alef 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Jaz znam brati. Obratne nestrpnosti ni. Je zgolj nestrinjanje. Aha, sory, sem pozabil... Nestrinjanje, umirjenost, toleranca... To so odlike takih kot si ti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 A to je to... Torej sploh nimaš SVOJEGA mišlenja... no...zdaj si se konchno pokazal :xx!: vsak, ki ne misli tako kot VI, je brez lastnega mishlenja.... :xx!: :xx!: :xx!: a dej no....mal se u roke vzem, pa nehi komunajzarjom nasedat :xx!: farbal so te 50 let... :xx!: a nimash she dost zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 no...zdaj si se konchno pokazal :xx!: vsak, ki ne misli tako kot VI, je brez lastnega mishlenja.... :xx!: :xx!: :xx!: a dej no....mal se u roke vzem, pa nehi komunajzarjom nasedat :xx!: farbal so te 50 let... :xx!: a nimash she dostzlomk...tralala Mene ni nihče farbal...Ne črni ne rdeči ne beli.Za partijo sem bil "ideološko neprimeren"... Mogoče imaš svoje mnenje in stališče...Ampak takemu kot je tvoje se reče zaplankanost... Briga me ali misliš tako kot jaz ali ne, zlomkec.Saj tako ne vidiš ničesar izven svojih plank... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Ampak takemu kot je tvoje se reče zaplankanost... Briga me ali misliš tako kot jaz ali ne, zlomkec.Saj tako ne vidiš ničesar izven svojih plank... tule si se postavil v paradoks kajti:che sem jaz za plankami....in ti mene opazujesh z druge strani plank, si za mene ravno tako zaplankan ti zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 tule si se postavil v paradoks kajti:che sem jaz za plankami....in ti mene opazujesh z druge strani plank, si za mene ravno tako zaplankan ti zlomk...tralala A ne, ni paradoks...To da sva za plankami oba mi je jasno.Stvar je v tem KAJ ima kdo poleg sebe na svoji strani plank... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 A ne, ni paradoks...To da sva za plankami oba mi je jasno.Stvar je v tem KAJ ima kdo poleg sebe na svoji strani plank... zaplankanost ima pri slovencih zhe pregovorno dobre strani recimo: SKOK CHEZ PLOT zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 zaplankanost ima pri slovencih zhe pregovorno dobre strani recimo: SKOK CHEZ PLOT zlomk...tralala V kakšni stvari se pa celo strinjava... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 V kakšni stvari se pa celo strinjava... seveda kot si sam rekel: "Bistveno je, kaj imash (ti) poleg sebe za svojimi plankami." zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 kak sta kjut brez vaju bi bla tema en čistio dolgčas Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 seveda kot si sam rekel: "Bistveno je, kaj imash (ti) poleg sebe za svojimi plankami." zlomk...tralala Ja saj, od tega kaj imaš je odvisno ali imaš željo da bi skakal čez... kak sta kjut brez vaju bi bla tema en čistio dolgčas Ane? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Razmišljam... Prva zloraba Cerkve -- zloraba Jezusovih besed in dejanj in manipuliranje s tem... Zloraba ljubezni in spolnosti. Posledice čutimo še danes. In to zelo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Papez je prispel pred nebeska vrata.. Sv.Peter ga pozdravi in vprasa po imenu."Jaz sem papez !""Papez, Papez", mrmra Sv.Peter." Zelo mi je zal, toda s tem imenom nimam nikogar na spisku." " Toda . . . Jaz sem namestnik boga na zemlji !"" Bog ima namestnika na zemlji ?", se vprasa Sv.Peter zacuden." Smesno, a tega mi ni nikoli omenil . "Papez postane rdec v obraz. " Jaz sem poglavar katoliske cerve !" "Katoliske cerve . . . . se nikoli sisal", rece Sv.Peter ." Toda pocakaj malo, vprasal bom sefa".Sv.Peter gre in rece bogu:" Ti, pred vrati je nekdo, ki trdi, da je Tvoj namestnik na zemlji. Ime mu je Papez. Ali ga poznas ?""Ne", rece bog. "Ne poznam ga. Nic ne vem. Toda pocakaj, vprasal bomJezusa. Jeeeezus !"Jezus pride in vprasa, "Ja oce, kaj je ?"Bog in Sv.Peter mu razlozita situacijo."Trenutek" rece Jezus, pogledam si ga. Sem takoj nazaj:"Deset minut pozneje je nazaj, smejoc in s solzami v oceh. "Ne morebiti res", izjeclja." Se spomnita malega ribiskega drustva kateregasem ustanovil pred2000 leti ? Se vedno obstaja!" Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 A ti tudi uporabljaš ta forum za prakticiranje laganja? Ne, uporabljam ga zato da tebe zajebavam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 vse cerkve pa fajmrštre požgat !!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 vse cerkve pa fajmrštre požgat !!! OK, to ni lih v redu. Prepovedat zvonenje -- to pa! Je motenje javnega reda in miru! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 OK, to ni lih v redu. Prepovedat zvonenje -- to pa! Je motenje javnega reda in miru! sirene na intervencijskih vozilih so tut :xx!: pobit unih 80.000 kurirchkou...de bomo pr davku prshparal zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Na področju dublinske nadškofije je bilo od leta 1940 do danes več kot sto duhovnikov obtoženih spolne zlorabe najmanj 350 otrok. Ugotovili so, da škof v škofiji Ferns v 20 letih ni ukrepal niti proti enemu duhovniku obtoženemu spolne zlorabe, temveč jih je preprosto začasno premestil na drug konec škofije. Sedanji sodni postopki proti duhovnikom so spodbudili več kot tisoč nekdanjih prebivalcev cerkvenih ustanov, tudi njihove internatske šole in sirotišnice, da so se obrnili na posebno komisijo za ugotavljanje spolnih zlorab in jim zaupali svoje tragične izkušnje. Skoraj polovica jih je razkrila, da so jih duhovniki spolno zlorabljali. Cerkev v eni najbolj katoliških držav bi zaradi vloženih tožb in plačila odškodnin lahko tudi bankrotirala..... Vir: Večer, 10.3.2006 Verjetn sm spet samo nestrpen......sovražen........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 no...pa dejmo she enkratche sholnik zlorabi otroka.....a je treba zarad tega celo sholstvo blatit s pedofilimick....JA....SOVRAZHEN SI :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 In to mi ti pravš..... Nikjer nism bral al slišal, da bi tolk šolnikov blo pedofilov kot je duhovnikov........Poleg tega gre tud za to, kako cerkev reagira......prikriva kriminalce - pedofile in jih ščiti......pih. :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 In to mi ti pravš..... Nikjer nism bral al slišal, da bi tolk šolnikov blo pedofilov kot je duhovnikov........Poleg tega gre tud za to, kako cerkev reagira......prikriva kriminalce - pedofile in jih ščiti......pih. :xx!: pa sej sedish na samem viru podatkou....malo pobrskaj....presenechen bosh zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Pa sem povečal spisek nestrpnežev še za enega. uuff, kakšna čast! na tvojem spisku sem js mam pa spisek, ki se imenuje "dickhead", da ti prevedem po naše človek "glavo-kurčina" mam lih plac še za enega, pa bom kr tebe dal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 pa sej sedish na samem viru podatkou....malo pobrskaj....presenechen boshzlomk...tralala Nimam kaj bit presenečen. Niti približn tolk k duhovnikov, sploh ni primerjave...........mogoče tudi zato, ker so večinoma šolnice.... To ti kar tolk, da pač neki poveš v bran cerkve ....s tem pa tud braniš pedofile :xx!:...v cerkvenih vrstah. In smešno mi je, če mi nekdo očita sovražnost, če na temo z naslovom "Zlorabe v cerkvi" povzamem članek iz časopisa. Drži pa, da simpatije do cerkve večinoma ne čutim nobene. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Nimam kaj bit presenečen. Niti približn tolk k duhovnikov, sploh ni primerjave...........mogoče tudi zato, ker so večinoma šolnice.... To ti kar tolk, da pač neki poveš v bran cerkve ....s tem pa tud braniš pedofile :xx!:...v cerkvenih vrstah. In smešno mi je, če mi nekdo očita sovražnost, če na temo z naslovom "Zlorabe v cerkvi" povzamem članek iz časopisa. Drži pa, da simpatije do cerkve večinoma ne čutim nobene. seveda pa chutish nujno potrebo po shirjenju svoje nestrpnosti do cerkve... :xx!: :xx!: :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Ne. Čutim nujno potrebo cerkve, da se sooči s svojimi sramotami....... Verjetn bo potem tud men mal bližje..... Če je to nestrpnost, da povem, da ne čutim posebnih simpatij do cerkve, še posebej ne takšne kot je, kaj si potem šele ti s svojimi posti? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 sam to še ne pomeni, da pa so vsi duhovniki enaki ne morš neko posploševat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.