urška 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Spoštovani,sem doktorska študentka na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Želela bi Vas povabiti k sodelovanju pri raziskavi o vedenju porabnikov in njihovih pričakovanjih glede družbene odgovornosti podjetij. Raziskavo opravljam v okviru doktorske disertacije. Vljudno Vas prosim za pomoč pri reševanju vprašalnika. Vaši odgovori bodo zame in za moje raziskovalno delo nadvse dragoceni. Odgovori bodo v celoti in povsem anonimni. Reševanje vprašalnika Vam ne bo vzelo več kot 10 minut. Zahvaljujem se Vam za Vašo prijaznost.Urša POVEZAVA NA VPRAŠALNIK: http://www.surveyconsole.com/console/TakeS...54992&rd=940465 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 zrihtano Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Opravljeno Upam da ti bo pomagaloVeliko uspeha! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urška 15. december 2005 Avtor Prijavi Deli 15. december 2005 obema najlepša hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Urska, porihtano Prijazen pozdrav, Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ena pripomba... pri izobrazbeni strukturi (na koncu - osebni profil anketiranca) sem pogrešila alinejo za dokončano srednjo šolo... ki pa (se mi zdi) še vedno prevladuje Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ena pripomba... pri izobrazbeni strukturi (na koncu - osebni profil anketiranca) sem pogrešila alinejo za dokončano srednjo šolo... ki pa (se mi zdi) še vedno prevladuje enako Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urška 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 joj, najlepša hvala za komentar o izobrazbi ! sem že popravila. k sreči še ni toliko rešenih, da bi bila katastrofa . s tisto triangulacijo pa moram reči, da nimam pojma kaj misliš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Opravljeno z veseljem. Zanimiv izbor. Veliko uspeha pri delu - doktorski disertaciji, ti želim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Upam, da bos cimbolje spedenala. Tud jaz sem resila, res, ni grozno dolga in duhamorna, si kar kul postavila, razen da se ena vprasanja v bistvu ponavljajo. Drugace pa je kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 joj, najlepša hvala za komentar o izobrazbi ! sem že popravila. k sreči še ni toliko rešenih, da bi bila katastrofa . s tisto triangulacijo pa moram reči, da nimam pojma kaj misliš... No problem, tud jaz sem opazil da nekaj manjka...pa nič za to Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urška 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 sklepam da delaš kvalitativno raziskavo, katere neizogibni del je anketa, posledično bi ti moralo bit jasno kaj je to triangulacija...vsaj nas s tem pri magistrskih masirajo (raziskovalna metodologija pa to...) ne, to je bolj kvantitativno raziskovanje, kvalitativno bi bilo, če bi imela intervjuje ali foksune skupine ali študije primera ali analizo besedil ... sicer sem pa malo pobrskala, kaj pomeni triangulacija, gre za kombiniranje metod pri raziskovanju (največkrat kvalitativnem). a je to to? no, jaz nimam kombiniranih metod. ne vem, s tem pojmom se res še nisem srečala (pa sem imela kar nekaj metodologije pri dr. ferligojevi na fdv-ju), zgleda, da to psihologi bolj obvladajo. se bom pa podučila, hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 še moj pridones!Pa uspešno pri študiju! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 če gre za kvantitativno raziskavo, je najbrž že z vsebino vprašanj, ki delujejo kot da se ponavljajo (kot je rekla marsa), dosegla verodostojnost podatkov... sam ugibam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ne, ne ponavljajoča (teh itak ni), pač pa navidez zelo podobna... ampak, kot sem rekla, ugibam in nimam pojma o metodologijah raziskovanja, tko da brezveze da nadaljujem debato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Opravila. , pa veliko sreče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.