Skoči na vsebino

Zlorabe v cerkvi

Robida

Recommended Posts

Vsak pravi kristjan ve, da se nima smisla oglašati in biti resen v takih temah, kot je ta.

Itak je jasno, da je pedofilija zgolj izgovor za blatenje Cerkve. Če enačiš muslimane s teroristi, je vse narobe, če pa Cerkev s pedofilijo, je pa hvalevredno.

Potem takem ti nisi pravi kristjan, saj se na veliko oglašaš v tej temi.

Tudi tebi bi bilo treba razčistiti določene pojme. se ti ne zdi? Kdo je pa tu enačil cerkev z pedofilijo.........., če zahtevaš od drugih, da ne posplošujemo, potem se tega drži tudi ti.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 547
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

A zdaj naj pa Cerkev opravlja delo, ki bi ga morali opravljati starši?

Kaj pa, če se izkaže, da so bile to zgolj govorice? V takemu primeru je žrtvi govoric narejena ogromna škoda - cel svet zve zato, da je bil osumljen pedofilije... Kdo bo pa potem plačal odškodnino po krivem obtoženemu?

.

Hahahaha, kak si ti hecn.......točno tko razmišlja cerkev :xx!: . To ni "delo", ki bi ga kdo moral ali pa ne opravljati, to je dolžnost vsakega normalnega človeka, pa tudi institucije. In tako kot ti odgovarjaš, pomeni, da cerkev dobesedno svojega pedofilskega duhovnika zaščiti, ne ukrene nič, kar pomeni toleranco do njegovega dejanja, no, in pol smo tukaj, ne :xx!: :xx!:

V ustavi pa tudi v kazenskih predpisih je določeno pravilo "domneve nedolžnosti", ki pomeni, da nihče ne velja za krivega oz. da vsak velja za nedolžnega, dokler njegova krivda ni dokazana s pravnomočno sodbo. To velja za vse državljane RS, pa tako tudi za duhovnike........Če bi pa vedno ovajali samo res in zanesljivo krive, sodišč, da presodijo, sploh ne bi potrebovali. A potem meniš, da se tudi ljudi, ki so osumljeni kaznivih dejanj ne obravnava, dokler ni 100% jasno, da je kriv? Tega ni! To je tvoje čisto sprenevedanje.......Na podlagi prijave se razišče stvar in če je dovolj dokazov policija prepusti zadevo tožilstvu, ki ponovno oceni dokaze, po presoji pa vloži zahtevo za preiskavo ali obtožnico, o krivdi pa po ponovni presoji dokazov odloči sodišče. Sodišče! Ne cerkev! To velja tudi za duhovnike, ali pa ti meniš, da so oni upravičeni do posebnega tretmana? :o|o: Bluziš.....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

js bom pa sam neki reku, mogoč je mal mem, ampak vseen x:Dx

če bi blo pomoje, bi dal uničit oz. požgat vse cerkve! x:Dx ja, dobesedno! x:o)x

vera ni slaba, vse vere spoštujem in mislim, da vse vere dobro hočejo in učijo... sm pa siguren, da je cerkev oz. vsi verski objekti nekaj slabega, kjer se dogajajo čudne, izprijene stvari... Cerkev je oderuška, skozi celo zgodovino je bila in še vedno je :xx!: fajmrštri pa pedofili :xx!: ma vse požgat!!! x:o)x

brez zamere in lp x8Dx

honor and respect

Mah jaz jih neb glih porušu, požgal.......bi jih pa zreduciral na minimalno za vernike potrebno število, iz ostalih pa bi objekte za brezdomce, mlade družine ipd. nardil......Ko pa vidim super moderne, nove cerkve, pa mi je res mim :xx!: ......k za ta dnar bi pa res lahko velik stanovanj ipd. zgradil..... :palec:

K. Čapek

Sploh pa nikoli nisem skrival, da sem imel svoje čase nick, zaradi katerega sedaj ustvarjate teorije zarot...

Res je, da nikoli nisi SKRIVAL.

Je pa tudi res, da si takoj po tem, ko sem te direkt razkrinkal, orenk reagiral. Vprašanje, zakaj, anede?

Sprenevedaš se, Belcifer, sprenevedaš.

Plus nekateri tvoji posti kažejo, da počasi izgubljaš živce - pada ti koncentracija, pa tudi nivo. Prej si bil "visoko", IZNAD in si podcenjujoče štepal, ker se ti je štepalo, zdaj pa si padel na nivo navadnih žaljivk. Ts, ts!

Ob priliki, ko bo najbolje tako, ti bom napisal še nadgradnjo te trditve. Ker vem, ZAKAJ je tako. Ker to pač izhaja iz tvojega profila (ampak ne iz profila na LNF x:Dx ...). Še pride, dont vori.

* * *

Aha, bajdevej, hvala za vse klicaje. Verjetno sta te morala od tiščanja tipke že malo zaboleti oba prsta. Ker to je trajalo med osem in dvanajst sekund, odvisno od procesorja. Sem probal, pri meni jih je toliko našibal v devetih ...

Tvoja reakcija je bila namreč žolčna, to pa nikoli ni dobro. Celo preveč žolčna.

Pravzaprav presenetljivo žolčna :eek:

Sem pa na klicaje opozoril sosedo Betko, ki je v tvojem bodočem domu višja medicinska sestra, je pa zelo fejst punca. Je rekla, da imajo za takšne tudi velike prostore, če je glih treba.

Vse dobro, Belcifer, pa napiši še kaj.

:palec: :palec:

Mah jaz jih neb glih porušu, požgal.......bi jih pa zreduciral na minimalno za vernike potrebno število, iz ostalih pa bi objekte za brezdomce, mlade družine ipd. nardil......Ko pa vidim super moderne, nove cerkve, pa mi je res mim :xx!: ......k za ta dnar bi pa res lahko velik stanovanj ipd. zgradil..... :palec:

Hm, tista o rušenju cerkev je seveda total mimo. Človeku se je zapisalo v slabem trenutku :eek:

V cerkvi marsikdo najde mir, ki ga sicer išče zaman. Konec koncev so praviloma (ne vem, ali za novo postavljene to še vedno velja ali jih zdaj delajo čisto lepo po urbanistično) postavljene na energetsko najbolj ugodnih mestih, nekako se to mora poznati. Včasih je bilo to bistveno, pa ne samo v krščanstvu. In so dolgo iskali najbolj primerno mesto.

x:)x

če bi blo pomoje, bi dal uničit oz. požgat vse cerkve! x:Dx ja, dobesedno! x:o)x

vera ni slaba, vse vere spoštujem in mislim, da vse vere dobro hočejo in učijo... sm pa siguren, da je cerkev oz. vsi verski objekti nekaj slabega, kjer se dogajajo čudne, izprijene stvari... Cerkev je oderuška, skozi celo zgodovino je bila in še vedno je :xx!: fajmrštri pa pedofili :xx!: ma vse požgat!!! x:o)x

brez zamere in lp x8Dx

:vragec:

ne glih dolgo nazaj ste banda ravno to pochel... :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Kdo mi, iz kterga banda to? :inocent: x:Dx

rdechkarji, komunajzarji, pedri, rusofili, yugodebili, satanisti, rockerji... :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mene je sprovociralo tisto kar v Bernovem postu omenjana druščina predstavlja.

Alef ni samo eden, tu na forumu...

V realnem življenju ima kar precej...

Črno-belo razmišljanje.

Če nisi naš, si proti nam.

Če nisi rdeč si bel.

Če nisi v partiji, če ne lezeš komunajzerjem v rit, potem si bel, zaslepljen, desnosučnež...

To so uboge duše ki ne RAZUMEJO da smo pa tudi SREDINSKI, ne samo levi ali desni.

Taki katerim je VSAKO enoumje tuje, kakršnekoli barve.

Ki nismo ovce in ne sledimo črednemu nagonu.

Ali pa jadramo z vetrom.

Smo tudi taki ki mislimo s svojo glavo.

...zdaj pa samo čakamo Berna, da te bo ozmerjal, kot je mene...

Občutek te ne vara. Pravzaprav ga je več z druge strani. Oziroma je samo z druge strani. Jaz sem se oglasil izključno zaradi tega.

Oni so spoznali svojo zmoto, nakteri je pa še sedaj niste.

:eek: x:Dx x:Dx :vragec:

Ko si predelal moj post si samo dokazal da ti nimaš svoje glave.

So ti jo namontiral, sprogramiral...ej vsaka jim čast...:palec: x:Dx

Amapk ena taka buča me ne bi motila

Pa kaj ko jih toliko enakih skače okol...

Vseh barv...

Isti program, samo besedilo mal predelajo.

Blagor ubogim na duhu... x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Zgubljaš čas Alef, na nek način......Če se tu s čim bl "desnim" ne strinjaš si rdeč Alef in pika......in glede na to, da si rdeč, si nestrpen, krivičen, tumast, pa še gnoj in banda povrh itd. itd. x;)x Če se pa s čim "desnim" strinjaš, pa te je sam za trenutek pamet srečala x:o)x x:Dx Men se več al manj ne da več, sam za zabavo pa le še morm kaj napisat......al pa če se s čim izrazito ne strinjam.....da se ne pozab, da sem komunajzar pa to.... :xx!: x:Dx

K. Čapek

se dobr, da mamo vsaj Emanuela. xDDx :switz: x;)x x:o)x

*

no, vsaj vidmo, s kakimi *argumenti* postrezejo krscani, predstavniki Cerkve. x:px

Ko je treba se brant tko resnih obtozb, kot je SPOLNA ZLORABA, clo PEDOFILIJA.

v CERKVI, sramota. :V:

pol pa s takimile....

naj se kaksen kul kristjan pliz javi, da ne zgubim vere vanje oz. v to, da ipak se kaksen sem pa ke obstaja. :|||

torej - not gud inaf.

ce se tolk pesek v oci mecete, ne boste uspel, ker peska zmanjkuje, oci pa je vse vec. x^x

evo še en kristjan oz katoličanka :vio:

sam js em bol liberarno usmerjena x;)x :vio:

Vsak pravi kristjan ve, da se nima smisla oglašati in biti resen v takih temah, kot je ta.

Itak je jasno, da je pedofilija zgolj izgovor za blatenje Cerkve

pajade, nismo vsi kot fijakarski konji in gledamo v smer karo se nam ukaže

ej če bi bilo to samo blatenje....na žalost je pa to resnica...sicer je pedofelija vsepovsod, ampak je najbolj žalostno to, da se pojavlja v rkc

brez zamere in lp x8Dx

en majčken popravek, cerkve kot stavbe niso nikomur nič žalega storile, rkc kot ustanova je pač na žalost takšna kot je.... to se vsepovsod dogaja, kej pride v igro denar in oblast

:sori:

Hm, tista o rušenju cerkev je seveda total mimo. Človeku se je zapisalo v slabem trenutku :eek:

V cerkvi marsikdo najde mir, ki ga sicer išče zaman. Konec koncev so praviloma (ne vem, ali za novo postavljene to še vedno velja ali jih zdaj delajo čisto lepo po urbanistično) postavljene na energetsko najbolj ugodnih mestih, nekako se to mora poznati. Včasih je bilo to bistveno, pa ne samo v krščanstvu. In so dolgo iskali najbolj primerno mesto.

x:)x

:palec: :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Ja, sam pri preko 3000-ih v Slo verjetn nove niso več potrebne, sploh ne tolk razkošne kot so npr,. na Pobrežju v MB, al pa nova v Ce......Tako se vsaj men zdi, no. :inocent:

K. Čapek

Ja, sam pri preko 3000-ih v Slo verjetn nove niso več potrebne, sploh ne tolk razkošne kot so npr,. na Pobrežju v MB, al pa nova v Ce......Tako se vsaj men zdi, no. :inocent:

ma sej veš..ni ga čez komot, zakaj bi mogl it h maži z avtom, če jo mamo pa lahka tik pred nosom....

kar se pa novih cerkev tiče so mi pa obupne, sploh ni istega občutka, kot pa če grem v kako ful staro cerkev xrolleyesx una v celju mi pa itak deluje kot ena športna dvorana :xx!: se sploh ne da primerjat z nekaterimi katedralami v katerih sem bila, pa ne po izgledu(no en majčken pa že) ampak v načinu kako to občutim :8):

There is

One Mind,

One Truth,

Ja, čeprav morm priznat, da so pa men te nove, modernejše kar ok, nekak x;)x Sam stanejo u božjo mater, pri tolk drugih potrebah ljudi, bi pa res lahko kam drugam dali denar, pa magar bi ostali lastniki zgradb, sam bi jih dali v socialni najem npr. svojim revnejšim vernikom.....ma, ne vem, idealiziram spet, verjetn..... :o|o:

K. Čapek

Zgubljaš čas Alef, na nek način......Če se tu s čim bl "desnim" ne strinjaš si rdeč Alef in pika......in glede na to, da si rdeč, si nestrpen, krivičen, tumast, pa še gnoj in banda povrh itd. itd. x;)x Če se pa s čim "desnim" strinjaš, pa te je sam za trenutek pamet srečala x:o)x x:Dx Men se več al manj ne da več, sam za zabavo pa le še morm kaj napisat......al pa če se s čim izrazito ne strinjam.....da se ne pozab, da sem komunajzar pa to.... :xx!: x:Dx

x:Dx x:o)x

Samo za zabavo, tud jaz... x:Dx

Saj ga je bolš brat kot Šalo dneva :palec:

Kot zadnji stavek v mojem prejšnjem postu... x:px x:Dx x:o)x

Samo me pa včasih mal prime da bi mu spremenil barvo

Na...modro, pa mal vijoličasto... x:Dx x:o)x

Če razumeš kaj mislim. x:Dx x:Dx

rdechkarji, komunajzarji, pedri, rusofili, yugodebili, satanisti, rockerji... :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk...tralala

Pa Opus Dei... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ja, čeprav morm priznat, da so pa men te nove, modernejše kar ok, nekak x;)x Sam stanejo u božjo mater, pri tolk drugih potrebah ljudi, bi pa res lahko kam drugam dali denar, pa magar bi ostali lastniki zgradb, sam bi jih dali v socialni najem npr. svojim revnejšim vernikom.....ma, ne vem, idealiziram spet, verjetn..... :o|o:

pa ne samo to, masrikaj bi se dalo....pa je treba držat dinarčke na kupu :xx!:

There is

One Mind,

One Truth,

Ko si predelal moj post si samo dokazal da ti nimaš svoje glave.

Vidim, da imaš tudi ti težave z logiko. Jaz sem pametno ugotovil, da si s svojo izjavo opisoval predvsem sebe. Zato sem jo priredil tako, da je opisovala tistega, katerega je morala.

si rdeč Alef in pika......in glede na to, da si rdeč, si nestrpen, krivičen, tumast, pa še gnoj in banda povrh itd. itd.

To si ga pa lepo pogruntal.

sam js em bol liberarno usmerjena

Torej pomeni, da si proti komunizmu in podpiraš liberalni kapitalizem. To je dobro.

pajade, nismo vsi kot fijakarski konji in gledamo v smer karo se nam ukaže

ej če bi bilo to samo blatenje....na žalost je pa to resnica...sicer je pedofelija vsepovsod, ampak je najbolj žalostno to, da se pojavlja v rkc

Tvoja izjava kaže, da si fjakarski konj. Jaz sem že vse povedal. Pedofilije v Cerkvi ni čisto nič več kot drugje. Ampak, če se odkrije pedofila, ki je mimogrede duhovnik, je takoj to krivda celotne Cerkve, če se pa odkrije kje drugje, je pa to samo problem posameznika.

Zato moja izjava drži.

en majčken popravek, cerkve kot stavbe niso nikomur nič žalega storile, rkc kot ustanova je pač na žalost takšna kot je...

Napaka. Tudi Cerkev kot ustanova ni nikomur nič žalega storila. So pa tvoji idoli Cerkvi kot ustanovi.

Ja, sam pri preko 3000-ih v Slo verjetn nove niso več potrebne,

Seveda so potrebne. V večjih mestih, v novih naseljih so še kako potrebne, ker je med prebivalci tudi tam precej vernikov in potrebe po novih cerkvah seveda so. Ti pa seveda v svojem slepem sovraštvu tega ne vidiš oziroma si želiš, da verniki ne bi mogli normalno opravljati svojih verskih obredov.

ma sej veš..ni ga čez komot, zakaj bi mogl it h maži z avtom, če jo mamo pa lahka tik pred nosom....

Očitno kristjani po tvoje nimajo pravice do tega, da imajo Cerkev tam, kjer jo potrebujejo.

Sam stanejo u božjo mater, pri tolk drugih potrebah ljudi, bi pa res lahko kam drugam dali denar,

Daj dober zgled. Imej samo tisto, kar nujno potrebuješ, ves ostali denar daj pa revnim. Ne pa, da to zahtevaš od drugih.

Tudi sam sem eden tistih katoličanov, ki ima vse zakramente , no, razen poslednjega.., pa sem cerkve od znotraj večkrat videl na izletu, kakor pa med obredi.

Kar pošteno povej, da nisi več katoličan.

pa ne samo to, masrikaj bi se dalo....pa je treba držat dinarčke na kupu

Predvsem pa moralizirati in zahtevati dobrodelnost od drugih in drugim očitati, da so premalo dobrodelni.

Tito je crknil!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...