Lunin net 25. februar 2002 Prijavi Deli 25. februar 2002 ZELO me zanima, katere drzave so znacilne za posameznaznamenja,npr. za ovna so znacilne Francija, Anglija ter Nemcija, zdaj pa me zanima to se za ostala znamenja. Tega pri vas nisem zasledil, zato vas prosim, da mi posljete odgovor. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunin net 25. februar 2002 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2002 Ponavadi so dezelam/drzavam/pokrajinam pripisovali razlicna znamenja, pac tista, katerim so prebivalci dolocene drzave najbolj ustrezali (dolocenemu opisu oz. cimvecjemu stevilu dejavnikov). Novejsa astrologija, ali ce hocete, drug pristop, pa pojmuje drzave poznamenjih glede na obdobje njihovega nastanka - Datum rojstva drzave... (Po Jungu namrec vsak, ki se rodi IN vsaka STVAR, ki se zgodi, nosi znacilnosti tega trenutka)... Torej bo Slovenija Rak (in to bo kar drzalo)... - ce stejemo kot datum "rojstva" 25. junij.... In tako dalje - s tem se lahko pozabavate sami - v atlasih ipd.... sipoiscite datume nastankov drzav (ali pa jih morda ze veste? Kjer je bilo takrat Sonce - v tem znamenju - je potem dolocena drzava. *** Oven -- Del Anglije, Del Francije, Danska, Nemcija, IZrael, Poljska...Bik -- Finska, Svedska, Irska, Ciper, Argentina...Dvojcka -- USA, Belgija, Sardinija...Rak -- Skotska, Nizozemska, Kitajska, Nova zelandija (poleg Slovenije)...Lev -- Italija, Sicilija, Kuba, Peru, PalestinaDevica -- Svica, Kreta, Brazilija...Tehtnica -- Avstrija, Tibet, Libija, Gvatemala...Skorpijon -- Malezija, Norveska, Severna Amerika, Indonezija...Strelec -- Madzarska, Spanija, Madagaskar, Jugoslavija...Kozorog -- Albanija, Makedonija, Indija, Afganistan, Bolivija, Mehika...Vodnar -- Rusija, Etiopija...Ribi -- Panama, Kolumbija, Portugalska... (** Vir "Zvijezde govore" by Maja Loncaric, Bjelovar 86.) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts