Skoči na vsebino

BINGA-BONGA ŠLOGA

BINGA-BONGA

Recommended Posts

Živjo Bonga...nova sem tu, sem se obrnila na Pixy ( ena druga tema ), pa mi je povedala zate :) No, kljub temu, da nisem več mlada, kot ostale tvoje spraševalke tu na forumu, pa me muči stvar, ki bi morala že davno biti pošlihtana pri meni, pa na žalost ni...Zanima me, ali je veza med mano in še enim tipom mogoča:

jaz, 43 let, temnorjavi lasje pobarvani na malancana barvo

on, 49 let, rjavo-sivi

samska..

Ker imaš naval se bom postavila v vrto, seveda v upanju, da tudi jaz enkrat pridem na vrsto..:) Se ti že v naprej zahvaljujem za tvoj trud

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 520
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja pa BUCKO, a tudi ti ne znas vec citati, zdaj ko je red? Na prejsnji strani imas odgovor, poglej vrstni red in ne me vec za norca met! xrolleyesx Precitaj si!!!

Hvala, tudi tvoja rubrika Kaladont je super, samo potem eni se ne drzijo pravil, npr: Ce dva istosekundno odgovorita, bi bilo dobro, da bi tisti, ki je napisan spodaj to zbrisal, jaz vedno tako naredim, ne! Pridn... xlove2x ... aja, pa se tole je Miklavz zate pri meni pustil.... xpresentx

Pogledala sem slikco, xsuperx si! Uboge zenske, ko bos zrastel! xrolleyesx Me je kar groza, ce samo pomislim, da najvec dvojcki skacejo name. Mi je vse jasno, kaksen bos - torej fajn!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Ja pa BUCKO, a tudi ti ne znas vec citati, zdaj ko je red? Na prejsnji strani imas odgovor, poglej vrstni red in ne me vec za norca met! xrolleyesx Precitaj si!!!

Hvala, tudi tvoja rubrika Kaladont je super, samo potem eni se ne drzijo pravil, npr: Ce dva istosekundno odgovorita, bi bilo dobro, da bi tisti, ki je napisan spodaj to zbrisal, jaz vedno tako naredim, ne! Pridn... xlove2x ... aja, pa se tole je Miklavz zate pri meni pustil.... xpresentx

Pogledala sem slikco, xsuperx si! Uboge zenske, ko bos zrastel! xrolleyesx Me je kar groza, ce samo pomislim, da najvec dvojcki skacejo name. Mi je vse jasno, kaksen bos - torej fajn!

Hey, BB, se podpišem tud pod to.... imam občutek, da so nama isti profili moškega spola všeč.... saj veš, kako je z dvojčki.... imaš enga tipa, je pa isto, kot da bi imela jih 1oo x:)x ... nikol ne veš, kako te preseneti & nikol ti ni dolgčas zraven njih.... pa to je tud mal ok, da so nepredvidljivi.... ni dolgčas, pa vedno kaj dogaja - to pa popestri zadevce.... :farb:

No Maya, sem te spet prav cakala x:Dx sem vedela, da bos spet pisala in sem tudi vedela, da ti bom vse naenkrat odpisala.

Nasvete naj pisem tukaj! Ja kdo pa cita? Se tistih par besed z 7 metrskimi crkami ne precitajo! Pa jih daj ti!

Ja dvojcki, pa niso edini: bik, lev, riba; torej, ti stirje so zame! Drugi pa me dolgocasijo. A mi verjames, da sploh ne poznam enega strelca, tehtnice, skorpijona, ko pravijo, da je tako spolno nabit, mene pa bolj privlaci kos ledu! Samo enega poznam, ki je originalen, grozen smisel za humor, drugi pa so mi dolgocasni, pusti in mrtvi. xrolleyesx

Ja, glavno je, da cvenke dobivas pa tudi prakso. No vidis, pa mi je tudi en rjavcek hodil, da misli nate, pa nisem napisala, se mi ni zdelo pomembno. Ja, to je ta iz sluzbe. Pa si sploh precitala, kaj sem ti slogala? xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

No Maya, sem te spet prav cakala x:Dx sem vedela, da bos spet pisala in sem tudi vedela, da ti bom vse naenkrat odpisala.

Nasvete naj pisem tukaj! Ja kdo pa cita? Se tistih par besed z 7 metrskimi crkami ne precitajo! Pa jih daj ti!

Ja dvojcki, pa niso edini: bik, lev, riba; torej, ti stirje so zame! Drugi pa me dolgocasijo. A mi verjames, da sploh ne poznam enega strelca, tehtnice, skorpijona, ko pravijo, da je tako spolno nabit, mene pa bolj privlaci kos ledu! Samo enega poznam, ki je originalen, grozen smisel za humor, drugi pa so mi dolgocasni, pusti in mrtvi. xrolleyesx

Ja, glavno je, da cvenke dobivas pa tudi prakso. No vidis, pa mi je tudi en rjavcek hodil, da misli nate, pa nisem napisala, se mi ni zdelo pomembno. Ja, to je ta iz sluzbe. Pa si sploh precitala, kaj sem ti slogala? xrolleyesx

Jp, jp, sem prečitala.... a ne vidiš, da jaz skor vse tvoje "delo" prečitam tle (privat pa itaq) x?x x;)x x:)x .... ja, ja.... je ta iz službe... pa ne moreš verjet... zagotavljam ti, da nisem dala "povoda", celo povedala sem, da sem v zvezi.... kr "klik" pa sem že videla, kam ga je mal "ruknilo".... pa sva se pogovarjala zgolj tko o jobu in to.... x8Dx

Čitam, ja, samo kaj, ko pa se men tolk dogaja, da še te vmes moram "vprašati" določene zadeve.... taka pač sem.... x;)x ....

Dvojčki (zdaj ko sem bila sem spet spoznala enga mal mlajšega)... noro no... men je tud to, smisel za humor ok, pa da zna svojo "moškost" izrazit na pravi način (metrosexualci mi namreč niso ok) x;)x .... tko naravno-urejeni so mi ok....

A veš kaj men pogosto dogaja..... grem kam, srečam kakega ful ok deca... maštam mal in mislim, da je nedostopen.... pol pa situacija s situacijo, mi pride bliz, pa mašta izgine, pa zanimanje tud.... redki so, ki "ostanejo" tam, kjer so bili pri meni na "poziciji".... x;)x

Glje, z nasveti je tko in branje postov.... folk je res preveč ozko usmerjen, pa egoistično vase zagledan.... kao, tebi postavijo vprašanje, drugo jih ne zanima.... če bi mal brali tvoje odgovore, bi lahk sami že kaj pogruntali.... ti sicer daš specifičen odgovor, a vedno ta vsebuje nek point, ki ga je vredno prebavit.... tko jaz delam (pa tud nasploh v ljafu) :palec: .... učit se je potrebno... tud od drugih.... če te ena vpraša za tipa in ji ti poveš nekaj (tud kaj naj sama stori), bi bilo ok, da še katera to prebere in izvede v praksi x:Dx

Tolk za zdaj :palec:

MAYCI, ce mi takoj odgovoris na moj post, ga ni treba citirat, je predolgo!

No, kar se zdaj pisanja tice, si se malo uredila. Pojdi si pogledat pri Vedezevanju okoli strani 200, kaksno pacarijo si naredila. Jaz sem itak vse poste prenesla sem, je dosti trajalo. Vse sem posortirala, tvoja in Mantiskina so napisana s plavim. Na prvih straneh bos videla, da sem imela en sistem, pa se mi je zdelo pusto. Tako sem nadaljevala z originali, samo vasih ikonc ni zraven. Evo, za zahvalo pa imate gor slike!

Pridna ... noc.... xvrtcx Pa se to, ti si sploh ne mores misliti, kako so mi grdi ti rjavi smeskoti! (aja, preciti pri Kaladon UVOD! A si mislila, da so asociacije?) xrolleyesx

MANTISKA, fajn ja, ti se kar pogovarjaj in svetuj, ce pa bos videla, da sprasuje za tipa pa ni dala las, potem pa jo opozori. Torej, naj popravi na istem postu, ne da jih je potem 100! Ce si pa sita citanja pa nic hudega, kajti jaz vsako pismo na hitro preletim! .... pridna tut ti! .... xvrtcx

hojla hoj!

BB, mene pa zanima kako bo z mojo kariero xbookx (super sluzba, zanimiva, vredu placa..??), kdaj bo.. pa ce se bo moje samsko zivljenje pocasi poslovilo od mene, ze malo pogresam vroce objeme xflirtx

Pozabla vceraj pripisat: barva las cokoladna z rdeckastim pridihom, 27

thanks, by :flowers:

Zdravo Binga-Bonga,

zanima me, ce je mozna resna zveza ona: kratki blond lasje, modre oči, 22, vodnarka in on : temno rjavi lasje, rjave oci, 26, tehtnica. Pa ful sorry pisala sem ti tud zasebno sporocilo, ki je skoraj enako.

Lp

No matter where you go, your destiny follows you!

... aja, pa se tole je Miklavz zate pri meni pustil.... xpresentx

wiii x:Dx x:Dx x:Dx x:Xx

Uboge zenske, ko bos zrastel! xrolleyesx Me je kar groza, ce samo pomislim, da najvec dvojcki skacejo name. Mi je vse jasno, kaksen bos - torej fajn!

xrolleyesx x;)x x:px x:Dx

:flower: BUCKO :flower:

Poba, sama druzba okoli tebe! A se ti mislis kej ucit, a? xrolleyesx

Mislim, da je na vidiku ena nova xlove2x ti pa gledas stran! .... Pridn tut ti .... :detelca:

sej se bom, ta teden mam fiziko :vragec: pa mato, tak da neki malga bom že pogledau, je pa res da ni časa x:Dx je treba uživat! x:Ix

hmm... mislim da je tista stara ki je bla tko tko pa se je zaj ful uredila, sploh učer x^x

TIPEK, aja, sm vidla ves, da je ista pa te nism hotla u slabo volo spraut, ne! xrolleyesx Zato sm napisala ena nova! x:Dx Aja, ker znamne je ona, ti prec puvem kaksn urozje rabs zanjo! Najbl enostavn je, da ji posles sms in jo na liziko puvabis. Ti povem, najbl pucen pa smejat se bo zacela, ne, prvo bo podivjala, pol se bo umirila in smejala. No, potem se bo upirala, ti pa ji ne odgovori vec. Sele na njen 5 sms in to tisti privolitveni. Prej ne dat znake ziulenja! xrolleyesx Na, za sreco.... xhypnox

MAYA, tvoji grdi smeskoti so SVETLO RJAVI in nimajo nubene veze z oranzno. Mi se zdi, da jih tut Tipek ne mara, se nism vidla, da bi ga napopu... :zoro: ....na, za cez vikend ga mej!

TASHYKA - a si ti na sliki al Sharon Stone? Tist, k ma slikco, ne rabm pudatkou!

Mayci! Ja, te so lustni, te pa ja! Pa se ti pumisl, kwa sm gor napisala Mantiski! Se dobr, sm sla na svoje, sm se usaj hinaucou utresla! Po moji zaslugi je tut tm zdej 5 zvezdic, prej ni blo niti ene. A si vidla, tuki pa u 1 tednu tut 5 zvezdic!

Aja, pa cudn je tut to, d si nagnena k velikanskemu pretiravanju. Najbr kr ceu popr u juho stres's! Pa tudi druge zacimbe u hrano meces, kot tele smeskote, ne! x:Dx

Uuuuuuuuuuuu......... BB :palec: .... Ti pa si res dobra :palec:

Kako pa veš, da imam rada poper v juhi? x:Dx In kako veš, da imam rada "začimbe"? x:Dx

Hja, da sem nagnjena k velikanskemu pretiravanju.... :o|o: .... mogoče je, žal, tud to res :sori: .... men lajf šiba, pa če je preveč "konstante", si definitivno "prikličem" kak "problemček"..... :vragec: Vidiš, to pa smo dvojčki x:)x

Jp, ti si tko kot jaz.... rabiš "svobodo" in zato si šla tle na "svoje" & rezultati so vidni (zvezdice) :palec: :palec: :palec:

Ej, pr men je tko v lajfu skor ja, kot tle pr smeškotih :sori: x8Dx x:)x x:Dx xsrcx

....kot tle pr smeškotih, ki jih je prevec in delajo ctivo necitljivo, se posebno pa :palec:, ki mi je nadnaravno zoprn. Zdi se mi, kot da bi hoteli reci: prst u rt al pa zajebi!

Torej, ce je kaksne zacimbe prevec, stvar ni okusna! To mi je vedno mami govorila, ker sem tudi jaz prekomerno zacinjevala hrano. Potem pa se vidi tudi po stilu oblacenja: eleganten clovek ne pretirava z nakicom, jaz sem se malo umirila. Pravili so mi Novoletna jelka, kjerkoli sem se pokazala ali pa me sprasevali: Ja cak no, zdej si me pa zmesala, k tko namaskerana okol hodis? A je februar al je junij?... itd.... torej:

Zmernost = lepa cednost!, ki pa se je ne drzim do potankosti! x:Dx

Hey.... razumem....

Pri oblačenju pa imam čist "svoj stil".... brez kiča in dodatkov.......še posebej sem rada "neopazno" oblečena, ko grem ven na kakšno zadevo.... lažje je pol furat zadeve, če nisi takoj "na oku"....

:palec: ---> tale palec pa mene asociira na to, da je res "the best" kaj....

evo, tolk x:)x

Kaksn mer, ne! xrolleyesx Bos vidla u pundelk! Pou jim n bom slogala, k jim je ze un! Kaksna zamera bo! xrolleyesx

Vidis, jest pa ne, jest pa se tko ublecm, d se me ze na par km vit! Sm stah in trepet Trsta! x:Dx

Itak sva pa ube tolk utrocje!

:flower: OBVESTILO :flower:

Da ne boste razocarani vsi tisti, http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a036.gif ki na obe strani pisete, kajti jaz potem ne mislim odgovoriti ali pa bom cisto enostavno prenesla Ninotov odgovor tudi semkaj! Cisto brez veze je, da levo-desno vse sprasujete, vasa slaba situacija se tako ali tako ne bo popravila, pa cetudi vam dava lepe odgovore! Sami si krojite usodo! S tem pa, ko jo mesate, jo samo poslabsujete. Torej: Dobro bi bilo sele na 14 dni kaj sprasevati, ce ne celo samo 1 x na mesec!

Koki, zadovolna! Pejt, se grema naprej igrt u Lunine cvekarije!

BB, dobro jutro & lep dan želim :detelca:

Mal se še moram javit, preden šibat na job :flowers:

Jp, to pa si tud uganila ---> obe sva kr "otročji" x:Dx .... ampak, jaz mislim, da na un, a veš, "prefinjen" način x:Dx .... točno tko, kot je treba x8Dx .... men paše ta varianta, pa ne vem, če se bo kaj to spremenilo skoz lajf.... mogoče bo kakšna različica tega, ampak point ostane x:Dx ... a veš, to ohranja mladosten videz in duščo tud x:)x

SeeYa :mezik:

Dobr, dobr, ker si me u smeh spraula! Pa grema pu vrsti, glej udgovore med tvojim pisanjem: ^

1. Splosno: Tezave na vidiku: velik kreg z eno sorodnico/dobro prijateljico, ki je dalec doma. Ja, ja, se 1 x sem odprla, spet isto, tvoja starsa/dobra sorodnika, zenska malo bolehna, nic hudega, kreg tudi med njima.

2. Dobila bos denar ali darilo, pa bodo stroski vecji, npr: Dobila bos nekaj na 8, dala pa ven (za strom, stan. ... )2 x tolk! Ce pa bos dobila za darilo kaksno kristalno vazo pa bos potem podivjala, jo vrgla skozi sajbo in potem si bos nakopala velke stroske: razbita sajba, pa se pescu bos dala velik gnarja, k ga bo mal oplazl pa te bo tozu!

3. Glede zakona se ne sekiraj, je vse fajn, krega ni, oba pa sta ljubeznivo posesivna.

4. Tvoj moz sklepa en poselcek z enim mlajsim crnim, pa bo vse v redu. Ce ima priloznost, naj kar zagrabi. No, med njima je en denar, mogoce mu ga bo pa tip vrnil.

5. Obema se obeta dobra sluzba ali pa jo ze imata.

6. Glede tvojega izobrazevanja pa ti povem, da ti polena mece ena svetla, sicer dobra, toda nekaj bo zacasno zagustilo. Da pa boma tole preprecle, evo.... xwizardx.... tale bo pomagala!

7. Dej dej, sam n jamri: zakon fajn, krega nc (sm ze petic utprla), ampak posesivna sta, to pa ja, ljubosumje pa ne hodi, tudi varanje ne. Sicer pa ti poznas tistegta crnega, zgoraj navedenega. Hisa/premozenje/nepremicnina je med vama.

8. Ali moz nacrtuje pot s hcerko do mame/sorodnice? Ali pa bo ona prilezla in za nekaj casa hcerko odpeljala!

9. Glede izobrazevanja: Zdi se mi, da si kar lena, da se ti ne ljubi ali pa imas veliko drugega dela in si kar obticala tam kjer si.

10. Lep teden, nobene hinavscine okoli tebe (razen tisto zgoraj, kar sem ti navedla), prijateljice so dobre, nimas se kaj sekirati! Pa se zivcna oseba nisi!

11. Tocno pol ure sem tole pisala!

12. .... zivjo .... si me spravila v dodaten smeh, dobre volje sem pa itak vedno! :fool: xokkx xyiyax :detelca:

Hej Binga-Bonga, ki šloga :wOOt: ne le, da si sprejela opravičilo, xsrcx še na moji 2 vprašanji si odgovorila z 12-timi odgovori xmusicx Povedala pa itak sam pozitivno: kreg me ne iztiri več kot včasih, s sorodniki imam še od popkovine stran rahle težave :o|o: , težave so pa itak šola za življenje :palec:

Pa tvoji komentarji k mojemu besedilu: xsuperx !!!! brcnejo, da poživijo in večplastno vragolijo povzročijo :vragec:

HVALA, vesela sem, da te berem, za sodelovanje imam pa bolj malo časa (pa ne ravno zaradi lenobe :switz: )

Korakaj, korakaj - le vedno naprej, veselo, ležerno in čim več se smej xsmx

Binga Bonga, si napisala naj te opozorim za v torek. Sicer ne vem, kaj to pomeni, ampak te opozarjam.

"KLAVDIJA

Doma te caka velik kreg z enim crnim fantom. Tvoja srcna prijateljica in njen tip ti stojita ob strani.

Ah, denar naj bi prisel od ene temne, bolane? Nekaj na st. 18. Ce je to od te zenske, se malo potrpljenja, je ena ovira. Drugace pa ne vidim nobenega denarja okoli tebe niti daril.

Opozori me spet v torek!.... noc.... "

Binga Bonga, hvala za odgovor. Ceprav si me malo prestrašila glede krega. Menda pa ne z ljubljeno osebo?

Denar pa bi moral biti od bivšega, preživnina. Torej ne bo nič. Drugače, kakšne temne, bolane niti ne poznam.

Hvala vseeno,

Klavdija

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...