Rodohrozit 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Kupila bi si kristal, ki bi mi krasil avto, npr. da mi visi na kakšni špagci. Katerega mi priporočate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 v avtu imam rozni kremen in krizopraz. lohk pa mas kar ces... kar teb dela dobr. ce bi mi ga kdo podaril v te 'svrhe', bi mela pa pac turkiz. tud zhad je ok.. pa:citrin, kalcedon in tako dalje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Kupila bi si kristal, ki bi mi krasil avto, npr. da mi visi na kakšni špagci. Katerega mi priporočate? V Ameriki so že dobrih 20 let v prodaji amuleti iz kunzita, ki naj bi prinašali varno vožnjo. Takšnih amuletov pri nas sicer ne boš našla, kunzit pa. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 ker je ze to? a un tak 'zlatkast'? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 ker je ze to? a un tak 'zlatkast'? http://www.metaphysical-store.com/graphics/00000001/Kunzite_88.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 ni zlatkast torej , wow, kok je lep! Thanx Kroki!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.