BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 zdravo!lepo prosim če mi kdo pogleda v karte v zvezi z ljubeznijo. najlepša hvala vnaprej. rjave oči, črne lase, 186 visoklp abaddon ABADDON Ja, okoli tebe je druzba fantov in deklet. Zdaj pa: ali je tvoja ljubeljena porocena?Vate pa je zaljubljena ena rjava, ti pa gledas stran, te ne zanima, je pa se kar dalec. Potem je se ena blond, zivcna, hudobna, sleparska in ljubosumna. Ta ni zate. Evo, se 1 x sem pogledala. Imas eno poroceno/zaroceno na vidiku, poleg pa je spet njen moz. Ja, imas enega rjavega prijatelja, pa ne vem, ce ni peder! Prevec ljubezni kaze napram tebi. V glavnem: v druzbi bos, ce pa je to Forum ali Chat potem pa je to ta druzba, kajti takim, ki veliko chatajo je tezko slogati. Drugic pa povej, ce imas ze kaksno na vidiku, ce ne je tezko slogati...noc...pa malol ljubezni za pomoc Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 BB tole zgoraj me zanima še naprej....jaz: srednja leta srednje rjave lase...Ciao in hvala RIKA oprosti, zadnja si, vse sem porihtala.Ce je to en rjav, vedi da je ljubosumen in hinavski. Torej, ce si mu kaj povedala, si ze imela prav. Se pagledata. Ali iam on enega crnega prijatelja, ki pa je se bolj zleht. Nejevoljna si pa tudi tvoja najboljsa prijateljica. Ljubezensko pa te hoce zacarat en mlajsi svetel fant, bogat s hiso/stanovanjem, je zelo zaljubljen, je ze kar bolan. Ti pa ga kaj dosti ne smirglas!Neverjetno, se 1 x sem pogledal, skoraj isto. Ta tvoj rjav ni dober -AMEN. Misli nate, tudi rad te ima, toda ni zanesljiv. Krega ne vidim. Potem pa spet pa svetel/plesat, siv fant s hiso, groooozno misli nate, ti pa spet gledas stran. Evo, ce mislis, da se bo med tabo in rjavckom ljubezen razplamtela, se motis, samo misli so. Drugace pa bos imela lep teden, samo ce se ne bos sekirala. Pa s tvojo najboljso prijateljico se kaj drugega pogovarjajta ne samo o tezavah. Ona ti tezi, mislim ti sei veseljak.... noc.... in eno dobro za pomoc!(Binga-Bonga, 30. Nov. 2005) POOSTRENI nadzori Delfinki + Trinity ne slogam do januarja! Ce pogledas Delfinka, sem ti najman 20 odgovorila, vedno isto, ce pa ne citas, potem pa nic, vedno isto sprasujes LJUBEZEN z bivsim, vedno iste odgovore dobivas! Trinity: s teboj je isto: Navajas: Poglej, ce bo, mislim da zadeva speljana. Ne poves KAKSNA! Lahko je ljubezenska, sluzbena.....Ce je ta vedi, da sem pogledala, in da te caka dolga pot do resitve, ki ti jo pa bo onemogocala ena crna zenska, ki ti bo tudi telefonirala in se ti lagala. SONCICA26 A ti mislis, da jaz kar tako pisem, da potem se tebi ne ljubi citati in me spet isto sprasujes!? Poglej si post st. 4999, DOVOLJ JASNO JE NAPISANO! Vedeti morate, da si jaz nicke zapomnim in vem, da sem CISTO VSEM VSE ODGOVORILA do danes, torek 29. 11. 2005, razen nekaterim, ki mi niso napisali barve las, pribl. leta. NE ZANIMA ME: visina, barva oci, kg! Na prejsnji strani je 12 ZAPOVEDI! AMEN ... noc .... MAYA, GAEL, MANTISKA, NOKA..... in vsi tisti, ki vas nisem omenila: ZGORNJI DISCIPLINSKI UKREPI NE VELJAJO!!! Aja, se to KURC pa taka TAJNICA in SLOGARSKA SVETOVALKA, ki mi nc ne pumagata!!!! Glihkar bosta ob castno sluzbo!!! Hahaha BINGA BONGA, jaz priznam, da sem vidla, da spet sprasujejo brez podatkov, ki jih ti potrebujes, pa nism mogla verjet, al se folk zajebava al so pa res tumasti al kaj Sem se zbala, da bos kar nehala slogat, a nisem hotla izpast "pametna" do teh in raje tvegala, no zdaj pa imamo Ampak odslej, ko vidim kaksen manko, takoj zropotam s pogoji za sloganje, zakaj bi se ti jezila s tem nepotrebnim zgubljanjem casa, ok veljaaaa BLUEE 3 fantki se sukajo okoli tebe: rjav, ta te ima najraje, pa tudi ni reven, ima stanovanje/hiso; blond, ki ima eno crno ljubosumno, ce ne se celo poroceno; crn z dobro sluzbo. Ce bi povedala barvo las od bivsega, bi ti poveda kaj vec, tako pa vidim samo eno druzbo. Ali ti mama daje denar ali pa kaksna dobra sorodnica, pa ti ga bo malo odtegnila. Taje zelo dobra inb te ima zelo rada!Se 1x sem pogledala: Rjavcek groooozno misli nate, ti pa nanj. Je doma, jasno, je on, ima hiso, pa je ena velika razdalja med vama. Je pa ljubosumen.Tebi pa bo dvoril kar ze jutri, najkasneje drugi teden en zaljubljenko, tudi sex kaze, mogoce sta skupaj na poslu/soli, toda!!! - tip je hudobno bolan napram eni njegovi noseci. Hoce narediti konec, ona pa je vsa depresivna! To je to, odgovori, kdo je kdo! .... noc .... pridna .... ZA BLUEE + ZA VSE Ce recem, da sem VSEM ODGOVORILA, to POMENI, da pojdi poiskat. Npr. Bluee, post st. 5014. SITNOBA kwa b'rd? A zdej mas pa ze plave uci, zadnc si meu rmene! Pa ce ti pisem privat, ker si tut ti men, pa sem ti prijazno odgovorila, ti pa nic! Lahko da bo slo gli za glih, na zacetku bos skripu, potem pa mogoce s 7! No, zdej pa puglejva tvojo situacijo na moj nacin: Vprasal si me..... moj odgovor je....1. Zdaj ze itak ves, kako bo slo in se ne bos vec niti trudil, kajti rekla sem ti, da bo slo.2. Ce bi ti rekla, da ne bos naredil, se spet ne bi potrudil, itak je brez veze, bi si mislil, ne, saj je rekla, ne!3. Torej, ce se ne bos zanesel na mojo napoved in mislil s svojo glavo bo slo, ce ne pa ..... jest ze vem, pa ti ne povem! SAMSONCEK EVO TI ODGOVOR!!! Si me prau razjezu. Jasn, k sm ti rekla, da s 7, si se toooolk pumatru, d si kr z 8 naredu. To pa je moja zasluga! Ce pa ti povem, da mi je tudi osmica hodila, mi itak ne bos verjel! In ne me vec DRAZT! ..z osmico... sam ti si rekla, da verjetn ne bom naredu, ce pa bom, bom pa komi... men pa BONGA ni prav napovedala glede diplome... Tut ona se lahk kdaj zmoti samsončeg,sicer te pa karte predvsem opozarjajo,kako in kaj in če poznaš stvari naprej,lahko tok življenja obrneš v drugo smer. LEP DAN ... Gael GAELCKA A si vidla, drug slogar bi sam reku, da bo naredu al pa ne, jest pa kr cifro ubjavm, pol me pa tm en utrok tkole jauno usramoti! Jest pa mam sodnisko zilco in se NE DAM!... lep dan ... evo ti na, tole le zate BB, to sm vidla....pol sm ti pa še barvo las za bivšega napisala, k si rekla, da boš lažje vidla kako in kaj....Pa BTW vprašala še za rjavolasca (pribl. 20 let) k si rekla, da najbolj misli name....Prosim te, da cisto od zacetka napisel spet vprasanje + leta + lase! Dodaj, kar sem ti ze povedala! Jih imam prevec, razumes, ne! .... denje.... ..po mojem bi mogu z 9 nardit...sam pol k si mi ti neki o "komi" govorila sm mel pol blokado v psihi in sem pol zato sam z 8 naredu... No, pa da se nam'ma kregala, sej jo tko al tko n bos rabu, ne, k si zdej privatnik! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 2. Dec 2005 ob 15:38 Objava #4968 LEA Tebe pa kar na hitro zrihtam, kajti karte se kar same odpirajo, pa se s tvojimi smeskoti si me v smeh spravila! Tvoja najboljsa prijateljica je noseca, fantek bo! Ce pa ni, bo pa danes ali jutri zanosila!Glede sluzbe: Pricakuj te dni negativen odgovor pa mislim, da ti bo to ena rjava povedala/siva po telefonu povedala ali pa pismeno! To v primeru, ce si dala kaksno prosnjo. Ce ne pa, ja saj ni ta sluzba glih tako slaba, ne! Denarja ne vidim kaj dosti, vsi ga imajo vec kot ti. Mislim pa, da ni zivcnega stanja. Ne bos verjela! Spet isto: rjavolaska ti bo telefonirala in stvari bodo negativne. Zdaj pa takole: kaze ja in ne! Ce te bo zacela provocirat s kregom, nehaj, potem se bo stvar tudi poboljsala, ce ne pa bo konec kaksne nove sluzbe. Sploh pa ne vem, ce toni ena tvoja sorodnica.Ostani kjer si, zaenkrat, cez 14 dni mi pisi in v kratkih besedah povej, kaj sem ti napisala! Pa lepo je, da spostujes moji dve castni pomagacici, Mantis + Maya! Zivjo ... tole je iz tiste druge teme!lea je pridna se naprej in se ti po 14 dneh oglasa drzi tisto, kar je rdecega! tocno to, da ta sluzba sploh ni tako slaba, ja! glede nosecnosti prijateljice nimam pojma, razen ce niso takele*nosecnosti in porodi* lahko tud kaj drugega npr. produciranje kaksnih slik al pa knjig al pa cisto preprosto en korak naprej. denarja pa res nimam kaj dosti, ga je pa toliko, da pocasi plezam na nulo . da ga majo pa vsi vec kot jaz... ....tudi mogoce.kregam se pa ne hvala za sloganje! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 No Lea, ce se nisi izvedela za nosecnico, bos pa se, mogoce se ona ne ve! Hvala za objavo, jo ne bo meni treba prenesti. Pridna.... noc.... pa tole za pomoc! Se ti kar tukaj zgoraj zahvalim, upam, da bos videla! Binga-Bonga .... ja lep dan Mogoce se Ti zdi, da Ti ne pomagam.... hmmmm , ampak, ker zdaj urejam še te formalnosti v zvezi z jobom (nisem še podpisala pogodbe), sem malo za računalnikom in mogoče se Ti zdi, da Ti nič ne pomagam, ker ne "sodelujem"v "materialni" obliki Kaj pa "nematerialni" support ... pa pozitivno sendanje energije preko miselne vibracije a to pa nič ne pomeni Binga-Bonga.... to službo bom jaz kar obdržala... ker to mi nekak še najbolj leži Vaja dela mojstra... tko počasi.... zato mi le napiši, kaj mi je potrebno naredit, da Ti "pomagam" Še ne obvladam tega najbolj.... ampak, učim se hitro No, pa na on moj prejšnji post ne pozabi... In leeeep dan želim.... poln "sončka" (Binga-Bonga, 1. Dec. 2005) za TAJNICO + SLOGARSKO SVETOVALKO Dobr, sta na poskusni 5 letni dobi! Tajnica: Tvoja naloga je, da me ze zjutraj spravis v dobro voljo! Pobaras tiste, ki se ne drzijo mojih zapovedi! Zaenkrat toliko, ko pa bo zagustilo, ti bom dodala dodatna udejstvovanja. Slogarska svetovalka: Tudi tvoja naloga je, da me zjutraj v dobro voljo spravis, ce bi slucajno Tajnica kaj zamutila in obratno! Zaenkat ti samo premisljuj, kako bi se to naredilo, kar si v posto napisala. Pa ce ves kaksne slogarske vice, tudi ne bi bilo slabo, ampak samo slogarske. Tako, delo je razdeljeno, zato naprosam vse, da spostujete vtikanja zg. omenjenih castnih sodelavk! Amen .....Vsem, ki nimate sonca, vam ga posiljam, kajti mi ga imamo tukaj dovolj.... Sem ze vceraj takoj zatezila tako kot se spodobi Pikici24, da naj svoje vprasanje postavi v LNF vedezevalnica, ne pa posebej teme zase odpirat. Pol pa sem zbrisala svoj zapis in lej ga zlomka, tebi BB, pa je blo vsec! (dobro da sem zbrisala svoj post). Zdaj pa povej : ti je vsec, ce bi obstajala posebna tema z naslovom Vprasanje za BB samo zate, ali naj pisejo ljudje semkaj?? Samo da jaz vem, a molčati al jih usmeriti semle, kadar še kdo odpre novo temo zarad svojega vprasanja Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ti nocna ptica lahko noc in spocij se do vecera. pa en za pomoc. na, pa se to Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tejka100 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 BINGA BONGA... na mene si pozabila. en čaas sem bla na seznamu, pola pa me kar ni blo več Res lepo prosim, da mi šlogaš.....post sem sicer napisala še v vedeževalnici, a so mi dali neko številko in sem bla na seznamu kar precej na vrhu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Tejka Pocakaj prosim, da vse prenesem! Sem z velikim napisala, da ne pisat zdaj, ko prenasam od tam! Pa kar naprej isto. Ce eden ne zna citat mu tudi slogala ne bom! AMEN Men si še dolžna en teden šloganja k sem nekej uganu Pa mi mal povej kaj me čaka ta vikend ALEF! Dodaj barvo svojih las, priznaj, da si porocen (dodaj barvo njenih las) in tvoja priblizna leta. Zdaj pa bo BB gledala kaj?? Ce bojo prisli ven neki tipi za ta vikend, so lahko gostilniski kolegi al sosedje, al pa kdorkoli, bogsigavedi. Zato povej KAJ te zanima za ta vikend. Izlet? Žurka? Gres k masi? Na predavanje? Karkoli ze... Ce pa BINGA BONGA odgovarjas tud na splosno,pol pa se Alef ne meni zame (kot tajnica zacetnica sem na 5 -letni preizkusnji ) Tajnica... ... OK...Barva las: siva(prej blond)Da sem poročen ve že cel forum... Barva njenih las: siva(prej rjava)Za vikend grem delat Še kaj rabiš? Alefcek Itak ti bom sam pugledala, ce kej kausas al ne! Memgrede pa bom se kej druzga napisala! Upam, d naus rogonosc! Boma vidla! VSI ki ste mi pisali tako ali drugace, po polnoci pricakujte odgovore! MAYA Tudi tebi sem znizala poizkusno dobo na 4,5 let! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 (Binga-Bonga, 2. Dec. 2005) ALEFCEK V veseli druzbi bos in to: Crn par s hiso (s to crno gospo se prevec lepo gledata)mogoce imata tudi svetlolasega otroka, potem en tvoj sorodnik ali dober rjavolasi prijatelj, govorili boste o poslu na 9, pa se en mlajsi rjavolascek. Zene ne vidim! Kregali se ne boste, grupni sex tudi odpade in sploh, kakrsnkoli sex! (No, to bolj mene zanima, ti itak ves, ne!) Ali pa so vsi ti zgoraj navedeni škratki s tega Foruma ali pa s kaksnega Chata? Potem pa ne glej debelo, ce bos sam doma, jaz pa ti navajam toliko ljudi. To bo potem to! Aaaaaaajaaaa, zdej mi je jasn! JASN, d zene ni, TOREJ, to bo en Chat al pa ta Forum! Bos puvedu, ne! Ja, pa sem prehitro rekla. Tvoja zena se bo zaradi nekega premozenja fajn kregala (mogoce tudi ti) z eno crno z otrokom. Tebi je obljubljeno novo fajn delo s precej denarcka, nekaj na 10. To bos zvozil, pomagal pa ti bo tvoj srcni prijatelj. Ali bosta vidva z zeno sla na krajso pot ali pa bo k vam prisla na obisk ena kopija temnolascev. Drugih razburljivosti ni.... glavno da ti se ta teden smeji! Aja, se to, pejt si precitat moj strokovni odgovor pri Nasmejmo se, na tvojo zadnjo salo!.... noc ... MARSA HVALA ker si zbrisala tisto od Pikice Vprasanje za BB! Torej, tukaj navajam: Da ne bi prislo komu na misel odpreti samo zame/zase popolnoma SVOJE RUBRIKE! Ce bi jaz hotela, bi si jo ze zdavnaj odprla, toda tako je cisto v redu. Itak je ze pri Vedezevanju ne vem koliko slogarskih rubrik, to pa samo zmedo dela! Pa ne mislite, da ce eden odpre svojo Rubriko, TA NI NJEGOVA, je OD VSEH!!! Samostojne Rubrike imata samo MITJA + MARSA in za druge = AMEN!Hja, jaz bi rada rekla vsem, ki Ti postavljajo raznorazna vprašanja & ki jih pač zanima ono in ono.... naslednje: Ko želite, da vam BB nekaj pogleda v karte, vedite, da za to ona "porabi" svoj čas & energijo & dobro voljo (vse gratis) - zato bodite toliko korektni, da ne "sprašujete" kar tja v 3 dni! Umirite se, poglejte vase in najprej dobro premislite, kaj želite vedeti - vprašanje naj bo ciljno in smiselno - kjati tako bo BB lažje in konkretnejše odgovorila - po drugi strani, če bo vprašanje jasno, bo šlo hitreje in bodo tudi drugi prišli na vrsto! Zraven tega upoštevajte "osnovne zakone narave" & za vaše dobro se jih držite koliko se pač da! Kdo dela in misli dobro, se mu to povrne, kdo pa ma mal "čudne" namene, pa mu kar hitro lahk pride kaj nazaj - kot bumerang.... to se nanaša na kogarkoli in na kakršnokoli povezavo v življenju posameznika! Tako, če že želite odgovor od BB, se držite njenih navodil (vsaj to si "zasluži", da sledite pravilom, če se že trudi za našo zadovoljstvo) in sprašujte z pozitivno naravnanostjo.... sebi boste nardili dobro.... BB je itaq tako "močna in ojačana", da ji kaj slabega do živega ne more.... ... Pa lep dan še naprej Binga-Bonga!!!! Ej, pa saj ne morem verjeti! Pred 5 minutami sem dobila še 1 ponudbo za službo! Ki je (če bi bila) 100% boljša, v kateri bi imela možnost napredka in kariere.... gre namreč za bančno ustanovo... pred leti sem imela od iste osebe podobno ponudbo - in ker sem bila "mlada i glupa" in so mi bili prioriteta drugi cilji, sem jo zavrnila.... zdaj pa sem v paniki! V naslednjih dneh (mogoče že jutri) bi morala podpisati pogodbo za job, o kateri sem ti pravila in z tisto pogodbo bi imela zavezane roke za druge jobe! Binga-Bonga!!! PROSIM TE!!! Ko boš imela priliko, mi povej, kaj naj naredim.... ali je ta ta nova (2.varianta) res fiksna in zagotovoljena.... ker namreč, če odklonim prvi job in drugega ne dobim (je možno) sem spet tam, kje sem bila!!!! V k*** .... Pa ne morem verjeti, kaj mi dogaja! Sama ne morem presodit situacije - saj veš, sam sebi je težko napovedat kaj in ko si v taki situaciji si v k*** in ne vidiš realno!!!!BB! Pomagaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala TI!!!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 dober dan BINGA-BONGA, tudi jaz bi te prosila za šloganje stara sem 25 let, rjavi lasi VPRAŠANJA:1. kaj mi kaže v prihonje na področju ljubezni ( fanta nimam)2. nimam fanta, zanima me pa, ali je kaj možnosti, da z nekdanjim fantom ( 31, rjav) spet ustvarima kakšno trdno vezo, mogoče le avanturo, ( on ima punco zdaj), a občutek imam da med nama še vedno obstaja določena energija, pogosto se slišiva, grema na kako pijačo, a vse v prijateljskem duhu :)prosim, prosim TEJKA Ves, noben ni prisel na vrsto, kajti odprla sem svoje sloganje in nimam casa, ker vse prenasam sem. Oprosti, da si izletela iz Vrstnega reda, toda nisi edina. Obdrzala sem samo svoje nagrajence, ti so fiksni. Zdaj pa sem poiskala tvoje pisanje in je tukaj. Punca, pazi se,tvoj prihaja nazaj ali pa je en drug rjav. Se noseca bos! Velika ljubezen pa je med vama. Hodi sicer ena svetla, toda sta obrnjena stran, on je pri tebi, te ima rad.Gleda te tudi en svetlolasec, pa je oddaljen. Evo: ti + ex = skupaj + nosecnost + ljubezen! .... pridna .... na, zascito... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 (Binga-Bonga, 2. Dec. 2005) MAYA Kaj naj ti recem: HVALA, lepo si napisala! Dodajam se nekaj (Precitajte si prosim zadnja dva posta od MAYE + MANTISKE!) Mene tudi privat sprasujete za placilo. NE RACUNAM NIC! Ce pa bi kdo hotel vseeno kaksno dobro voljo pokazati, pa lahko daruje kaksen soldek kar tukaj na Lunin Net, kjer imajo tudi Donacije. Povedati moram, da MARSA + MITJA delata vse tole zastonj! Zatorej, ce ne veste, kam bi z denarjem, poklonite jima kaksen tolarcek za Dedka Mraza za njunega sincka TIMCKA. (Sploh pa bi ta denar sel za Net, kajti to veliko kosta!) Tako se boste tudi meni zahvalili. Hvala - Kako pa to naredite: Pisite Marsi, ali pa si poglejte cisto spodaj na Forumu, kjer so Tehnicna vprasanja! Aja, se to: Marsa mi je extra rekla, da ne smem o tem civkat! Jaz pa vseeno je ne poslusam, ker sem itak starejsa, ne! Ja hvala... si me dodatno motivirala .... bom še kaj "poštudirala" in napisala.... ... samo zdajle grem med rjuhe .... ma jutri bo se spet dogajalo, jaz pa moram ohranit "trezno glavo in hladno kri" Ma a veš, nisem "našla" dolg nekega pametnega joba, zdaj pa sta kar 2 našla mene - prva varianta je ziher, druga še v luftu - ampak druga je perspektivnejša kot prva.... zato pa sem Te v prejšnejm postu prosila, da mi boš pogledala, kako kaj kaže in kaj naredit - da ne bom spet zaj**** BB - pa ne, da bi "zaupala eni, ki šloga" - kot si mi 1x napisala - ampak - veš - da sam sebi dajat nasvete je najtežeje - Tebi pa zaupam po tej plati - ker tudi vem, da dodobra poznaš moralo teh zadev in veš, kaj, koliko in kdaj moraš kaj povedat - da pomagaš, a subjektivna volja in odločitev posameznika pa ostaneta vseeno Zato Ti želim uspešno noč in toliko univezalne energije, da te bo "delo" prijetno sprostilo MAYA A tkole? Kr is sluzbe gres, ne da bi kej uprasala, a? Fajn! Evo, spet sm ti na pet let dala! ....noc.... Ja kaksno delouno silo mam jest!? VSI Ta petek bom pisala s taksno pisavo, tako da vam ne bo treba prevec nazaj gledat! MAYA No, tebi prvo, ker se ti mudi! Nova sluzba? Ce je te poklical en svetel tip vedi, da se ti je malo izmislil! Ce pa je to od mogoce tvoje sestre/sestricne tip (sta zaljubljena), in ce ti je on obljubil, je brez veze. Ce ne papricakuj en izmisljotinski tel. klic! Evo, spet sem pogledala, skoraj isto. Ta novi posel naj bi bil vezan tudi z daljavo, toda je samo obljuba! Bos kar doma z eno svetlo zensko.Tvoje misli odhajajo drugam, toda ne bos zaenkrat se sla. Crn fant te zelo ljubi, ti pa si necimrna in gledas stran, bolj te trenutno zanima posel. Med vama ljubezen. Ta, ki naj bi podpisala jutri pogodbo, mislim, da je v redu. Ali sta ti to zrihtala prijatelja, moz + zena. No, v glavnem sta ti blizu in pa tudi to vedi, da je zenska ljubosumna, pa na nate, na enega rjavega mlajsega ljubimca, ki si ga ze prisvaja tudi sexualno. Okoli tega posla, ki je dobickonosen, saj ti en svetel gospod ponuja dobre denarce, pa spet vedi, da je tip ljubosumen, toda dober in v zvezi s tabo goji kaksne vec kot poslovne stike. Tisti, ki je vezan na dolgo pot, ta ni dober. Niti pri eni ne vidim kaksnega posebno velikega denarja. Se japonski pregovor zate: Kdor dva zajca lovi niti enega ne ulovi..... noc.... uspeh ti zelim ....Joj, jaz pa ga res kiksam ... Ti imaš tko stroga merila, da se bo treba navadit.... in mal mojo "dvojčkovo" naravo brzdat... saj veš, mal tu, mal tam.... samo da se mam fajn Nekaj pa je.... če kdaj mal polenarim in si privoščim na easy, pol to definitivno nadoknadim & rezultati so še boljši, ker sem spočita No, pa gremo na delo BB x!x HVALA x!x Ej, pa Ti si fenomen.... zdaj pa že postajam rahlo radovedna, kako Tebi to funkcionira.... namreč, zelooooooo si dobra in natančna.... Pokomentirala bom tu vse, razen službe.... ker si tako specificirala (in to točno), da bi vsakemu bilo jasno vse, če bi to pogledal - to pa ne bi bilo ravno dobro za posel Ja - sem še doma in res sva zdaj še nekaj dni same z eno svetlo žensko - in res moje misli "silijo" drugam - naprej! Misli so že, samo energija se mora še aktivirat! Temen fant, ki me ljubi in je ljubezen.... JA BB x!x Točno tko - to je moj fant - res pa je, da je men zdaj prioroteta job in morebiten nov dom.... Japonski pregovor! BB, ja.... pa saj je bilo ok, dikler se mi včeraj ni še ena varianta pokazala.... HVALA ZA NASVET IN POMOČ Toliko za zdaj... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 (Binga-Bonga, 2. Dec. 2005) PETRA 135 Ja, tvoj fant je bolan zaradi dela, zdi se mu, da ima premajhno placo ali pa mu eden nudi neko delo na z zasluzkom na 8. Spet sem pogledala: oba sta ljubezensko bolana in zaljubljena. Zaenkrat ne vidim, da bo kaj med vama. Pocakaj malo in mi pisi spet v petek! Do tedaj pa miruj, te bo ze on poklical, ce te ima rad! Ker pa ima probleme je bolje, da ga pustis, da sanja po svoje! Kdo pa je ta ljubosumna svetla zenska? Tvoja prijateljica, ki ima denar? Kdo pa je ena hudobna crna, zivcna, bolana, ljubosumnica, ki se rada krega in bo tudi ob veliko premozenje? Vidis, to crno poznas! Hisa je med vama! Je zelo,zelo slaba! Naj gre k zdravniku! Danes se bos kregala z enim crnim gospodom po telefonu, on bo zacel, ti pa ne odgovarjaj! Evo, spet sem pogledala, spet isto, lazen tel. klic od enega temnega. Tvoja mami/sestra/sorodnica je vsa dobra in doma. Tekom dneva mi se odgovori na zg. vprasanja! Zivjo! ....noc.... in eno dobro za pomoc!Draga BINGA-BONGA! Evo, moj prvi post. Sem se opogumila tukaj, ker me čist prevzamejo take osebe kot si ti. Ki so večje od življenja (saj veš: larger than life ).Pa itak mam tud vprašanje, pa ker je glih petek, a bi šlo?Imam bivšega (nora ljubezen) in sedanjega. 1. Ali bova s sedanjim ostala skupaj in kako se bo razvijala najina veza?2. Bivšega vseskozi kako se mota po mojem energetskem polju. Vem, da misli name. Ali bo kaj storil v tej smeri? Ali si želi biti z mano? On mi še vedno predstavlja dom. Sebe. jaz: blond, temno modre oči, cca 30 (mal čez)sedanji: rjavi lasje, 180 cm, rjavi oči, 5 let mlajši od menebivši: črni lasje (ampak zdej je blond), 190 cm, rjave oči, 5 let starejšiBodi še naprej to, kar si, in ostani z nami! Hvala! Nefretete NEFRETETE Pokukala sem semkaj, kajti pisem privatne odgovore in si me zelo v dobro voljo in smeh spravila! Hvala za pohvale! Ahjajaaaaaj: Zacnimo pri lazjih stvareh: Ena tvoja sorodnica, ki se imata radi, misli okoli nosecnosti, mogoce pa bi ti bila rada in bi bila ona vesela. Ce sta oce in mati vedi, da se imata rada, se spostujeta in to zelo, grozno mislita nate, ti pa na njiju in caka te tudi hisa/stanovanje/premozenje. Ce ne pa sta to tvoja dobra sorodnika! Mladostnik je ves v poslu in mu gre dobro, sploh zelo dobro, katji poleg sebe v poslu ima tudi dva dobra starejsa cloveka, kaksna sefa. Torej, ce ze dela, je vse v redu, ce ne pa bo dobil sluzbo in to ze drugi teden! V glavnem, ta je dober clovek. Glej, med vama je ljubosumni tris: ti, on in ena crna se kar premozna in bolana. Zdaj pa ta crn! Telefoniral ti bo, da gre na pot pa se nekaj drugega se ti bo zmisljeval! Ali ima zensko? Toda, jaz ga na tvojem mestu ne bi pustila iti. Ne vem, kaj je narobe s tem tipom, toda naj se pazi kakrsnekoli poti! Bolezen, kreg in se kaj hujsega! Res je v neprilikah, cisto zivcnega izvora tudi. Ce je to ta tvoj bivsi, bo sigurno naredil konec med vama. To 100%, ce pa je kaksen nov, te pa prosim, da ne sedas v avto z nobenim crnim!!!! Tukaj pa prihaja ljubezen z enim svetlim/plesast/siv, najbrz porocenim gospodom, ki je bogat, pa tudi nosecnost hodi! Ali je tvoj sef v sluzbi, nekaj takega mora biti ali pa ti bo nekdo ponujal veliko vsoto denarja, hiso. Ja, ja, ta tip prihaja od pribl. 80 km in je dober. Ti pa gledas stran! Zdaj pa je na tebi, da dolocis, kdo je kdo, kajti te osebe se vrtijo okoli tebe in jaz ne morem razvozlati, kdo naj bi kaj bil. Je en koloboc! Odgovori se danes! Pridna, spat, lupcka in pazi se, ne lazi s komerkoli, mogoce te hoce tisti ta crni tudi prebutat! Itak pa ti ne preti nevarnost, samo groznja .... noc.... in tegale dobrega varuha za pomoc!O, BINGA-BONGA, hvala za ekspres odgovor! Pa kok si se razpisala!Ja, tkole je: Tamlad, moj ta nov, je res dubu eno kr dobro službo. Ne vem, kera bi bla tista lubosumna ženska, ampak se mi zdi, da me ne ogroža, ker se mi zdi tip čist napaljen. Mogoče še preveč. Že po treh mescih razmišlja o otrokih in familiji. Se mi zdi, da bom tle js tista, k bom stvar mal upočasnila. Z bivšim (naravno črn, ampak zdej blond) sem pa sama 100% prekinla. Ker je bilo preveč intenzivno. Z njim bi šla na konc sveta. je pa res v neprilikah, kot praviš, ker ne ve, kaj bi. Pa cinca, pa marinca, pol na konc pa nič nima. Mene tut ne. Pa ni nasilen, tko da nč bat. Sem mu pa prepovedala, da na kakršen koli način kontaktira z mano. Pa je priden. Sam, kakor sem ti že rekla, vedno sva se zelo čutila, in tut zdej ga čutim. Če pa pri unmu ta poročenmu gledam stran, je pa prav. Ker sem glede tega zlo vraževerna in se nočem spuščat v nobene stike s poročenimi in vezanimi. Verjamem pa, da sem kakšenmu všeč.Ful si faca, pa ful bi rada tut jaz znala take sončke pa znakce vstavljat, ampak sem še prezelena. Se bom še naučila. Pa tut tebi - nočko!!! Nefretete NEFRETETE 1. ucna noc: Smeskoti: Ko pises, vidis na levi Klikni in dodaj smeskota? Spodaj pod smeskoti pa je Prikazi vse! Evo, pritisnes to in se ti odprejo drugi, poskakujoci, rozice, glasbeniki .....Tisti pa, ki so spodaj pa gredo potem v objavo cisto na vrhu. Evo to je to glede smeskotov! Zgoraj pa imas barve, ckre, velikosti ..... noc.... tudi jaz grem... pridna .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Ojla BB.Pa bo že spet petek,in kot sva se zmenili,me zanima za jutri naslednje.Ta posel,ki mi ga je omenil prjatu je delo v privat vrtcu,ne vem ali mu lahk verjamem,da mi bo uredil razgovor in če je to sploh res..? kar se pa tiče dela v šoli,pa vem da pred januarjem ne bo nič.Ti pa vseeno poglej,če se mi kje kaj odpira.Sem šele en mesec doma in že vsega naveličana.Pa še to,če se bodo moji plesalci izkazali na nastopu za obletnico šole. Rdečelasa,39,ločena GAEL xrosex Opla GAELCKA Kar takoj je prisel ven posel! Takole: Tvoj prijatelj je rjavolas/sivkast, oddaljen in ti ponuja sluzbo. Toda vedi, da te bo jutri poklical in ti lagal, nekaj se ti bo namislil. Denarja ne vidim. Mislim, da so lazne obljube! Pa tudi tip je hinavski. Pa verjemi ali ne! Vidis, lepo si me vprasala, CE MU LAHKO VERJAMEM! Mislim pa, da ti bo ena svetla zenska ponudila dobro sluzbo, to pa potom tvoje sorodnice, mame, sestre.... Kdo pa je tale blond fantek, ki goji sexualne zelje napram tebi? Ti pa gledas stran. Ima premozenje, ampak je malo zivcen in tudi bolan zaradi sluzbe, denarja. Pa je spet prisel in vidim ljubezen med vama! Zagotovljena sluzba in to kmalu z veliko denarja, doma + tvoja sorodnica! Drzi se zenske, ki ti bo telefonirala. Obe sta dobri in blond in rjava! To je to. Evo, spet je prisel tvoj prijatelj, se kar nekaj motovili okoli tebe in tvojega ljubljenega. Zraven za priboljsek pa je se en mlajsi crn, ljubosumen! Glede nastopa pa malo vem, pa to itak ni vazno, najbrz bo v redu, saj so otroci, tudi mi smo bili, naj te ne skrbi! ...noc.... Hej! Glede jutrišnjega vedeževanja ,bi mela eno vprašanje;zanima me kako nama kaže v decembru z mojo simpatijo(rjave lase,malo višji in starejši od mene).Jaz sem pa črnolaska.Hvala!!!!!!!!!!!! P.S:Pa Binga-bonga,pohvale si mi pred 14-dnevi, dosti stvari prav napovedala,tako,da POHVALE!!!!!! ENKRATNA si BB.Hvala. Za prjatla si povsem zadela,sej sem to ze vedela,a sem zelela se drugo mnenje,pa si mi ga dala.Povem ti,da mi je dolžn kar lepo vsoto denarja,dala sem mu čas do konca tega leta.Glede dela sem se pa nehala sekirat,neki bo že,sej mormo bit optimisti-A NE! JAJA moji mali srčki pa vem,da se bodo potrudili na nastopu,zakaj bi se sekirala,otročki so čudoviti že če samo stojijo na odru.Želim ti lep,vesel,nasmejan vikend.. PAPA GAEL xrosex LIANCA Hvala Oh Lianca, ti pa si vsa v cvetju! Caka te aqli stanovanje, hisa ali pa veliko premozenje. Nekaj na 9 bos dobila in tudi takoj zgubila. Doma je ena tvoja svetla prijateljica, ki pa je zelo bolana, pa ne vem, ce ti ta ne bo dala kaksen denar! Ti + tvoj rjavcek: V eni druzbi bosta, 2 mlada fanta, en svetel in en rjav, pa tvoja najboljsa prijateljica pa en bogat gospod, ki pa bo telefoniral in se z neko lazjo opravicil. Ahhh, ta tvoj tip pa ima grozne nacrte s teboj: sex, potovanje, poroka. No, kar precej ga potovanja privlacijo, se mi zdi. Pred teboj lep teden! Vse fino in fajn, nobenega krega, opravljanja, vse fino! ... noc.... Zdaj pa ti se to povem, da ce ti ne mores precitati mojih 14 napotkov, ki so opisani na skoraj vsaki strani, tudi jaz ne bom vec slogala niti tebi niti drugim! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Holja, Binga-Bonga, mam vprašanje (da grem kot mačka okrog vrele kaše ) - boš šlogala? (Sin nama s Sealom zadnč tko prijazno ponudila, da nobedn ni mogu ne rečt ). No, pa me zdej res firbc matra, kaj maš za puvedat - sam najbrž rabš neki podatkov, a ne? Kere? Drgač sm pa prebirala dones mal tisto o pošiljanju slik vedeževalkam in o tem, kako ti je ene par ljudi izgledalo kot hudič. A lahko klele sam neki dodam, ampak čist resno. K sm brala tiste poste, me je kr stresl. Sam pol mi je pa šlo skoz možgane tole: po videzu je težko presodt, kje se hudič skriva. Ponavad (in neka logika bi bila) je hudič neki, kar je ljudem privlačno, sicer bi se vsi odvrnili od njega. Kar je tebe odbilo pri tistem tipu, je bila verjetno energija, ki jo je oddajal, ne pa videz. Očitno maš sposobnost preko vibracij, ki jih človek oddaja vidt pravo podobo )če je bla podoba tista, ki te je zmotila). Men se to dogaja že od kar pomnem. Da pa te nau nalsednjič groza, ko boš srečala hudobca, ti predlagam naslednje: poskusi ljudi označiti z barvami, npr.: iskren - bela, hudobn - črna itd. Najprej razmisli katera barva ti predstavlja kakšen občutek, pol pa opazuj ljudi. Ponavadi itak ni čistih tipov, sam ena barva prevladuje. Tko se izogneš grozi, ki bi te doletela, če bi zagledala parvo podobo. Pr men deluje no. Pa lep pozdrav. (in sori, če to glih ne paše v temo ) Aja pa še tole: črna magija lahko vpliva in deluje na posameznika samo v dveh primerih:a) če sam privoliš v to oz. če sam iščeš njene usluge če oseba, ki jo izvaja tako ali drugače dobi v roke nekaj (karkoli), kar je bilo tvoje, sicer pa nima moči Za katerokoli magijo (belo, roza, sivo ali črno) pa velja naslednje načelo:Karkoli storiš, se ti trikrat povrne nazaj. (prej ali slej) ENGLBENGL Ja, lepo si napisala. Tukaj sem zacela pisat o takih stvareh od pribl. 27.10. Pa ce kdo hoce, si lahko precita pa tudi drugi zanimivi komentarji od drugih forumovcev se najdejo. Glede barv: Jaz vidim ves svet lepo pobarvan. Npr. ko sem bila zadnjic v Bologni (preberite si v Lunine cvekarije: Katere italijanske estradne.... ) mi ni bila vsec, ceprav vsi govorijo, da je najlepse mesto .... je tako monotono, v tisti grozni temno-opecnati tovarniski barvi, s samimi arkadami, da skoraj neba ne vidis, aaaaaaaaaah..... ne zamenjam za TS ali LJ nikoli! Glede barvnih magij pa je tako, da to v Italiji zelo mocno napreduje. Skoraj vsak dan imamo po tv dnevniku, kako je ena crna sekta razkosalva punce, fante, direktno med grupnim seksom, zrtvovanje otrok..... sploh ne prizgem vec tv. Pa da bi ti videla, kako so potem ti pokvarjeni tipi ponosi, ko jih dobijo in je polno novinarjev poleg. Dokaj najnovejse je tole: En se kar dober tip, oblecen cisto v crnem in s kaksnimi cudnimi verizicami, zapestnicami.... je po diskih osvajal punce. Te so kar norele, jasno, ce en bebec zacne govoriti o kaksnih magijah, potem se ene trape lepijo, ne da bi hitro odsle stran. Potem ne vem tocno, kako je postopek potekal, samo to vem, da jih je zvabljal domov ali kamorkoli ze in potem sladko ubijal. Zdaj pa najdevajo v gozdovih kar zivo zakopane pa ne se do konca razmesarjene parcke, punce, fante .... Zraven pa krizi in znaki + svece od teh crnomagijskih dejanj. Vidis, meni so svece neverjetno zoprne, ne vidim nikakrsne romantike. Sploh pa, ce gres v gostilno in je med vama sveca, ko pogledas tega cloveka, ko ogenj naredi eno cudno senco od spodaj navzgor... joooooj.... kot da bi s strahoim sedela. Jaz jo takoj upihnem. Pa tudi zdaj, kamorkoli prides na obisk, skoraj povsod imajo te svecke prizgane. Zdi se mi, da vsi zivijo direktno na pokopaliscu.Evo toliko .... pridna.... Aja se to, glede tvoje Ikonce: NE PRENESEM SIVE BARVE! Najgrsa barva na svetu! Fajn bodi in izogibaj se nezgodi, ki pa je s Sealckom sigurno ne bos dozivela, pa ce bosta kaj ali pa nic skupaj imela..... hmmm, greva kr po vrsti... 1. Magije: samo prakticiranje se sicer lahko širi, ampak princip delovanja pa ostaja zmer isti, tko da... V vsakem primeru mora "žrtev" na tak ali drugačen način privoliti v to. Zdej vprašanje je, na kakšen način teli hudobci, k si jih omenla, dobijo žrtvino privoljenje. Se pa strinjam, da je neetično izrabljat nekoga samo za to, da potem lahko nekdo zadovoljuje svoje potrebe, pa naj so te povezane s čimerkoli (ne samo z magijo). Povsod je pa tko - naivneža najlaži napereš, da ti verjame, zakaj se ne bi to izkoristl tud v magiji? 2. sveče: po svoje maš prov, je pa tud odvisn kakšno svečo nucaš in s kakšnim namenom jih prižigaš. A si opazla, da ne gorijo vse sveče enako? Niti enakih senc ne mečejo in ne dajejo enake svetlobe. se strinjam, ene so lahko prov morbidne. Mogoče jih ne maraš, ker kažejo na pravi obraz človeka in razkrijejo masko, ki jo človek nosi. Ne vem. Je pa še ena druga možna razlaga: mogoče ne maraš ognja... (mišljeno tudi v simbolnem pomenu) 3. Siva barva: niti najmanj me ne preseneča, da je ne maraš. Ti, k si tok živahen človek in v duši še posebn en mejhn otrok, sive ne maraš, ker jo na nek način povežeš z avtoriteto (na tak ali drugačn način) in pol ti avtomatično deluje pusto in hladno (tako delujejo v večini preimerov prezaposleni odrasli otrokom). Sam, k pa enkrat odrasteš (in prej ali slej moraš, četud navzven nikol ne), ti pa pomeni varnost. Ja, za sivo barvo se lahko skriješ... Tud živo rdečo barvo (k je men najljubša) laho skriješ za sivo, pa nihče ne bo vedel za to in preko sive se zaščitiš, da te nihče ne more prizadeti (v metaforičnem smislu). Joj, upam, da ti nisem zatežila zdej, ampak to sm hotela povedat, ker mi je prov ležalo na duši. Pa prav lepa hvalaza verz, ki si ga napisala, čeprav tega sploh nism pričakovala ENGLBENGL 1. Magije z ubijanjem so posledica droge. Pa nihce ne privoli v smrt, tako odredi takratni gazda, malo se nadrogirajo, bogved s kaksnim drogam? Potem pa se pa punci najbrz kar fanj zdi, ker mogoce v oblackih vse vidi, toda ko se pas zacne zares rezat, pa ni vec poti nazaj! 2. Vidis, skoraj vse moje prijateljice ze od malega slavijo rojstne dneve z ugasanjem sveck na torti! Meni se je ze od malega to zdelo nekako pogansko! Jih ne prenesem! Ker pa sem rojena v takem znamenju, imam svojega ognja cisto dovolj v sebi, ne potrebujem se kaksnih ogenjckov okoli mene! [3. Siva barva: niti najmanj me ne preseneča, da je ne maraš. Ti, k si tok živahen človek in v duši še posebn en mejhn otrok, sive ne maraš, ker jo na nek način povežeš z avtoriteto (na tak ali drugačn način) in pol ti avtomatično deluje pusto in hladno (tako delujejo v večini preimerov prezaposleni odraslim otrokom). Sam, k pa enkrat odrasteš (in prej ali slej moraš, četud navzven nikol ne), ti pa pomeni varnost. Ja, za sivo barvo se lahko skriješ... Tud živo rdečo barvo (k je men najljubša) laho skriješ za sivo, pa nihče ne bo vedel za to in preko sive se zaščitiš, da te nihče ne more prizadeti (v metaforičnem smislu) - (tvoje pisanje)] 3. Vidis, to pa ni tko! SIVA BARVA NEGATIVNO DELUJE NA VSE LJUDI! Ze ce samo pogledas grdo sivo nebo, ja kaksne volje pa lahko postanes? Zakaj vsi navajajo, da je MAVRICA romanticna? Meni ni, pa tudi Luna in Zvezde ne! Zame je edina romantika samo partnerjeva neznost, vse drugo: omare, stoli, svece, soncni zahodi, me boli kurac, bi se rekl! Da pa splooooh ne morem poslusati oper in arij, ja no, to je ze lep dokaz, koliko romantike premorem! Puste pokrajine sive barve, a ti to mislis, da je avtoriteta? Ne, to je za samomorilce, za tiste, ki so vedno bolani in vedno jamrajo, za njih je siva barva (sem imela lep primer doma)! Megla, zalost, sive morske pecine jeseni/pozimi, slaba volja, necimrnost, grozni sivi oblaki, ki pa mi nic ne morejo in pa tudi tisti ne, ki se v sivo oblacijo, kajti jaz jih z barvami tako po otrocje zmesam, da sploh ne mislijo vec! Sploh pa, tisti, ki se v SIVO OBLACIJO, BI SE RADI PRED VSEM SVETOM SKRILI, RADI BI POSTALI MEGLA, samo da bi lahko skodovali, RADI BI POSTALI OBLAKI, samo da bi lahko kaj unicevali in male otroke strasili, kajti velikih ljudi se ne upajo! In to naj bi bila zate AVTORITETA? Aaaah, prevec citas! Aja, se to: TUDI ZAJCI SO SIVI! A si ze kdaj slisala za barvno terapijo? A mislis, da s sivo zdravijo? .......noc...... pa vse tele smeskote tebi v pomoc! Binga, dej bl natančn čiti, predn se razpi..iš in začneš po men udrihat, k sm napisala praktično iste stvari kot ti, sam na mal drugačn način:1. Magije z ubijanjem so polsedica droge. - Jest sm temu rekla: na tak ali drugačn način izkoristiti/izrabiti nekoga, da privoli v nekaj ali po domače: sredstva povelujejo cilje 2. svečke in ogenj: vsak po svoje - enim je QL, drugim ni (men je učas tud creepy) - to sm tud že prej napisala3. Siva - nism rekla, da je siva avtoriteta (ber kontekst) - če boš še enkrat prebrala, boš vidla, da sm tut jest govorila o barvi, za katero se lahko skriješ - je pa res, da lahko skriješ vse - pozitivno in negativno. Je pa zanimivo, s kakšnimi ljudmi jo povezuješ. Jest sm mela prjatla, k se je skoz oblaču v zeleno - vse je mel zeleno, najljubša barva mu bla zelena, pol pa naredu samomor. Zanimiv, a ne?Aja, pa tut s sivo zdravijo, če že morš vedt (in to ravn z zajčki pa pa iskren in nč siv se bereva kej,pa drže se ENGLBENGL Ves, ti si povedala tako, kot tisti ucitelji, ki ne znajo razlagati in ki citajo Delo, samo za to, da se pametni delajo, ne razumejo pa tako ali tako nic! Potem pa imas Nedeljski dnevnik, tega pa vsi razumejo, ampak naj bi bil bolj za take, neintelektualce, ne! Vidis, ti pises tako, jaz pa kar takoj z direktnimi dejstvi in primeri. Glede samomorilskih barv, pa jasno da ni receno, da je samo siva, pa o tem ne razmisljam vec. Prosim te tudi, da NE PONAVLJAS tako dolga pisanja, je cisto brez veze! Vidis, tvoj odgovor je takoj za mojim in to zew 2x, pa koliko nepotrebnega prostora vzame. Zatorej te prosim, ce lahko tisti moj del v tvojem odgovoru izbrises. Pa se ne mislim kregati s tabo in z nikomer. Z mano se sploh ne da. Razen, ce eksplodiram. Zivjo! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 (Binga-Bonga, 2. Dec. 2005) CASTNI SODELAVKI MANTIS NEHI, to je zacasni ukrep!Hvala vama za trud. Maycka, fino, ti odgovorim, primi se prve sluzbe. Vec ti bom se pisala, zdajle se mi ne ljubi.Mantiska, hvala za pomoc, pusti in ne obvescaj vec ljudi, kako morajo narediti, pa tudi meni ni potrebno nobeno dodatno matranje in pisanje tebi pa tudi ne, da citas raznorazna jamranja, ampak zdaj bom pa spet drugace naredila: ZA VSE Jaz lahko precitam vsa vasa pisanja in potem odgovorim. Nekateri od vas pa ne morete precitati mojih 14 POGOJEV, ki so mi potrebna za sloganje. Torej: ce se ne boste drzali teh navodih, NE BOM SPLOH VEC SLOGALA niti PROSJACLA, da naj mi to in to napise.... TUDI ZA PRIVAT TO VELJA!!! Na skoraj vsaki strani je to napisano! AMENPišuka, Maya, midve sva dobili knjizico Pejva sluzbo iskat drugam Hvala za zaupanje BINGA BONGA (ce pa hoces, da se vtaknem, pa se bom takoj )Pozdravljena BB! Joj, jaz mam pa tako čudno leto za seboj in komaj čakam da bo te zmešnjave konec.... Povej mi prosim, kako kaj kaže z mojo diplomo (trenutno je v branju, so bili pa problemi z mentorjem) in potem s službo. Za ljubezen pa te kar ne upam vprašati, ker se bojim kaj mi boš odgovorila.... 25 let, rjavolaskaPapa AJKI Tvoje pismo dam za vzor, kratko + jedrnato + vse kar potrebujem! Ce pa te ljubezen se zanima, mi moras pa povedati tudi kaksne lase + leta ima tip. Ajki, ne odpiram vec, da ti ne bom kaj pokvarila! DIPLOMA SUPER FAJN! Tudi pohvale te najbrz cakajo! In pa tudi cel kup denarja. Ljubica, a si ti NOSECA? Ali pa bos prav kmalu! Ljubezen okoli tebe + tvojega tipa, pa denarcek pa on ljubosumckan. Vse zelo fajn, lep teden in tudi naprej!Je pa tukaj en rjavcek, med vama je konec, vsak gleda drugam, jasno, misli so z njegove strani. On pa se krega s svojo svetlo dobro zensko. Vidis, kadar mi pise kaksna oseba, ki ni zivcna, in ki ne obiskuje prevec chatov, se karte kar same odpirajo. Ti imas jasne misli in potem se to tudi vidi! Sploh pa je res, da si tudi mlada, in da ne mores imeti toliko tezav, kot jih ima lahko ena 40-letna porocena. Oveznosti pridejo, bolezni sorodnikov, smrti, placevanje racunov... evo, vse to dela ljudi nervozne in to se pri kartah tudi vidi. Lep pozdrav in tale smesko za dobro voljo! Nic prej kot cez 14 dni mi pisi, ce je kaj nujnega! Pa odgovori!SAJ NE VEM KAKO NAJ ZAČNEM. PRVIČ SEM NA TEM FORUMU IN UPAM, DA BOM DELEŽNA KAKŠNEGA DOBREGA NAPOTKA KAKO NAPREJ. STARA SEM 41 LET - Z BLONT LASMI, IMAM MOŽA STAREGA 43 LET IN JE TEMNO RJAV, SEDAJ ŽE MALO SIVI. V VSEH TEH LETIH SE JE NABRALO KUP ZAMER NA OBEH STRANEH. MOŽ JE IMEL KAR NEKAJ AFER V NAJINI 20 LETNI KARIERI, ZADNJA SE JE VLEKLA KAR NEKAJ LET, JAZ SEM SI TUDI PRIVOŠČILA ENO, ZADNJO PA PRED LETOM DNI, KO JE MOŽ ZVEDEL IN ŠE SEDAJ POGREVA IN JE TA TEMA SKORAJ VSAK DAN NA TAPETI. TA MOŠKI JE NEKAJ LET MLAJŠI, TEMNIH LAS IN JE MOJ SODELAVEC, VENDAR SVA PREKINILA VSE STIKE. KAKO NAJ ŽIVIM NAPREJ? TUDI S ŠEFINJO V SLUŽBI SE NE RAZUMEVA, TAKO KOT SE NE RAZUME Z NOBENIM V SLUŽBI. A SE BO KAJ SPREMENILO. NAJ SE JAZ UMAKNEM IN IŠČEM DRUGO SLUŽBO? IMAVA TUDI DVA NAJSTNIKA HČI 16 LET - RJAVIH LAS IN SINA 18 LET - RJAVIH LAS. OBČASNO DELATA PROBLEME, VČASIH, SICER BOLJ REDKO PA SE KAR RAZUMEMO. SE NAM BO IZŠLO BREZ NEKIH HUDIH KRIZ? SAJ VEM, VELIKO VPRAŠANJ SEM POSTAVILA V UPANJU NA BOLJŠE. MOGOČE MI KAK VAŠ NASVET POKAŽE BLIŽNJICO. ŽE VNAPREJ HVALA HANDM HANDM Ze po nicku se vidi, da si zakomplicirana oseba in potem je vse okoli tebe zakomplicirano. Tam si lahko spremenis nick. KDO PA SI BO ZAPOMNIL TAK NICK, 3 x sem morala pogledati, da sem ga prav napisala, ne! Torej: ti + moz = 99% konec, odlocitev je padla z njegove strani. Sina hoce imeti, hcerko bos pa najbrz ti. Velik kreg te caka te dni! No, to je najbrz tvoj moz. Ce ne je pa en tvoj ljubljeni, pa ne ta crn, ali pa imas dva crna! Ja no spet isto, tvoj ljubljeni, ZDAJ GA SAMA DOLOCI in ti = KONEC. Ti si otozna, on pa naj bi hiso/stanovanje ali dober zasluzek dobil .Tvoj crni mladenic pa je groooozno zaljubljen, ti bo telefoniral danes-jutri ali pa sms, mail, mogoce bo pri sefu zaprosil za tvoje povisanje. Dej no dej, pa tudi ti mislis nanj! Dve zenski: ena crna in pa tvoja dobra prijateljica, pa ne vidim kreganja. Pa ta crna je iz sluzbe in je zdaj bolana in zleht. Evo spet tvoja srcna prijateljica, doma je in ti bo telefonirala, da gre na pot z enim crnim samskim, fajn ljubosumnim. Sploh pa se mi zdi, da se misli preseliti. Evo, kakorkoli obracam je tvoj srcni kralj poleg. Pa tudi med vama s crnim usluzbencem. Ce je to tvoj moz vedi, da ti bo sina vzel. Res je zmesnjava, kajti meni hodijo trije, ti pa si 2 navedla. Zdaj pa sama razvozljaj, kaj je kaj! NEVERJETNO!!!! Tvoj srcni se te drzi kot priliman. Kar se pa sluzbe tice ti pa povem, da tista porocena crna/temno rjava-rdeca zgoraj opisana in pa se ena samska rjava ljubosumna delata kreg in se pazi, da ne izgubis sluzbe. Mislim, da ti to pripravljata. KONEC, lep dan! Odpisi! tole pa za sluzbo, zdaj si zascitena!Hvala za odgovor. Ja pred približno osmimi leti sem se zapletla z enim temnolascem, lani sva se slišala in tudi dobila na pijači in nič več - a je to ta tretji? Po resnici povedano, tudi mojega črnolasca še nisem čisto zbrisala iz srca, ampak se trudim. Kaj je s temi mojmi "prijateljicami"? A mi res hočejo samo slabo?Pa hvala za zaščitniško deteljico, upam, da bo pomagala. lp Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 PIKY A je to pismo povezano s kaksno temno zensko, locitev? Ti bos vsa v denarju. Caka te ali velika placa ali pa stanovanje/hisa. A imas ti otroka?Ali pozna tvoj tip kaksno ljubosumnico, ki se rada krega, misli na sex in kreg, pa je bolj od dalec?Zaenkrat toliko, tekom dneva pa mi odgovori, ce ne je cela zmesnjava! ... noc... hej binga bonga hvala!! ne vem za pismo, ker je rekel da ga ne bo sel dvignit, ker ziher ni nic dobrgea , samo sem jaz rekla da je bols da ve kaj je, ker zadeva ne bo izginila ce bo vedel za njo, ne... ljubosumnica, kaj pa vem...iz sedanjosti mislim da ne, lahko pa je iz preteklosti - njegova bivsa mogoce, zivi v drugem mestu, je kar dalec, sam je ne poznam... ne otroka nimam, je pa res da sem v zadnjem casu razmisljala o tem da bi ga pooočaaasi mela, čez leto al pa dve, da se tud finance mal popravijo uuu kolk d best - glede denarja, koncno! ker se ze nekaj casa borim iz meseca v mesec. sej mi ne pade volja in motivacija, ampak vseeno...zdaj sem pa zacela delat in mislim da bi lahko bilo s tem povezano. ne vem ce bi lahko kaj dedovala da bi dobila hiso/stanovanje ker moji - na sreco - niso se tolk v letih gracia binga bonga, pa prijeten petek želim Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 PIXY ja tocno, tista je zena, ker je dalec. Nimas se kaj paziti, toda vseeno bodi previdna, ce se baba kaze v kartah, ze nekaj namerava. Ja, glede denarja: To je hodilo okoli.Ali kaj igras? .... lep pozdrav .... Ojla!Kako ste kaj? Upam da boljše kot jaz...!B.B. rada bi te prosila če mi lahko pomagaš oz. da si bom s tvojo pomočjo sama lažje pomagala in sicer z nasveti oziroma "dogajanji", ki jih boš videla v kartah oz. v/s komerkoli si pač pomagaš pri napovedi prihodnosti! Naj kar preidem k problemu ki me tako muči; tri leta sem bila v vezi s fantom, ki sem ga nato zapustila oziroma prekinila vezo z njim. Kot sem kasneje ugotovila, sem se najbrž pač prenaglila z to odločitvijo, ker mi je sedaj žal. Naj ti povem da je že kar nekaj časa odkar sva se razšla, vendar ga ne morem in ne morem pozabiti. Nekako se mi zdi da tudi on ne more, zato me zanima, če je mogoče da se bo ta veza nadaljevala in pa kaj on misli o vsem tem! Je pripravljen ponovno pristopit do mene, se pogovorit, skratka zgladit stare nesporazume? Še vedno čuti kaj do mene?Resnično ti bom hvaležna v kolikor mi boš pomagala, kajti če so čustva ostala la pri meni, bi ga res rada pozabila, ker tako kot se sedaj počutim, je res preveč....preveč žalostno! En lep pozdravček in resnično ti hvala BB Mia ON/ črne lase, rjave oči, samski (vsaj kolikor sama vem)JAZ/blond lase, modre oči, samska Mia2000 Med vama so: 1. ena mama, ki je doma. 2. Tvoja najboljsa prijateljcia, ki je ljubosumna na svojega svetlega/sivega/plesastega tipa in se bosta vidve tudi skregali in to kar fajn. 3. Njegovi sodelavci. Mislim, da je tip precej navezan na starse. Ja, pa a ves, da go mogoce slo naprej. Oba zaljubljeno mislita en na drugega. Ampak njega se starsi drzijo in ga komandirajo, se mi zdi. Ne vidim, da bi te v kratkem poklical. Poklici ga ti in pojdita na vecejo! Ampak, pazi se tvoje najboljse prijateljice/sorodnice. Kaj je to premozenje med vama? Danes, jutri ti bo telefonirala in bo zacela grozen kreg Laze ne, je pa grozno ljujbosumna, je prav tak tip! Zraven pa hodi en crn! Ali ste vsi trije pomesani? Premisli! Zivjo.... OJLA BB! Resnično sem ti hvaležna, ker si si vzela čas zame, vendar pa ničesar ne razumem! Moja najboljša prijateljica sicer ima tipa, a ta ni ne svetlih las,ne plešast, skratka nič od tega kakor si ga ti opisala! Pa tudi sama z njo nimam nikakršnih konfliktov, zato res ne razumem kaj si želela povedati!Lepo te prosim, če lahko še enkrat pogledaš v karte, kajti to kar si mi sedaj napisala zame nima nobenega smisla. Upam da ne boš jezna ker sem ti tako napisala, a tako je in s tem nočem nič slabega. Mogoče si kaj pomešala! Res prosim, če lahko še enkrat pogledaš! Hvala in lep pozdrav! Mia Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 BB, hvala, kar si napisala zgleda kr dober drugič pa pripišem vse podatke ki si jih zahtevala, sory za tokrat Ni treba MISKO ker si prijazen in se je lustno s tabo igrati! Priden, spat.... in tole za boljse razpolozenje....Sploh ni problem....torej...še enkrat od začetka...jaz 22 let, svetlorjavi lasje....Zanima me, kako se bodo odvijale stvari z bivšim (18 let, temni/črni lasje-naravno temnorjavi)?!?!?!? Rekla si, da nek rjavolasec misli name....20 let....ali je mogoča kakšna zveza??? BLUEE Ojojojojooooooooooj: Caka te veliko denarja ali poa tudi novo stanovanje. Pa ta tvoj ta CRN, tega se ne bos mogla otresti! Je pa pod pokroviteljstvom oceta. Torej, vajine skupne misli, kregec pa tudi on bo dobil denar. Med vama je zalost in pa tudi ljubosumje. Tvoj crn: bolan od ljubezni, ljubosumen, misli na sex s tabo in na lepe skupne dogodke. Najcrtuje, da se ti bo na en lep zvit nacin priblizal, slab pa ni, pa tudi ni materialist. Jasno, ce ima 18 let, sam ne ve, kaj bi, oce pa ga kontrolira. Ne vidim pa, da bi te ta teden klical. Bos kar ti morala, se ce hoces malo natelovaditi. To je to.... pridna ..... spat.... Tisti rjavcek + ti = konec, se je navelical in bo dal mir, itak pa ti zdaj in prej gledas stran! Ah, kaksen tajni osvajalcek.To je to, druge ljubezni s kaksnim novim kozlickom ne vidim....pridna....spat.... TISTI 2, ki sta mi ze 2 X ISTO SPOROCILO POSLALI Lahko prejsnjega kar zbriseta! A mislita, DA SEM SLEPA, NE! Vsi so se vedno in tudi boste prisli na vrsto! AMEN! Bolj kot boste ponavljali vprasanja, manj bom odgovorajala, kajti potem se ne zanjdem vec! Tukaj na forumu zacnem slogati zadnjemu, privat pa prvemu! Nekaj vprašanj bi postavila BB: s fantom sva bila skupaj 5 let, zadnje obdobje (6 mesecev) sva imela precej krit, večkrat sva se tudi že razšla... Zanima me ali obstaja še kakšna možnost, da nama spet uspe zadržati zvezo. Ali pa bi bilo bolje vse pustiti in začeti na novo s kom drugim? To vprašanje me zelo mori, ker sva se pet let res lepo razumela in ne bi vse kar tako zavrgla. On je pripravljen poskusiti znova. Poleg vsega tega pa me mori še en fant s katerim sva mela avanturico (trajalo 6 mesecev), samo, da sva zdaj prekinila stike. Zanima me kako je njemu, ali se bodo stiki obnovili ali ne? Ali mu je kaj do mene ali je bolje, da se posvetim obnovitvi zveze z bivšim?Hvala za odgovor! Jaz: blond lasje(pobarvani, drugače svetlo rjavi), 24 let5 letni partner: rdeči(naravni), 25 letfant(avantura): temno rjavi, ima punco, 23 let Sem dodala še leta zraven kot je navedeno pod tvojih 14 pravil!Hvala še enkrat za odgovor! Pikica24 No koncno, ne! JA KJE PA SO PRIBLIZNA LETA, A? Jozstana, kolk telefonou pa bos ti dubila al pa sms-jev al pa na chatu! Sami fanti ukol tebe! Useh baru!Mislim, da tale tvoj rdecko ze ima eno ljubosumnico ali pa se samo gledata. Ne vem, pa tudi rjavcek, se mi zdi, da ima drugo. Glej toliko je tipov okoli tebe - ali si dosti na chatu! Takim se tezko sloga! Ja, velika druzba te caka, disko?Pricakuj osvajanje enega crnega fantka. Vidis, ce bi mi povedala, koliko si stara, bi bilo cisto drugace. Mogoce 24? ne vem, samo to vem, da je okoli tebe poolno moskih vseh starosti in barv. Povecini sami odrasli. Glede rdeckota + rjavckota ta teden nobenih novih stvari niti ljubezni. ...noc.... Sem napisala, da vsaj kaksen dan pred sloganjem ne greste toliko na chat ali forum! Evo, Pikici je nemogoce slogat ali pa je res toliko v druzbi odraslih moskih! Petra123 Pikica24 DELFINKA Prosim, da me ne bombardirate tukaj in privat. Ali samo tukaj in ne privat! (vam trem sele cez 14 dni) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 "KLAVDIJA Doma te caka velik kreg z enim crnim fantom. Tvoja srcna prijateljica in njen tip ti stojita ob strani. Ah, denar naj bi prisel od ene temne, bolane? Nekaj na st. 18. Ce je to od te zenske, se malo potrpljenja, je ena ovira. Drugace pa ne vidim nobenega denarja okoli tebe niti daril. Opozori me spet v torek!.... noc.... " Binga Bonga, hvala za odgovor. Ceprav si me malo prestrašila glede krega. Menda pa ne z ljubljeno osebo?Denar pa bi moral biti od bivšega, preživnina. Torej ne bo nič. Drugače, kakšne temne, bolane niti ne poznam. Hvala vseeno,Klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Ojla, no vidim da je velik naval in čakalna lista....toda upanje je zadnje, ki umre, če se nekaj mudi...Torej 40 letna temnolasa sem spoznala 25 letnega svetlejšega in je sedaj čisto nor name..Fatalna privlačnost..Imam partnerja (43 let, svetlejši) in ne bi rada, da mi gre veza po gobe. Kaj lahko storim? Pozdravček Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 NAJAVLJAM, DA VSI TISTI, KI NE ZNATE BRATI MOJIH SPOROCIL, TUDI JAZ VASIH NE BOM Torej: 100 x sem napisala, DA MI DAJTE MIR, DOKLER NI VSE ZRIHTANO, ZDAJ PA MI TEZITE, JAZ PA NE BOM NIKOMUR VEC ODGOVORILA! A M E N Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajki 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 AJKI Tvoje pismo dam za vzor, kratko + jedrnato + vse kar potrebujem! Ce pa te ljubezen se zanima, mi moras pa povedati tudi kaksne lase + leta ima tip. Ajki, ne odpiram vec, da ti ne bom kaj pokvarila! DIPLOMA SUPER FAJN! Tudi pohvale te najbrz cakajo! In pa tudi cel kup denarja. Draga BB! Tole je bilo pred točno 14. dnevi. Neverjetno! V sredo sem diplomirala z odliko! Samson23, meni je napovedala prav in čeprav je kazalo zelo slabo.... dvomim, da bi se lahko izteklo bolje! No, pa dejmo probat še za ljubezen.... čeprav se mal bojim Jaz: 25 let, temno rjavi, sedaj malo pobarvani na temno rdeče-rjavoOn: 21 let, temno rjavi Povej, kaj vidiš papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 PIXY ja tocno, tista je zena, ker je dalec. Nimas se kaj paziti, toda vseeno bodi previdna, ce se baba kaze v kartah, ze nekaj namerava. Ja, glede denarja: To je hodilo okoli.Ali kaj igras? .... lep pozdrav .... enkrat sem videlo to njegovo bivso..hm..ja mal je lahko pohlepna, kolk sem uspela opazit, no bomo previdni sem tegale vzela za strazo ha ha drgac pa vcaih igram loto, uh mogoce pa bo tu nekaj res si superca ne bom vec zdaj gnjavila, je se dosti drugih radovednih Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Zivjo BB tudi jaz imam eno vprasanje zate. spoznala sem fanta, ko sva skupaj se mi zdi, kot da sva ustvarjena drug za drugega. Problem je v tem, da ima on punco ze 2 leti in pol. kaj se bo zgodilo v prihodnosti? je kaj moznosti za naju? on je precej zmeden. ne ve za katero bi se odlocil. moja preteklost kar se tice ljubezni ni prevec lepa, upam da bo tokrat uspelo!! JAZ: svetlo rjavi lasje, pobarvani na blond, 24 let (25 cez 2 dni)ON: blond lasje, 24 letlep dan ti zelim muppetka muppetka Jaz sploh ne morem razumeti, da lahko taki cagavci obstajajo. Jaz se nikoli nisem nobenega prevarala, kajti ce sem z enim, imam ze z njim toliko dela, da mi se na misel en drug ne pride. Pa tudi, NIKOLI NE BI DELILA TIPA! Naj se odloci! Cim pa je konec, potem pa ja, potem pa letam po svoje! Zatorej: ali bos ti to trpela? Saj ni porocen, ne! Nima otrok, nima kaj razdreti. Ali se ti fajn zdi, da si kar naprej prevarana. Pa tudi, ce bosta kdaj skupaj vedi, da se ti bo okol vlacil z drugimi. Je pac tak tip! Ali si to zelis! Daj no daj, si premlada in prelustna! Ali se ti ne gabi pobirati ostankov! Meni bi se, no, mi se ne bi, ker tako ne bi nikoli zivela, sem prevec ljubosumna in posesivna! Zdaj pa ti pogledam: Pred vama je en kreg, ki pa ga bo najbrz sprozil en rjavcek in to po telefonu bo nekaj lagal, ali tebi ali njemu! Zivi pribl. 80 km stran. On je obrnjen bolj proti svoji punci kot proti tebi. Kaksne grozne ljubezni ne vidim! Ali ti ne zivis domja? Si od dalec? Mislim, da ti prihaja od doma en lep denar! Ali imas ti kaj na sodiscu ali policiji? Vedi, da bo nekaj narobe, en crn moski ti preti. Ali pa ce poznas kaksnega policaja, ni dober! Vidis, 2 x sem isto pogledala pa nobene ljubezni okoli vaju nevidim. Lahko pa, da karte spet malo zafrkavajo! Premisli o zgornjem odstavku! Lepo se imej in pisi sele cez 14 dni! ... noc, in eno dobro za pomoc! Draga punci!Vse najboljse za rojstni dan, veliko lepih dniveliko dobrih prijateljstev,veliko ljubezni in srece vsepovsod, ti zelim! Čavč.Mam en problem.Nevem,kako bi vplivala moja odločitev,da delam na silvestrovo na mojo partnersko zvezo,na finančno stanje vem,da bi ugodno vplivalo.sam tamau se neki prda,js pa itak nimam dnarja.Ma,sej sploh nevem, če je vprašanje tapravo 21 let,rjave- js 29.3.198425 let,rjave-on 17.1.1980 CHILD Ves, da ti z veseljem pogledam, ker pises kratko in jedrnato! Aaaah, glede novega leta, ne vem, kako bo, kajti jaz gledam samo za 14 dni naprej! Evo, probala pa bom! Pa se zdaj, ko si postala odrasla (slikca) Glej: ta teden se obeta enemu od vaju denar na st. 9. Najbrz bo kaksna mama kaj pridala. Tvoj fant pa se z eno crno gospo fajn krega, ona zacenja (mogoce mama ali pa, ce ima oce drugo zeno)! Zgleda, da je tvoj tipek res bolj brez denarja, pa tudi sluzbo ne vem, ce ima. Pa spet bosta dobila en denarcek na 7 od enega moskega, najbrz kaksnega oceta. Mislim, da je to vse poo njegovi strani. Ali pa bo kaksno malo delo dobil. Ti ne zivis doma, ne? Ampak paxzi, tvoj fantek ali pa ti hoce narediti en konec. No, pa se ne sekiraj, ker te se en zelo zaljubljeno gleda, en svetel. In se poznas ga! Vidim druzbo, velik kreg, ti pa ta teden ne izzivaj in bodi pridna! Ni dober teden. Drugi petek mi pisi, najbrz se bo situacija spremenila!.... noc.... ku,ku BB! tlk srčkov ti pišiljam , si zaslužiš , ko nas tako osrečuješ. Jaz bi tudi - plis1. stara 49 let2. pobarvano rdeča, drugače rjava psssssssssss sedaj že siveVprašanje: 1. posel 2. ljubezen LP! MELISSICA Hvala, zelo prijazna Ves, izrecno na vsaki strani navajam, da mi poveste, ce ste samski ali ne! Glede posla, v redu, ni vazno, ampak za ljubezen pa je! Npr.; ko sem bila enkrat pri eni slogarci in me je vprasala, ce sem porocena (imela sem 20 let), se mi je cudno zdelo, zakaj me to sprasuje, saj itak vidi, ne, saj vse ve, ne! Ja, pa ni tako. Vidis, jaz imam pred seboj samo en nick, osebe ne vidim, direktnega pogovarjanja ni, torej, kako naj spoloh kaj zadanem!? Ma daj jamrat! Sej imas muza, ne! Ce pa imas sina pa vedi (ce je bolj svetel), da ima denar, ampak je nekaj bolan. Drzi pa se doma! Ce ne pa je to ena tvoja crna prijateljica s sinom ali zelo mladim ljubimcem! Okoli tebe sami gospodje. Tvoj ljubljeni je: nagnjen h kreganju, ljubosumen, zaljubljen in seksal bi kar naprej, po moje tudi sam s seboj, glavno da pritiska! (To je tvoj ljubljeni, ni receno, da je moz) In moz in on nimata nobene razen tebe gledata! Mislim, da se bos lepo zabavala. Novega posla ne vidim, ce pa si v sluzbi, pa je bolj tako, denarja ni prevec. Slabo pa tudi ne! Ja ne vem, si mi dala premalo oseb. Ne vem potem, ker te ne vidim, ce so to otroci ali ljubimci. No, pa premisli, pa mi samo eno konkretno vprasanje napisi in dodaj osebe. Na prejsnji strani pa si PRECITAJ mojih 14 ZAPOVEDI!!! Fajn, pridna, lep teden te caka, nic razburljivega, nic kreganja..... oseb pa imas polno okoli sebe! ...noc..... Soncica26 Oprosti, ne vem kako to, da ti nisem v torek slogala! Hvala za pohvale! Soncica, samo se tole: Povem ti,da ste na tem forumu ze tri punce, ki imate ISTO IKONCO! Ne da mi ne ugaja, samo vedeti moras, da jaz tudi po ikoncah gledam in prav zadnjic se mi je zgodilo, da sem eni za rojstni dan cestitala, ker sem mislila, da si ti, potem pa sem videla, da je cisto ena druga! Ce hoces jo zamenjaj, tako da ne bi prislo tudi v nadaljnem do kaksnih zmesnjav! Predlog je to! Glede oddaljene sluzbe mislim, da ne bo nic. Aja, ta cajt imate vsi ene prijateljce, ki so nosece, tudi ti, ves. Jutri ti bo telefonirala ena tvoja srcno dobra prijateljica, pa se ti bo nekaj namislia! V glavnem, okoli nosecnosti se bosta menili. Okoli sluzbe ne vidim nobenega denarja, torej se ti res izteka. Evo, te sluzbe najbrz ni vec. Tudi ta oddaljena se bo izjalovila in to zaradi enega svetlega/sivega/plesastega sefa. Zdaj se pa vsedi: Te dni bos dobila tel. ponudbo (mogoce pismeno) za placo na 9 in to doma od enega prijaznega rjavega/sivega gospoda! To pa vzemi! PUNCA, TAKA FAJN SLUZBA TE CAKA in to ZE TA TEDEN!!! PA CE GREVA STAVIT! To pa sta najbrz moz in zena. Ja, ja, samo za voglom bo, ne glih ob tvoji hisi! TO VZEMI! Ali ti bo on ali pa ona telefonirala!Zdej pa samo ne jamrej: Tebe caka: denar, nosecnost, velika ljubezen + poroka. Tvoj tip je veliko denarja izgubil, ali hodi v Casinň? Oh, ne vem, ali je tole povezano s tvojim tipom ali pa z enim bogatim sefom. Je ena zmesnjava ves okoli tebe. Prosim, ce mi spet pises v torek! Zaenkrat glede ljubezni je samo tale odgovor!Pridna.... spat.... in ne se sekirat.... evo ti na sluzbo.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Živjo Binga Bonga. Marca imam pravosodni izpit (in čeprav že neki predelujem, se mi zdi, da sploh ne dohajam). Kako mi kaže? rjavolas, 26 let MARCIPAN in ti si ZADNJI! Glej, jaz slogam za najvec 14 dni! Ves kje je Marec? Vidim mosko druzbo okoli tebe, sami gospodje, no 2 in en crn mladenic, ki se rad krega. Ti si kar zaljubljen v ta tvoj studij/delo in zdi se mi, da bos z odliko naredil, samo ne popusti! Vidis, lahko bi ti rekla, da bos naredil z 10, danes mi tako karte kazejo, toda ne vem, jaz se zanesem za 14 dni!Torej, ali se obrni na kaksno drugo ali pa se uci in pocakaj sredino februarja! Pa mislim, da se niti ne motim! ...noc .... .... BIKEC Nic posebnega ta teden! Kreganja pa ne bo! Babe pa tudi dajo mer! MANTISKA Te dni te caka en velik kreg z enim svetlim fantom, ki zivi bolj dalec. Pa razgovarjanja, tako kot temu tipu gor! .... noc .... .... KONEC VSI IMATE ODGOVORE tukaj in privat! Glej do tja, kjer se tale pisava konca! Hvala vsem za pohvale, lepe zelje in misli, ki jih vracam! Vsem zgoraj navedenim pa pravim: NE PREJ KOT CEZ 14 DNI! Razen, ce imate cisto novo vprasanje! ... noc.... ..... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 VAZNO ZA VSE Od danes naprej so spet NOVA PRAVILA: Vsaka oseba, ki bo hotela, da ji v torek slogam, naj doda poleg tudi stevilko, tako da bom vedela, da sem res vsem odgovorila! (Itak to vedno storim, samo Soncici sem se opravicila, ker ji v torek nisem slogala, to pa zaradi njene ikonce, ker imajo 3 punce na tem forumo takso ikonco in potem pomesam!) SODELAVKI Kje sta moja tajnica in svetovalka, a? Ura je 13!!! Dobro si precitajta, kaj bosta morali delati! 1. BLUE_ROSE Hvala za odgovor! Lep dan, torej v torek, imas ze stevilko! 2. POGUMNA_S Tebi sem slogala 4.11. in ti bom tudi v torek! Evo, toliko za zacetek! Mislim, da je jasno! Torej, VSAK NAJ POGLEDA PREJSNJO STEVILKO IN NAJ DODA NOVO NA ZACETKU POSTA, ce ne mu ne bom slogala! Lep dan vsem... pridni .... pa NE PREVEC PIC JEST! Kaksen je postopek s PRIVATNIMI VPRASANJI pa tudi tukaj:1. Ko mi en pise, pustim na strani PRISPELA POSTA.2. Ko odgovorim, dam to v POSLANO in tako tocno vem.3. Kar imam na Prispela posta, vsem odgovorim, toda PROSIM VAS, da mi NE POSILJATE dodatnih vprasanj v razlicnih postih. SAMO 1 na teden, ne pa da imam potem pod enim nickom 10 razlicnih postov! Razen ce imate popolnoma kaj drugega za napisat, potem novi post, kar se pa sloganja tice, vse na isti!4. Ce ne odgovorim, ze vem zakaj ne! Ce recem cez 2 tedna, to pomeni to! Itak si nicke zapomnim, ne!5. Ko odprem mojo posto takoj vidim, komu moram se odgovoriti!6. Tukaj pa grem od datuma naprej (torkovi + petkovi datumi) ker vem, da sem prejsnim ze odgovorila!7. Jasno da skoraj takoj odgovorim tistim, ki imajo samo kratka vprasanja. Ce je stvar bolj zakomplicirana se moram bolj zbrat!8. CE MI PISETE PRIVAT, prosim DA PISETE NA VEDNO ISTI POST, pa ce postane 10 km dolg! Tako lahko tudi za nazaj pogledam!9. Veckrat, ko mi pisete, manj boste vedeli. Odgovorila bom samo na zadnji post!0. Slogam v petek + torek!1. Vsakic povedat barvo las, zase + partnerja, pa tudi ce si porocen!2. Javite se sele cez 14 dni, ce ekstra ne recem prej!3. Tezko je slogati tistim, ki so veliko na chatu ali forumu, kajti okoli pridejo ljudje, potem pa se ne ve, kdo je kdo. Torej: Dobro bi bilo, da bi se pred resnim ljubezenskim vprasanjem en dan prej malo oddaljili od pc-ja!4. AMEN BB, hvala za odgovor na OS.Vidim da si celo noč šlogala L. Hvala BB za odgovor! Res sem bila veliko na Chatu in forumu zadnji čas tako, da maš prav. Se oglasim kaj čez 14 dni do takrat pa brez chata ne?Lep pozdrav! Binga Bonga dobro in uspešno jutro ti želim Blue_rosi-ca je spet na delu Veš priznam ti evo - imela si prav - tista črna mladenka katero si mi omenila - res misli samo na sex - jo poznam že nekaj časa - sem ugotovila katera to je!!! Bravo. Služba, ki si mi jo omenjala - grem na predstavitev, bomo videli kaj bo za novo honorarno delo, ki se mi ponuja. O denarju ki si mi ga omenila - "iz tvojih ust v božja ušesa" da bom 18.12. kaj dobila - večjo količino denarja - res se zna zgoditi in verjamem vate! Sedaj pa imam še eno vprašanje, pa močno upam da nisem prehitra z vprašanjem - Želim izvedeti če imam možnosti s konkretno osebo (oven, star 28.let, srednje postave, temnolas), ki mi trenutno zelo veliko pomeni in ga zelo pogresam(zaljubila sem se,kljub temu da sem v vezi in imam otroka s sedanjim partnerjem),jaz sem tehnica, 23.let srednje postave-daljsi temnorjavi lasje. Upam da imas dovolj podatkov - odgovori mi ko bom na vrsti, se ne mudi! Hvala!!!Lep dan! Oprosti, a nisem te bombandirala na chatu in privat. Samo en vprašanje na privat sem te prosila, pa si rekla da boš. Za čist drugo stvar kot poprej. Sem čakala..in nisem nič sitnarila. Zaj pa mi rečeš, da sem te bombandirala pa da za 14 dni...žalostna;( NAJLEPSA HVALA.....Pa se opravičujem za tisto zmedo z vprašanjem in ponovnim vprašanjem.....Huh, ta črnga si čiiiiist zadela...kar se pa rjavga tiče, pa upam, da se motiš.....ooops.....bom vseeno poskusila srečo...mogoče pa bo kaj.....Lepo se mej.... BB, hvala za odgovor na OS. Vidim da si celo noč šlogala L. LeilaniA - Hvala tudi tebi ker si se mi zahvalila! Vec, ce mi verjames ali ne, za vsakega od vas izgubim pribl. pol ure. Prvo slogam, pa tako enih 3 x, potem moram vse to napisati in tukaj mi gre cas. Pisem 10-prstno, potem pa se vse pobarvam... evo, ampak sem zadovoljna, ce ste vi zadovoljni pa tudi nasmejim se ob branju odgovorov! Pa se to, jaz ZIVIM PONOCI! Zdaj pa tole: Od kje in kod ti IDEJA ZA TVOJ NICK, ki je tako zakompliciran, da moram po 10 x pogledati, da ga prav napisem. To se tudi vidi, da si tudi ti malo zakomplicirana oseba, ne! Ves, ce hoces, ga lahko zamenjas, ce ne pa mi prosim povej POMEN!!! Lep dan... Hvala BB za odgovor! Res sem bila veliko na Chatu in forumu zadnji čas tako, da maš prav. Se oglasim kaj čez 14 dni do takrat pa brez chata ne? Lep pozdrav!Oh ne, koncno sem ti slogala, pa niso bogvekaj odgovori, ne! Vidis, sem to ze opazila glede chata. Ko grem jaz k Stanki v Postojno, ji tudi povem, da sem veliko na chatu/forumu! Potem te osebe kar same ven prilezejo, mogoce tudi kaksen zaljubljen, me ne vemo, nas ne briga, mogoce pa je kje kasen tipek, ki ga res prav drzi zaljubljenost! Sploh pa na chat ne grem vec, se mi zdi tako trapasto pogovarjati z Marsovci, buljiti v tale ekran in ..... ahhh, itak pa vedno hocem sliko, ce ne se sploh ne pogovarjam!Lep pozdrav in nadaljevanje brez tezav! Oprosti, a nisem te bombandirala na chatu in privat. Samo en vprašanje na privat sem te prosila, pa si rekla da boš. Za čist drugo stvar kot poprej. Sem čakala..in nisem nič sitnarila. Zaj pa mi rečeš, da sem te bombandirala pa da za 14 dni...žalostna;(Jaz nisem nikoli napisala, da me na chatu bombardiras! Rekla sem trem,da mi pisite samo tukaj ne pa tukaj in privat!Glede tebe pa takole: Po vsej sili hoces, da ti nekdo pove, da se bo tvoja veza s tipom nadaljevala. Povedala sem ti tudi, da ce se slucajno bo, bo vse skupaj samo en zivcni pekel! Kajti, ce ti en tip posilja toliko sms-jev na dan, ze ni cisto pri sebi in niti tako zaljubljen, je samo grozno posesiven in ljubosumen. To pa za to dela, da ti potem nimas casa na koga drugega niti pomislit! Evo, potem pa si me privat vprasala, kako je z enim novim poznanstvom! Glej, zate in za druge: CE SE ENA MLADOSTNICA kar naprej zmisljuje in za vsakega TIPCKA, KI GA TRENUTNO SPOZNA, HOCE, DA ji za vsakega POSEBEJ SLOGAM, NE, TO NI MOGOCE!!! ZA TAKE OSLARIJE NE BOM CASA ZGUBLJALA! Ce se bosta malo videvala, potem ti bom pogledala, itak pa je tip zivcen in ga raje pusti na miru, citaj zgoraj glede sms-jev! NAJLEPSA HVALA.....Pa se opravičujem za tisto zmedo z vprašanjem in ponovnim vprašanjem.....Huh, ta črnga si čiiiiist zadela...kar se pa rjavga tiče, pa upam, da se motiš.....ooops.....bom vseeno poskusila srečo...mogoče pa bo kaj..... Lepo se mej....Bluee - ja ves, samo za 14 dni v naprej slogam. Pisi spet cez 14 dni. Hvala in lepo se imej! Ok, hvala ti. Morda je res žifčen. A se mi zdi da res rabi nekoga..Imel je prometno nesrečo, ki ga je zgleda prizadela tako in drugače in se mi zdi, da bi se rad spremenil. Jaz sem pa tako sama..in sem po 6tih mesecih v stiku z enim moškim..in sem te zato vprašala, da je bilo enkrat o kom drugem govora kot o bivšem. Pa saj ni važno..HVALA za trud, pa se oglasim kaj drugo leto! Lp BINGA BONGA, ful razturas Vidim da si se spomnila tud name! Najlepsa hvala, ker te skrbi zame in si mi posvetila pozornost! Ne vem še, za kerga tipa gre. Morda gre za blont zensko. Morda pa gre za njenega fanta, ki me bo nadrl. Valda se bom kregala nazaj pa zmerjala, kolkor bom lahko hehe Hvala za opozorilo Ce me ne bojo žalili, bom tud jaz probala bit ok. Ce pa me bo zalil, pa bom podivjala Uf, mal me je strah Jaz bi pravzaprav rada bla pridna pa mirna, ne bi rada kreganja vidla. Binga Bonga , šefe, kaj te lahko prosim za dopust za danes, za nekaj uric, ves mama me komandira, pa en star stric pa stara teta sta prisla, pa moram it poslusat njuno jamranje, kaj vse jih boli, pa skuhat kavico pa se jim zlagat, da se bom pa drugo leto ziher oženila, da jih malo potolazim, ker kao dobro mi zelijo, saj ves, kako je s staro zlahto, samo gledajo nas, a bo kaj zavekalo na svet al ne. Ti kar prepusti do torka vse, kar spada pod dela in naloge tajnice, meni. jaz bom vse naredila, ce bo treba, tud jutri ali ze nocoj zvecer. Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.