Skoči na vsebino

Zlorabe v cerkvi

Robida

Recommended Posts

• Komentarji 547
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

bi blo zanimivo narest raziskavo o tem, koliko je pedofilou med takoimenovanimi "uchitelji" v newage-u.... :xx!:

pa pol she4 po njih mal gnojnico zlivat... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

bi blo zanimivo narest raziskavo o tem, koliko je pedofilou med takoimenovanimi "uchitelji" v newage-u.... :xx!:

pa pol she4 po njih mal gnojnico zlivat... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

aakhut...komot...tud tle ni izjem, kar se zlorab tiče...so povsod...edin tema je namenjena sam zlorabam v cerkvenih krogih.... :palec: ...so pa vse zlorabe gnusne...kjerkoližeso.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

aakhut...komot...tud tle ni izjem, kar se zlorab tiče...so povsod...edin tema je namenjena sam zlorabam v cerkvenih krogih.... :palec: ...so pa vse zlorabe gnusne...kjerkoližeso.....

no pa de naute samo po RKC-ju pluval, dejmo zdruzhit dve temi:

"pedofilija kot kompenzacija v duhovnosti" x:Dx

pa lohk bi recimo SUSMANN kej na temo povedu.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Helou vsi zagovorniki RKC, ali mi lahko kdo od vas (Aakhut,Belcebub...) odgovori na vprašanje:

Meni so že od malga govoril starejši, da te Bog kaznuje, če nis priden, če delaš kozlarije... Zdej pa ne vem, zakaj vseh tistih barabcev, ki kipce in oltarčke v cerkvi - BOGU PRED OČMI - kradejo, pa jih ne useka kr takoj, na mestu samem.... ampak jih morajo naši rdeči, črni, plavi al pa pozeleneli policaji lovit. A ne bi blo bl simpl, da jih enostavno Bogec po prstih... ti, ti, lumpki.

xrolleyesx x^x

Helou vsi zagovorniki RKC, ali mi lahko kdo od vas (Aakhut,Belcebub...) odgovori na vprašanje:

Meni so že od malga govoril starejši, da te Bog kaznuje, če nis priden, če delaš kozlarije... Zdej pa ne vem, zakaj vseh tistih barabcev, ki kipce in oltarčke v cerkvi - BOGU PRED OČMI - kradejo, pa jih ne useka kr takoj, na mestu samem.... ampak jih morajo naši rdeči, črni, plavi al pa pozeleneli policaji lovit. A ne bi blo bl simpl, da jih enostavno Bogec po prstih... ti, ti, lumpki.

xrolleyesx x^x

Zato ker ne kradejo Bogu ampak cerkvi. x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ja.

Ko so govoril pri verouku - Bog vse vidi, Bog vse ve - so pozabil da njih tud vidi... x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Res je. Ti pa namesto, da bi bila vesela, ker to pomeni, da jih ne zlorabljam. Pa to je tudi dober znak, ker pomeni, da je takih primerov relativno malo.

Ti si pa želiš, da bi bilo teh zlorab še več.

Res je. Sem vesela, da jih nisi srečal, ker Bog ve kaj bi se zgodilo v teh ubogih pohabljenih dušicah, če bi se v svoji stiski obrnili nate? In zato ne vem kje jemlješ vso to strokovno in širno znanje, ki ga deliš z nami o žrtvah spolnih zlorab. Oz. ti ne govoriš o njih, pač pa o temu, da je Cerkev grešni kozel, na katero obešajo spolne zlorabe in Cerkev, kot taka v demokraciji pač stori največ kar more, posiljevalce in pedofile, premesti v drugo faro. O temu, da je dolžna vsak sum prijaviti na tožilstvo ali pa policijo, še niso slišali. Pač je že tako, da za nas navadne državljane, velja, da nas nepoznavanje zakona ne obvaruje pred kaznijo.

Ne vem, od kje ti ta utemeljen veleum, da si želim še več zlorab? To, bi bilo pa resnično dobro vedeti iz katere črke mojega pisanja si to sklepal.

*časopise pa le malce bolj pozorno veri.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Veš kaj Belci, NE SERI, pa nehi se že brant tko butasto. U redu, maš doma talar pa sveče u omari, pa kaj to koga briga. Ti kr lepo mol pa bran svoje ... Če bi se "komunajzarji" tkole branil en druzga z vsem orodjem in orožjem, pa se lepo premikal iz občine u občino, pa iz vladne palače u parlament, pa mal u Brusel pa spet (ko volkovi potihnejo) nazaj u parlament ...

Pa bi bilo dons drugač. Uh, kolk bi blo luštn. Lohk bi študiral, pa otroke delal, pa televizijo gledal, pa Delo bral, pa službe bi dobil, pa regres nas bi kr čaku, jah... še Tito bi bil vesel tm gor.

Ampak čas bo naredu svoje... ptičja gripa pa tud.

...zdaj pa samo čakamo Berna, da te bo ozmerjal, kot je mene...

To, da so ga vrgli iz partije, pomeni, da se že takrat ni strinjal z njimi. To, da je demantiral laži, je čisto normalno.

Belcifer, zdaj se ti pa že fuzla. Še klicaje začni uporabljat, pa smo tam ...

Janša jih takrat niti ni toliko demantirat, ampak jih prepričat, da ni dobro, da so ga vrgli ven.

In jaz te tudi nisem ozmerjal, ampak sem se samo malo zabaval.

Tu pa ne poznajo pojma pedofilije. Tu je pa seks z mladoletnimi legalen.

verjetno gre za vishjo stopnjo zavesti.... x:Dx x:Dx x:Dx

sicer pa, che besedo ZAVESTI naglasimo malce drugache dobimo ravno to.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

Tega seveda nisem trdil. To, kar pišeš, je podlo podtikanje in laž.

Nekaj časa sem še upala, da je v tebi vsaj nekaj malega razuma, toda s temi svojimi argumenti si me dokončno prepričal, da človek kot sem jaz in očitno še veliko drugih, pač ne more najti skupnega jezika na nobenem področju, pa naj se še tako trudi. Sem pa zelo vesela, da v svoji bližini nimam niti enega negativca, ki bi tebi segel vsaj do kolen in upam, da bo tako tudi ostali.

Verjetno je žalostno, če si sam in te nihče ne razume , toda za to si čisto sam saslužen, kar si nam že velikokrat dokazal.

Torej, uživaj v svoji jezi in samovšečnosti in upam, da si vsaj malo srečen.

se dobr, da mamo vsaj Emanuela. xDDx :switz: x;)x x:o)x

*

no, vsaj vidmo, s kakimi *argumenti* postrezejo krscani, predstavniki Cerkve. x:px

Ko je treba se brant tko resnih obtozb, kot je SPOLNA ZLORABA, clo PEDOFILIJA.

v CERKVI, sramota. :V:

pol pa s takimile....

naj se kaksen kul kristjan pliz javi, da ne zgubim vere vanje oz. v to, da ipak se kaksen sem pa ke obstaja. :|||

torej - not gud inaf.

ce se tolk pesek v oci mecete, ne boste uspel, ker peska zmanjkuje, oci pa je vse vec. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

na koncu pa bodo ochi solzne.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

verjamem, saj vemo kdo bolj travmira. :vragec: xyesx

pa se solzi....

jaz vitesko prenasam, ne pojamrujem v temah samomor, kaj pa kaj Bog na to porece?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

verjamem, saj vemo kdo bolj travmira. :vragec: xyesx

pa se solzi....

jaz vitesko prenasam, ne pojamrujem v temah samomor, kaj pa kaj Bog na to porece?

da se svet pach deli samo na dve vrsti ljudi:

GLOBOKO CHUTECHE

in

TREZNO MISLECHE

zlomk...tralala x:Dx

ja no, oboje sem ne...

sam to je cist tumach zate, sploh skup napisano. :D

s tem verjetno mislish na besedo "lisac"....k ni lih slovenskega izvora... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

Itak je jasno, da je pedofilija zgolj izgovor za blatenje Cerkve.

ma mislim halo.

tole je pa nebuloza nebuloz.

a je s tem kaj drugace, tud CE BI blo tko?

a je

Izgovor = ni se zgodilo? xrolleyesx

Picasso

Z Bogom imava dogovor, da vsakih 2000 let prevzame drug.

Nič manj strokovnega znanja nimam kot ga imaš ti.

Kar je res je res.

Sem se odločil, da bom uporabljal logiko, ki jo nekateri tukaj uporabljate.

Nehaj kaditi travo.

*Me veseli, da se z Bogom tako vzajemno dopolnjujeta. Malo jih je, ki tako skladno in vzorno sodelujejo :palec:

*Strokovno znanje :madpro: kaj že to je? Ahaaaaaa mogoče, to da sem nekaj let delala tudi s spolno zlorabljenimi, pa vmes in prej sem se morala tudi kaj učiti, ker pa ti seveda nikogar ne poznaš, ki bi bil zlorabljen, seveda, verjamem, da ne veš nič o temu. Pač.

*Uporabljati logiko drugih? Zakaj le? A nisi edinstven? Logiko drugih, uporabljajo tisti, ki.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Vsak pravi kristjan ve, da se nima smisla oglašati in biti resen v takih temah, kot je ta.

Itak je jasno, da je pedofilija zgolj izgovor za blatenje Cerkve. Če enačiš muslimane s teroristi, je vse narobe, če pa Cerkev s pedofilijo, je pa hvalevredno.

Glej, mogoče moje besede ne bodo padle na plodna tla a vendar ne morem ostati ravnodušen do teh tvojih misli...

Najprej... ne moreš podajati mnenja za vse kristjane, pa nobeden ne blati cerkve temveč dejanja, ki so jih domnevno in tudi dokazano storili duhovniki...torej ljudje...

Cerkev je tako ali tako samo najstarejša politična stranka, duhovnost nikakor ne more biti kopičenje bogatstva za kar se ta Cerkev danes tako bori-

To pa, da cerkev-Karitas nekomu pomaga je pa tako samo po sebi umevno, kot je za mizarja izdelovanje pohištva.

Tebe belcebub bi pa vprašal, kaj ti je v življenju tako težko, da ne zmoreš živeti !?

V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI.

Michael newton

oduim.p.'s Blog

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...