poštimano.

Hvala, pa sreče in zdravja drugo leto x!x x!x

Za vse moram povedati, da BLOND pomeni tudi: PLESAT, SVETEL, RJAVKAST, RDECKAST, SIV....!

Torej, MOJCApu - poglej okoli sebe, ce je kje kaksen taksen!

PRIMAVERA - Te tipi okoli tebe so lahko tudi Chat/Forum tipi, kakor tudi sorodstvo, pa znanci iz lokalov. Malo sem izcrpala moj pesniski vodnjak, pocakaj!

PETRA - ni dobro, da se vsakih 5 minut gleda v karte. Tako se kaj tudi unici!

BUCKO - glede tistga svetlga, ja, ta je ta, ker tudi ona gleda stran. Ce ne pa je lahko, GOR PRECITI ....

MAYCI - Ah, karte nekaj nagajajo, okoli mene pa so itak sama cudesa!

VSEM SE ZAHVALJUJEM

in vam LEPO NOVO LETO napovedujem!http://gifanimate.html.it/ga_img/gif-animate/Auguri/Auguri61.gif

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

:flower: MAYCI :flower:

Dej no, sej sem ti ze odgovorila: selitev = 0, sluzba = 0, 14 dni to velja!

No, pa sem se zmotila. Stanovanje prihaja, z malo zapleti od enega crnega fanta.

Zdaj pa takole: A vidva s fantom snujeta poroko? Ti bo resno predlagal!

Ce pa to ni to, potem pa bos dobila v sluzbi enega zaljubljenca, pa je posredi ene ljubosumnica svetla.

Vsa bos v cvetju ta teden, tudi dobre zabave te cakajo, krega 0. En svelolasi gospod ti pripravlja presenecenje.... noc... :detelca: xupx xpresentx xsurprisex

Hey, lep pozdrav x!x ... in hvala Ti za tole gledanje v karte x!x

Selitev & služba... ja, kr prav imaš .... bom pa zdaj mal "mirovala" v tej smeri, počakala, pa da vidimo čez "par dni" kako in kaj naprej.....

Hja, s fantom poroke ravno ne snujeva, ampak resno razmišljava o skupni selitvi na svoje..... najverjetneje Tebi kaže to to.... prav imaš!

Lahk pa je to v službi tud tko, kot pišeš.... bomo videli po novem letu!

Verjemi, ko si mi to ponoči "gledala", sem res bila v "cvetju" xsrcx .... jaoooooooo, no, ampak "pregrešnih" misli ni bilo.... no, vsaj na zavedni ravni ne x:Dx x:Dx x:Dx .... če pa bo še kakšna podobna zabava, pa bo idealno.... a veš, sinoči je res bilo fešte, ta prave (ampak ni bilo prisotnega alkohola pri meni), spala skor nič, imela pa cel dan neverjetno energijo, pozitivno naravnana, dobri občutki, kar velik naredila na jobu.....jaoooo.... iz tega moškega lahk "izvlečem" neverjetno ogroooomno.... pa če je samo "očesni kontakt"..... :)

Svetlolasi gospod & presenečenje.... hja, samo da je pozitivno xDDx x:Ix

BB hvala Ti za pozitivno naravnano vzpodbudo :flower:

:flower: Vrstni red za petek, 30.12.2005:flower:http://gifanimate.html.it/ga_img/gif-animate/Auguri/Auguri61.gif:flower:

1. Spomin - 15/372 - 18 *

2. Bucko (dozivljenski nagrajenec, njegova ZELJA je zame UKAZ) 18 *

3. Metal Girl - 16/384 - 18 *

4. Nefretete (nagrajenka) - 15/388 - 18 *

5. Pinka - 16/392 - 18 *

6. Lilija - 16/399 - 18 *

7. Maya (svetovalka) *

8. Pikica - 18 *****************************VSI STE NA STRANI 18, POST. ST. 428 + 429

9. SPECIALNO SLOGANJE - DAVE 17/423 *

Jasno, da se te stevilke lahko malo spreminijo na gor, najvec za 2.

http://www.clipartland.de/weihnachten/lay2/images/tier15%5B1%5D.gif

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Ojla draga Binga Bonga,

mene pa zanima kdaj mi boš izbrisala greh ko sem isto vprašanje postavila tebi in El Ninoju pred časom???

Zanima me kdaj te lahko spet kaj vprašam, ti ne bom težila, če mi ne boš dovolila xDDx

Lahko samo za nazaj povem da si mi vse prav povedala! Thanks. x:)x

Vse dobro v 2006!

:flower: CVETKA :flower:

Prava res po dolgem casu!

Tebi bo pa vse fajn slo:

Pustimo njegove tezave, ki jih ima s sorodstvom.

Med vama je sex, kreg, sex, kreg, ljubezen. Dokoncno pa bo konec med sinom in zeno, ki tega ljubosumnega sina rine naprej. Ta mau se bo odlocil, da ga nece vec videti. No, en cirkus bo delal. Mogoce ga bosta dala pred odlocitev: ali praznuje NL z njima ali pa bo konec! Upam, da bo tako!

Ce bi kdo tole cital bi si mislil: poglej, kako uziva, ko ena druzina razpada! Odgovorim samo lahko, da koder je ze vse razpadlo, nima niti ena nic za pokvariti, kar je ze zdavnaj poruseno! Druzina gor, druzina dol! Kaksna pa je to druzina, ko se morajo vsi skrivati, ker vedo, da so rogonosci, pa rogonoske, pa kar naprej tezijo s "ta nasa druzina"! Dejmo no dejmo, kjer se ljbuezen konca = KONEC = 0!!!

Ljubica, ali ti ves,da te caka v kratkem hisa/stanovanje, ampak malo bolj dalec!

Lep teden, razen tega srajna z njegovim sinom + baba!

Zelim ti vse lepo, srece, ljubezni itd.... :detelca: xlove2x :detelca: xupx

BINGA-BONGA! xsrcx x;)x

Najlepša hvala za tvoj odgovor! x:)x x;)x

Upam, da krega ne bo - se bom potrudla....saj veš, brezpogojna ljubezen ne pozna ega...ko je to včasih tako težko, ampak se trudim...

Kaj neki bo s stanovanjem/hišo malo bolj daleč? Nimam se namena selit izven svojega sedanjega kraja.

Tudi tebi jaz želim vse dobro in lepo. Uživaj vsak trenutek kjerkoli že boš! xsrcx :detelca: xloveyx

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

:flower: BIKEC:flower:

Ja, no, ves, glede na to, da te moram na nekaj opozoriti, ti tole napisem:

Pricakuj velik kreg z eno svetlo! Vsa je bolana, zivcna, zgublja denar (mogoce hodi v Casinň), no, bos videl!

Malo sem se zdajle posmejala, te dni ti bo telefoniral najbrz en dober sorodnik s hiso pa bolj dalec stanuje pa ima nekaj zate, ti pa bos malo ovinkaril, mal bos tut prliznjen!

Potem pa imas vse skupaj: 3 zenske, 3 moske = najbrz zabava.

Srecno .... xpresentx :detelca: xflirtx

Hvala, bom vzel v zakup x;)x 3 moški in 3 dekleta, ja čaka me parti za silvestrovo x:Dx

P.S.: Zdaj pa grem na en koncert xDDx

ojla am...povedat ti morm kake lase mam?ok am...hmmm...rjave tmno rjave....pa oči?modre stara 14 let tak da prosim da mi poveš če bom kak šok zle u kratkem dožvela al pa kako ful slabo novico
If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before.

4. Nefretete 16/388

jaz: starost 33 / rjavo blond

moj: starost 28 / kostanjevo rjavi

bivši: starost 38 / blond

1. Kako nama kaj kaže s fantom? Se mava zlo rada. xlove2x

2. Kaj hoče moj bivši od mene? Se skoz neki mota.... xrolleyesx

3. Kako se mi bo razvijal posel? Imam zelo dober občutek, ampak ali bom imela dovolj energije?

To je to. Najlepša hvala, če sem pa še kaj pozabila, me bo pa že katera od tajnic opozorila, a ne? x8Dx

SREČNO 2006!!!!

Pesimist v priložnosti vidi le težave, optimist pa v težavi priložnost!

Zakwa pa se ti kr naenkrat tko mudi jet vn iz Raja? xrolleyesx

:flower: SAMSONCEK :flower:

Letos ne pa tudi ne kaj kmalu, no garantiram ti za 3 tedne najvec!

Caka pa je sex z eno dobro prijateljico, bolj rjava/rdeca.

...a da bo XYZ padla??ja sej bi bil ze cajt... x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...aj itak, da ji bom dal... x:Dx x:Dx x:Dx ...dej ti sam men povej kdaj se bo ta prilika ponudla??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ola BB!!!

Neki me je spet začel mučt in to so prijatli - v tem letu in proti koncu lanskega leta sem imela kr zoprne izkušnje s prjatli - kar na enkrat sem izgubila par prjatlov (ni blo nobene nesreče al kej tazga), ena mi je zamerla, ker nisem želela naredit neki tko k je ona hotla; pol druga dva sta za mojim hrbtom zlo "lepe" stvari govorila pa sem jih jaz nekam poslala.....ubistvu mam že kr velik razočaranj od prej tko da mam že kar dost vsega.....ker sem izgleda slepa kar se prijatlov tiče in sprejmem vse kar pride bi rada vedla a bo oz. je sploh kakšen prijatelj k je kul do mene oz. me gleda kot prijatlco oz. če je kdo ki mu lahko zaupam....sej vem da ni vse na njih zato sem se tud začela ful spreminjat in mal bolj zavedat svojih napak....no če mi lahko kakor koli svetuješ tuki bom zelo vesela.....

Aja pa še to a bo kakšen pozitiven odgovor januarja za mojo že tako dolgo pričakovano službo?

rjavolaska, 27, škorpijon

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Nefretetka, ja kako znas lepo pisat, ce hoces! A si vidla pozijico, tisto, ta zaleno?

Hvala, hvala xloveyx, ja tud jaz znam bit zlo natančna, če se mi da... Ampak, ta zelena pozijica .... help, ne vem, o čem govoriš?

Pesimist v priložnosti vidi le težave, optimist pa v težavi priložnost!

...aj itak, da ji bom dal... x:Dx x:Dx x:Dx ...dej ti sam men povej kdaj se bo ta prilika ponudla??

Cim bos slic utpeu!

Maaaaaaaaaaaaaaaantiiiiiiiiiiiiiis!!!!

Ja pa a si vidla 2 POEZIJE MAS, eno st. 2 in pa eno bolj na konc!

Kar se tice, ce ljudje ne povedo kar hocem, pusti jih na miru, itak vedno pisejo na 2 kona. Jaz imam zdaj ze preko 30 nickov na crni listi, vse tiste, ki hocejo in tuki in tm!!!

Zivjo!

NEFRETETE!!!!

SE TI GROZNO OPRAVICUJEM, KER SEM TE ZAMENJALA ZA eno drugo, zatorej sem ti rekla, da znas tudi lepo pisati! Me kar glava boli in ti ne povem, s kom sem te zamenjala!!! Zdaj bom tisto pobrisala!!!!

Mantiska, prav pri tej Blue Rose je vse mal cudno. Tam se tako grozovito zahvaljuje Ninotu (ne, da se meni ni), potem pa ga spet zapusti. Ce jaz dobim enega dobrega dohtarja, jasn d ga nam zamenala, ne! Torej, mogoooooce drugo leto koncem januarja, saj sem ji itak ze do aprila ze vse naslogala.

Pa nehi pisat Lena Tajnica! Kwa bi pol mogla sele Maya? xrolleyesx

Takoj drugo leto, cim bom narejeno, vaju obvestim o veliki spremembi! Tajnost! :eek:

Smajcica, ja pa kje so lasje + pribl. leta? A mislis, d se jest se spomnm? Vem, d sm ti slogala, ampak pol tut use puzabm, ne! xrolleyesx

BINGA_BONGA; LEPO PROSIM, če pogledaš tudi meni, saj že dolgo nisem nič vprašala in sedaj bi te res prosila.

LE nakaj "uric" je še do praznovanja novega oz. starega leta, a jaz še vedno ne vem kam naj grem? Ni problem, da ne bi imela s kom it, možnosti so, a ne vem kam naj grem. Res prosim za šlog. se ti mob oddolžila :))

Jaz :25 let, dolgi rjavi lasje in par svetlih pobarvanih pramenov, fanta NIMAM (samska) :))

1. kako bom prežživela najdaljšo noč v letu? mogoče koga spoznala, kakšnega prijetnega fanta?

2. fanta nimam, a kaj je s tem črnim /30 let, "vrti se okrog mene ko mačka okrog vrele kaše", tako da sploh ne vem pr čem sem??? se igra, kaj čuti do mene, ali?

REs prosim in 100 x hvala že v naprej.

Lep pozdrav. Lilija

Vsem želim

SREČNO NOVO LETO 2006

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

joj, sej ni treba tok na široko razlagat, sej nisem z njim, da bi bla njegova sužnja! :eek: x:Dx

SAJ VEM, DA NISI Z MANO, DA BI BILA MOJA SUŽNJA, TEGA TUDI NOČEM OD TEBE, S TABO DELAM ZELO LEPO, VSE TI NUDIM, VSE TI DAM, KAJ BI ŠE RADA??? ZAKAJ ME NEMOREŠ LJUBIT, TAKO KOT JAZ TEBE??? PROSIM TE MAČONA MOJA, PROSIM TE!!! USMILI SE ME, PA BODI DOBRA Z MANO IN NI TI TREBA BITI MOJA SUŽNJA, BODI SAMO TO KAR SI MAČONA!!! LJUBIM TE!!!

GOSPA BINGA-BONGA, KAR TUKAJ POVEJTE O NAJINI USODI Z MAČONO!! PROSIM VAS, DA VIDIJO VSI! KER MI BO POTEM LAŽJE!

HVALA

MAČONA LJUBIM TE! :wub:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...