Mick 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Brzdat se al ne sploh ni vprašanje! K če je, lohk kar nas moške nekam zaprete, glede na to kako lepe okol hodite.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Ja tole zgleda, če te blagoslovljena rokca pošlata ali pa če si **srečnica** in celo doživiš spolni akt z od Boga požegnanim poslancem v zavetju vseh glavarjev, ki bedijo nad svojimi ovčicami in pastirji, ni tolk grozno hudo, kot če te tm en Pavle iz Kozine pošlata ali pa če si zaželi en Tonček iz Spodnje Muljave malce spolno občevat, saj je dečva stara 13, pa še popek kaže...je že hotela :xx!: :xx!: :xx!: No Pavleta in Tončka, najbrž ne bodo premestili v drugo faro, pač pa z malce bolj spretnim tožilcem celo v zapor za par mesecev. Če Bog, da srečo! ...zato pa si **mladoleten** do 18 in polnoleten po 18, zato pa veljajo drugačni zakoni, ker naj bi dosegel zrelost v določeni dobi.... tko, da zgovarjat se na to, da ima mini kiklo in kaže popek ni ravno dobro opravičilo. ....je pa cela družba obremenjena s temi popki in minicami...recimo na hrvaškem portalu index, so se bralci zbrali in podpisujejo peticijo, da nočejo brati več nebuloz od Paris Hilton, ki jih vsak dan objavljajo, Paris ponavadi vedno pomanjkljivo oblečena in vse kar naredi je ql in super...pa če si star 13 let se ti tole zazdi najbrž fajn zadeva, pa še lep telešček imaš takrat...fat free in še vse stoji kot je treba.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 tko, da zgovarjat se na to, da ima mini kiklo in kaže popek ni ravno dobro opravičilo.....saj to ni opravicilo niti izgovor niti nic, je sam fact. :||||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 saj to ni opravicilo niti izgovor niti nic, je sam fact. :||||| si mislla FUCKt?... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 ...mah ne moremo zdej mini kikle obdolžit, ni problem v kikli, če jo da punca gor. Saj so se v mojih časih tudi nosile minice, pa pred mano tudi (nisem še tolk metuzalemsko stara)Se pravi, če dam mini kiklo gor tvegam, da me bodo obtožili, da izzivam posilstvo oz. zlorabo? Dam mini kiklo gor, ker mi ta dan zapaše, grem ven, spijem pijačo ali dve, plešem in na poti domov, me posili možakar, ki se mu je zazdelo, da izzivam...jaz sem se pa samo hotla dobro imeti. ne more to tko iti..... fact, ne fact, nimaš kj koga prijemat, če te sam zato **izrecno** ne zaprosi, sploh pa če je ta nekdo recimo pri uri verouka, pri uri telovadbe ali pa vseeno kje..... Pa ne mi rečt, da moški ki je star 30+, 40+, 50+ ne ve, da ni prav, da se zapleta z 13 letnico, pa ima lahko še tolk hudo miniko, pa lase pobarvane pa petke do kolen.... če ga to zrajca, naj si kupi Ančko ali pa si sam pomaga... :xx!: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 ej ...na kozlanje mi gre.... sej babe v žakle pa kamen not debilno.....ko bom kerga dedca zaštihala ga bom itak sam zato ker je težil sam je iskal a nede Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Pa od kdaj je problem v minici pa tesnem nedrcku ? A na nudisticni plazi je pa potemtakem vse dovoljeno ? NE pomeni NE.Kateri del besede NE ni razumljiv ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 zanbimivo je neki druzganamrech v chasih (hvalabogu) preteklega sistema ni blo nch manj zhupnkoupa se o zadevi ni nich takole na veliko pisalopojavi se vse skupaj shele s sestopom z oblasti dolochenih struktur zlomk tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 pa kaj si zapela Cosma, saj ti pravim, da je fact pac... kaksen obdolzit?to je DEJSTVO, da ma folk v noznicah uhancke, v popkih, nagih riti okol hodijo. nc vec, nc manj..... je bil moj komentar.govorim o druzbi in o 'zahtevah'... kot ti, ja, paris hilton, o TEM govorim. in ja, ko so mene vso noc 'posiljevali', sem mela minico. to je tud FACT. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 debilno.....ko bom kerga dedca zaštihala ga bom itak sam zato ker je težil sam je iskal a nede Da ga neuš prej k...ni težil? in ja, ko so mene vso noc 'posiljevali', sem mela minico. to je tud FACT. ...sam fact je tud, da je razlog, vzrok al karkol že, bil čist drugje, ne? Si pa frajerka, evo, še 1x od mene . Zakaj.....pa naj ostane pr men. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 absolutno...da je navadno tud se kak drug razlog, no men so to 'naprej metal', da bova nastradali, ker izzivava z minicami.torej, JA, je jasno to tud fact. sam se vedno nosim minice. pa tud se v kaksen avto sem se usedla po tistem, torej sem se stopala.res pa nisem bla otrok, pac pa najstnica. sestradanemu cloveku se bodo tud sline cedile, ce mu bos pod nos dal diseco ravnokar skuhano jed...ampak ne je ne. in zato jo pac ukrade, ce si jo tko zlo zazheli. in ravno zato so zlorabe v cerkvi tolk bolj obsojanja vredne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Ma kaj župniki, pri nas mlade punce že kar vsi nadlegujejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 pa kaj si zapela Cosma, saj ti pravim, da je fact pac...in ja, ko so mene vso noc 'posiljevali', sem mela minico. to je tud FACT. :xx!: :xx!: *ampak recimo, pol če bi šla na sodišče, bi tip rekel...saj je izzivala imela je minico :xx!: :xx!: In to bi bil za njega argument! Van pameti, čist! ma nisem zapela zate..... sam sem mal tači v taki tematiki. pač tko je golota je postala družbeno sprejemljiva, v mojih časih so taki dečvi rekli jogi žimnica, danes je pa to kolektivna uniforma, tko kt so bili v mojih časih kavbojke z belo črto pri strani ali pa kaka podobna glupost. Danes vsaka tamala 15 letnica mimo mene priglumi v 10 centimeterskih petah, jaz pa zraven v ortopedskih čevljih konkuriram in pol se čudim, k me noben ne pogleda ....pa pri 18 lepotni kirurgi, povečanje zizik, pa napihovanje ustnic, pa liposukcije....zakaj??? Da bo lepša. Si bo bolj všeč, ker bo družbeno sprejemljivejša? Meni se zdi, da malikujemo napačne idole...ala Paris wtf?? je ona. Pa to je tko, danes prosperirajo lepši in ne moremo se sprenevedat, da to ni res. Že parkrat na eni naših komercialnih Tv ujela v živo so spremljali lepotne operacije in je recimo dečva si dala odstranit špeh, na določenih mestih...visoka je bila 175cm in imela 52kg.... A bo res tolk lepša, k ne bo več imela na stegnu 1cm manj? ...ja Lia Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 :xx!: :xx!: ...visoka je bila 175cm in imela 52kg.... A bo res tolk lepša, k ne bo več imela na stegnu 1cm manj? aha!!!.....bo ja a pa si ti res toooolk nad njo k se s kvaziduhovnostjo ukvarjash....ona se pach s kvazilepoto...a je lkaka kvazirazlika?? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 aha!!!.....bo ja a pa si ti res toooolk nad njo k se s kvaziduhovnostjo ukvarjash....ona se pach s kvazilepoto...a je lkaka kvazirazlika?? zlomk...tralala Ne, zate je ne bo! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Ne, zate je ne bo! oooo bo.... za uno bom se rajsh ozrl kot za tabo.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 .. sam sem mal tači v taki tematiki.morda sem pa jaz tud... Cosma, DEJSTVO je, da je bolj rajcik za tipa, ce mam minico, ce je tip spolno moten, jasno tolk bolj.a mislis da s tem opravicujem ona dva modela?? sam povem dejstvo, ker je tko pac blo. in ja, zarad teh reakcij (zakaj pa sta bli v minicah, pravzaprav so tocno to res rekli kapsi kasnej, vendar v pogovoru in ne ko bi bili podali prijavo, ki je nisva, ravno zarad tega) nisva prijavili. in povem kot dejstvo, zanimivost al pa za statistiko, ce cte. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 oooo bo.... za uno bom se rajsh ozrl kot za tabo.... zlomk...tralala boljš zame! morda sem pa jaz tud... , zarad teh reakcij (zakaj pa sta bli v minicah, pravzaprav so tocno to res rekli kapsi kasnej, vendar v pogovoru in ne ko bi bili podali prijavo, ki je nisva, ravno zarad tega) nisva prijavili.in povem kot dejstvo, zanimivost al pa za statistiko, ce cte. Če je tip moten, je kriva mini kikla pravi oblast, če se mu mal strga in se nekontrolirano obnaša. No potem naj prepovedo prodajo mini kril, ker je očitno nevarna za splošni red in mir. To je samo potuha tej bolni zalegi mrčesa :xx!: Me zanima, kako bi oblast reagirala, če bi se to zgodilo njegovi sestri, mami, hčeri, teti, sosedi, punci.... bi še vedno rekel, da je kriva minica??? Pri nas manjka programov za osveščanje in pa programov za zdravljenje pedofilov in raznoraznih motencev...saj Goli je bil kar dobra rešitev a žal ne preveč vzgojna... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 res je, se mi ze pr omejitvah bedast zdi.zakaj proizvajajo oz. uvazajo cigarete?zakaj majo avti brzine tezke, ce je 130 omejitev? ampak ves kaj.. ko pravis kako bi oblast reagirala..hm, kako pa sami, folk doma, bliznji, reagirajo..zakaj bi pricakovali, da bodo imel vec posluha za nase otroke kot mi za svoje.... saj v tem je tud problem, v zatiskanju oci.otrok dve let okol hod kot zombi, ne je, podocnjake ma in vse to... ne mi rect da ne opazijo starci.in starsi ne opazijo... pa bo oblast se okol tega bezala. zato pa je tko, ker se sele v zadnjem cajtu govori o tem in to bolj razkriva. hvalabogu za vse tiste z jajci, ki tud prijavijo te caplje. povsem nekaj drugega je namrec, ce gre za enkratni dogodek kot pa ce gre za ponavljajoce in da ti se ne verjamejo, te ne poslusajo.lohk zasovrazis ves svet zarad tega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 srednjeevropska (pa tudi cerkvena) etika in morala temlji na narodu, ki je imel UZAKONJENO pedofilijo in homoseksualnostslednja je bila she v prejshnjem sistemu kaznivo dejanjekdo pa pravi, da pedofilija ne bo uzakonjena....recimo chez trideset let....in se bodo "chistuni" po raznih forumih zgrazhali nad tem? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 hvalabogu za vse tiste z jajci, ki tud prijavijo te caplje. povsem nekaj drugega je namrec, ce gre za enkratni dogodek kot pa ce gre za ponavljajoce in da ti se ne verjamejo, te ne poslusajo.lohk zasovrazis ves svet zarad tega. Ja, zadnjič sem spet solze točila, ko mi je zgodbo pripovedovala, prijateljica, ki ima otroke v reji. Njej pošljejo take, ki so jih že z ene petih različnih družin izvrgli :OO!: .... 5 in pol letni palček je pristal pri njej in ko je prišel jo je samo brcal in praskal, pljuval, tolkel, totalen agresivec.... kako bi le ne bil, saj so se nad njim izživljali spolno, psihično in fizično.... in ta Žival v človeški podobi, ki mu je to vse naredila je še vedno na prostosti in bo dobil nekaj mesecev v najboljšem primeru 5 let zapora.... tamal se bo pa rehabilitiral celo življenje..... *Luba država, Amen! kdo pa pravi, da pedofilija ne bo uzakonjena....recimo chez trideset let....in se bodo "chistuni" po raznih forumih zgrazhali nad tem? zlomk...tralala Ok...zlomk ...kaj pa praviš na to temo, kot oče? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 .... 5 in pol letni palček ne sam to je clowk res bolan, madonca.... to se upira zdravemu razumu. ogabni smo, ljudje... saj smo res ze cist pozhivinili... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Ok...zlomk ...kaj pa praviš na to temo, kot oče? da sva oba starsha hvalabogu tolk pr seb, de ubocga otroka ne bo v sholi pouchevala kaka yugonostalgichna prfoksa (obe, mama in tamala gresta tako ali tako nazaj v USA), in malo bitje bo lepo obiskovalo veronauk (zaradi sploshne razgledanosti).she kej? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Ni bilo vprašanje o yugonostalgiji, pač pa o pedofiliji. USA, sama po sebi ne slovi, kot neka varna dežela za otroke. Imam dosti znancev in prijateljev iz USA, ki so priseljeni v Slo tako ali drugače, službe, poroke itd...pa se vsi strinjajo, da je Slovenija Indija Koromandija za otroke.... večina jih tudi hodi k veronauku, ki se poučuje v angleškem jeziku.Sicer imaš pa tukaj na izbiro mednarodno šolo in pa tudi QSI, ki je v rokah tujcev in ni zaradi tega treba v USA hodit. Pa na hrvaškem je nekaj privat licejev z USA licencami itd.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Samo to,...pardon ker vskakujem,.....da smo zlo nehumana družba, z ozirom, da smo ukinil smrtno kazen......pa se obeste na tole kokr čte! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.