Marsa 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ocitno se uposteva nedotakljivost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 saj vem, saj o isti stvari govoriva, sam dejstvo je, da velik folka SI kar vzame. pa ne tortice, sam na jobih na veliko kradejo (ker 'ga itak izkoriscajo in *ima torej pravico*), VSAKDO x!x je se izkoristil svoj polozaj, ko se je znasel na njem in je torej KAR VZEL - pa ceprav bi naj bilo tisto nedotakljivo.nedotakljivosti sploh ni vec. ampak res pa bi duhovniki definitivno poznat ta pojem. :xx!: ker zdaj splosno govorimo in se vrtimo v krogu, ker smo tud o tem ze na veliko razpravljal, v vecih temah..tule pa je govora prav o zlorabah v cerkvi, kar je svojevrsten pokazatelj in najvecja ironija. :||| Še je nedotakljivost, samo ne na pravi straniPravna država...Predsednik pomilosti lopova ker so revčka predolgo matraliIn taka država naj bi ščitila tiste najšibkejše?Ombudsmana bolj skrbi da ne bi kakšnega Roma kdo spodil s svojega travnika...Ironija, ja...O moči besede pa o jajcih pa ne bi več... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Pa ja ne misliš, da Michael Moore res hoče to? Če že hoče kaj drugega, kot obogateti s teorijami zarote, je speljati ljudi iz ene slepote v drugo. Moore ni nič drugega kot ekstrem v drugo smer.Res je. So slepi. Jaz sem moral ljudem črno na belem izračunati, da bodo s sprejetimi reformami na boljšem. Precej jih je pa slepo verjelo sindikalistom, ki so nategovali ljudi. Torej priznaš, da je Bush-man ekstrem..... To bi blo fino k bi še nam zračunal.... Še posebej v zvezi z enotno davčno stopnjo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 sam belcebub.. to je brez veze, to nima nikakrsne zveze z zlorabami, teh ni blo nic manj, ce so ble se tud nekje drugje, a ves... brezveze se bockat okol tega, saj so jasne stvari.... a hoces rect, da si za pedofolijo oz. kakrsnekoli podobne zlorabe, in v - cerkvi???in duhovnikom so vse to tud dokazal (tistim, ki so pac jim, zal po mojem mnenju to ni vse, kar se je razkril do zdaj, ne tu ne drugje).. a nisi za zakone?pa za take... bolj eticne, ki naj bi jih oz. bi jih morala zagovarjat in upostevat in se jih drzat cerkev prva, ce kdo.... tko da, vse kar recemo, ne odvzame GREHA - saj razumemo poanto. in ce je greh: 'ne zeli si svojega bliznjega zhene' (x!x torej zhene) - kamoli pa otroka, otrocka, nebogljenega, cistega, nedolznega bitjeca, 'bodocega cloveka', ki bo del druzbe, v kateri sva tudi jaz in ti in bodo najini otroci, pravnuki in tako dalje. a se ni za zamislit? torej, tud na sodiscu najbrz ni tko, da se enga oprosti, zgolj zato ker se nekdo drug tud to dela. to je primer x in tisto je primer y.in zdaj tu v tej temi govorimo o zadevi x. torej tud ce ipsilonu cist vse odvzamemo, pripopamo in vse kar hocmo, bo iks se vedno nespremenjen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Mesta so zato mnogo bolj škodljiva. Osvetljevanje kulturnih spomenikov na hribčku (osvetljeni so tudi gradovi), ni tako zelo škodljivo, kot nekateri predstavljajo.Tako, kot je zate Cerkev sranje, sta zame ti dve inštituciji sranje. In tako, kot sem jaz prisiljen financirati ti dve inštituciji, si ti prisiljen financirati Cerkev. S tem, da ti dve inštituciji dobita od države precej več kot pa Cerkev, čeprav bi moralo biti glede na število članov ravno obratno.Kaj pozitivnega pa dajeta ti dve organizaciji danes Sloveniji? nič. Mesta so neobhodna, tu ni izbire, cerkve pa niso neobhodne na vsakem slo hribu. Gradov je vizavi cerkvam zanemarljivo malo..... Cerkev nima od države pravice dobiti nič. Že tako si je v še ne tako daljni preteklosti dovolj nakradla, lahko samo vračat začne.... Ktero število članov? Vseh krščenih? Si kot Drnovšek pri Hri-baru ....odgovarjaš s vprašanji. In če sprašuješ to in hkrati pa ne odgovoriš na moje vprašanje v bistvu priznavaš......da cerkev ne naredi za družbo in Slo nič pametnega. Ok, vsaj v nečem se strinjava. Pa primerjati cerkev, ZB in mirovni institut je prvovrstna neumnost..... Kar pa se zlorab tiče, pa le še to......višek višek višek je izjava unga k je bil v BG....Perko se mi zdi......V smislu....da cerkev sama lahko kaznuje pedofile ipd.........pih, sama porihta, jih torej ne prijavi in preda pravosodnim organom države, je blo razumet..... :xx!: In pol se sam vprašam kolk pedofilov ipd. so že prikrili....s kakimi premestitvami al pa kaj podobnega? A oni so nad državljani, državo al kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Koga drugega v žakelj pa kamen not pa v vodoTud koga s tega foruma... Pa kaj hudiča vam je?NI POMEMBNO kako so oblečene ali oblečeni!Pa nismo v srednjem veku!Ali v kakšni islamski državi!Nedotakljivost je treba spoštovati!Ni čudno da se ne bojijo nikogar ko večina tako razmišlja...(zlomk) nisva se razumela..... to kar si citiral je bil moj bes in gnev...* zloraba je zloraba... pravice na tem svetu pa tako ali tako ni, je ni bilo in slabo kaže da tudi kdaj bo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Res je. So slepi. Jaz sem moral ljudem črno na belem izračunati, da bodo s sprejetimi reformami na boljšem.Ko se bo to zgodilo, te bom našel in predlagal za predsednika ali pa za karkoli boš hotel. Fora ni v tem, ali je to mogoče in ali imaš prav ali ne, ampak v tem, da bo ta teorija v praksi potem izpeljana točno toliko, kolikor se bo nekomu zdelo, drugače rečeno, da bo izigrana, in to v narodovo škodo. Kar seveda ne pomeni, da nimaš prav, ampak pomeni, da so zadaj čisto druge igre, ki s teorijo (pa naj še tako drži) nimajo zveze. * * * * * Kar pa se zlorab tiče, pa še nekaj. Moj nečak ima 15 let, prav lušen fant je, brihten ko štirje. Je pa res, da nosi tiste hlamudrave in štirikrat prevelike kavbojke, ki ob vsakem najmanjšem pripogibu pokažejo polovico njegove zadnje plati. A to torej pomeni, da ga lahko naskoči čisto vsak peder, ki pride mimo? Ali pa katerega koli od njegovih sošolcev, ki nosijo enake hlače? Ali to pomeni, da je treba napisati peticijo, naj uvozniki enostavno ne uvažajo več takšnih kavbojk, farji pa naj to potem objavijo še pri verouku pa s prižnice? Ko bo glede teh zlorab padla prva zahteva po odškodnini, se bo nekaj premaknilo. Ker potem se bo morala država samo še bolj sprenevedati ali pa kaj premakniti. Predvidevam prvo. Cinik! :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 nisva se razumela..... to kar si citiral je bil moj bes in gnev...* zloraba je zloraba... pravice na tem svetu pa tako ali tako ni, je ni bilo in slabo kaže da tudi kdaj bo Sem razumel dobro, tisto o žaklju, brez skrbi.Kdo bi hotel koga v žakelj s ceglom pa v vodo.Tisto je bil tvoj bes, sem razumel... Ono drugo pa moj, pa ne nad taboO isti bandi piševa Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 A tudi zelenih možicev ni bilo? Ne, samo miške... Pa ti, RKC fan, razumeš kaj pomeni tvoj nick? Aha, pa ne vem kaj pa TI kadiš, ker v tej temi pišemo o zlorabah, o pedofiliji v RKC.O tem je govora, ne pa o tem koliko je ali ni RKC koristna in ali je ali ni finančno v minusu Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 O tem je govora, ne pa o tem koliko je ali ni RKC koristna in ali je ali ni finančno v minusu izgleda da je tema namenjena bolj zlivanju gneva na RKC chisto dolochenega tipa "ljudi" zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Omejeni so bili tudi učiteljiTudi v šolah se pojavlja pedofilija in zlorabeIn če pokažemo na učitelja telovadbe to še ne bo zlivanje gnojnice na šolo in šolstvoŽal je tako da je postala RKC večja avtoriteta kot šolaIn s tem bolj nedotakljivaČe bo otrok rekel - učitelj me je otipaval - bodo starši zagnali vik in krikObesite ga za jajca!Če pa to reče za kaplana...Ne moti me RKCMotijo me pa tisti "verniki" ki so po padcu starega sistema prilezli na dan kot močeradi po dežju in zdaj lezejo cerkvi v rit...In so jim pripravljeni spregledat vsako svinjarijoPrasec je prasec, vseeno katere barve je Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Omejeni so bili tudi učiteljiTudi v šolah se pojavlja pedofilija in zlorabeIn če pokažemo na učitelja telovadbe to še ne bo zlivanje gnojnice na šolo in šolstvoŽal je tako da je postala RKC večja avtoriteta kot šolaIn s tem bolj nedotakljivaČe bo otrok rekel - učitelj me je otipaval - bodo starši zagnali vik in krikObesite ga za jajca!Če pa to reče za kaplana...Ne moti me RKCMotijo me pa tisti "verniki" ki so po padcu starega sistema prilezli na dan kot močeradi po dežju in zdaj lezejo cerkvi v rit...In so jim pripravljeni spregledat vsako svinjarijoPrasec je prasec, vseeno katere barve je tole si sicer zelo lepo napisal, pa vendar....pri vseh takih dejanjih izkorishchate mozhnost pluvanja po CELOTNI RKCkoliko komunajzou je bilo pedofilou?....pa je kdo pljuval po partiji (zaradi tega)..?dvojna merila....kot zadnjih 50 let so she vedno v modi :xx!: zlomk..tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 tole si sicer zelo lepo napisal, pa vendar....pri vseh takih dejanjih izkorishchate mozhnost pluvanja po CELOTNI RKCkoliko komunajzou je bilo pedofilou?....pa je kdo pljuval po partiji (zaradi tega)..?dvojna merila....kot zadnjih 50 let so she vedno v modi :xx!: zlomk..tralala Ne govor v množini če citiraš enegaJaz pljuvam po tistem na kar se mi zdi vredno pljunitMene niso uspel prefarbat rdeči pa me tud črni ne bodoKar se tiče pljuvanja po partiji...Na Golem otoku jih je bilo kar nekaj ki so se to upaliKaj pa ti?A si takrat ko je bila oblast rdeča tud pljuval po njej tako kot zdaj?In hvalil cerkev? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Kaj pa ti?A si takrat ko je bila oblast rdeča tud pljuval po njej tako kot zdaj?In hvalil cerkev? ja zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 koliko komunajzou je bilo pedofilou?....pa je kdo pljuval po partiji (zaradi tega)..?zlomk..tralala Koliko? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 ja zlomk...tralala Jaz tudiTako kot zdaj Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Koliko? VSI!!!!! banda pokvrjena :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Aha. Se mi zdi, da si dans še posebno razpoložen za resen in argumentiran pogovor...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Aha. Se mi zdi, da si dans še posebno razpoložen za resen in argumentiran pogovor...... zanimivo...ampak JA....celo malo bolj kot ponavadi.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Aakhuta za.....za......za........nadškofa!! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Aakhuta za.....za......za........nadškofa!! vsh vish....ti bi lohk biu pa muftija v mariborski dzhamiji... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 A, to pa ne, jaz sem ateist. Ti si pa nasploh več ko zgleden kristjan......ne lažeš, ne piješ, se ne zadevaš, si cerkveno poročen - tu kažeš moderne smernice cerkvi glede porok duhovnikov, seksaš sam za reprodukcijo, vsak dan si v cerkvi na metelkovi, ma......mislim, da bi bili v cerkvi navdušeni nad mojo idejo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 vsak dan si v cerkvi na metelkovi chista dezinformacijana metelkovi nism biu zhe kr neki cajtaK4 je pod kapelco na kersnikovi zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 grem zaj tvojga prijatla drnija poslušat, da kaj pametnega še čujem...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Omejeni so bili tudi učiteljiTudi v šolah se pojavlja pedofilija in zlorabeIn če pokažemo na učitelja telovadbe to še ne bo zlivanje gnojnice na šolo in šolstvoŽal je tako da je postala RKC večja avtoriteta kot šolaIn s tem bolj nedotakljivaČe bo otrok rekel - učitelj me je otipaval - bodo starši zagnali vik in krikObesite ga za jajca!Če pa to reče za kaplana...Ne moti me RKCMotijo me pa tisti "verniki" ki so po padcu starega sistema prilezli na dan kot močeradi po dežju in zdaj lezejo cerkvi v rit...In so jim pripravljeni spregledat vsako svinjarijoPrasec je prasec, vseeno katere barve je Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.