ramonali 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Če Binga-Bonga šloga ti ,denar za prihranjeno majico MočiMarski in Luninemu netu podari... Moji 2 vprašanji se glasita:1. se bova s sedanjim partnerjem potrudila in moči v trdni zvezi združila? zelo sva različna, v zvezi pa polovico mojega življenja in pridružila se nama je krasna duša-hčerka2. sedanje izobraževanje - bo to moja poklicna pot? Imaš razširjeno srce - moja diagnoza (in mislim, da se temu pridružuje cel kup forumovcev ) jaz: lasje temno kostanjeve barve, 40 letpartner: enako, 43 let ps. fse kar ima žmoht po Italiji, me strašno privlači (čeprav v marsičem vidim tudi pomankljivosti), tako si me pritegnila tudi ti - vonj po škornju Tvojega odgovora bom vesela, če ga pa ne bo, pa sem zadovoljna, da sem se ti javila in te pohvalila...Igrivosti, nagajivosti, direktnosti in vse ostale žlahtnosti... ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 NAJAVLJAM, DA VSI TISTI, KI NE ZNATE BRATI MOJIH SPOROCIL, TUDI JAZ VASIH NE BOM Torej: 100 x sem napisala, DA MI DAJTE MIR, DOKLER NI VSE ZRIHTANO, ZDAJ PA MI TEZITE, JAZ PA NE BOM NIKOMUR VEC ODGOVORILA! A M E N MANTISKA, nehej, k bom od Ja si pa tut butasta, ne! Za tipa sprasujes, ne! To je bilo misljeno, da precitaj gor tudi od Bikca, ne!!! Dobr, voljno, imas prost dan tut jutr, ce cs! POOSTRENI UKREPI za TRINITY DELFINKO NE VELJAJO VEC :flower:BB Kr nasmejim se,ko čitam tele stvari tle gor.Nekateri se pa res znajo pohecat,tebe pa tudi ne spravijo v slabo voljo Le kako zdržiš vse to,a sploh kej spiš?Dobra si,mene bi že zdavnaj pobralo,ker vem,da gre nate dost naše slabe energije,ko se trudiš za nas. Sicer pa sej vem,da nas maš pa vseen mal rada IN BI TI BLO KR DOLGČAS BREZ NAS pa lepo se imej....GAEL xrosex tenkju Bingica Ja,a ni fajn k sm zrasla mal Dnar bo ja,plača pa Miklavž na obzorju. Ne vem, kdo mi neki hoče,sem pa to tud sama pogruntala.Ubistvu zdej že pr njemu živim, se mi zdi, da nima kake motivacije hude do lajfa,no to mi boš naslednji teden počekirala ane ? In pol prav,da ga hočem spreminjat,sej mogoče ga hočm pa res,zato k nimam več kot 60 let kokr njegova starca in je treba še kej druzga v lajfu kokr pa ležat pa bluzit in to me ubija in ga hočm zbrcat,ker če se one ne more pol še mene potegne v to bluuuuuuuuzzzzzzzzz Nč ne vem,da sm komu všeč,morm mal bolj začet gledat,ubistvu me zanima sam tolk,zarad samga komplimenta,ki to je,ne zarad druzga, k mam itak oči sam za mojga bubija.Sej sva se včer tok spičla,kr neki,ne pusti mi it na sejem mineralov pa nakita,če je to normalno pa tut ne vem Ma kr nek jokam, hvala bejba - drž se BINGA-BONGA Glej, k sem se naučila! Čudovit vikend ti želim, še enkrat hvala za šloganje in se ti čez 14 dni oglasim še s kakšnim vprašanjem. Naj ti Miklavž kaj lepega prinese!!! NA STRANI ST. 4 JE LISTA (15.12.05), KOMU SEM SLOGALA IN KJE JE ODGOVOR! DO TORKA NE SLOGAM VEC (privat se tistim, ki so napisani), DOKLER SE TO NE ZRIHTA! VSI, KI IMATE ODGOVORE, 14 DNI MIR! AMEN CUZAMEN Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ramonali 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Se opravičujem za nizko bralno kulturo ... pa sem nekje prebrala, da se pod FIRMA križci narišejo, pa mi je lažje pri srcu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lexika 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 LEXIKA Kar tako je prisla ven karta za: ali veliko denarja ali pa hisa/stanovanje. Potem tvoja srcna prijateljica, ki je bolana, tecna in ena dolga pot je med vama. Ne vem, ce si porocena, ce imas tipa? Tukaj sta 2: En svetel: z njim bo kreg in tudi on je tecen.Potem pa tvoj srcni kralj: ta pa je z mladoletniki ali pa s sinovi. Razveseljiva novica je ta (se 1 x sem pogledala in pride isto), da bo dobila veliiiiiko denarja, stanovanje/hisa 100%. Ali pa kaksen drug izvor, dobro, pustimo placo, ampak se nekaj drugega prihaja..... noc.... hvala za odgovor, res sem ti hvaležna.Drugač pa sem razvezana, nimam tipa, ki bi bil moj srčni kralj, tako da vidiš verjetno moja dva sinova, 29 in 18.mlajši je svetel, z njim imam malo težjo komunikacijo zadne čase.Lepo, da mi prihaja nekaj novega, saj zdaj ko sem brez službe res ni fajn. Mogoče bom pa srečala novo ljubezen.Ko boš utegnila pa poglej, če se bo vidlo, ali bom dobila novo službo, ali pa partnerja.zaenkrat pa hvala, in imej se dobro, Lexika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Se opravičujem za nizko bralno kulturo ... pa sem nekje prebrala, da se pod FIRMA križci narišejo, pa mi je lažje pri srcu A u Nedelskem al u Primorskem Dnevniku? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Če Binga-Bonga šloga ti ,denar za prihranjeno majico MočiMarski in Luninemu netu podari... Ze zrihano! = moja sestra in jaz njena! Moji 2 vprašanji se glasita:1. se bova s sedanjim partnerjem potrudila in moči v trdni zvezi združila? zelo sva različna, v zvezi pa polovico mojega življenja in pridružila se nama je krasna duša-hčerka2. sedanje izobraževanje - bo to moja poklicna pot? Imaš razširjeno srce - moja diagnoza (in mislim, da se temu pridružuje cel kup forumovcev ) Poklanjam ti pesmico: dela tika taka, ko na njega lubca caka.... jaz: lasje temno kostanjeve barve, 40 let - jaz isto, pubarvana na blond partner: enako, 43 let - on pa nima ker barvat! razn, ce si jih narise! ps. fse kar ima žmoht po Italiji, me strašno privlači (čeprav v marsičem vidim tudi pomankljivosti), tako si me pritegnila tudi ti - vonj po škornju Tudi NACISTI so v skornjih! Tvojega odgovora bom vesela, če ga pa ne bo, pa sem zadovoljna, da sem se ti javila in te pohvalila... - HVALA Igrivosti, nagajivosti, direktnosti in vse ostale žlahtnosti... ti želimDobr, dobr, ker si me u smeh spraula! Pa grema pu vrsti, glej udgovore med tvojim pisanjem: ^ 1. Splosno: Tezave na vidiku: velik kreg z eno sorodnico/dobro prijateljico, ki je dalec doma. Ja, ja, se 1 x sem odprla, spet isto, tvoja starsa/dobra sorodnika, zenska malo bolehna, nic hudega, kreg tudi med njima. 2. Dobila bos denar ali darilo, pa bodo stroski vecji, npr: Dobila bos nekaj na 8, dala pa ven (za strom, stan. ... )2 x tolk! Ce pa bos dobila za darilo kaksno kristalno vazo pa bos potem podivjala, jo vrgla skozi sajbo in potem si bos nakopala velke stroske: razbita sajba, pa se pescu bos dala velik gnarja, k ga bo mal oplazl pa te bo tozu!3. Glede zakona se ne sekiraj, je vse fajn, krega ni, oba pa sta ljubeznivo posesivna. 4. Tvoj moz sklepa en poselcek z enim mlajsim crnim, pa bo vse v redu. Ce ima priloznost, naj kar zagrabi. No, med njima je en denar, mogoce mu ga bo pa tip vrnil. 5. Obema se obeta dobra sluzba ali pa jo ze imata. 6. Glede tvojega izobrazevanja pa ti povem, da ti polena mece ena svetla, sicer dobra, toda nekaj bo zacasno zagustilo. Da pa boma tole preprecle, evo.... .... tale bo pomagala!7. Dej dej, sam n jamri: zakon fajn, krega nc (sm ze petic utprla), ampak posesivna sta, to pa ja, ljubosumje pa ne hodi, tudi varanje ne. Sicer pa ti poznas tistegta crnega, zgoraj navedenega. Hisa/premozenje/nepremicnina je med vama. 8. Ali moz nacrtuje pot s hcerko do mame/sorodnice? Ali pa bo ona prilezla in za nekaj casa hcerko odpeljala!9. Glede izobrazevanja: Zdi se mi, da si kar lena, da se ti ne ljubi ali pa imas veliko drugega dela in si kar obticala tam kjer si. 10. Lep teden, nobene hinavscine okoli tebe (razen tisto zgoraj, kar sem ti navedla), prijateljice so dobre, nimas se kaj sekirati! Pa se zivcna oseba nisi!11. Tocno pol ure sem tole pisala!12. .... zivjo .... si me spravila v dodaten smeh, dobre volje sem pa itak vedno! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 [ SODELAVKI Kje sta moja tajnica in svetovalka, a? Ura je 13!!! Dobro si precitajta, kaj bosta morali delati! BB, hey Evo mene .... samo kaj, ko pa sem zdaj čez dan odsotna, pa ne morem tolk spremljat.... saj še mal, da se uredi, pa bom na starih tirnicah Ti pa pazi, da ti varovalka ne pregori od preveč dela (evo, pa je že en moj nasvet ) .... sicer pa Tebi tko ni potrebno dost več kaj povedat.... živiš zdravo in v skladu samo s sabo - to pa je recept kvalitetnega življenja.... in posledica je tudi "dobrodelno" delo tle.... ej, pa jaz bom tebe še vključila kot "prostovoljnega piara" kdaj CawBaw Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 (pikica24, 15. Dec. 2005 ob 21:40) Živjo! 14 dni je okoli in jaz se spet oglašam.Zanima me kako bo kaj v ljubezni? Kaj novega? Kaj zanimivega?Zanima me tudi ali je moj fant (TEMNO RDEČI LASJE, 25 LET) iskren do mene? Zanima me tudi ali se bo fant ( TEMNO RJAVI LASJE, 23 LET) o katerem zadnje čase kar precej razmišljam kaj oglasil? Kaj si misli o meni?Jaz imam SVETLE lase, stara pa sem 24 LET. Hvala za odgovore in lepo se mej! Pikica24 PIKICA Zanima te iskrenost tvojega fanta! Kaj pa ti? Ali si iskrena do njega? Torej: ni fer, da ti ves vse o njemu potom slogarce, on pa o tebi nic, samo to, da te ljubeznivo gleda, ti pa mu ze skoraj rogove nabijas! Glede temnega pa: vmes je ena mama. On misli na pot in premozenje. Ce bo javil, bo v zvezi z denarjem. Nobene ljubezni ne vidim med vama. Pa tudi nic nobega se ti ne obeta... noc.... Nasvet: drzi se fanta, je dober! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 BIKEC Tedensko sloganje 1. O tistih dveh babah ne duha ne sluha (do torka), je mir! 2. Cepis doma in se ucis, nekaj bos z naredil, potem bo malo skripalo na manj.... Al pa bo to cisto enostavno placa. Ce pa je profesor starejsi in rjavkast, pa je tezek pa ne bo nic. 3. Tipi okoli tebe te imajo radi, eden kar prevec. Sef pa je sploh v redu, ima velike nacrte s teboj. Itak pa te bo poklical, no komunicirala bosta. 4. Pridn .... BUCKO Poba, sama druzba okoli tebe! A se ti mislis kej ucit, a? Mislim, da je na vidiku ena nova ti pa gledas stran! .... Pridn tut ti .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 AJKI Tvoje pismo dam za vzor, kratko + jedrnato + vse kar potrebujem! Ce pa te ljubezen se zanima, mi moras pa povedati tudi kaksne lase + leta ima tip. Ajki, ne odpiram vec, da ti ne bom kaj pokvarila! DIPLOMA SUPER FAJN! Tudi pohvale te najbrz cakajo! In pa tudi cel kup denarja. Draga BB! Tole je bilo pred točno 14. dnevi. Neverjetno! V sredo sem diplomirala z odliko! Samson23, meni je napovedala prav in čeprav je kazalo zelo slabo.... dvomim, da bi se lahko izteklo bolje! No, pa dejmo probat še za ljubezen.... čeprav se mal bojimJaz: 25 let, temno rjavi, sedaj malo pobarvani na temno rdeče-rjavoOn: 21 let, temno rjaviPovej, kaj vidis papa AJKI tega zgoraj sem pa res vesela! Pa tudi ti! 1. Sorodnik ti bo telefoniral, pripravljen na kreg. 2. Ti imas pa se enega poleg ljubljenega ali pa prihaja, pa je hinavski. 3. Temno rjavi: sigurna, da nima ene zenske doma? Nic, med vama je ta ljubosumna zenska. Ljubezni ne vidim med vama, pa tudi ne med njim in njo. 4. En svetel se bo nekaj motal okoli tebe.5. Ta teden samo govorance, cist brez veze. Pomiri se, studiraj, lepo se imej .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Ojla, no vidim da je velik naval in čakalna lista....toda upanje je zadnje, ki umre, če se nekaj mudi...Torej 40 letna temnolasa sem spoznala 25 letnega svetlejšega in je sedaj čisto nor name..Fatalna privlačnost..Imam partnerja (43 let, svetlejši) in ne bi rada, da mi gre veza po gobe. Kaj lahko storim?Pozdravček TRIXI Ja, no vidis, pa si le prisla na vrsto, predzadnja si!1. Ne vem kako to, same zenske okoli tebe. Ena svetla, zaljubljana, doma, hinavska in je skupaj z enim crnim s hiso.2. En rjavcek, misli nate, ti pa gledas stran. Zaradi tebe je obupan, prepirlkjiv, hoce se tudi s tabo kregat pa zaljubljen tudi sam vase pa v denar, ki ga izgublja - ja no, ves je zmesan. 3. Ali imas tudi sincka? 4. JA PA KAJ JE TO: Ze spet je prilezna tale blond, ljubosumna in se hoce kregat s tabo, tudi zaradi enega premozenja. Ja zdej jo mam pa ze jest dost.... evo.... tkole se je boma zneble .... 5. Ti + fantek = posesivnost, on pa mogoce ima eno; pa se ena sorodnica je vmes. Premisli!6. Ti + partner = isto skoraj kot zgoraj navedeno. Lep smorn! ... noc .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Evo, mal pred polnocjo pa si se ti MANTISKA na vrsti, ZADNJA! Sam ne mi ti neki trobt! 1. VELIK denarja/sluzba bos dobila od enega svetlega starejsega, zaljubljenega in priliznjenega. Pa se kej druzga kalepa! Dej se ze puvalat, d ti n bom sam u ublakih guvurila! 2. Pol pa spet ta t crn, ki ima hiso in ga spolno drazis, rad te ima, ti pa bumbara gledas stran (ja no, smo vse iste). Ce ne dej pa temu!3. Lep teden, vse fajn .... noc.... OBVESTILO Vsi imate odgovore. Poglej na vrhu stran 4, Vrstni red. Vsem sele cez 14 dni, ce pa imate kaksno drugo vprasanje pa prej! Ne mi prosim pisat prej kot v ponedeljek za sloganje, dokler ne zrihtam vsega! ... noc... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Aja, potem pa se primi te priloznosti, ce je tip tak, kot sem ga opisala. Je vse posteno okoli! Prav fajn sluzba te caka! Mantiska resno: Glede na to, da imas 007 sposobnosti, ti zadajam tezko nalogo v stilu CIA. Torej, potihoma ti povem: od zdaj naprej, pojti pogledat v Vedezevalnico, ce tisti, ki jim je Nino odgovoril, pisejo tudi meni. Potem mi v tem stilu inkognito napisi, pa bom ze jest zarobantla! Torej, jasno? Glede na to, da Svetovalka zabusava, pomagacica tajnice se je opredelila mogoce za prvo tajnico pri sosedu, torej sva ostali sami. Opozarjam te, ce nekdo, kljub mojim 10000000-skim navodilom ne napise tistega kar hocem, pusti ga na miru! Samo nepotrebno delo si nalagas! Prepusti pa mi tudi vodenje Vrsnega reda, najbolje se sama znajdem. Od kar mi ga je delala pomocnica tajnice, je bilo vse narobe. Zdaj pa je se zaljiva postala, da sem se jaz prevzela, a si vidla? Jaz hocem VOJASKI RED, nosim SKORNJE CEZ KOLENA, TRDE kot VOJAKI.Jutri pa zacnem se tistih par postov prenasati, tvoji so vsi preneseni in napisani v plavi, od Maye tudi, od Bikca zeleni. Hvala, ker si upostevala, da nisi pisala tukaj, kajti tudi ti imas rada red! ...noc.... grem jest.... tole za sluzbo, tole pa kar tako .... ..... Aja, pa se to: NIMAS VEC PROBE - POVISANA SI s tajniskega mesta na GLAVNEGA TAJNEGA VOHUNA! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 .... sicer pa Tebi tko ni potrebno dost več kaj povedat.... živiš zdravo in v skladu samo s sabo - to pa je recept kvalitetnega življenja.... in posledica je tudi "dobrodelno" delo tle.... ej, pa jaz bom tebe še vključila kot "prostovoljnega piara" kdaj CawBaw1. Pa ni cisto res: malo sem se zapustila, zahvaljujoc pc-ju. Z Novim letom se oddaljim!2. Clovek je dober ali pa ni, jaz pa itak ze celo zivljenje nekaj zastonj delam pa se mi vse lepo povrne!3. Binga ne razume 4. Kauboj - mugoce! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Binga Bonga, hvala za odgovor. Ceprav si me malo prestrašila glede krega. Menda pa ne z ljubljeno osebo?Denar pa bi moral biti od bivšega, preživnina. Torej ne bo nič. Drugače, kakšne temne, bolane niti ne poznam.Hvala vseeno, KlavdijaJa Klavdija kaj hocem, kar sem napisala sem napisala, na tebi je da razvozlas! Ce so razkrinkali Nostradamusa, boste pa se mene razumeli. Res pa je, da kdaj ne vidim nobene logike v kartah, potem pa v stilu rebusa napisem. To se dogaja pri tistih, ki so na chatu, forumih, veliko v druzbi, potem pa je vse pomesano. Ce pa ima oseba doma vse urejeno, je pa dosti lazje. Zivcnim pa sploh tezko zadanes. Je, kokr je! Ce pa imas kaksno novo vprasanje, samo 1, pa v torek, toda pocakaj do ponedeljka! Hvala ... noc ... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 BIKEC Nic posebnega ta teden! Kreganja pa ne bo! Babe pa tudi dajo mer! Hvala bogu, potem bom imel tudi jaz mir Drugače se pa zvečer srečam z uno ta črno Se moram zaščitit, da mi hudič ne pride do živega Hecam se! Nč, se ne bomo dobil, poplni mir bo, kot si rekla Vse skup palo v vodo Bomo šli pa mal na kmečki kej spit, pa kej pojest kaj Binga Bonga a ona se bo prisla kregat nadme?!!! Katera? A ona al njena mati?? Kam se naj zdaj skriejm, kaj sem jo klicarila, pod katero kiklo Kaj ti to resno mislis? Saj vem ja, da kar si rekla, si rekla. Pa jaz sem se ze nehala kregat in se nehala vtikat, zakaj ima tipa namesto babo Cuj ,kak se naj zdaj obnasam, kaj ji naj lepega povem, da ji bo sedlo v srce, pa bo nehala? A bo njena grozna mati? A me caka tole ? Ves kaj, tolkla bom nazaj, ce bom le pri močeh. Pravjo, da je porazenec tisti, ki ne vstane, ko padne. A od Bikca velja tud zame ? Torej babe dajo mier... Hvala bogu! Torej tisti blont fant, s kerim bi naj imela velik kreg, ni nevaren. (ves dedci niso tko pomembni zaenkrat)Bonga..meni je dolgčas..a me vzameš v službo?Binga bonga, res hvala za odgovor... naslednjič obljubim, da bom spraševal samo za 14 dni vnaprej E Binga _ Bonga , ti si pa res prava BB Pa malce pokramljave.- nisem poročena - samska- mam sina ni bogat . študent-ćrna prijateljica pa ljubimec, pa denarr bom raziskala-KI TE SO TI GOSPODJE???? nič skrivat , kar pokazat _ KI TE SI TI MOJ LJUBLJENI ni,ni pa sexl bi ZAKAJ TE NENA, JAZ BI TUDI , PA NE VEN PA NOT_ kak me to gledaš , da te jaz ne vidim_ JES, zabava to , to - ja, ful si želim novih poslovnih potez Ni,ni- NIč denarja , nič na znižanje v TRST in na kavo z BB No končno nekaj lepega : hvala za LEP TEDEN se ga veselim. Tak, zdaj pa že nekaj več veš o meni xxDDx Lep vikend!Hej BINGA BONGA! Hvala za odgovor 2.11!!!!! Sem že čist pozabila in moram rečt, da si par stvari kar uganila za en mesec naprej Lep vikend ti želim! p.s. Dobra fora številke pred začetkom posta, da je vsaj en red!Upam, da se ga bos tut drzala, ne! ... noc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 (Binga-Bonga, 3. Dec. 2005) POGUMNA_S ja pa ti hoces, da ti tudi zdaj slogam, ali je v redu ze tisto od 2.11.! POVEJ, ce ne DAMO STEVILKO KOMU DRUGEMU!!!! Joj, men je tooooolk d bom res . Me v tako dobro voljo spravljate s svojimi komentarji, jamrajocimi zgodbicami ..... da to ni res! Pa tut ni res, da bi k'ksna slogarca UVEDLA STEVILKE! TUT TO JE ZA U KNIGO REKORDOU ja ja BB! Jst bi tud zdej..od zadnjega šloganja je že en mesec in nekatere stvari so se zapletle, nekatere zgodile nepričakovano, zdj pa ne vem kwa je prav Me muči tok da ne morm spat.... en kao dober"idealni" moški,12 let starejši in me žal ne privlači fuuul fizično... drugi me pa fizično privlači in tko pa ne ve kaj bi z mano...blondni pa 2 let starejši...Jst sem pa kt zmešana kura namest da bi se učila.. Tko da če maš čas, bi z veseljem OHRANILA številko Hvala pa lep večer BB! Pogumna S, ponovno navedi tvoje celo vprasanje z dodanimi barvami las sebe in teh tipov. Lp, tajnica Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 Nč, se ne bomo dobil, poplni mir bo, kot si rekla Vse skup palo v vodo Bomo šli pa mal na kmečki kej spit, pa kej pojest Vidm, vidm, d si zmen'n pa kr na Forumu cepis, ne! A se ti ne misls nc zrihtat, a? A bos kr tak sou, a? Aja, sele zdele sm vidla, d si neki druzga ubjavu! Hvala bogu, potem bom imel tudi jaz mir Drugače se pa zvečer srečam z uno ta črno Se moram zaščitit, da mi hudič ne pride do živega Hecam se! binga bonga saj ves moje ime damjan 22.3.1978 crni lasje rjave ocke 181 cm velik75 tezakhehe me pa zanima kako bojo kaj finance sluzba in delo v tujini to pa nic drugega pa prosim odpisi cimprej ZA VSE EN LEP PRIMER NA KATEREGA NE BOM ODGOVORILA!!! ZAKAJ? Premisli Damjan in precitaj tudi kaksno vazno obvestilo, ce ne AMEN!!! Bom šel po deveti. Nč na kmečki, ampak gremo do Sežane v šotor pogledat. Igrajo Parni Valjak, eden zadnjih njihovih koncertov, kajti letos naj bi zaključili z njihovo kariero (Še eni limonarji, bojo pa punce vse sentimentalne ) BIKEC Jest grem pa u Muggio! Sm puvablena na eno kokr filmsko zabavo! MANTISKA Povisana /ponizana na 3 leta probe! DAMJAN Preciti se kej! Neki je govora o stevilkah! ZDEJ GREM VN, bom pol usa vasa pisanja precitalain prekomenterala! noc..... GAELcka Men je tolk smesn, d ti n morm puvedat! Zdej pa, k mam 2 nove sudelauke, zdej pa je sploh cerkus! Npr: Maya kr rece, d gre, dons jo splooooh ni blo! Mantis si nabija honorarne ure, placu jo bo pa sam Aladin!Ja no, res mi je smesno poslusati vsa ta jamranja, v vsaki zgodbi vidim delcek sebe, ne! Pridna bot in kuhaj brez nezgod! ... noc.... na, pa mal muske, d bos lazi sanjala! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 tenkju Bb! Nč ne vem,da sm komu všeč,morm mal bolj začet gledat,ubistvu me zanima sam tolk,zarad samga komplimenta,ki to je,ne zarad druzga, k mam itak oči sam za mojga bubija.Sej sva se včer tok spičla,kr neki,ne pusti mi it na sejem mineralov pa nakita,če je to normalno pa tut ne vem Ma kr nek jokam, hvala bejba - drž se CMERA CMERA CMERA Aja, in kje pa je ta sejem, a v Zimbabue? Dej no dej, fant ima prav, da te pusti! Vedi, da je tako ljubosumen, da bi kar znorel, ce bi si ti na kamnih oci pasla in zraven se govorila, kako je krasno! Ce si zaljubljena, ni lepsega minerala kot je on! Vbij si to u butico in se ne bosta vec prickala! A od Bikca velja tud zame ? Torej babe dajo mer... Hvala bogu! Ja kuko pa ti fajn razmisljas! Naslednji prosim!Lp, tajnica xsmx Ne, Prahec, ne more. Dokler ne poves tvojega spola, tvojih let, barve tvojih las in barve las tvojega partnerja in njegova leta. Potem pa BINGA BONGA LAHKO Lp, tajnica KOZA KJE PA JE STEVILKA? Evo, spet si na 3,5 ! Delfinka Alli in ostali ob TORKIH IN OB PETKIH podnevi in ponoči(pravila so na vsaki strani) evo spet si na 3 leta, prou zarat tegale Bonga..meni je dolgčas..a me vzameš v službo? xrolleyesx Dobr, nej ti bo! STEVILKE RIHTI! Do zdej je tkole: 1. Blue_rose2. Pogumna_s3. Damjanmb Kr se pa nove simpatije tice, ti pa puvem, d on 100 % usem babam pusila po 50 sms-jeu dneuno, ne sam teb! Pol pa, pr keri mu bo ratal! BINGA-BONGA Glej, k sem se naučila! Čudovit vikend ti želim, še enkrat hvala za šloganje in se ti čez 14 dni oglasim še s kakšnim vprašanjem. Naj ti Miklavž kaj lepega prinese!!! No, a s'vidla? Se mal, pa bo tole Vedezevanje en prou t prau cerkus ratu! Se pusebn pa zdej, k mam ze tri zapuslene! Fajn bodi tudi ti!.....noc... pridna ..... ce pa se kej ne ves, pa eno od tajnic vpras pa bos se manj vedla kot prej! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 Binga-Bonga! Lep nedeljski dan Ti želim (& vsem ostalim tudi)! Sorry, malo sem izven dogajanja zdaj - sicer mi to ni po volji - a tako je.... dela me to depresivno & hkrati mi daje misliti, kaj moram NUJNO spremeniti v lajfu, če ne bom se "zadušila" v lastni situciji! Trenutno še nimam moči, niti možnosti... delam na tem... BB, Hvala Ti tudi na OS & na moralni podpori.... Bo kmal mimo to, pa bom spet aktivna tle SeeYa Soon Aja, Delfinka ampak sefica odgovarja najprej zadnjemu in gre po vrsti navzgor do tistega, ki je prvi vprasal Kdor zadnji pride, prvi melje.Ok, saj imas ti to prek Mantiska, ne ZDEJ NI VEC TKO, K MAMO STEVILKE, ne! Aja, Delfi, sm ti znizala puskusno dobo na 8 let! (celo) Mantis skapirala Hvala za razlago Binga Bonga (prej sem pa zijala v post stevilka #3474 itd ) 3 TAJNICE Na zafrkancije NE ODGOVARJAT! Se posebej pa ne na eno LIU, k je od nasprotnega tabora, pa ne Ninotovega! NINO Cs bi biu, da ZACNES!!! Ti prevzemi mladino, jaz pa starino! Jest n morm tolk delat ub torkih pa petkih, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 Vrstni red za torek, 6.12.05 1.) Blue_rose 2.) pogumna_s 3.) Damjanmb4.) Prahec (če pravočasno sporoči vse podatke)5.) Allli (če pravočasno sporoči vse podatke)6.) JadeProsim, da vsak ki na novo pise, doda avtomatsko k svojemu postu naslednjo stevilko! Evo, ce pa to ni zdej jasn! Delfi, pust tipa n' mer! Ti rabs enga, k bo tebe miriu, ne pa d si dubis enga cmerastga, d te bo se bl zamoru, kt si ze! Pa se to, NI TREBA, da ZA VSAKEGA novega pises en tak post. To bolj proti koncu, ali pa 1 x na dan, dokler se ne navadijo! fajn opravljate svoje castne dolznosti! Pridne BOJNI DELOVNI SESTANEK: Mantis, Maya, Delfinka Vedeti morate, da je se en slogar El Nino tukaj, zatorej tistemu, ki ne napise, tako kot jaz hocem, SPLOH NI TREBA ODGOVORITI, samo, ce res kaj manjka! Po 1000 obvestilih, me eni hocjo zafrkavat. Sam zmotl so se, ker to mene zabava, no, vedno me je zabavala bebavost ljudi!Vrstni red za torek, 6.12.05 1.) Blue_rose2.) pogumna_s3.) Damjanmb4.) Jade5.) Prahec - 5241 + 52786.) Pomlad - 5280 7.) Noka 8.) Bucko 9.) Maya10) Mantis11) Santos Prosim, da vsak ki na novo pise, doda avtomatsko k svojemu postu naslednjo stevilko!Evo, ce pa to ni zdej jasn! Torej, Delfinka, ce znas, vsakic tale vrstni red prekopiraj in dodaj stevilko, tvoj prejsnji post pa potem izbrisi, tako da res ne bo prevelik cirkus. Fajn bi bilo, da bi to pisalo samo 1 x na eni strani! Pa se dobro bi bilo, da dodas st. posta, tako da res ne iscem/o! Kako to naredis: 1. Tisto kar te zanima evidenciraj2. potem pritisni NAENKRAT tipki: CTRL (na levi spodaj) + C (samo crko c)3. odpres novo pismo in tam kjer ti kaze, da zacnes pisati, pritisnes z DESNIM MAUSOM in potem pise PRILEPI!4. probaj in kar ni vazno lahko izbrises, dopises ....5. samo barve in ostalo moras pa spet na novo narediti. 6. svetujem ti, da gres na Forum, pogledas kaksne zadnje poste, kjer se ze dolgo ni nihce javil in vse to probas tam in ne tu!7. TVOJA NALOGA: prekopiraj tale post in 5-im osebam dodaj stevilke njihovih postov, pa bo ok! Mantiska, ti delaj kot si do sedaj pa tudi Maya! Pridne! Brez dobre organizacije ni slabega dela! Veste kaj, TAJNICE, glih kar boste use 3 na cest! Se jest tuki sama zafrkavam, a ti MANTIS, ne zans Prahcu in Pomladi rect, da naj zberiseta poste, vse 4 (torej vsaka po 2) in cisto na novo vse napiseta! Ne pa da je pou stvari na enm postu, mal na drugm in kwa vem kwa sta se spusobne napisat! VSE NA ENEM POSTU!!!! POMLAD PRAHEC PRECITAT Gremo lepo po vrsti5279Spol: Ž Starost: 25Barva las: kostanjevo rjava, trenutno blond Zanima me, kakšno bo predvidoma moje finančno stanje v prihodnje?Hvala že v napejEvo, TKO SE DELA! Bravissima! MAAAAAAANTIIIIIS, a ji to ti nisi znala puvedat, a? Zaradi nevednosti sem zanetla spor Se opravičujem Prosim te, ne oporavicuj se, ker se nimas za kaj! Tukaj se samo smejimo! No, za drugic bos vedela, ne! Pa pojdi si predicat na prejsnji strani mojih 14 VAZNIH PRAVIL! Jasno, kako si pa bojno namaskerana! pa sem res Pomlad pa Prahec, pa ostali 2 tajnicidajmo UBOGAT (ni šale s sluzbami danes veste )Ti si cist skoz na meji med prepadom in travnikom! Hey ... jp, ampak očitno "tisti" tudi mojega posta niso "preučili".... saj veš, taka osebnost kot si Ti, zna iz "hudobije" sebi naredit veliko dobrega - unga, ki pa tera "hudobijo" pa lahk to krepko vrže iz vage Binga-Bonga .... kot sem že rekla, bom ostala tvoja "strokovna sodelavka", ampak ne tolk v vlogi "tajnice", ampak v drugih zadevcah .... ker zdaj mi enostavno čas ne dopušča druzga ....... za kak nasvet pa se bom oglasila.... in se držala tudi tistega, kar si mi v OS napisala - naj počakam, da vzpostaviš red Želim Ti vse najlepše, pa da "delaš" v normalnih & zmernih količinah , ker drugače se ti lahko zgodi, da Ja Maya, in kwa si hotla s tem puvedat! A da si prsla u sluzbo,da delas! Ja no fajn, lep deu mas! Itak sm pa jest kriva, k sm ti ga itak naslogala, ne! Zdej pa res ne mors rect, d ne zadanem, ne! Slogala sm ti, da bos sluzbo dubila in si jo, ne! Pa uredi, popravi zgornje pisanje, spodaj je vse narobi! Hey BB!Povedat sem hotela tole: Ker sem mal manj zdaj tle (danes sem bila "službeno odsotna"), ne misli, da sem plavega udarila ... da preberem poste, pogledam, kaj dogaja, kaj ti komentiraš... to ja, ampak "fizično" ne delam... dam pa lahk kak komentar - kao "svetovalka", ne kao "tajnica" & da Ti dajem podporo v vseh vidikih Jp, služba je - uradno še ne delam (papire je še treba uredit) Kako pa veš, da bom imela "lepo delo" To pa je res Ti si mi ga "našlogala" Mislim, da je to tko blo... jaz sem vedno želela nekaj podobnega, Ti pa si mi "pomagala" pognat to energijo Pridna!Zadaneš... hmmm.... mislim, da bi bilo bolje rečeno, da obvladaš in veš Zato, ko bo se tle mal situacija umirila, boš mi še "pogledala", kako se naj "obračam" na jobu, da si bom že od začetka ustvarila nek "profil", da mi bo lažje furat tam...saj veš, da stvari nastvaim tam, da bodo z mal dela dobri rezultati kolk sem videla, je režim oh in sploh, pa vsi kr nekaj živčni šibajo.... jaz si tega ne smem privoščit Ej vidi pa se tudi, da sva obe zmajki .... če nisva istega leta zmajki, potem .... hja, potem si res mal starejša od mene No, pa se vidimo Mayci, nasvet za sluzbo: Pazi se bab! Boma u tork vidle, ne! Pridna.... ne cmeri se! Binga-Bonga Pa neverjetna si.... Prav imaš.... z babami imam probleme že cel lajf .... ampak, a veš kaj - to bo pretežno ženski kolektiv :bomb: .... fantje bodo v majnšini (ša se to sem ti v OS napisala, kdo) Bom počakala do torka... in pol Ti poveš kaj in kako, jaz začnem delat & furam... & če bom dobro furala, bom delala tam definitivno še dlje, kot bo pogodba .... ma a veš, delat moram, da bom lahk v lajfu počela, kaj želim .... sicer močnooooooo apeliram na kakšno 7. na lotu.... moram še pogruntat, kako do pravih številk prit .... takrat bom počela, kar bom hotela, da bom živela, kot sem si vedno želela .... & takrat se bom v TS kar tko na kofe pripeljala Ej, BB, še nekaj mi tko zaupaj.... kaj narediš, ko moraš delati nekaj, kar ti ni - in veš, da bi tisti čas lahk kaj druzga počela, pa moraš nekaj, kar drugi mislijo, da je prav? Jaz sem nareč dans skor eksplodirala, ko sem morala čepet v tako lepem vremenu za šporhetom - imela pa sem v glavi 1000 idej, kaj bi blo bolje... ej, selit se bo res treba Prej ne bo mira.... Ma nekak se ne znam še obvladat, eksplodiram, energija mi pade, pol pa sem v k**** To mi ni potrebno.... samo ne vem, kako reagirat Mej se xrosex Ja Mayci, use crepinje duma razbi, pa ti nau vec treba kuhat, ne! ... noc... pridna.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 kwa?! kasnga tabora svasta Ze od vsega zacetka, ko sem prisla sem, si hotela delati en cirkus! Poglej tvoja pisanja po 12.10.! Glede nato, da pa pravis, da ti nisem nic zadela, se pa sploooooh ne sekiram, kajti vedi, da je zivcnim osebam zeloooo tesko slogati! Zdaj pa lahko tudi nehas! haha binga-bonga kaksne mas ti men huh hvala za kompliment Nehala pa bom, ko bom sama zelela, ne ko mi bos ti rekla Ja lej ce ti lahko vsakemu poves, kar si mislis, potem tudi jaz lahko, kajneda?! Ce mi je pa varovalke ven zmetalo, mi jih je pa verjetno z razlogom Imej se rada Pa sladke sanje Ce se ti clovek 1* opravici in ce mu je kao oprosceno, potem se juhe ne pogreva vec. Ali pac?! Ves kaj ze 1* sem ti povedala,, kaj sem mislila o tvojem sloganju.... tako da ne pogrevaj stvari. Oprosti mi se 1*, ker nisem padla pametna na svet. Smesno pa se mi je zdelo vse skupaj, ker so bili pac vsi nekaj zleht in ljubosumni. A stekas?! LIU Najprej si zacela kakor malo zafrkavati. Potem sva se lepo pomenili. Nato si videla, da je Nino zacasno spet prisel in si se mu zacela prilizovati, naj ti skoga, in kako da si vesela! Ko te on ni smirglal, si pa mene spet dobila. Jaz sem ti slogala, kakor sem ti mogla, kajti vedi, da je takole, vedeti samo en nick in nic drugega, kar malo cudno sloganje! Se dobro, da mi sploh kaj rata, ker vas ne poznam niti vidim! Potem pa se danes spet zacnes usajati, ker sploh ne vem, zakaj citas stvari, ki niso tebi namenjene (jaz skorajda nikoli), potem sva si enih par grdih rekle, zdaj pa tukaj nadaljujeva ta najin otrocji spor! Ti si lahko tukaj, mene nic ne moti! Pa se to: JAZ VSAKEMU POVEM KAR MORAM, samo CE SEM VPRASANA/NAPADENA, ne pa da sama zacnem, da se pripopam na ene poste in rogovilim zraven! Si me zamenjala za Piko, Mystico, Emily, Boriszja..... Itak pa stari + mladi ne gredo skupaj pravijo in zato je bolje, da si dobis svojo kompanijo in to kar onih zg. nastetih, ne!hej bonga jest te mam tud rada LIU, rada gor, rada dol! Ce hoces, da se zafrkavava na smesen nacin, ajde, u redu! Da pa se zaliva in po nepotrebnem kregava, to pa ne! ... noc.... pa 100 bouh za pomoc, da te bojo fajn pikale in kri cuzale, ce ti jo ze jest n morm! Ne vlači me spet po zobeh. Jaz ti dam mir, isto pričakujem od tebe!Amen OBVESTILO Ko slogam, dobim potem tudi odgovor, zahvalo.... Nakar jaz odpisem in dodam kaksno vprasanje. Potem pa na to vprasanje ne dobim niti odgovora! Torej, to pomeni, da noben ne cita mojih obvestil! Zatorej tudi jaz mogoce ne bom nekaterim (Handl) tudi slogala! MoonDancka Napis, kwa cs, itak pa je tebi ze za 14 dni use jasn, ne! Ce mas popolnoma nou uprasanje, potem u redu,ce ne 0! Ne vlači me spet po zobeh. Jaz ti dam mir, isto pričakujem od tebe!AmenJa, prav tale tvoja hudiceva ikonca tuki manka! Enkrat si priliznjena, potem spet podiujas itd.... od zacetka, odkar se poznama. A zdej pa tut ti z AMEN zaklucujes svoja pisanja? Od kdaj pa je Hudic molil? (dodajam danes, 7.12.ob 12. uri - moram povedati, da je IMELA PREJ DRUGO IKONCO, lustno migetajoco rdeco hudicevko, ZDAJ JO JE ZAMENJALA, tako da ce bi kdo cital njen post, bi mislil, da jaz res govorim velike neumnosti, kajti njena ikonca ZDAJ nima skoraj nobene veze s hudici! Trenutno ima za ikonco eno oko!)Lahko sem kjerkoli, tudi tu ... prilizujem se ti ne, mi je prav žal. Sam to te prosim, ne komentiraj moje ikone, ne komentiraj popolnoma nič. Sama ti dam že nekaj časa mir, ker se sploh ne ukvarjam s tvojimi komentarji. Veš Binga Bonga, grizla sem le takrat, ko si bila žaljiva, tudi če se ti nisi pojmovala za tako. Nič slabega ti nočem. Le ne razumeva se, zato mislim, da najbolje, da zakopljeva bojno sekiro in si dava mir. Če boš zmogla tokrat brez žaljenja, prosim. Vso srečo ti želim, čist iskreno (čeprav ne boš verjela )Binga Bonga Kaj zamujam! Vceraj nisem mogla na net, ker nam ga je ven vrglo, prevec dela v sluzbi, saj zato pa je blo tako Vidim, da sta si z Liu ze povedali, kar vama gre. Lui, sram te bodi jebela cesta Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 Kako se bo odvijalo...ljubav pa to...je kaka možnost ??? Fotka ti kaj pomaga ? Bl gor preciti, mas ze cifrco! Pumaga! Prosim, da vsak ki na novo pise, doda avtomatsko k svojemu postu naslednjo stevilko!Evo, ce pa to ni zdej jasn! Sicer mi je vse skupaj bolj malo jasno...in za moje pojme mal naprono za moje možgančke...! Kar pomeni ? Pomeni to, da ste zdaj vsi ostevilceni, da ne bom nikogar pozabila! Da pa se to ne bi zgodilo, sem si pa nabavila tri lene tajnice in bomo vidl, kuko bo slo! Pa lepe sanje tudi tebi, če ti bo zneslo vsaj tokrat it spat ! Nočko Hej, gdaj se misls pa u Trst pridt pretepat? A ves, d je tuki dostkrat tak tekmovanje! Pridn, pa buske si namaz! Saj vem Binga...letos sem se že fightal v Trstu (30. aprila). Enkrat po novem letu se bom spet...stvar dogovora z Gotti-jem ! OkSantos , dodaj tudi svoje podatke v tisto objavo 5300, pojdi nazaj vanjo in povej barvo las in a si samski ali ne in tvoja leta in barvo las deklice, ki te zanima in njena leta! Sem ze napisala prej Lp, tajnica Sva z Bingo že vse poštelala...ona že ve, kar je pomembno ! Vseeno hvala za info...Binga Bonga Santos Lp, tajnica MANTISKA ne mi mesat tiste, k sm jih jest dudala. O Santosu je use jasn, sm vidla sliko in to je dost! Za use tiste, ki sem jih jest dopisala v prvem ostevilcenem postu zgoraj, jasno da ne bos najdla pOStov, ker so eni privat. DELFINKA Rekla sem ti, da prosim ne pisi s svetlo barvo, kajti sploh ne mislim niti precitati vec! PROSIM, da IZBRISES tvojo LISTO, ki je neveljavna! Sploh pa ni nic narobe, ce je kaksna stevilka posta malo zgresena, kajti jaz sem tudi nekaj zbrisala in tako avtomaticno stevilke ne veljajo. Glavno je, da skoraj tocno najdem! ZA VSE Glede na to, da je vecja zmeda zdaj, ko imam 3 uradno zaposlene tajnice (NI CUDNO, da jih JE MOJ FOTR USE UTPUVEDU, in da je potem USE SAM DELU), PROGLASAM SANTOSA za mojega novega VODJO TAJNIC, in pa tudi pismo od PIXY si vzemite za VZGLED! VELJAVNA JE SAMO MOJA ZADNJA LISTA - AMEN Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 Ma dobro, kaj ne misliš it še spat Glej ga glej ga mulca! Gdo se uglasa!!! Jest sm ZMAJ!Mam 7 glau!K ENA ZASPISE PA DRUGA ZBUDI! Sej pravim, pred mano ni nikoli mira E Binga _ Bonga , ti si pa res prava BB Pa malce pokramljave._ kak me to gledaš , da te jaz ne vidim_ JES, zabava to , to - ja, ful si želim novih poslovnih potez Ni,ni- NIč denarja , nič na znižanje v TRST in na kavo z BB No končno nekaj lepega : hvala za LEP TEDEN se ga veselim. Tak, zdaj pa že nekaj več veš o meni Lep vikend! Znizanje bo po 6.1. pa ce misls pridt ti dam tel. st. pa je, ne! Fajn bod tut ti... pridna... pa ne nohte grist!!! ...noc... Bom šel po deveti. Nč na kmečki, ampak gremo do Sežane v šotor pogledat. Igrajo Parni Valjak, eden zadnjih njihovih koncertov, kajti letos naj bi zaključili z njihovo kariero (Še eni limonarji, bojo pa punce vse sentimentalne ) BIKEC No pa puvej kuku je blo? A si mugoce prpelu dam k'ksno frajlo, d ti bo moje KVIZE resvala, a? Binga bonga, res hvala za odgovor... naslednjič obljubim, da bom spraševal samo za 14 dni vnaprej MARCIPANCEK Prou! ... noc.... pa za pomoc! Fajn blo, smo ga kar zažurali. Sem porabil preveč kalorij, zato bom počasi šel hladilnik praznit No, frajle za kvize pa ne rabim, raj za kej druzga Cioe'? Kako si se pa ti v Muggi imela? Kakšne nove slikce z VIP za kakšen nov kviz? Za pucat po hiši Da ti ne povem, kaksna FREGATURA!!! To je blo u teatru Verdi! Se dooooobr, d se nism kej prevec nasemla! Notr pa stolou ni! na odru en res zlo fajn 9-clanski ansambl MAKAKO JUMP! Res supr muska, tipo en regee mix! Pol je pa toooolk bubnel, d sm sla dam! ... noc.... pridn .... A se ti mal hecaš z našo Bongico Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 BIKEC TEDENSKA NAPOVED SUPER VSE! Fajn delovni posvet, ki bo uspel in ti bos povisan najbrz, nekaj denarja vec kot normalno pricakuj! KREGA NI! Ce boste imeli kaksno zabavo, ampak samo moski, bo fajn! Lepi nacrti!Blond ti ne bo dala miru, se je premislila, s Kekcom se je skregala in pricakuj, da te bo povabila k sebi domov. Ali pa na vecerjo, jutri, pojutrisnjem! Bolje, da jo povabis ti k sebi, da bi bo malo pospravljala, medtem ko se bova medva zezala tukaj na Forumu! Za drugo rabo itak nisi, ne! Mi je Incredimail sporočil, da me čaka sporočilo na lunin.net, zato sem se pojavil Končno sem se spravil diplomo pisat, zato se malo izogibam internetu, ker potem pozabim na obveznosti, ki me čakajo Tole je pa lepo prebrat, edino en problem je, ta biondasta je še vedno v tujini na šolanju in jo ne bo še kakšen mesec, tako, da jo ne upam povabit pospravljat, medtem, ko se bova midva zezala Kaj je v tem primeru mišljeno lahko tudi kakšno klicarjenjenje ali pisanje e-mailov oziroma SMS-ov? Glede na to, da sem v preteklosti naredil dovolj korakov, naj se zdaj pa ona malo potrudi , drugače naj sikar tistga Kekca ima A ti boš men govorila, da nisem za nobeno rabo , čaki, čaki, samo, da pridem v Trst Bingica Bongica le pol určke imam do tebe Pazi se me Pejmo nazaj k diplomi ( bi jo moral že pred leti naredit) BIKEC Ja pol je pa to dimploma, vsekakor, odlicno ti gre nekaj! Ves kaj, zdej pa nehi! Si reku, d je crna u tujini, blond pa tuki! No, kokrkol ze je, je tko k sm jest rekla, pa nc drugac! A si vidu, kaksno orngo mamo zdej tuki, kaksn mer. Pa 3 tajnice mam! Ja kwa n puves, d za uvinkom stanujes? Pa da si neustrasni korenjak Men se pa bl takle zdis BREZ DOBRE ORGANIZACIJE NI SLABEGA DELA!!!(Nas moto - slogarskega tabora!) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.