Skoči na vsebino

BINGA-BONGA ŠLOGA

BINGA-BONGA

Recommended Posts

x:Dx Človek se mora tebi včasih prou fajn nasmejat x:Dx

Vidim, vidim :8): Nova pravila x;)x Jih bom pogledal, da te ne kšn dan razjezim x:Dx Organizacija tudi na višku! Sm vedu, da si boš kej spomnla x;)x Pa celo tri tajnice ti pomagajo. Lepo, pridne punce! x:Ix Veš kaj, glede na novo organizacijo dela, ne rabiš več dopusta :P x:Xx

Ja, pa ne sam to, se sefa majo tiste tri, pa se dons ni nc pujavu! Ti ne bi biu za tak haremski deu, ne! xrolleyesx Zdej grem pa spat, dons sm s petimi glavami zihr delala! .... noc.... :U:

A Santos al kaj? Ne, ne bi zmogu :P Prepuščam Santosu to čast x:Dx Noč Binga Bonga x;)x
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 520
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hajli Hajlo..Se opravičujem..sem bila odsotna..fajna fešta..40 letnica moje tete. Sem se naplesala in malo sprostila..čeprav so mi na dušo pihali sami stari dedi;(Uff...

No to je bil zabaven del...pol sem se pa peljala v mb..in se zamorila za božičnimi pesmicami...božič bo, jaz pa sama;

Oni tip me danes niti klical ni tak da..se ne sekiram v glavnem..saj me ni moril v bistvu..mel je predvsem bolane..in me spravljal v smeh.

Jaz čakam na onega, ki so mi ga napovedali že dalj časa nazaj..da bom spoznala enega, ki ga bo pol bivši hotel izpodbiti..pa ga ne bo. V takem smislu..

Včasih se mi zdi, da nočem vedeti nič..pa me spet prime, da bi šla v detajle....saj ni važno ne...rabim samo kanček upanja, da bom našla, kaj iščem in uživala sadove prave ljubezni.

Jutri se vrnem okrog 20 in nadoknadim delo..delam namreč cel dan..

Kolikor pa sem zasledila..vam kar dobro gre...da ti Bonga prefrigana kar sama vse vodiš, nas pa samo preizkušaš v sposobnostih;) Saj smo ti vdane...prepusti nam delo

xcivx grem se spočit...sladke sanje vsem! x:px

:flower: DELFINKA :flower: Drugic pa najmanj 2 strani napis in to z najsvetlejso rumeno, po moznosti!!! xrolleyesx Sem morala vse povecati, potemniti in potem spet zbrisati, da sem splooooh lahko precitala, ne! xrolleyesx

HA BB,sem mela lepe sanje ko si mi ti poslala super musko,zato sem pa zdej še kr pokonc.A bom vseeno počasi le legla.Dan je bil naporen,smo snemal en glazbeni spot skor cel popoldn.Vidiš,ti si mi včeri poslala musko,pa sem jo mela še cel dan.ŽIVLJENJE JE ENA SAMA GLASBA.... xmusicx

Danes ti jo pa vračam xbendx xvokx xmusic N O Č K O Gael xrosex

Bonga

[Kakor koli že..vera ali ne..božič je meni nekaj posebnega. Imam lepe spomine nanj. Prejšnjo leto, ko sem bla še z bivšim, ko smo šli na pohod z baklami na ogled živih jaslic, se nasmejali v družbi, pol pa domou, darilca odpirat, pa jezuščka v ¨jaslice¨ dajat.

Itak, da bi si želela, da je letost tudi tako. Da nebom samo doma, ker z familijo se niti malo ne štekam.Žalostno ampak resnično. V božič pa se mi zdi, da ni treba ravno verjeti, vsak ga doživi po svoje. Ni nujno, da je vezan na vero, pa ga lahko začutiš.

Kaj se pa barv tiče;) Je blo nalašč;) Saj sem vedla, da se boš znašla.

Nič, zdaj pa vedelo na delo..

Lep dan!x:Dx

BoNgiCa

Še za en nasvet bi te prosila. V sredo, toraj 7 ima moj bivši Birthday...razmišljam da mu iz spoštovanja napišem sporočilce. A mi to odsvetuješ? Bi lahko imelo kakšne posledice?

Ima mogoče kdo kakšen življenjski verz? Ta bi bil ok?

Ko se boš ozrl

nazaj na

svoje življenje,

boš ugotovil,

da so bili trenutki,

ko si resnično živel,

tisti trenutki,

ko si nekaj storil

v duhu ljubezni.

HVALA in VSE LEPO!

Santos, zdaj ko si ti glavna tajnica, bos ti za vse odgovoren, najbolj zabiti tajnici ni vec treba bit x:Dx x:px Uf, zdaj me bo pa moski komandiral :xx!: xDDx
A potem se santosu javimo s podatki?
:wOOt:

Vrstni red za torek, 6.12.05

1.) Blue_rose - 5212 - *

2.) pogumna_s - 5215 + 5234 - *

3.) Damjanmb - 5235 - *

4.) Jade - 5265 - *

5.) Prahec - 5314 - *

6.) Pomlad - 5280 - *

7.) Noka - ok - *

8.) Bucko - ok - * (nagrajenec)

9.) Maya - ok - * (svetovalka)

10) Mantis - ok - * (tajnica)

11) Santos - 5300 - ok - * (prijatelj)

12) Delfinka - vprasanja ni! - * (pomocnica tajnice)

13) Eranna - ok - *

14) Pixy - 5317 - *

15. Handm - ok - *

16) MoonDance - ok - * (nagrajenka)

17) Mana - 5337 - *

18) Coccinelle - ok - * (nagrajenka)

19) Amber - ok - * (nagrajenka)

20) Soncica26 - ok - *

21) Rika - ok - * (nagrajenka)

22) Sarap - ok - *

23) Manja.s - *

24) Sonck - ok - *

25) LaLuna - ok - *

26) Bikec - ok - * (nagrajenec)

Prosim, da vsak ki na novo pise, doda avtomatsko k svojemu postu naslednjo stevilko!

Evo, ce pa to ni zdej jasn! xrolleyesx

Saj vem Binga...letos sem se že fightal v Trstu (30. aprila). x;)x

Enkrat po novem letu se bom spet...stvar dogovora z Gotti-jem ! :palec:

No, ko bos prisel, mi par dni povej, ti bom dala tel. st. in bova kaj spila na tvoj racun! x:Dx

BoNgiCa

Še za en nasvet bi te prosila. V sredo, toraj 7 ima moj bivši Birthday...razmišljam da mu iz spoštovanja napišem sporočilce.

On tebi ni poslal voscila, ne vem zakaj bi ga morala ti njemu! Dej no dej! Pa se vprasanje? Ko ti odvzes smeti v smetnjak, ali jih gres potem spet ven izbrskati? :eek:

:eek: Nič jaz komandirat...vse se dela v Team-u !

Proglašam tebe za glavno urednico, OK. Jaz bom stopnička nižje ! x;)x

Zmenjeno ! x^x x:Dx :palec:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

(Binga-Bonga, 5. Dec. 2005)

:flower: ZDEJ GREM VN :flower: Prosm, d bo ret in mer! D NE VIDM VEC NITI ENGA POSTA s kaksno novo LISTO! Sam MOJ JE VELAVEN! SANTOS, nared ret! Ce bi pa k'ksni hotu svetvat is tvojega moskega zornega kota, pa kr dej! Itak tudi ze usi slogamo! xrolleyesx

Santos, ne morma si sama zmisljevat, kaj bo pa rekla sefica, da naju ne bo nagnala iz sluzbe, ves kaksen kriz je danes z zaposlitvijo, jaz sem bolj mala, pa ne morem it za varnostnika tako kot ti, ce letis tukaj :O: :ermm: :wOOt: :blackeye:

Lp, tajnica :sori: :inocent:

:flower: MANTISKA :flower: Pejt pugledat Lunine Cvekarije; Slika dneva; mogoce na zadnji ali pa predzadnji strani so notri 3 ikonce,ki sem jih jaz dala,. Vse so lustne, Dovlj je le, da eno dol vzames in si jo das v Ikocno! Ves, jaz samo po ikoncah iscem pisanja! Zivjo! Ce ne pa si notri dej magar sendvic, sam d bos mela ikonco!
Aja, Mana, oprosti, narobe sem razumela : ti bi se rada selila v kratkem, ne cez eno leto...Torej je kul :palec:

lp, tajnica (ona z dolgo lajtengo :o|o: )

Binga Bonga, ježeš, kaj berem tukaj, a ti mislis, da si naj dam nagega dedca za ikonco :O: xredx S te moke pa ne bo kruha, ne, ne, ne, ne,pol si bom raje dala kak sendvic notr x:Ix x^x

lp, tajnica (ona z dolgo lajtengo :o|o: )

xsmx MANTISKA xsmx ja res, je post. st 2305 (tuki so4 ikonce), nism vedla, d jih je ze tolk naprej! Hahahahaaaa ,pa si vidla, kaksne fajn desce ubjaulam ... noc... pridna... xsmx

Binga Bonga !

Hvala, ne rabim tvojega vedeževanja...ravnokar sem dobil odgovor :V: , kljub temu, da sem pričakoval prav takšnega... ! x;)x :palec: Lp. :vtz:

:flower: SANTOSek :flower: Me nc ne briga. Tuki je en drug udgovor!

Zanesljivo bos dobil ali stanovanje ali veliko denarja, kaksno novo pogodbo. Evo, to je tocno, ponudil ti jo bo en svetel/siv/plesat gospod, te dni ti bo telefoniral ali pa bos dobil neke vrste sporocilo od njega. TODA, je hinavski in ti ne bo resnice govoril in pa tudi, kakor mi kazejo karte, je bolj na moske mahnjen. Ti ga itak poznas, pa mu obracas hrbet! Naslednjo tekmo pa bos najbrz izbugil, torej, treniraj se bolj! Vedno pa je okoli tebe tvoja mama. Pa se to, ena crna, otozna misli nate.....Drzi se in pazi se hinavcev! :shuriken: ...na, pa enga nindzota za pomoc! :detelca:

Binga Bonga !

A ti res verjameš v tisto kar "šlogaš" !? xrolleyesx

Svetoval bi ti le to, da folku ne nakladaš neumnosti, ker so že tako NEUMNI, da verjamejo v vsako pravljico !

Jaz sem te spraševal iz preprostega dolgcajta..., ker itak, ko berem o drugih kaj vse pišeš...me prime... :xx!: x:Dx

Dajte narod primit vašo usodo v vaše roke in poskusite nekaj naredit za vaše življenje, ker bluzit v karte so ena sama pravljica in to vam lahko škodi !

Binga; dokazal ti bom z mojim naslednjim fight-om, da se motiš (ne bom zgubil) !! :vragec: x;)x

A kar se tiče ostalega, ki si mi opisala...je le ena navadna tvoja domišlija (šmešna) !

Sem upal, da ti bo kdo drug to povedal (Marsa), že dolgo nazaj...očitno mi ni preostalo, kot meni, da ti to povem, Sorry !

Lp.

SANTOS, pazi, da za Bingo ne postaneš Santoseks x:o)x x:Dx x:o)x vse se začne kot igra, šele kasneje postane prava igra. Binga je svoje delo vzela zares! Paziti boš moral predvsem od takrat naprej, ko ti bo svetovala ikonco, na kateri boš v borilnih hlačkah pa ogrnjen s krznenim plaščem! Pole se ti samo pazii nje!

Ne se sekirat za druge ljudi, ti bo lažje. Pa saj ti tega ne pišem, ker bi se sekiral, ampak ker se zabavam. Zaenkrat stravri še niso smrtno resne.

Hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ihaha ihaha

Santos

Povratni komentarji so edino, kar steje. In izmed 20 odgovorov bos nasel morebit 2, kjer se ni zgodilo napovedano.

Glede na tvoje besede v drugi temi, kjer si rekel, da je Ona kriva za slabo pocutje in da zate ljubezni ni in je nikol ni bilo, tud zdaj MOGOCE govori iz tebe bolecina. Ker se ti mogoce zdi, da tisti, ki se tukaj zabavamo ob BB odgovorih, zelo nalahko jemljemo ljubezen in vse skup, kot bi s prsti tlesknil in kAko lahko temu vsemu verjamemo, ko pa je v resnici vse tezje v realnosti. Moji osebi zame tud dol visi, pa kaj, tukaj BINGI BONGI celo zame! kaze dedca pa sem ze bolj kul, pa ce pride al ne pride!

Cetudi se napovedano ne zgodi, je to zabava, ki se ji zarad enega tvojega kao poziva k razumu ne bomo odpovedali.Bog daj, da bos zmagal v naslednjem fajtu in bog daj tudi tebi sreco v ljubezni- me je pretreslo, ker vem, kako trpek je obcutek. Pa da se ne bomo zdaj cist razcmerili tu, nas namen je RAZVEDRILO

NASVETin še kaj - nic slabega. Ce pa zgleda mal butasto, pa še tolko bolje. Saj BB ne dela tega za denar!

Lp, :vtz: tajnica :vtz: x^x

x:Dx Glede nato, da moja intuicja me ni nikoli prevarala...se meni tud zdi, da ženska pogreša...in to oreng trdega ! x:o)x

p.s.saj se ne sekiram... x^x Morda me mal srce boli za tiste, ki verjamejo v pravljice ! :V:

Piko x;)x :palec:

Men tud prav...sam, malo folka dojame zabano in realnost, kar pomeni, da nekateri jemljejo vse skupaj bolj resno, glede nato, d ta forum je 'resna' debata ! x:)x No

Mozno da so nekateri ljudje obupani in ful primejo po teh odgovorih. Taisti ljudje bi mogoce na 090 placali vrtoglav denar, 1 minuta sloganja je tam 400 sit, ce klices iz mobija in 350 sit na minuto iz stacionarnega :eek:

Ne se sekirat, saj taksni so si pa sami krivi, vsak je sam odgovoren za morebitno sugestijo... xsrcx

, kar vsaj sem imel občutek do tega trenutka ! :sori:

V tem trenutku sem se odločil, da v tem forumu ne namaravem več sodelovat ! (Je pa več vzrokov..., morda najprej ta, da je folk, ki piše oz. se dela po eni starni pametne...a od tega sploh se ne zaveda zakaj živi).

Morda se motim ? Kot sem prej navedel...moja intuicija me ni nikoli prevarala ! x;)x

Saj dokler je trajalo...je bilo lepo ! xsrcx Adijo :palec:

Vprasanje kaj je bolje : trpeti trdo boleco realnost ali verjeti v pravljice (skoz imeti upanje)

Premisljujem o tem :o|o:

Zadost imas vsega Santos, tako te je prizadela tista. Zgubil si upanje in sleči hoces vse okrgo sebe in v vsem videt bistvo. Upam, da se kdaj vrnes, prides sodelovat v kaksno drugo temo, ko ti bo bolje v duši. Ali pa da najdes drug folk, ki ti bo bolj pisan na kozo in se bos nasel. In da te nismo kakorkol prizadeli!!

Santos, kot prvo zakaj si svoje pisanje tako odebeljiv in povečal, morda zato ker je vse skupaj neumno x?x x;)x Je pa res, da je kakšnemu človeku težje šlogat...

BB oblada šloganje, kot še marsikaj drugega... zato ne klati neumnosti!

Tudi meni je dobro šlogala, sicer na privat, ker je bolj delikatna zadeva.

Zgleda da nisi srečal v življenju še nobenega dobrega vedeževalca ali jasnovidca, no jaz sem imela srečo, da sem jih že kar nekaj, morda tudi zaradi tega ker me privlačijo mejne vede...

Sem šele sedaj vidla pisanje na prejšnji strani, da ne boš več sodeloval, potem mi je vse jasno ....

Binga Bonga ! A ti res verjameš v tisto kar "šlogaš" !?

Svetoval bi ti le to, da folku ne nakladaš neumnosti, ker so že tako NEUMNI, da verjamejo v vsako pravljico !

Jaz sem te spraševal iz preprostega dolgcajta..., ker itak, ko berem o drugih kaj vse pišeš...me prime...

Binga; dokazal ti bom z mojim naslednjim fight-om, da se motiš (ne bom zgubil) !!

A kar se tiče ostalega, ki si mi opisala...je le ena navadna tvoja domišlija (šmešna) !

Sem upal, da ti bo kdo drug to povedal (Marsa), že dolgo nazaj...očitno mi ni preostalo, kot meni, da ti to povem, Sorry ! Lp.

Dej no dej, ne sam ti pa un Lama sta brez, tut jest, pa se nc ne sekeram! Evo, spet sm pugledala: TI + ONA = xsrcbumx .... zdej pa n jamri, zaspi, jutr pa jo puklic!!!!

Mogoce?

Kaj pa drugi, drugi pa ne nakladajo?

Citas pa ja! Te prime jeza, ker si danes zelo nerazpolozen!

Potem bos pa imel eno drugo izgubo, mogoce bo na poslu kaj zaskripalo!

Tudi ti nisi brez!

Jaz sem zacela malo prej kot ona slogati, njo sem samo vzpodbudila, da je zacela, ker se ji je fajn zdelo, pa se smisel ima.

Men tud prav...sam, malo folka dojame zabano in realnost, kar pomeni, da nekateri jemljejo vse skupaj bolj resno, glede nato, d ta forum je 'resna' debata !

No, kar vsaj sem imel občutek do tega trenutka !

Hahahahaaa.... cel forum je ena resna debata, se posebno kdaj pa kdaj tvoji komentarji! xrolleyesx

Se posebno, ko je debata resna, pa se eden notri priplazi in zacne zmerjati, zaliti s svojimi opazkami itd... in tako so tudi moje znanke ugotovile, da se res ne morejo tukaj prav nic pametnega pogovoriti!

Glede pomanjkanja sexa? Sva oba na istem, prav pise Piko, da potrebujem trdega, pa tudi ti! xrolleyesx

Ok...r.d:23.05.1980 Kranj, torej 25 let Barva las?...Moja naravna barva je temno rjava.

Selitev zaradi fantove službe in sicer za par let, ne več. Dobil je ponudbo, vendar še ni 100%, ker mora delodajalec o parih stvareh še razmisliti. Seveda grem tudi jaz zraven :hepko:

Mislim, da se mi v vsakem primeru obeta selitev (živiva pri njegovih, kar me ubija), ta bi bila res enkratna

Hvala

:flower: MANCA :flower: Tvoj ljubljeni samo na to misli, toda to so misli! Par mesecev sigurno ne bo nic z Rusijo. Prej, ko bosta pa kam odsla, mi pa kaze proko, veliko ljubezen, sex na pretek! Zaenkrat se tudi odselila ne bosta, garantiram za kaksen mesec! Tebe pa caka ali nova sluzba, ali pa te bo jutri/pojutrisnjem poklical en ne prevec star in ti obljubil kaksno delo! Okoli tebe vse v redu, samo tvoja srcna prijateljica je postala ljubosumna in zavistna! Evo, to je to!.... :detelca:

:flower: MANTISKA :flower: Te prosim, NE MUCT tiste, ki majo SLIKO!!!

* - Zgoraj, kjer je razpored boste videli poleg vasega imena tudi zvezdico. To pomeni, da je odgovor! Spet poglejte samo do tja, do koder je napisano s tako pisavo - postrani!

:flower: Blue_rose :flower: Ja kaj pa si si ti nakopala na glavo! Prvo bosta oba bolana od ljubezni. Ljubezenske misli potujejo, toda vedi, da ima on najbrz ze eno tecno in nervozno zensko ali mu pa samo telefonari.

Potem pa prihaja najbrz tvoj moz, ki je zaljubljen, ima fajn sluzbo, dosti denarja bo dobil, je pa tudi zelo ljubosumen. No, ne vem, ce je moz, to je en rjavolasi, lahko je tudi oce/sorodnik.

Tvoja dusa pa ima v mislih eno dolgo potovanje, najbrz s sinom/otrokom.

Ja glede tipa, razocarana bos! .... Tale pa za lep zakon in da ti tipa iz glave ven iztera .... xwizardx

Lahko sem kjerkoli, tudi tu ... prilizujem se ti ne, mi je prav žal. Sam to te prosim, ne komentiraj moje ikone, ne komentiraj popolnoma nič.

No Mystica, pa si le zamenjala ikonco, zakaj pa? Ali je tudi tebe, sicer ljubka Hudicevka, motila? No, pa pobotajva se, zivjo! Sploh pa si lustna punca, samo prebliske imas! ... noc... :U:

binga bonga saj ves moje ime damjan 22.3.1978 crni lasje rjave ocke 181 cm velik75 tezak

hehe me pa zanima kako bojo kaj finance sluzba in delo v tujini to pa nic drugega pa prosim odpisi cimprej

:flower: DAMJAN :flower: Zal mi je, toda imas vse zablokirano! Denarja nic na vidiku, mislim kaj ekstra. Sluzba pa ne doma pa je vse nekaj bolano okoli tega, ljubosumje, nervozno delo, kreganja. Ta kreg pa bo najbrz naredil tvoj oce, mama pa je vedno z mislimi s teboj. Zaenkrat sluzba v tujini ne kaze nobenega denarja, prav niti enega ficnka! .... evo, tole ti dam, pa ti bo najbrz pomagal, pa sele jutri zjutraj odpri.... xpresentx

ja ja BB! Jst bi tud zdej..od zadnjega šloganja je že en mesec in nekatere stvari so se zapletle, nekatere zgodile nepričakovano, zdj pa ne vem kwa je prav

Me muči tok da ne morm spat.... en kao dober"idealni" moški,12 let starejši in me žal ne privlači fuuul fizično...

drugi me pa fizično privlači in tko pa ne ve kaj bi z mano...blondni pa 2 let starejši...

Jst sem pa kt zmešana kura namest da bi se učila..

Tko da če maš čas, bi z veseljem OHRANILA številko

Hvala pa lep večer BB!

:flower: POGUMNA :flower: Najraje te ima blond pa mi se zdi, da ti tudi. Ali kar naprej skupaj visita? Potem je en crn, ta je ves zaljubljen in ne stanuje doma. Potem pa je en rjavkast, ta pa je ljubosumen, tudi ta te ima rad, toda zdi se mi, da namerava narediti konec, vsaj zacasni mislim, da se je korenjasko odlocil.

Rezultat: 3 zaljubljeni, vseh barv, samo odloci se! Pridna... pa k'ksn jajc znes, ce se ze po kurje vrtis, ne! Naredi tako: Ce imas kaksne karte doma, vzemi ven vse tri fante in potem vrzi tale srcek in tisti bo ta prav! xsrcbumx

no pa gremo, ženski spol, 22, temno rjava, barva las mojega partnerja..rjava, starost 30, zanima me, kako bova funkcionirala v bližnji prihodnosti, kakšne prepreke na vidiku? ter ali se še bo kaj oglasil tip svetlo rjavi lasje, 32, ?

ter kdaj možnost vrnitve tja, kamor nameravam? hvala, mojna številka bo okrog 6 se mi zdi

:flower: JADE :flower: Ti + partner = tezave, ki pa jih dela ena mama. Ja, tip je zaljubljen in dober. Ali ta svetel dela s teboj? Ce je tvoja vrnitev povezana z eno svetlo dobro in se kar premozno gospo, bos kmalu dobila en tel. klic. Je pa ljubosumna.

Od dalec ti bo tudi telefoniral en crn bolan, prepirljiv gospod, mogoce je povabilo za tvojo vrnitev, toda pazi, vse se ti bo namislil! Mogoce ti bo ena sorodnica zrihtala ali kaksno dobro delo ali pa stanovanje pa tudi ena tvoja dobra prijateljca je nekaj povezana! Vidis, ce bi mi ti rekla, kam pravzaprav gres, bi bilo lazje, tako pa kar nekaj pisarim, kar vidim.

Ojoj,zdej je prlezu vn en rjavkast, zloooo zaljublen, pa doma visi in tudi na poroko misli. Ne vem, ce je to ta 32-letni!

Cisto sigurno pa je, da ti bo en crn + ena blond predlagala en posel ali pa stanovanje!...noc.... xpresentx

hojla

5241 + 5278

starost 33

barva las rjava

spol ženska

barva las partnerja rjava

leta partnerja 34

zanima me če mi je bil partner v zadnjem letu zvest

lep pozdrav prahec :flower: TAKOLE BI MORALI IZGLEDATI VASI POSTI :flower: pa bi bilo vsem fajn!

:flower: PRAHEC :flower: Za nazaj ze sama ves pa tudi ne slogam!

Evo, vprasam te: ALI ON SPLOH POZNA KAKSNO ZENSKO, razen tebe?

Cel teden bo slo obema fajn! Poklical ga bo en crn dober, toda ljubosumen gospod v zvezi z denarjem na st. 8 in bo tudi prisel k vam! Mogoce bo darilo! Prisel pa bo od pribl. 70 km dalec! To je zanj!

Vidva pa bosta dobila denar, pa ga bosta morala takoj se vec izdati.

Kmalu bos izvedela, da je ena tvoja blond znanka noseca, to pribl. cez kaksen mesec, ti bo ena crna povedala! Crn fan se odpravlja na 100 km-etersko pot, to je ta od te ta crne!

Evo, tebi je fajn slogati, katre se kar same odpirajo, zato ker nisi nervozen clovek. Lep pozdrav...

sončica26

Zdravo! Binga-Bonga, danes sem imela en razgovor za službo ki bi mi končno prinesla redno zaposlitev pa še delo v svojem poklicu. Pa te zato prosim, če mi lahko poveš, ali bo pozitiven odgovor ali ne? Stara sem 27 let (30.9.1978) , naravno imam kostanjevo barvo las, sedaj sem pobarvana na temno rjavo z blond prameni, visoka 160 cm, zelene oči.

Hvala pa lep pozdrav iz snežnega Maribora!

:flower: SONCICA 26 :flower: Prosim, da vprasanja, ki jih lahko vsi vidijo, pises tukaj, ne privat!

Ce ti je sluzbo zrihtala kaksna dobra prijateljca (oziroma, pogovor z zensko), potem je zagarantirana.

Ce si se pogovarjala z enim nervoznim rjavcem, ki se pa rad krega, bo tudi v redu.

Ce pa je to en svetel gospod, potem pa imajo eno konferenco in s te strani, mislim da ne bo nic. Toda ne bi te rada zamorila, dobila bos mogoce spet en predlog to pa s strani rjavega gospoda, pa ne v tvojem kraju. Pridna, na, tole za pomoc....

Jaaaaaa Binga-Bonga, si prav napisala. Službo mi je rihtala zelo dobra prijateljica, ampak čakam na njihov odgovor. Gospod - šef pa je res rjavolas! :hepko:

Hvala ti!!!!

(Blue_Rose, 6. Dec. ob 13,41)

Binga-Bonga da nisem jaz tista ki mu teži???(mojemu temnolascu)Čaki če si jaz prav razlagam mojemu temnolascu še ena druga punca teži??? Uf, nisem vedela da sem dobila konkurenco. A to je potem razlog da me zadnje čase ignorira???

Ja nisem poročena s partnerjem, fantom, živiva skupaj in imava hčerko, je pa res zadnje čase bolj nor name, da zna biti ljubosumen, pa si nisem priznala. A to pomeni da me bo ta moj partner razočaral??? In da se bo moj temnolasec opredelil zame??? Res bo v kratkem dobil denar ta moj partner.

Ja moja duša si res želi potovati z otrokom.

binga-Bonga najlepša hvala za lepo napoved če sem jo prav razumela, ker sem v tega temnolasca res full zaljubljena in nič se ne bi dogajalo če tudi on ne bi nič čutil, je pa res sedaj zatišje. Po tvoji napovedi upam da rata da mi temnolasec rjavolasca iz glave izbije!

Thannnkkks!!! Kar cmoknila bi te le tako naprej!

To temo je blue_rose popravil/a 6. Dec 2005 ob 13:44

Gremo lepo po vrsti

5279

Spol: Z

Starost: 25

Barva las: kostanjevo rjava, trenutno blond

Zanima me, kakšno bo predvidoma moje finančno stanje v prihodnje?

Hvala že v napej! KRATKO + JEDRNATO = za VZGLED!

:flower: POMLAD :flower: O denarju NE DUHA NE SLUHA! TA TEDEN pa se PAZI, same nevsecnosti:

1. Velik kreg z enim crnim, ki je prihaja od dalec.

2. Ce si v sluzbi, nesoglasja s sefom, v glavnem z enim svetlim.

3. Rjavcek je ves otozen, ima pa ljubljeno osebo doma.

4. ..... tole je zate..... za sreco.... :detelca: xpresentx

Hojla binga bonga, ce se ne motim je ze dva tedna od zadnjega pisanja x:)x pa me sedaj zanima za novo sluzbo - sem sprejeta, zacela naj bi ta teden, je pa odo doma delo - no in moje vprasanje je a se bo to dobro odvijalo, bom uspesna? hvala! se podatki, skor sem pozabila, starost 29 let, barva las svetlo rjava pobravnana na srednje blond :)

upam da sem prav to razumela x?x x;)x

:flower: PIXY :flower: Delo na domu bo v redu, ce je povezano z enim rjavckom s hiso. Paziti se pa vseeno moras, kajti on ima kaksen sodniski problem. Ce je povezano s mladolasckom, je srajne, ta je bolan in tecen. Ce je povezano z eno rjavolaso, ki stanuje doma in je dobra in ji gre sex po glavi; tudi tukaj te caka predlog za dober denar. Vem, gre za tist Amawey, v glavnem, tak stil!

To je to: KRATKO + JEDRNATO! .... :detelca: xpresentx

hojla, hvala za odgovor - malo razmisljam o tem kar si napisala. to ni delo kot so tista "zaslužite nekaj dodatnega denarja z malo vlozka in podobno". pisarne se nimamo pa mislim da je tud ne bo - dejansko je mednarodna firma in priznana na svojem podrocju. mogoce bi ti rajsi v os-u povedala za kaj gre, ce mislis da je pomembno za razumevanje. sefov se nisem videla, na izobrazevanju pa nas je mela ena rjavolasa, ki med drugim to isto dela opravlja tud od doma, poleg tega pa ogromno potuje - ker je mednarodni trainer. tak da mislim da bi moglo bit ok x?x x:)x x;)x

lep dan! p. x:)x

:sori: pozabila napisat pomembno, stara sem 25 let, imam modre oči, pobarvene lase (med rdečo in oranžno barvo), v originalu sem rjavolaska, kratke lase.

Hvala, Sončk x;)x

:flower: SONCK :flower: Veliko premozenje te caka v zvezi zenim rjavim gospodom (ce ne je pa oce)! Ali si veliko na chatu, polno fantkov in deklic okoli tebe, torej ali zabava ali pa chat! Tvoja crna znanka: ima tezave in se bo obrnila nate, muci jo: ljubezen, denar, pot, bolana je in samo prevec premisljuje.

NE MI PROSIM PRIVAT PISAT za TAKE NEPOMEMBNE STVARI! NE BOM VEC ODOGOVARJALA! PRIVAT SAMO TISTO, KAR NI ZA V JAVNOST!!! ... zivjo .... xpresentx

:flower: MANJA.S :flower: TI SI ZADNJA od danesnjega vedezevanja tukaj, ki pa mogoce se ni koncano, bo se kdo kaj pisal.

Torej, vidim, da te je tvoj prijatelj El Nino zapustil, pa se obracas name (glej tvoje poste, kako ga potrebujes od 27.10. naprej) in ti odgovarjam:

Tvoj tip ima doma eno tecno, prepirljivo in bolano zensko, denar ima. Ona pa je tudi zaradi sexa bolana, ker on najbrz noce vec. Tvoj oce ti stoji kot en zandar ob strani.

Med vama je: ljubezen, denar, zdaj pa ne vem ali sta tudi v sluzbi skupaj? Prepirov ne vidim! Ce je zivcen je zaradi babnce! Na, bos videla, da bo tale dobra xwizardx pomagala, da ne bo vec tezacil,da bos imela cel teden lep... pa se tole.... :detelca: xlove2x :detelca: ....zivjo

Vrstni red za torek, 6.12.05

1.) Blue_rose - 5212 - *

2.) pogumna_s - 5215 + 5234 - *

3.) Damjanmb - 5235 - *

4.) Jade - 5265 - *

5.) Prahec - 5314 - *

6.) Pomlad - 5280 - *

7.) Noka - ok - *

8.) Bucko - ok - * (nagrajenec)

9.) Maya - ok - * (svetovalka)

10) Mantis - ok - * (tajnica)

11) Santos - 5300 - ok - *

12) Delfinka - odgovor je na prejsnji strani nekje! - * (pomocnica tajnice)

13) Eranna - ok - *

14) Pixy - 5317 - *

15. Handm - ok - *

16) MoonDance - ok - * (nagrajenka)

17) Mana - 5337 - *

18) Coccinelle - ok - * (nagrajenka)

19) Amber - ok - * (nagrajenka)

20) Soncica26 - ok - *

21) Rika - ok - * (nagrajenka)

22) Sarap - ok - *

23) Manja.s - *

24) Sonck - ok - *

25) LaLuna - ok - *

26) Bikec - ok - * (nagrajenec)

27) Monika - od Delfinke - *

28) Beti - *

VSI IMATE ODGOVORE!

:flower: MANTISKA :flower: Za ZASLUZENO DELO, zasluzena LEPA TEDENSKA NAPOVED:

Caka te denar in to kar precej. Pricakuj pa tudi od dalec enega zaljubljenega, ki prihaja zvso brzino! En svetelcek je doma, misli nate, pa mu nekaj ni po godu. Konec med crnim parom! Ona bo naredila kreg, itak pa ga ima tudi s tipom!

Svetel par + ti + se ena tvoja srcna prijateljca = vse v redu! Pretegnila se ne bos od dela!

HVALA TI ZA POMOC, upam, da se ne bo danes se kdo napopal! PA SLIKO DEJ U IKONCO, sm ti na prejsnji strani puvedala st. postov pri Sliki dneva!!! Cas ima se do 24-ih.... xlove2x :hepko: :detelca:

POVEDATI MORAM, da TE STEVILKE, ki SEM JIH UVEDLA, so mi SKRAJSALE DELO ZA NAJMANJ PAR UR! Vedeti morate, da porabim skoraj za vsakega s pisanjem vred skoraj po 20 minut! Zdaj pa precenite!

Pa se to: VSEM TISTIM, ki sem DANES ODGOVORILA, mi lahko PISEJO SELE CEZ 14 DNI, razen NAGRAJENCEV! Kaj je to: pri LUNINE CVEKARIJE imam odprte KVIZE: Italijani, Anglo-americani, Japonci! Kdor ga resi ima sloganje vsakih 5 minut! AMEN

hvala binga bonga, selitev je mišljena nazaj v študentski dom, ker bi se mogla učit začet, trenutno pa delam v eni pisarni blizu mojega doma, in bom to delo pustila, januarjha pa nazaj, saj bo ttak ne?

BINGA BONGA hvala ker si se potrudila tud zame! Ves da res mislim na enega!! In moski je!! Pa se moskih bojim, tko da bom varno skrita v hisi pri atu pa mami. Al pa na forumu x:Dx x:px

BB hvala za odgovor in opozorila x:)x

mora bit kr naporno tolko nas tukaj zeljnjih odgovorovx:)x , pa se najdejo tud taki, ki mislijo da to MORA bit... :8): mah je pa res da pisana sporocila (mejli in sms-ji) včasih zveniji drugace kot bi v živo :)

:flower: MANTISKA :flower:

Al pa na Forumu ne! In to se bos kar za mano skrivala, ne! Povem ti, da se je mene dooooost bl za bat kokr enga desca! Evo, tuki ti pusilam tele nindzote :shuriken: :ph34r: :zoro: :bomb: da bojo razgonil babjo druscno ukol tebe,d te nau vec strah :eek: in pa tole za vzpodbudo... :vtz: xlove2x xsrcbumx [/b]

Jaz pa nisem dobila odgovora;( Oz. nevem zakaj to nisi upoštevala kot vprašanje. Kao, da ni vprašanja. Malo sem užaljena. Pa tudi vredu. Sem se že odločla. Grem jaz malo feštat..upam, da se kaj izcimi iz tega dneva. Lp vsem!

BoNga

Ojej, se opravičujem, pa sem res spregledala. Se pozna, da ste pridni, ko me cel dan ni. Dobra je tista o smeteh ja. Tista je na podlagi razuma tudi iz moje strani. Čustva so pa drugo ne..saj razumeš. Ma se bom probala zadržati..samo..še sama sebi ne morem obljubiti,. Danes imamo v mb prleki žur..tako imenovani ¨zobl žur¨. Zmenjena sem z prijateljico, s katero smo prežurale prvi 2 leti študija, dokler ni ona eno leto ponavljala. Malo me je presenetla. Na njeno željo greva obujat stare pomine. Se že veselim večer. Čeprav me od današnjega napornega šihta pošteno začenja bolet glava. No..in..če ga bomo preveč spile..se zna zgoditi, da pošlejem kak sms..ker ko nekaj spijem..sem pa čustveno na dnu in bluzim 100 na uro;)

Lep večer vsem še naprej! Pa se jutri kaj oglasim, ko se zbrihtam in naspim.;) x:Dx

Hvala bonga in še enkrat, se opravičujem, da sem spregledala! Tenx x^x

BoNgiCa

Klicala me je kolegica (temno rjavi, pobarvani na črno 23 let) ki je noseča, kot si mi rekla. Ker sem se ji takrat nasmejala, je posumila, da sem to vedela po vedeževalski poti. Zanima jo, ali se bo prav odličila, če splavi. Pa če vidiš še kaj pomemnega v njeni prihodnosti. Lepo bi te prosila v njenjem imenu (Monika).

Toraj, št 1 za v petek? lp x8Dx

JA AMPAK ENI NIMAJO POLEG IMENA NIČ, DRUGI SAMO OK, TRETJI PA TUDI * - V ČEM JE RAZLIKA? LP

Npr: 6) TO JE JASNO, ne! AMBER (Tudi to, ne) 5238 (stevilka posta, kjer se nahaja vprasanje + podatki) - ok (PRIVAT SPOROCILO, da moji 2 TAJNICI + 1 SVETOVALKA + NJIHOV SEF /k pa ne vem, ce se mu se ljubi tale HAREM kontrolerat/ NE ISCEJO PODATKOV od tistih, ki so mi pisali! - * = TO JAZ DODAJAM, namesto VIDLE (da je opravljeno) xsmx

In moram res povedati, da je bolj v redu, sploh mi ni treba iskat poste! xsmx

Eranna OK pomeni, da so bili podani podatki, ki jih BINGA BONGA potrebuje pri svojem delu v OS

* pomeni, da je oseba ze dobila odgovor

stevilka pred imenom sprasevalca je njegova stevilka, kateri po vrsti je on!

tista ta dolga 5384 (al kerakol pac), pa pomeni stevilko objave, tako da BINGA BONGA ve, v kateri objavi naj isce podatke, ki jih potrebuje

Lp, tajnica x8Dx

[/b]

xsmx Oprosti, nisem videla tega, sem prej napisala! Evo, zaradi tvoje vestnosti ti avtomatsko UKINJAM PROBNO DELO! Sam ne zdej mislt, d si ub sluzbo, ker tut tko se lohk kunca ena proba, npr. pri Delfinki! xsmx

Hvala BINGA BONGA!!! xDDx

KO-KO-KO-KO-KO-KO-DAAAAAAAK x:Ix x:Dx x^x lp xsrcx

Pa glej, da perja ne puscas vsepovsod! xsmx

Ej Binga-bonga in Mantis, res hvala za odgovor... xsrcx

Ja tudi fantova barva las je rjava, mogoče za odtenek svetlejša od moje, ampak mislim, da to ne igra vloge... (je pa skodran ful...sam mislim, da na kartah takih ni x:o)x )

Pozdravčke x!x

Po dolgem času sem izustril eno zares grdo kletvico.

O Kristus, kaj je nastalo iz vedeževalnice, kakšno Šlogališče!

Bomo videli, kdo bo prvi jasnoviden ali vsaj jasnobralen.

Za besedilo dobrih napovedi je vse preveliko barv in močnih kontrastov.

Zelo verjetno so tudi razlage tako močno pobarvane in obarvane.

Ampak nič zato. Zadnjič mi je kmet rekel VSAK IMA SVOJE VESELJE in še kako prav ima!

Piko , imas kaksne posebne zelje? Zelis samo nekaj pozornosti xflirtx ?

Ce hoces s praznimi odgovori sam jezit, pol nam vsaj povej zakaj :C:

A si Ok ? xchatx Moram it za nekaj casa...

Pixy, moja je lepsa!

Pa še naga povrh :wOOt:

Mantis, zakaj misliš, da bi rad jezil tebe?

Vsak se jezi sam, torej vsak jezi samega sebe...

Nekatere stvari so očitne stvari, če vemo eno samo drobceno podrobnost.

To je tako kot tista SEZAM, ODPRI SE! Če veš čarobno besedo, se odprejo vsaka vrata.

Hihi, fajn da ste fajn! Pa en lubček vsem!

PUST GA NA MER!!! Nej dela kr ce! Pejt pugledat zdej Sliko dneva, 4 IKOCNE ZATE, al pa za TISTEGA, KI HOCE!!!

:flower: DELFINKA :flower: Sem ti ze najmanj 5 x rekla, DA TVOJIH POSTOV NE BOM VEC CITALA! Ali daj normalno temno barvo, jaz si ne mislim oci kvarit! A si tolk zabita al kuga? Monika, ne! 20.000 Monik je u Sloveniji, na svetu pa sigurn 1 milijardo! LASE PUVEJ!!!!!

BB saj je delfinka napisala v začetku posta, da ima ta njena prijateljica: temno rjave lase, pobarvane na črno in da je stara 23 let.

Splav je huda stvar, vem po eni prijateljici, si ni nikol psihično opomogla, zase vem, da ga ne bi mogla narest, sem nekaj let nazaj tud vidla -kot med.sestra- kako to gre in je blo grozno :sori:

Hvala, toda ne citam vec njenih stvari, samo povrsno in nisem niti opazila, ker me utrujajo njene pastelne barve!

Bolje splaviti kot pa da nastane Afrika ali pa otroci v kantah za smeti ali pa v domu ali pa celo zivljenje s starsi brez ljubezni + kreganje!

Mantis, zakaj misliš, da bi rad jezil tebe?

Vsak se jezi sam, torej vsak jezi samega sebe...

Nekatere stvari so očitne stvari, če vemo eno samo drobceno podrobnost.

To je tako kot tista SEZAM, ODPRI SE! Če veš čarobno besedo, se odprejo vsaka vrata.

Hihi, fajn da ste fajn! Pa en lubček vsem!

xsmx PICKO xsmx KOLK NS NATEGUJES xsmx SE DOBR, D MAM TOLK PAMETNO TAJNICO xsmx

xsuperx MANTISKA xsuperx HVALA xsuperx

Po dolgem času sem izustril eno zares grdo kletvico.

O Kristus, kaj je nastalo iz vedeževalnice, kakšno Šlogališče!

Bomo videli, kdo bo prvi jasnoviden ali vsaj jasnobralen.

xsmx 007 = MANTISKA - BINGA-BONGA = samo Ursula xsmx

Za besedilo dobrih napovedi je vse preveliko barv in močnih kontrastov.

Zelo verjetno so tudi razlage tako močno pobarvane in obarvane.

Ampak nič zato. Zadnjič mi je kmet rekel VSAK IMA SVOJE VESELJE in še kako prav ima!

BoNgiCa

Klicala me je kolegica (temno rjavi, pobarvani na črno 23 let) ki je noseča, kot si mi rekla. Ker sem se ji takrat nasmejala, je posumila, da sem to vedela po vedeževalski poti. Zanima jo, ali se bo prav odličila, če splavi. Pa če vidiš še kaj pomemnega v njeni prihodnosti. Lepo bi te prosila v njenjem imenu (Monika).

Toraj, št 1 za v petek?lp x8Dx

:flower: DELFINKA :flower: TKOLE SE NAPISE VSAJ!

Vidim eno zalostno mamo pa tudi njenega fanta/brata, oba zaradi nje! Denar ji bosta dala! Al je al pa se bo en dr. to zrihtal, mislim, da bo slo naprej! Tiho bodi! Cel cirkus dela okoli sebe, se ti si zdaj bolana zaradi nje!

Delfinka :palec:

Piko , sem bolj pr ta neumnih in se nisem spomnla potemnit z misko tvojih zapisov. Aha ok, sori, citam, citam. Kot si rekel : ce ves za eno podrobnost.

Ker nisem filozofsko navdahnjena, domnevam, da ta podrobnost pomeni, potemniti bel zapis, a :inocent:

Lp, tajnica (ona ki pocasi misli) x:Dx

BB :palec:

Prvi stavek na OS čisto drži.

Ostalo bom pa še videla :eek: L.

BB :palec:

Prvi stavek na OS čisto drži.

Ostalo bom pa še videla :eek: L.

Hvala, a tisto o nosecnicah, ne! Ja, mam prou smisu za najdt take! Fajn! Pridna ....evo, za une 2... :detelca: :detelca: na...pa se ena zate.... :detelca:

:flower: AMBERcka :flower: Nou kviz pr japoncih mas!

BB hvala za odgovor in opozorila x:)x

mora bit kr naporno tolko nas tukaj zeljnjih odgovorovx:)x , pa se najdejo tud taki, ki mislijo da to MORA bit... :8): mah je pa res da pisana sporocila (mejli in sms-ji) včasih zveniji drugace kot bi v živo :)

Ce mene nekaj veseli, mi ni naporno. Ce mi je naporno, NE DELAM! Sms-ji so pa itak samo za jezit! Ce si v avtu, glih na ovinku pozvoni sms, kakor da bi hotel, da se zaletis! Aja, dobra fora, tako lahko ves, kdo ti je prijatelj. Ajaaaaaa, puglej no puglej, zato pa, k jest dubim sms ze prej punurim, zato k sm u autu, jasn, ta oseba ni dobra.

PREMISLITE! Zivo ..... Hvala tudi tebi... xrainbowx

Saj vem ja, kaj eni delajo...grozno, eni pa ne morjo imet otrok.

Vsak naj dela po svoji vesti, pa pamet v glavo in kontracepcijo uporabljat xDDx !

Hej-hoj xsrcx Jaz bi vprašala BB, kdaj vidiš začetek resne partnerske zveze pri meni?
Beti, pojdi malo nazaj po straneh, BINGA BONGA je na vsaki strani napisala pravila. V vprasanju LJUBEZEN poves, a si samska al v zvezi, tvoja leta, barvo tvojih las in barvo las in leta tvojega partnerja, al pa tistega, ki te pac zanima.

lp, tajnica x8Dx

Dobr ve, kwa more nardit! Sm ji ze slogala, ves! Mogoce je za Ninota! Ce ti gdo tkole pise, pusti na miru! Zame usi vejo, kwa je treba! Torej - ni za naso ekipo! .... noc.... :U: ....pridna

:flower: BETI :flower: NEJ TI BO! Sm najdla tvoje podatke! Pa tut zato, k nis tecna!

Jutri je bo poklical sef, no, en svetel in ima pripravljen: kreg + lazi! Od dalec pa prihaja en svetlolascek, ves zaljubljen in z zeljo po sexu. Drugih novosti glede ljubezni ni! Tvoja dobra temna prijateljica je zelo ljubosumna nate....noc.... xlove2x

Dej nehi no! Sebe imet za neumno, ko si prva poštekala, da tudi prazen post nekaj pomeni in ne samo bliskanje smeškov! xDDx :palec: :palec: Potem pa si pa še prva našla rešitev, čeprav je nisi prebrala v kartah! A si videla - na koncu lahko vsak reče, kako je enostavno, če pozna rešitev.

Saj ne rečem, da so BINGO napovedi zgrešene. Vprašanje pa je, če jih zares potrebuješ x:o)x K sreči Benga samo šloga, pa tudi sicer se ne bi bal, da bi me začarala! x:Dx

Škoda je samo to, da je tista podoba ženske v ikonci tako zelo zelo majcena.

(Kdo je že rekel, da ima tudi Pixy lepo ikonco?)

Da ne pozabim - pozdrav za EL NINA kjerkoližeje

Če govoriva o prvem odstavku, verjetno misliš na "nick" - sploh ni zakompliciran, če veš zakaj gre. Z drumim odstavkom pa je tako: z možem krpava, kar se krpati da - upam, da se tvoja prerokba ne bo uresničila.

Na OS si mi napisala odstavek:

TI + MOZ = LJUBEZEN + Ena crna zenska! Njemu pa dvori tudi en crn mladenic, pedr! pa je moz obrnjen stran, ta paje kar bolan zaradi nejga in njegovih sexualnih misli!

2. TI + 37-LETNI = LJUBEZEN. Povej mi, ali se tadva poznata? Ker vidim tudi tukaj okoli pedersko druzbo!

Ja poznata se, ampak se ne prebavljata, ker vesta zakaj gre in da sem jaz vmes. Kaj je s to coprnico, že dolgo mi dela zdraho, kako se je naj rešim? x?x

HANDM, žurka tole

Piko, o hvala , rabla sem pa res cel dan x:Dx

Lp, tajnica :xx!:

Dej nehi no! Sebe imet za neumno, ko si prva poštekala, da tudi prazen post....Saj ne rečem, da so BINGO napovedi zgrešene. Vprašanje pa je, če jih zares potrebuješ x:o)x K sreči Benga samo šloga, pa tudi sicer se ne bi bal, da bi me začarala! x:Dx

Bingo ne cara, ni sploh treba, Bingo ukazuje = isto, use je tko k ce Bingo! xg:Dx No, res pa je, d je gdaj tut k'ksna carounija umes, ce ne se ne bi nuben u Bignota zalubu! Kle pa res mal caram, drugac ne gre! xg:Dx

OK. hvala Binga-Bonga za tvoj vpogled, me je pa znimalo nekja drugega...glede službe. Kako mi kaže s to službo v kateri sem sedaj in če bom kaj kmalu dobila možnost za kakšno novo službo...Samo to me je zanimalo..

Hvala in Lp, S x:)x

:flower: SONCK :flower: 2 tvoja privat posta sem dobila! Torej, drugic mi pisi samo na en post, pri tolikem delu sem mogoce kaj spustila! Pa v petek!

:flower: ZA VSE :flower: ki jim kdaj ni kaj jasno o mojem kratkem izrazanju:

Ena me sprasuje, potem ko sem ji napovedala odnos z ljubimcem, kaj pomeni: NAREDIL BO KONEC ! xrolleyesx Ce to ni jasno, potem ne vem, kaj je! Jasno, da se ne bo fental! Konec med njima, ne! xrolleyesx

Potem napisem, DENAR OKOLI ST. 8 ! xrolleyesx Pomeni, da bo ZNESEK okoli 8.000 ,80.000, 800.000, 765.370 .... NIKAKOR PA NE DATUM ! xrolleyesx

:flower: ZA VSE :flower: ki jim kdaj ni kaj jasno o mojem kratkem izrazanju:

Ena me sprasuje, potem ko sem ji napovedala odnos z ljubimcem, kaj pomeni: NAREDIL BO KONEC ! xrolleyesx Ce to ni jasno, potem ne vem, kaj je! Jasno, da se ne bo fental! Konec med njima, ne! xrolleyesx

Hej hej Binga - Bonga upam da to ne leti name x?x

Konec med kom??? Med mano in ljubimcem ali konec s katero drugo.

Sorry ker sem tečna!

Lep dan :)

Odgovor in zahvala BB!

Izpit sem opravila z 10!

Napovedala si mi darilo - bila sem začudena, potem pa danes zjutraj odprem mejl in me kolegica obvešča, da ima zame darilo od nekega prijatelja, kateremu sem naredila pred kratkim uslugo.

Lepo in zanimivo !

Lep preostane dneva voščim vse!

Bbb - mala čarovnica si veš! xwitchx

BB

Pravkar sem prebrala tvojo "napoved", vendar pa ničesar ne razumem. Stvari, ki si jih naspisala se niakakor ne ujemajo z vprašanji, ki sem ti jih zastavila! Napisala pa ti tudi nekaj glede El Ninota in sicer da naj bi me zapustil in naj si ogledam svoje objave po 27.10. - kako ga pogrešam. Koga? Zakaj naj si ogledam objave? Resnično ne razumem ničesar! Upam da tega ne boš vzela za slabo, ker ni napisano na tak način, želim le razumeti tvoje odgovore, da se bom kasneje s pomočjo njih lažje odločila glede določenih stvari, ki jih pač moram razčistiti!

Resnično ti bom hvaležna, če si lahko še enkrat prebereš moje prvotno sporočilo namenjeno tebi in mi v prihodnje nekako ali pojasniš ali ponovno odgovoriš! Po tvoji želji seveda!

En lep pozdravček Manja

:flower: MANJA.S :flower:

Torej, vidim, da te je tvoj prijatelj El Nino zapustil, pa se obracas name (glej tvoje poste, kako ga potrebujes od 27.10. naprej) in ti odgovarjam:

Tvoj tip ima doma eno tecno, prepirljivo in bolano zensko, denar ima. Ona pa je tudi zaradi sexa bolana, ker on najbrz noce vec. Tvoj oce ti stoji kot en zandar ob strani.

Med vama je: ljubezen, denar, zdaj pa ne vem ali sta tudi v sluzbi skupaj? Prepirov ne vidim! Ce je zivcen je zaradi babnce! Na, bos videla, da bo tale dobra VILA pomagala, da ne bo vec tezacil, da bos imela cel teden lep... DETELCA

Tole dodajam zdajle: Ce mi stanovanje ni hodilo, tudi omenila nisem, torej, v teku dveh tednov se ne bos selila, letos NE!

Ce je tipovo obnasanje taksno, potem je zaradi njegove zenske, zaradi nje se nate spravlja! Ce o custvih nisem govorila, jih ni, vsaj velikih ne! Da pa koga ne prizadenem, to raje ne napisem! Veliko njih se sprasuje, zakaj to ne napisem, pa sem tiho! Zdaj se pa ve: TISTO, KAR NE NAPISEM - skoraj da NI! Aja, pardon, saj se napisala, da je med vama ljubezen, sele zdaj citam!

CE PA TO NI JASNO! Pa ti mislis, da bo to ze jutri? Ne mores pocakati, da se dogodki odvijejo? xrolleyesx

Hojla BB!

Vidim da ti ne zmanjka povpraševanja po nasvetih! :) Lepo, a ne?! Tudi sama imam kar nekaj problemov, za katere bi nujno potrebovala tvoj nasvet! In sicer; najprej me zanima če se mi v prihodnje obeta ponudba kakega stanovanja, naj ti povem da ga iščem že kar nekaj časa in postajam vedno bolj nastrpna, drugi problem pa je moj bivši. Pred dobrimi 6 meseci sva se po moji volji razšla, a ko sem zadevo kasneje malo bolj analizirala, sem ugotovila da tega ne bi smela storiti, saj ga sedaj nikakor ne morem pozabiti. Nekako se mi zdi da tudi on še vedno čuti isto do mene, vendar pa o tem nisem prepričana, saj ga premalo vidim. Ko se srečava, se v najini bližini "razvije" neko čudno, neprijetno vzdušje, ki ga povzroči on s svojim obnašanjem. Začne se čudno obnašat in me "špikat", če lahko tako poimenujem besede, ki jih namenja meni preko ostalih oseb, ki so pač prisotne v njegovi ali moji bližini. Zanima me torej, če so njegova čustva do mene še vedno tako močna kot takrat ko sva bila še par in pa če je mogoče da se najina veza t.i. obnovi, če ima on tudi to željo?

Resnično ti bom hvaležna za pomoč in nasvet!

Lep pozdrav BB!

Še vsi ostali potrebni podatki;

- on; črne lase, temno rjave oči, samski ( kolikor sama vem), leta 32

- jaz; svetlo rjave lase, modre oči, samska, 27 let

Še enkrat hvala BB. :) Manja

TVOJE VPRASANJE!

BoNgA...ti si videla dnar..pa ga še 2 tedna ne bo, so mi odgovorili na email. Dvomim, da sploh bo kaj iz tega.

Se opravičujem za one pastelne barve. Samo zadnje čase pa vedno nekaj najdeš, da maš koga kaj za skregati. Hvala za odgovor za kolegico. Ima namreč že dva otroka. Od tega enega z ono boleznijo (se ne spomnim zdaj, kako se reče), ko ne sme jesti določenih substanc in jih samo za njo hrana stane 180 na mesec. Hudo ne. Ima starejšega moškega..mislim da nekaj čez 35, ena ščerka pa ni njegova. Ima drugega očeta, ki nima dostopa do nje zaradi spolnega nadlegovanja. Cela štorija je to njeno življenje. Vsega niti nevem, pa se mi že pošteno smili. No in iz tega in večih razlogov bo seveda splavila. Pa tudi to nebo prvič za njo. Pravi, da jo je strah..bolečine in celega posega. :xx!:

Ko malo razmišljam o njej in njenih štorijah, sem zahvalna, da je tako kot je. Upam, da bodo moji otroci zdravi x!x .

Še enkrat, hvala, da si si vzela čas.

Lep večer!.

:flower: DELFINcica :flower: Denar bo, gledam za 14 dni naprej, bo pa kasneje! Prosim, da pogledas zg. listo in dodajas imena + stevilke! Si pod Mantiskino kontrolo, ok. pridna.... zdaj moram iti! :detelca:
Oj Delfinka!

Težka in žalostna zgodba. xsrcx xsrcx xsrcx

Eni pa govorijo o zabavi in razvedrilu, pa hecu. To ni več hec.

Si malo tecen ne! Se bo Luna spremenila ali pa si jezen, ker te je MANTISKA - 007 razvozlala, jaz pa sem potem tista tvoja bela sporocila objavila, tako da se vsaj vidi, kaj si hotel napisati! Hvala za prijetno druzbo in razvedrilo! Pa se kaj pisi! xsmx

Pogledat sem sla, ja res, MALO PRED POLNO LUNO je! Posledice so JASNO VIDNE! xsmx

Hahaha, hi ihihi ihaha, katero luno pa misliš, Jupitrovo?

Jutri bo ob 10:35:41 (velja za LJ) PRVI KRAJEC. Razen če imate v TS takrat polhno luno!

Kolk znaš ti spraviti človeka v dobro voljo! x:Dx x:Dx

Jasno vidne posledice pa v oblačnem vremenu ne morejo biti! HIHIHI

Tudi poledice ni, ker je vreme pozitivnih temperatur!

Tečen da sem... tečen izhaja iz teščen. Eden od naju je lačen, ali kar OBA. Komu pa tečnarim?

Mediasvet osvaja Slovenke, željne prihodnosti !

Evotigana, x:Dx sem x:Dx malo x:Dx pobarval x:Dx popesril, x:Dx barvno x:Dx začinil!

Binga pa čisto fajn si, da veš! Ampak tega ti ne povem naglas! Vem, da boš videla zelo hitro! Sedaj znaš to.

Pipipipipikokokodak

BINGA http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a055.gif +http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a055.gif PIKO

Sedaj pa brišem odavde. Moram se iti pripravit za jutrišnjo polhno lulno, pardon za prvega kurajca! To bo še obenem pravi krajc, pa tudi če ne bo glih taprvi.

Ciao!

Uj, kam so se izgubili vsi smeški? Tako vsi nazaj k Bongi, takoj!

P.P

Še nekaj sem pozabl. Veliko tega je zaradi konstalacije in položaja planetov, pa vmešano je kroženje, tako tudi ni nepomembno kroženje jajčk v modih, lahko pridejo v konjunkcijo same s seboj ali s kakšnimi drugimi modami, pa modo so si počasi spet prisvajamo moški nazaj, vem da to ene ženske boli, ker si potem ne bodo mogle več puliti perja.

Morm nehat. res.

:att: xcheersx :att:

(Beti 7.Dec. 2005)

Jutri je bo poklical sef, no, en svetel in ima pripravljen: kreg + lazi!

To se ni zgodilo-nimam šefa, sploh pa ni poklical noben svetlolasec ... tako da tudi krega in laži ni bilo.

Pa zakaj mi nihče noče odgovorit na to, kar vprašam??!! Namreč: V kolikšnem času (torej časovno določno) KDAJ vidiš začetek resne partnerske zveze pri meni?

Glede podatkov pa nisem vedela, da jih je treba vsakič znova pisati.

xsmx BETI xsmx

Me pa res veseli tvoj odgovor! ZA VSE: slogala sem ti okoli 23,30, BREZ vsakih PODATKOV!!! Nisi vedela? Cudno! na vsaki strani je najmanj 5 x napisano! Potem pa sem videla, da sem ze 1 x slogala eni Beti, mogoce je imela tudi se kaj zraven pripisano!

xsmx TO MI ODGOVORIS ob 16,30, par ur po sloganju! xsmx KAJ TAKEGA PA SE NE! xsmx A ti mislis, da je to prec! Torej, zacetek tvoje nove veze, jasno da v 14-ih dnevih NE!!!

BB, se opravičujem, če sem te užalila, tega še zdaleč nisem hotela. Bi pa res rada izvedela, KDAJ (in ne: kdaj ne!!).
Draga Beti , na vprasanje KDAJ se ti obeta ljubezen

BINGA BONGA tezko odgovarja. Odgovori lahko samo za kake 2 tedna vnaprej. Odgovor pa je bil, da se ti v 14 dneh še nic na tem podrocju ne obeta.

Vse je kul No ja... ni najbolj zate

Lp, tajnica

Waaa, tajnica :D hihi a lahko tudi js kaj pomagam?
Hudo tlele imate celo organizacijo vidim pa to :D hehe vse poslihtano komu se kaj sloga ;) hehe :D no js bi seveda pomagal s sloganjem ce lahko :D ce kdaj binga bonga ne utegne al kaj :D...

:flower: NINO :flower: Aja, zdej k sm si ustvarla RED, zdej pa prlezes, ne! Red je moj, za tiste napisane sem odgovorna jaz. Ce pa hoces slogat, pa kar daj!

1. Manja.s

2. Beti

3. Delfinka

4. Trinity

5. .... bodo se pisale!

Ne hudujem se, nisem citala kaj si ti vsacih slogal, me ne zanimajo stvari od drugih, samo vem pa, da noben nima takega reda, kot sem ga jaz zdaj uvedla. Ce pa imas cas, pa slogaj kar vsem, ki so ze zgoraj omenjeni, samo nagrajence mi pa pusti na miru! Ker niti ne ves vprasanj, pa tudi za privat ne! Drugace pa kar daj. Jaz sem ze na najboljsi poti, da se mi zmesa zaradi tistih, ki kar nekaj vrtajo in vrtajo, pa je vse jasno!

Zivjo!

hehe hja to je ful hud tale red :D imaa prav tajnico in vse... em razmisljam ane prej sem bral tisti post od marse da ji sam form zasedava, a nebi ra je napisala svojih mailov pa nama posljejo na mail, pa se tam odgovori, tako se jim ni treba prijavit na forum.. Kaj pravis?

:flower: NINO :flower: Glih, ko sem se zavzela, da ji iscem reklamne sponzorje (ona nima nic pri tem, sem jaz to predlagala), pa vem, da z vedezevanjem ljudje-zenske najraje pridejo na en Forum. Ce pa objavljam vse tiste stevilke, so pa resnicne, torej, Vedezevanje gre. Vedno pa se jasno najde nekdo, ki mu ni pogodu, ce mu kaj slabega navedes. Vsi so samo zadovoljni, ko slisijo, da so ljubljeni, da jih caka denar + ljubezen. Glede na to, da nisem diplomat, povem kakor vidim. Ne zdi se mi nic cudno, da si se vdal, pri takem cirkusu, ko eni sprasujejo vsakih 5 minut isto. Ce bi delala za denar, bi se se potrpelo, toda to jaz niti nisem niti ne nameravam delati, kajti to ni moje delo. Malo me veseli, potem pa me utrudi in se mi tudi zdi trapasto.

Glede na to, koliko neumnih Rubrik je v Forumu, koliko se jih ponavlja (samo o Jugi, pa spet ti ena odpre, tam kjer se lahko samo nagravzno izrazajo), da to pa ja, to pa je fajn forum, ta pa je lahko odprt, ne!

Ne mislim odgovarjati privat. Mogoce samo nekaterim. Nisem niti pomislila na to. Ce pa ona meni zapira nove Rubrike, tiste, ki jih sploh se ni bilo, npr. Opravicila samo Forumovcev, to je zaprla, medtem ko drugih ne, ki se ponavljajo. Spet pri Luninih cvekarijah vidiim : Bluzim, no,to se bo pustilo, to je nujno vazno, kajti manjka _Bar, Salon, Gremo kadit.... dej no dej....

Nate pa itak nisem jezna, ze sem pisala tukaj, par strani nazaj, kdaj mislis priti, ker so ene jamrale po tebi, ce pa mene ne bo, bodo pa po meni - jasno. Delitev dela, kakor ces! Potem se je pa se en oglasil in je slogal tistim, ki sem jim ze jaz, NE NOVIM, prav tistim trem. Fajn, ne! Zivjo....

ja :D predvsem barve so cist hude, kt me je cashy opomnil vedezevalnica je dobila industrijske razseznosti, krneki...

No v glavnem, js sem nazaj v slogarski ekipi ce bi kdo rad kaj povprasal, lepo napisat : El Nino(slisim tudi na Jure), zanima me to pa to... :D ce ga pa spregledam pa naj me opomni :D bom probal pridet skor vsak dan kaj mimo ;) ajd ljubcki drzte se....

Binga-BONGA se je vsakemu dobro posvetila, ker so ljudje to začutili, so pač prihajali, je bla sama pozitiva :) In ni bilo nič industrijsko, sploh pa El Nino : toliko časa te ni bilo v tej temi da nimaš kaj komentirat !

Šlogaj ali pač ne...

Ojla BB

Thanx za obrazložitev! Rada bi ti samo še to povedala; El Nino me ni zapustil, kot si napisala. Nate sem se obrnila zgolj zaradi tega ker sem pač opazila da si zadnje čase ti tista, ki ima najbolj dela na forumu in pa El Nino-ta skoraj nikoli ni! Glede odgovorov zaupam obema, z Nino-tom pa sva se tudi osebno spoprijateljila, tako da ne razumem po čem si ti smatrala da me je zapustil! No, pa saj to ni niti važno, napisala sem le da si ne boš mislila, da sem se obrnila nate samo zato, ker El Ninota ni oziroma ker naj bi me "zapustil", kar pa kot sem že omenila, ne drži!

Še enkrat hvala in lep pozdrav! Manja

name='manja.s' date='8. Dec 2005 ob 12:38' post='587467']

BB

Ponovno jaz, a le da ti povem, da sem se zmotila glede El Nino-ta in sicer glede njegove prisotnosti, to pa zato, ker sem najprej prebrala tvoj odgovor, ti napisla novo sporočilo in šele nato sem pogledala zadnjo stran, na kateri pa so El Nino-tova sporočila!

LP

EL NINO

Lepo da si nazaj, ker smo te nakateri že zelo, zelo pogrešali! Upam da tokrat tudi ostaneš! :) V kolikor najdeš kaj časa in si na volji za vedeževanje, PROSIM preberi moje zadnje sporočilo (vprašanja) in pokukaj malo v karte, kaj kažejo kako se bodo stvari odvijala v prihodnosti! Thanx že v naprej!

Pa en lep pozdravček!Manja

(name='El Nino' date='8. Dec 2005 ob 13:07' post='587476')

Nimam nic pritozb cez njeno posvecanje posameznikom :D sam tolk ogromno vsega pa tako organizirano :D bom rajs uporabil besedo profesionalno ;)

:flower: STATISTIKA za 20 dni (od 18.11. - 7.12.2005) :flower:

xsuperx REKORD VSEH SLOVENSKI FORUMOV xsuperx (100%)

Ko sem zacela tukaj slogat (12.10.) , je bila st. posta 4514 (od 11.2.2004), zdaj pa je st. posta 5432 torej .... xsuperx 917 xsuperx postov v 2 mesecih!

Sledila sem obiske v Vedezevanju, vse sem si vestno izpisevala in videla, da je od 18.11. do danes 7.12., torej 20 DNI, obiskalo to Vedezevanje xsuperx 7.605 OSEB xsuperx ( 74.833 - 82.331) Samo zdajle, v dveh urah je bilo obiskov tocno 200)

LEP DOKAZ, da je tema popularna, da se nismo se nikoli nic prickali (parkrat, majhne zadevice)! Evo, zdaj pa mi pokazite tak forum v Sloveniji! Ga ni! pa tudi tukaj v Italji ne! Tudi, ce je od Mediaseta ali pa RAIa, je najvec po nekoliko postov na dan!

Res pa je, da JE ZIVCNIM OSEBAM TEZKO SLOGATI in pa tistim HINAVSKIM, ki SE SAMI NE VEDO, KAJ MISLIJO!

Sploh pa je takole sloganje malo cudno! Imas samo en nick, pa tisto kar ti navedejo (Nino se las ni zahteval niti let)!

Skoraj vedno pripisem, da ni treba vsega prav za res jemati, vsakdo naj si izlusci samo lepe stvari, da bo dan lepsi! Pa VELIKO SE NASMEJEMO, to je pa tudi CILJ MOJEGA SLOGANJA, da NOBENEGA NE SPRAVIM V SLABO VOLJO! Razen ...... tistih, ki so ze in bi potrebovali najmanj ALADINA!!! xsmx

HVALA VSEM SODELUJOCIM + BRALCEM!

Pa se talehttp://www.cheesebuerger.de/images/midi/sportlich/f014.gif .... Ce koga zanima nasa nova igra, kjer se sigurno razvedris, xsmx potem naj odpre: LUNINE CVEKARIJE - Igra asociacij - SAMO SMESKOTI.... vec ne povem... http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a036.gif

http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/s030.gif Tuki mamo soncehttp://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/s030.gif

:flower: MATISKA :flower: MAYA :flower: DELFINKA :flower: Hvala, precitajte to spodaj! :flower:

Sloganje po TV v Italiji:

Nekateri slogarji imajo odprto samo stevilko studija, ta je zastonj in imas samo 1 vprasanje! Ce pa je st. za placilo imas pa 7 minut (1,80 € = 1 min) Leta 2000 sem malo pred Novim letom tako vsak dan dobila zastonj linijo (drugi probavajo tedne in mesece inje vedno zasedena) in to takoj! Vedno so bili razlicni.

1. Prva mi je rekla, sploh se ni menila, da naj poklicem cez 2 leti (ta je zadela in je tudi zelo znana), da do tedaju nic resnega, kar naj bi karte kazale.

2. Drugi dan mi je ena Brazilka vrgla ene skoljkice in rekla, da sigurno cez 2 meseca.

3. Tretji dan mi je ena zivcna napovedala da v toku 6-in mesecev, veliiiiika ljubezen.

4. Cetrti daqn mi zenska rece, da kaj sprasujem, ker ze vidi enega zaljubljenega v hisi. Pa sem ji rekla, da je to moj mladi fant, ampak, da nisem zaljubljena, zanj me ne briga! Ja, ampak je brigalo njo, kajti videla je ljubezen, glede novega pa mi je rekla, da ne bo kmalu!

5. Tip mi rece, da je pred vrati ze kar za praznike, in da se bo ta ljubezen obdrzala do smrti. To je bilo vse v zivo in sem tudi snamala. Pa tipu povem za vse 4 zgornje primere. Se smeji, on odgovarja samo zase. Cudno, sem rekla, sami strokovnjaki ste, pa vsak drugace pove in to vroku 5-ih dni. Pa soi odlozili slusalko, da se nisem mogla vec jajcati, da ne bi ljudje zaceli misliti. Pa je potem sam zase nekaj se govoril naprej.

1. Zadela, 2 leti 0.

2. Kompletna koza.

3. Koza.

4. NAJBOLJSA ugotovitev, rekla je, da ne kmalu (evo, to so diplomatski odgovori).

5. Ta pa 1000% osel!

Potem sem sla lansko leto k najboljsi v TS, 1 ura = 130 €, tudi ce si samo pol ure, placa se cela ura. Ta mi je vse zadela, do pisma, ki pride jutri..... vse!!! Samo, decembra, ko sem bila pri njej je rekla, da se bodo stvari z mamo uredile (sva se kar dosti prickale), sele ko se bova preselili in to kmalu. Rekla sem, da nimava nobenega namena. Ja, pa da se bova! Pa se nisva!

To naj cita samo kdor hoce:

V redu. 7.2.05 ubijejo v bolnici mojo mami. Vse dan na sodisce, ker prevajam za glavnega trzaskega kazenskega tozilca je slo to hitreje. Odprejo ze zapecateno trugo (za prevoz v LJ), naredijo obdukcjo .... toda kaj hoces, ko se primarij privat bolnice in primarij za obdukcije poznata, jasno, da so potem tako napisali, kot oni hocejo, zaradi zadusitve (Jasno, mami je bila alergicna na penicilin in popoldne prej ji je ena dr., ki je se studirala dala penicilinsko injekcijo in mami je sla v komo, zjutraj drugi dan ob 7,55 pa umrla, ne, ni bilo spet tako: Prisli sta dve sestri, da naj grem iz sobe, da jo bosta umili. Ni treba, sem rekla (mami je spala in dihala normalno) saj sem jo ze jaz malo umila, itak ni umazana. Potem sta tezili, da so taka bolniska pravila in sem sla ven. Cez 5 minut prideta s sklonjenimi glavami, ne da bi me pogledali, zapreta vrata in gresta. Grem takoj v sobo, mami mrtva! Jaz sem jo pustila, ko je se lepo dihala, pa tudi srce je delalo normalno. Evo, prasici sta ji slekli njeno lepo spalno sdrajco, ji oblekli njihovo belo cunjo, ji polomili najbrz vrat in hrbtenico, potem pa sta jo n ajbrz kar s povstrom zadusili. Ko je primarij to videl in jo pregledal je rekel, da je bila vsa pomljena. Aja, a od lezanja, prej pa je bila vsa v redu. Da ne govorim, kako me je glavna doktorica potem klicarla po telefonu, da naj umaknem .....

Evo, to pa mi slogarica ni povedala, kar bi morala videti!!! Kaj pa sem dosegla s prijavo? To, da tista, ki sploh se ni bila zdravnica, da bo odslej pa do konca lahko samo v laboratoriju delala! Unicena kariera! Tako bi morali vsi vse prijaviti. Jaz tukaj v TS, cim nekaj ne stima, prec prijavim in tako sem ze 4 doktorje, pa ne vem koliko medicinskih sester. Ljudje mi take pravijo, kaj vse so doziveli v bolnici, ampak jih je strah, kajti prej ko slej bodo spet morali v bolnico, potem pa bo mascevanje. Mene pa to ne briga! ODSTRANITI JE TREBA VSE TAKE NEPRIDIPRAVSKE DOKTORJE z morilskimi nagnjenji.

V Italiji letos so odkrili eno medicinsko sestro, ki jih je ubila ze do 20 so prisli. Kako? Tako, da je starjsim dajala v pijaco tablete za pospesitev srcnega napada (mocne tablete za srce, ona je ze vedela). Ko je to storila, je bolnik zacel hropsti, sel v komo, ona pa je letala po bolnici, klicala doktorje, jokala, da umira njen najljubsi pacient. Norisnica na visku. Glede na to, da je tako objokavala in se zavzemala za take pacijente, kako da ji je zal za njihovo smrt, so jo zaradi dobrosrcnosti nagrajevali s povisanjem. In tako je lezla po vsakem umoru malo bolj gor, dokler je niso zalotili. Vse po tv, casopisih, revijah - cel cirkus! Potem pa so ljudje kar zaceli prijavljati in zdaj je toliko tega, vse po tv, da ni vec res. Pa tudi glede malih dojenckov, zastrupljenih s plinom v bolnici.

Cisto na novo pa imam Stanko v Postojni, tej pa niti kart ni treba odpirati, 1000 % vse ugotovi! Ona po telefonu ne sloga, najbrz ji pa tudi na misel ne pride, da bi po kaksnjih casopisih ali forumih. Brez konakta je vse dokaj brezvezno delo.

Vrstni red za torek, 13.12.05 (Ce ne pa za drugi torek)

1.) Bucko - ok - (nagrajenec)

2.) Maya - ok - (svetovalka)

3.) Mantis - ok - (tajnica)

4.) Delfinka - odgovor je na prejsnji strani nekje! - (pomocnica tajnice)

5.) MoonDance - ok - (nagrajenka)

6.) Coccinelle - ok - (nagrajenka)

7.) Amber - ok - (nagrajenka)

8.) Rika - ok - (nagrajenka)

9.) Bikec - ok - (nagrajenec)

10) Noka - ok

11) Sonck - ok (vsi do tukaj omenjeni naj poslejo novo vprasanje, ce ne pa samo tedensko sloganje)

13) Privat M _ _ _ A - ok

Se oproščam , toda sem v tujini in pridem šele v nedeljo zvečer. Lep pozdrav. Kdor hoce, naj pise na novo Bingo-Bongo.

Nino, veš/veste, da šlogam samo v petek in torek. Torej, ni nobenega problema, vzemi vse ti, katere hoceš.

Lep pozdrav!

KDOR HOČE, da mu v TOREK ŠLOGAM, prosim da vsa svoja pisanja prenese na stran Binga-Bonga, kajti tukaj ne bom več čitala - hvala! Kdor pa hoče, mu lahko pa tudi Nino šloga, mogoče še bolje!

BB! Pozdravljena!

Prebrala Tvoje pisanje (bolnica, itd.).... Ganljivo :C:

Danes bom težko kaj komentirala.... sem brez energije & nekega pozitivizma, tako, da se raje niti ne oglašam, ker bi tko samo negativo širila.... :sori: Imam občutek, da se mi spet nekaj "preklaplja" (imam občutek, kot da se mi "frekvenca" dviga) & ko se mi, sem ful na tleh.... sicer pa pravijo, da če se hočeš "dvigniti", moraš najprej pasti... ker pol je tisto res tisto.... pa mal me tud matra, ker še nimam papirjev za job :C:

Lep dan :palec:

Pozdravljena BB.Nastop enkratno uspel
bom js zdej slogal tukaj naprej od tega posta vse kar pride, za nazaj bom se Gael odgovoril, kdor zeli bingo bongo, ima ona svojo temo :D tu prav blizu vedezevalnice ;) ne morete zgresit ... :D (BINGA BONGA SLOGA) tko da od tu naprej vprasanja samo se zame prosim :D ce ze imamo dve temi naj bo malo reda ... :) evo zdej pa prvo vprasanje
Nino, poglej do sredinega datuma sta se 2, ki bi radi slisali lepe besede. Evo, kdo hoce tukaj, je takoj na vrsti, kdor hoce v torek - cakanje!

Itak pa NAJ BO VSEM JASNO, da ce boste pisali Ninotu in potem se meni, istocasno ali pa cez par dni, vam moram povedati, DA BOM JAZ VSAKE TOLIKO CASA KAJ PRECITALA, kaj Nino tej osebi govori in potem bom jaz ali direktno citirala ali pa najbrz vse vec ali manj potrdila. Tako ne bo kreganja.

Zivjo

BB,

meni so tudi mamo ubili, pa nimam kaj narediti

xrolleyesx

Kako pa to, da ti to ves? Ali se ti tako zid? A v bolnici? Žal mi je!
Tudi meni je žal, pa nič ne morem.

Oni so jo pripeljali do smrti x!x

Oni, KDO?

:flower: Za vse tiste, ki boste na Bozic same! :flower:

1. Bozic je ena sama izmisljotina, bolje je potem verjeti v Pepelko, Rdeco Kapico ....

2. Kdo se najbolj zavema za ta kvazi praznik? Trgovci, kajti vedo, da bodo imeli velikonosni posel! Potem pa se gostilnicarji!

3. Dobro, naj bo, mene ne moti! Jaz praznujem samo rojstne dneve in pa Novo leto! Potem pa kaksne sportne zmage!

4. Mislim, da je Bozic cerkven praznik! Torej, ce si kdo v Bibliji precita bo videl, kdo vse ga ne sme praznovati! Mi vsi pa delamo prav vse nasprotno: kolnemo, gledamo porno filme, varamo, lazemo.... in potem naj bi mi bili svetniki in praznovali! Dajmo no dajmo!

5. Ta praznik in pa tudi Veliko noc lahko praznujejo samo MALI NEPOKVARJENI OTROCI!

6. Res, ni slabo, ce je doma jelka, ampak to samo za otroke, drugace si pa samo malo stanovanje nakrancljajte pa bo!

7. Jasno, da tudi tv pripomore dosti, da se ena osamljena oseba se slabse pocuti, ko cele dneve gleda raznorazne bozicne filme in reklame. Vse to psiholosko zelo vpliva na posameznike!

8. Potem ti pa se kdo rece: Aaaaa, ti bos pa kr sama za Bozic! Kot da te bo strah pojedel!

9. Pa vi mislite, da se tiste druzine, kjer zivita skupaj dva rogonosca, za Bozic prav fajn imajo? Ja, nazrejo se ga doma, mal poklepetajo, potem se pa itak kreg zacne!

10. .... dodajte! .... noc... :U:

Hey BB! Se podpišem pod ta post! :palec: :palec: :palec:

Midva (na žalost) za Božič ne bova sama, ampak se pa popolnoma strinjam s tvojim pisanjem :palec:

Res gre za neko samo navidezno eforijo ovc brez lastnih vrednot in prepričanj :V: Ma večina se jih celo leto j*** v glavo, se kregajo, imajo nekvalitetne odnose, pol pa pride "veseli december", pa so vsi neki pocukrani (no večina) in "igrajo" tople in prijetne ljudi... ma ko to vidim, bolje, da se umaknem, da ne eksplodiram :vragec:

Ko sem letos v drugi polovici novembra prišla v en trgovski center in so že vrteli to božično varianto vseh mogočih pesmi, mi je kar minilo do kupovanja osnovnih vsakodnevnih stvari... folk pa glup ko noč - pade v to - in kupujejo "praznične" kvazi zadeve - pa se sploh ne zavedajo, da so jim "dobri & pametni" tržniki to dobesedno vsilili - pa se še sami ne zavedajo in tako kupujejo stvari, ki jih sploh ne potrebujejo.... :sori:

V bistvu pa to stanje dela depresivno populacijo v globali in dobesedno razvrednoti sam "praznik", ki traja en dan - "velemojstri trženja" pa so ga razpotegnili na dober mesec in še mal

Zamisliti se je treba, kakšna bi bila reakcija folka v primeru, da bi kdo že mesec dni pred pustnim časom hodil namaskiran v klovna al pa indijanca po mestu x?x ... al pa še po pepelnici x?x [/color]... bil bi označen kot nek deviant, zdaj pa je vse ok, ko norijo z Božičem že v času, ko še ni primeren

To je moje gledanje... pa zdaj v tem času sploh ne poslušam rada radia, ker vrtijo same te božične, na TV sami neki namišljeni filmi - real lajf je daleč od tega... ne vem no... jaz že ita ne maram zime, pol pa še to vse skupaj.... ni čudno, da komaj čakam pomlad - v MP3 je poln dalmatinskih raznoraznih variant, kontaktiram z frendico iz Dalmacije & pač poskušam skoz to... pa ne, da nimam rada praznikov... ampak one, mal drugačne.... recimo, prazničen dan je zame, ko sva sama doma :love: , pa ko gremo s frendi na fajn drink, pa ko pakiram za morje, pa če sestra kak izpit naredi, pa če frendu kaka nova varianta raziskave rata, pa če spoznam kakšno novo, dobro osebnost.... v tej smeri...

Tako da tisti, ki se sekirate, da boste sami za Božič - ma dobro bo vam del drug pogled na zadevo - Zakaj pa bi bil ta dan drugačen od vse ostalih dni v letu?

xsmx Zamisliti se je treba, kakšna bi bila reakcija folka v primeru, da bi kdo že mesec dni pred pustnim časom hodil namaskiran v klovna al pa indijanca po mestu x?x ... al pa še po pepelnici x?x ... bil bi označen kot nek deviant, zdaj pa je vse ok, ko norijo z Božičem že v času, ko še ni primeren xsmx

:flower: MAYA :flower: Ze po tvojem stilu pisanja ti povem, da si res nervozna! nasvet: Ce hoces podebeliti crke, ni treba, da vsak odstavek posebej, na koncu, ko si vse napisala dodaj B in bo vse v redu, manj casa bos porabila. Tudi jaz sem tako delala! Potem poglej predobjavo, in ce kaj ne stima, popravi! NATANCNOST JE LEPA CEDNOST!

Ves, da ti/vam ne povem: Ze SREDI OKTOBRA je TRST NAKRANCLJAN z bozicnimi utripajocimi zvezdicami, PA SPLOH SNEGA NIMAMO, pri nas je 12°C, trenutno ni dezka, ce pa je, pa glih komi d kej pada. Za v LJ moram pa nabaviti ketne, ker zimskih gum se mi ne splaca imeti.

Bozicne pesmi - GROZA TIST 'DZINGL BEL', najbl pa je zoprn puslusat, k majo tut na mobiju. Moja prijatelca me prou zucno nardi, k ji zvuni! Use po Ameriki, jebemti! Pol pa se tist trapast San Valentino, joooooj, tuki morjo moski zenskam kaksne hlacke pa modrcke kupt, d bo sex lepsi! Pa mi jih je ne vem kolk nakupu, pa je blo stanje vedno isto! xsmx

TEDENSKA NAPOVED: Osamljenost, misli, ljubosumje, izguba nekega premozenja s strani tvoje prijateljce. En crn v sluzbi ti bo kar direktno napovedal sex. Daljsa pot + tvoj fotr. Ali on prihaja ali bos pa ti sla! Denarja nic. Daril tudi ne. NASVET: prevec mislis! .... xwizardx

BB, Ti si genijalka - čitaš me kot knjigo - celo brez kart!

Hvala za kakšnokoli tvoje pisanje, za nasvet in za napoved... bom šla lepo po vrsti, da ti dam feedback - si zaslužiš - ne vem, če pa to želiš.... sporoči

Prav imaš, mal sem res nervozna.... ma čakam (papire), da začnem delat, pa želim svoj domek, pa.... :vragec: .... pa še december je..

Jp, prav imaš, natančnost je lepa čednost... saj po naravi sem natančna

TEDENSKA NAPOVED: ŠTIMA

Daljša pot .... ti na OS komentiram.... sicer imaš prav v obeh primerih :palec:

Prijateljica-izguba premoženja.... ti sporočim, ko bom vedela....

Črn v službi direktno napovedal sex - to bo držalo, samo ne v službi, ampak frend, črn....

Jp, PREVEČ MISLIM - razmišljam, kako naj furam, da dosežem cilje & to me bremeni & potem mi opravičeno lahk rečeš, da sem nervozna :palec:

Dnarja nič - a pol ne bo 7 na lotu

Daril niti ne želim (razen denarja - imam svoj pogled na darila... preveč "vežejo" mentalno in še kaj.... niso mi ok skratka :sori:

BB, res si carica - HVALA! A dovoliš, da se od tebe mal učim?

1. Pa ni cisto res: malo sem se zapustila, zahvaljujoc pc-ju. Z Novim letom se oddaljim!

2. Clovek je dober ali pa ni, jaz pa itak ze celo zivljenje nekaj zastonj delam pa se mi vse lepo povrne!

3. :eek: Binga ne razume :eek:

4. Kauboj - mugoce! xrolleyesx

BB, dobro jutro:)

Ej, jaz tud zdaj mal stagniram.... ma če me pa baše.... ampak, rekreacija mi je kot zrak:) Se bo treba res mal v roke vzet:)

A ti tud že cel lajf delaš nekaj zastonj? Dobrodošla v klubu:) Sem tud sama pogruntala, da se splača, ker se vrne.... na raznih področjih.... Recimo, jaz delam tle nekaj kr tko zastonj (ampak vedno kvalitetno), Ti pa meni "zastonj" v karte gledaš:) In se pol pokrije.... predvidevam, da je to tko:)

Ja, zeloooo si prepoznavna v okolju (najverjetneje v svojem še bolj) & takšni ljudje lahko indirektno vplivajo na druge ter tako ustvarjajo klimo, ki je potrebna, da se realizira neka stvar.... praktično je to tko: Če bi jaz kaj "službeno" aktivno želela "prodreti" na tvoj "trg", bi mi ga ti že prej mal pripravila:) A veš, "povedala" bi jim, kdo sem in kaj želim & tko je pol lažje..... in to bi bilo "prostovoljno" x;)x xsrcx x:)x

A kavboj x:Dx x:Dx x:Dx .... ahaaaaaaaa..... una "wild" varianta x:Dx x:Dx xokkx :love: ... hja, vse je treba probat v lajfu xideax

Imej se.... in polno sončka x;)x

Tedenska napoved x?x

Binga Bonga ko bom spet na vrsti bi želela slišati kaj se mi bo dogajalo na službenem področju - ali bo preobrat pozitiven ali negativen in ali bom dosegla svoje s svojim pogumom??? :flower:

saj veš da sem temnolaska, ne? Stara 23.let

pa povej kam se obračati ali nate ali na soseda??? :sori: Sm čist zmedena xDDx

:flower: TRIXI :flower:

Ja, no vidis, pa si le prisla na vrsto, predzadnja si!

1. Ne vem kako to, same zenske okoli tebe. Ena svetla, zaljubljana, doma, hinavska in je skupaj z enim crnim s hiso.

2. En rjavcek, misli nate, ti pa gledas stran. Zaradi tebe je obupan, prepirlkjiv, hoce se tudi s tabo kregat pa zaljubljen tudi sam vase pa v denar, ki ga izgublja - ja no, ves je zmesan.

3. Ali imas tudi sincka?

4. JA PA KAJ JE TO: Ze spet je prilezna tale blond, ljubosumna in se hoce kregat s tabo, tudi zaradi enega premozenja. Ja zdej jo mam pa ze jest dost.... evo.... tkole se je boma zneble .... :shuriken:

5. Ti + fantek = posesivnost, on pa mogoce ima eno; pa se ena sorodnica je vmes. Premisli!

6. Ti + partner = isto skoraj kot zgoraj navedeno. Lep smorn! ... noc .... xwizardx

Oj, hvala BB, hvala ker si vzela čas tudi zame.No s tem fantom verjetno ne bova zapletala situacije.....Toda moj partner pa še ena???? Kaj??? No, saj vem, da bom morala na tole počakati, toda sem tako paf kar si glede njega napisala....

A to dolgo traja? Joj, zdaj sem pa vznemirjena, saj to trdim že nekaj mesecev, pa ne prizna...Ok, a gre za

sex? A se bo to nadaljevalo, prekinilo??? Madonca, midva delava na dojenčku, on mi ga pa okol serje, saj ne morem verjet...In kaj naj zdaj?

Za novo leto greva na potovanje in bom tam ena sama brez partnerja..Pa ne da je to ona? Hudič!!! On pravi da ne!!!

Pa saj to je za znort, kako naj ma potem človek mir in harmonijo...???? Ah, če človek ne ve, ne boli, samo zdaj me....

Sem se razpisala, ja...Ja, take smo ženske ko sumimo....

En lep dan vsaj tebi BB, jaz sem žalostna

:C:

BB če pa se me boš usmilila pa mi odgovori privat. Hvala ti! x;)x

......Jaz sem tu za vas....

:flower: TRIXI :flower:

A TI ZNAS CITAT? Kje pa je napisan, da ima tvoj drugo, a?

Aja, tako mocno mislis na otroka, da sem mislila, da ga ze imas.

Precitaj se 5 x.... buca.... tista je s tabo povezana, mogoce v sluzbi, ne vem, soseda.....

Zivjo cmera... :detelca:

Vrstni red za PETEK, 16.12.05

1.) Bucko - ok - (nagrajenec) - str. 6, st. 135 *

2.) Maya - ok - (svetovalka) - *

3.) Mantis - ok - (tajnica) - str. 6, st. 136 *

4.) Delfinka :flower: Nino odgovoril :flower:

5.) MoonDance - ok - (nagrajenka) - ni bilo vprasanja

6.) Kokica - ok - (nagrajenka) - *

7.) Amber - ok - (nagrajenka) - *

8.) Rika - ok - (nagrajenka) - str. 4, st. 98 *

9.) Bikec - ok - (nagrajenec) - str. 6, st. 135 *

10) Noka - ok - *

11) Sonck - ok (vsi do tukaj omenjeni naj poslejo novo vprasanje, ce ne pa samo tedensko sloganje)

12) Privat M _ _ _ A - ok - *

13) Megi - str. 4, st. 99 *

14) Kroky :flower: Nino odgovoril :flower:

15) Sanja - str. 4, st. 90 *

16) Klavdija - str. 4, st. 91 *

17) Child - str. 4, st. 92 *

18) Petra135 - str. 4, st. 93 *

19) Pixy - str. 4, st. 94 *

20) Beli - str. 4, st. 95 *

21) Lexika - str. 4, st. 96 *

22) Cespljica :flower: NINO odgovoril :flower:

23) Eranna :flower: Je NINO odgovoril :flower:

24) Mojcapu - str. 4, st. 100 *

25) Siva - str. 4, st. 97 *

25) ))@HnW - ok - *

26) Pikica24 - str. 6, st. 134 *

27) Didl - ok - *

28) Tejka100 - str. 5, st.110 *

29) Ramonali - str. 6, st. 132 *

30) Pinka - ok *

31) Ajki - str. 6, st. 136 *

32) Trixi - str. 6, st. 137 *

VSI IMATE ODGOVORE! Kako se gleda in kaj pomeni, npr:

6) Mantis - ok / pomeni privat ; str= stran; st = stevilka; * pa je, da je slogano!

:flower: V VEDNOST :flower:

Pri Vedezevanju ni nobenega mojega posta vec! So vsi tukaj in pa tudi od tistih, ki ste mi pisali,kompletno vse skupaj, tako da se ujema! :flower:

Aja, za vse tiste, ki bi si radi priborili slogarsko nagrado, je pa cist ajnfoh! Pejt udguvort na nagradn uprasanje pr Katere italijanske/ameriske estradne umetnike.... (Lunine cvekarije)! Tm je punavat k'ksna slika, pa je treba udguvort kdo je! Ali pa pri Japoncih....denje.... :flower:

xrolleyesx KAKSN MER xrolleyesx A zdej, k je use zrihtan, pa n bo nuben nc napisu? xrolleyesx Prej sm se pa mogla tolk jajcat! xrolleyesx

xrolleyesx KAKSN MER xrolleyesx A zdej, k je use zrihtan, pa n bo nuben nc napisu? xrolleyesx Prej sm se pa mogla tolk jajcat! xrolleyesx

Binga-Bonga alo x:Dx

Evo mene x;)x .... jaz Ti ne dam mira x;)x .... si mi dala prej mal mislit.... a veš, rekreacija in to.... kr PC sem dala na "ignore", pa šibala mal na kolo, potem pa še mal sprehoda ob reki :flowerface: .... sama tko, ful me pomirja.... se mi zdi, da vsaj uro na dan moram bit sama s sabo... pa najbolje kje v naravi x;)x ...

.... odvija se mi zdaj lajf, stopnička po stopničko.... job je (ta nova varianta, ki sem ti pasala bi bila pa nezamenljiva, če bi se odvila pozitivno)... zdaj je naslednji cilj.... my own flat x:)x .... vmes pa še mal za mojo hedonistično dušico bo potrebno poskrbet x^x .... hvala Tebi za moralno podporo :palec: Ful pomaga to, če ti nekdo kaj "svetuje", ki dobro zazna tvojo "frekvenco".....

Če boš imela čas (praviš, da je preveč mir, Ti pa zdaj navajena ful delat x:Dx ), lahk kaj v karte pogledaš....

.... al pa tud kakšen "nasvet" tko napišeš.... a veš, socialne variante, ker vidim, da folk ne zna več "normalno" komunicirat... :C: .... & pridem jaz, "nabita" z pozitivno energijo, faca nasmejana, pol pa kr nekaj štekajo - namesto da bi to izkoristili za dobro druženje al pa vsaj klepetek x;)x

Pa lep dan še naprej :love:

VRSTNI RED, TOREK, 20. 12. 2005

Precitajte na prejsnji strani, kje so odgovori - je lestvica - vsi jih imate!

1. Rika - 177 - vprasaj kaj drugega, dodaj na isti post, to sem ti prav vceraj odgovorila!

2. Maya - svetovalka - *

3. Spomin - 179 - 9/223 - *

4. Bucko - nagrajenec - 10/228 - *

5. Sunny girl - 188 - 9/224 - *

6. Tashyka - 190 - 9/225 - *

7. Muhec - ok - *

8. Klavdija - 204 - 10/227 - *

9. Amber - ok - *

10. Sarap - ok - *

11. Kokica - ok - *

12. Mantis - tajnica - 10/228 - *

13. Bikec - nagrajenec - 10/228 - *

14. Pinky Love - 10/220 - *

:flower: Ice - Nino odg.

:flower: Cespljica - Nino odg.

:flower: blue_Rose - Nino odg.

Rika, ti ni treba nic dodajat, bom use sama! Ja Rika, sej to sm ti ze odgovorila, ne! Str. 4, 98.

Mantiska, ne se jezit, pocasi bodo razumeli!!! A mislis, da je meni fajn, 1000 x isto pisat? Pa jih 75 % ne razume, ja, kako bodo pa razumeli moje odgovore! Dovolj so mi ze razne Beti, Manje......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...