Skoči na vsebino

družbena odgovornost - pomoč pri anketi

urška

Recommended Posts

Spoštovani,

sem doktorska študentka na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Želela bi Vas povabiti k sodelovanju pri raziskavi o vedenju porabnikov in njihovih pričakovanjih glede družbene odgovornosti podjetij. Raziskavo opravljam v okviru doktorske disertacije.

Vljudno Vas prosim za pomoč pri reševanju vprašalnika. Vaši odgovori bodo zame in za moje raziskovalno delo nadvse dragoceni. Odgovori bodo v celoti in povsem anonimni. Reševanje vprašalnika Vam ne bo vzelo več kot 10 minut.

Zahvaljujem se Vam za Vašo prijaznost.

Urša

POVEZAVA NA VPRAŠALNIK: http://www.surveyconsole.com/console/TakeS...54992&rd=940465

Deli na socialnih omrežjih

Opravljeno xDDx xsrcx

Upam da ti bo pomagalo

Veliko uspeha! xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:palec:

ena pripomba... pri izobrazbeni strukturi (na koncu - osebni profil anketiranca) sem pogrešila alinejo za dokončano srednjo šolo... ki pa (se mi zdi) še vedno prevladuje :inocent:

xyesx enako

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Upam, da bos cimbolje spedenala. :palec:

Tud jaz sem resila, res, ni grozno dolga in duhamorna, si kar kul postavila, razen da se ena vprasanja v bistvu ponavljajo. Drugace pa je kul.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

joj, najlepša hvala za komentar o izobrazbi xsrcx ! sem že popravila. k sreči še ni toliko rešenih, da bi bila katastrofa :C: .

s tisto triangulacijo pa moram reči, da nimam pojma kaj misliš...

xDDx xsrcx No problem, tud jaz sem opazil da nekaj manjka...pa nič za to :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

sklepam da delaš kvalitativno raziskavo, katere neizogibni del je anketa, posledično bi ti moralo bit jasno kaj je to triangulacija...

vsaj nas s tem pri magistrskih masirajo (raziskovalna metodologija pa to...)

ne, to je bolj kvantitativno raziskovanje, kvalitativno bi bilo, če bi imela intervjuje ali foksune skupine ali študije primera ali analizo besedil ...

sicer sem pa malo pobrskala, kaj pomeni triangulacija, gre za kombiniranje metod pri raziskovanju (največkrat kvalitativnem). a je to to? no, jaz nimam kombiniranih metod.

ne vem, s tem pojmom se res še nisem srečala (pa sem imela kar nekaj metodologije pri dr. ferligojevi na fdv-ju), zgleda, da to psihologi bolj obvladajo. se bom pa podučila, hvala.

x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...