Skoči na vsebino

Časa ni več veliko

Ikorosec

Recommended Posts

Povzetek iz strani:

http://www.eksorcist.com/article_nov_2005_1.html

Opažam, da se splošno stanje zdravega razuma in psihe v družbi iz meseca v mesec hitro poslabšuje. Ljudje postajajo bioroboti, ki dejansko sploh ne razmišljajo več s svojo glavo.

--------------------------------------------------------------------------------

Populacija, ki je še na nekem znosnem nivoju, je populacija določenih starejših ljudi, ki so imeli težko življenje polno preizkušenj, trdega dela in trpljenja. Kljub vsem težkim razmeram so ohranili zdravo pamet. Ti ljudje ne vedo, kaj je to joga, regresija, šamanizem, bioenergija ipd. V večini primerov živijo na vasi v zdravem okolju, redno hodijo v cerkev ter delajo doma na njivi. Dočakajo lahko tudi zelo visoko starost.

Prav je, da so iz šolske telovadnice pregnali jogiste

Čestitam staršem, ki so v Goriških Brdih na Dobrovem iz šolske telovadnice v septembru pregnali tečajnike joge. Hvala Bogu, da so vsaj nekateri ljudje spoznali, da je joga zelo nevarna oblika sproščanja, ki človeka, enega hitreje, drugega počasneje, pripelje do degeneracije psihe in telesa. Bolj je človek psihično nestabilen in šibak, tem hitreje propada. Izkušnje pa kažejo, da se ravno ti ljudje najraje zatekajo v razna področja kvazi novodobnih duhovnosti, nato pa postanejo težke pijavke (če to že niso), ki svojo okolico nenehno izčrpavajo in ji jemljejo potrebno energijo.

Ljudje z degenerirano psiho širijo laži

V prilogi Pilot sem zasledil prispevek neke zdraviteljice, ki v novodobnih duhovnostih ne vidi nobenega problema. Vse je v najlepšem redu, svet je duhovno vedno bolj bogat, odnosi med ljudmi so vedno bolj zdravi... To so neumnosti, brezveznosti in laži, ki jih lahko napiše le človek, ki je tudi sam na strani tistih, ki prispevajo k uničenju tega sveta.

Družite se le z ljudmi zdrave psihe in razuma

Če je le možno, si izbirajte družbo, ki je zdravega razuma in psihe. V prvi vrsti si za svojo družbo ne izbirajte ljudi, ki se ukvarjajo ali so blizu novodobnim duhovnostim, klicanju duhov, vedeževanju, magiji. Nadalje je potrebno razumno presoditi stanje človeka, s katerim se družimo. Če je to zloben človek, ki se drugim posmehuje, jim izza hrbta ali odkrito želi slabo, potem se mu izognimo. Najbolje, da prisluhnemo svojim čutom in intuciji ter ji sledimo.

Deli na socialnih omrežjih

Družite se le z ljudmi zdrave psihe in razuma

Če je le možno, si izbirajte družbo, ki je zdravega razuma in psihe. V prvi vrsti si za svojo družbo ne izbirajte ljudi, ki se ukvarjajo ali so blizu novodobnim duhovnostim, klicanju duhov, vedeževanju, magiji. Nadalje je potrebno razumno presoditi stanje človeka, s katerim se družimo. Če je to zloben človek, ki se drugim posmehuje, jim izza hrbta ali odkrito želi slabo, potem se mu izognimo. Najbolje, da prisluhnemo svojim čutom in intuciji ter ji sledimo.

Sori, poba...si si pa napačen forum zbral. Tuki smo sami prtegnjenci, napsihirani, blesavi, pa še skor vsazga zanima al joga al vedeževanje, astrologija.

:eek: Kam si padu, a? Brž zbeži. :lol:

Joj, pa kake mate, no. xrolleyesx

A lahk osebno vprašanje? Kolk si star? :inocent:

Sori, poba...si si pa napačen forum zbral. Tuki smo sami prtegnjenci, napsihirani, blesavi, pa še skor vsazga zanima al joga al vedeževanje, astrologija.

Hvala Pika Pikica! :2src:

Sicer pa. Saj je dobro, da je človek tukaj.

Mogoče si pa prebere še kaj zanimivega!

In morda res želi le dobro, kajti kolikor vidim

je naveden le citat iz spletne strani.

Sam menim, da ima vsak od nas svoj pogled na svet,

svoj "zemljevid sveta" kot pravi NLP.

Tako se mi zdi dobro, da smo seznanjeni tudi s pogledom drugih,

tudi tistih, ki so pregnali 'jogiste' iz šole. Tako vsaj vidimo, da se nekateri z roko v roki

in s strašljivo besedo spravljajo nad drugače misleče.

In mogoče nam bo IKorošec predstavil tudi sebe in svoj pogled na to, kar je citiral.

Lep pozdrav, Vojko

Popravljeno -> Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

(popravljeno)

..... x:Dx .... očitno sem padu na LUNO ..... x:Dx ... pa še res je glede na to, s kakimi rečmi se ukvarjate tukaj ... zrelo za PSIHIATRIJO x:Dx ....

Popravljeno -> Ikorosec

Za koga ni več časa, Ikorošec! :o|o: Za nas ali za Vas in vašega Mladena. Ne rabite filozofirat po Mladenovo, povejte svoje mnenje, saj ste se tudi Vi s temi sumljivimi, bogokletnimi metodami ukvarjali. Kaj je Vaš namen tukaj? Mislim pa, da vi veliko premalo veste o duhovni znanosti, kaj šele o jogi.

LP!

..... x:Dx .... očitno sem padu na LUNO ..... x:Dx ... pa še res je glede na to, s kakimi rečmi se ukvarjate tukaj ... zrelo za PSIHIATRIJO x:Dx ....

Pa kako lahko tko posplošuješ? Na tem foruu je tolk velik dobrih ljudi, deleč od tega, da bi bli zreli za psihiatrijo. Ti pa prideš gor, mal pobrskaš in si ustvariš tako mnenje. xrolleyesx Res si pokazal zrelost. :palec: :xx!:

Hvala bogu, da ni velik takih zavrtih ljudi na svetu, kot si ti, pol bi bil šele hudič. Sicer pa loh še vedno Hitlerja posnemaš in si ustvariš ''čisto'' raso, ki ne bo verjela v vedeževanje in ostale ''kozlarije''. :o|o:

wej frajer...poglej...mislim, da nimaš nobenega pravice silit in posiljevat s svojim mnenjem...če ti tukaj ni kaj všeč, zbeži na drugi forum...kaj naj ti rečem...jaz imam tudi svoje prepričanje, pa ne silim nobenega v to...malo se vsedi in se umiri in potem razmisli, če nima pač vsak človek svoje poti v življenju...etika mi ne dovoljuje, da te obsojam, če je pač tvoja pot takšna, naj bo...fora je v tem, da nimaš preavice ljudi obsojat, pa naj delajo karkoli že pač delajo...če misliš, da smo zreli za psihiatrijo je pač to TVOJ PROBLEM, pm...A ŠE NE ŠTEKAŠ??? pa lepo se mej

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

In g. IKorošec, ste se morda vprašali:

"Kaj delam tukaj?"

"Kaj imam skupnega s temi ljudmi?" (po vaših besedah: "zrelo za PSIHIATRIJO").

Imate še kakšno svoje mnenje, razen tega?

Ko stopite v gostilno ali ljudi naderete s pijanci?

Ko stopite na železniško postajo morda s potepuhi?

Je vsak zrel za psihiatrijo, ki ga ne razumete?

Ste prepričani, da razumete VSE, ki so na tem forumu?

Res?

In, bomo morda dočakali post, ko se nam boste boljše predstavili?

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

lej še en namig ti dam(jaz te ne bom vikala, ker se mi ne ljubi krinkarit pred tabo, kot pred nobeim ne):

čas je že, da začneš z intenzivnim čiščenjem svojih engramov, ali kakorkoli jim že praviš...ja v naslovu teme je zapisano pravilno: ČASA NI VEČ VELIKO x:Dx x:Dx x:Dx kaj da ti rečem drugega??pričakoval si takšen odgovor in zdaj ga imaš...ti kar hodi na psihiatrijo, če misliš, da ti bodo oni pomagali...jaz se čistim na drugačen način in pomaga...ne bodi tako zablužen v svojo prepričanje...poglej malo naokoli, kaj se dogaja in pomoje boš živel lepše...to ni napad, to je samo odgovor na tvoje pisanje.

Popravljeno -> moytsa

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

(popravljeno)
wej frajer...poglej...mislim, da nimaš nobenega pravice silit in posiljevat s svojim mnenjem...če ti tukaj ni kaj všeč, zbeži na drugi forum...kaj naj ti rečem...jaz imam tudi svoje prepričanje, pa ne silim nobenega v to...malo se vsedi in se umiri in potem razmisli, če nima pač vsak človek svoje poti v življenju...etika mi ne dovoljuje, da te obsojam, če je pač tvoja pot takšna, naj bo...fora je v tem, da nimaš preavice ljudi obsojat, pa naj delajo karkoli že pač delajo...če misliš, da smo zreli za psihiatrijo je pač to TVOJ PROBLEM, pm...A ŠE NE ŠTEKAŠ??? pa lepo se mej

x:Dx .... če komu stopiš na žulj je res hudo .... x:Dx

Imejte se še naprej lepo v tem bednem življenju polno iluzij, resetiranja psihe, itd .. itd ... x:Dx ... in še naprej se ukvarjajte s tem ter sami sebe vodite v propad .... se posljavljam iz tega foruma ker opažam, da je tukaj res mesto za tiste, ki jih LUNA NOSI, če ne se bom še nalezel česa x:Dx ... (pravo ime ste si namreč izbrali - LUNIN.NET x:Dx ).

Popravljeno -> Ikorosec

Povzetek iz strani:

Opažam, da se splošno stanje zdravega razuma in psihe v družbi iz meseca v mesec hitro poslabšuje. Ljudje postajajo bioroboti, ki dejansko sploh ne razmišljajo več s svojo glavo.

--------------------------------------------------------------------------------

Prav je, da so iz šolske telovadnice pregnali jogiste

Čestitam staršem, ki so v Goriških Brdih na Dobrovem iz šolske telovadnice v septembru pregnali tečajnike joge. Hvala Bogu, da so vsaj nekateri ljudje spoznali, da je joga zelo nevarna oblika sproščanja, ki človeka, enega hitreje, drugega počasneje, pripelje do degeneracije psihe in telesa. Bolj je človek psihično nestabilen in šibak, tem hitreje propada. Izkušnje pa kažejo, da se ravno ti ljudje najraje zatekajo v razna področja kvazi novodobnih duhovnosti, nato pa postanejo težke pijavke (če to že niso), ki svojo okolico nenehno izčrpavajo in ji jemljejo potrebno energijo.

Ljudje z degenerirano psiho širijo laži

V prilogi Pilot sem zasledil prispevek neke zdraviteljice, ki v novodobnih duhovnostih ne vidi nobenega problema. Vse je v najlepšem redu, svet je duhovno vedno bolj bogat, odnosi med ljudmi so vedno bolj zdravi... To so neumnosti, brezveznosti in laži, ki jih lahko napiše le človek, ki je tudi sam na strani tistih, ki prispevajo k uničenju tega sveta.

Koga ti je model? Wtf ?

Kot prvo ta prvo. Ne vidim, kako bi joga sploh komerkoli škodila. To je isto, kot da bi rekel da recimo tek negativno vpliva na človekovo dušo. Joga lahko deluje samo v pozitivnem smislu. Pa še to ko se strinjaš z tem, da so jo prepovedal. Sej niso ljudje čisto vse sami krivi. Pač jih je en prepričal naj se uprejo in so mu sledili. Kaj čmo tud takšni so še v Sloveniji.

Svet je duhovno vse bolj bogat. Že samo to desjtvo, da ni tretje svetovne vojne veliko pove. Mogoče so kje zastoji ampak stvari se počasi pmikajo naprej.

Koga pa ti sploh predstavljaš? Prideš na forum in začneš paničarit o nee, propadli bomo - buuuu- baaa. IN si slučajno kje podal kašno rešitev x?x

Dej vzem se v roke in se mal zamisli sam nad seboj.

Zivjo, dobrodosel med Lunatiki! :palec: xDDx

Sicer pa tule ne gre za nikakrsen povzetek, pac pa dobeseden in dosleden prepis.

Mal reklamce za vasga Mladena se tu, ne vem pa, zakaj bi si tega zelel na takem prostoru - on in/ali ti.

Ti si kar daj duska, saj mamo DEJANSKO svakojake modele tu, morda so kateri zreli tud za psihiatrijo - no pa bomo tako komot prenesli se kakega dodatnega modela gor.

xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Imejte se še naprej lepo v tem bednem življenju polno iluzij, resetiranja psihe, itd .. itd ... x:Dx ... in še naprej se ukvarjajte s tem ter sami sebe vodite v propad .... se posljavljam iz tega foruma ker opažam, da je tukaj res mesto za tiste, ki jih LUNA NOSI, če ne se bom še nalezel česa x:Dx ... (pravo ime ste si namreč izbrali - LUNIN.NET x:Dx ).

ow dej mal se zamisli nad tvojim pisanjem...še enkrat ti povem:vsak ima svojo pot v življenju in noben mu je nima pravice spreminjati...pišeš takšne neumnosti, da boli glava...marsha je mela prav...en model več, ki je zrel za psihiatrijo...žal je tako :xx!:

Povzetek iz strani:

V prilogi Pilot sem zasledil prispevek neke zdraviteljice, ki v novodobnih duhovnostih ne vidi nobenega problema. Vse je v najlepšem redu, svet je duhovno vedno bolj bogat, odnosi med ljudmi so vedno bolj zdravi...

sledimo.

Se strinjam z njo.

Ikorosec kaj se s tabo dogaja.Zakaj si tak?

xrosex hi, hi x:Dx zanimivo, da je nekdo z drugačnim mišljenjem takoj napaden... xscratchx saj ima vsak pravico mislit , tko kot je njemu najbližja resnica, in prav je tako, da se vsak do svoje "resnice "dokoplje sam xsrcbumx xsrcx ikorošec , pozdravljen :flower: meni se pa marsikaj zdi zelo, zelo zanimivo in poučno... x;)x xsuperx xokkx

Tisto nazadnje..."Če je le možno,si izbirajte družbo,ki je zdravega razuma in psihe.V prvi vrsti....itd"---Bi rekla,da ko enkrat UGRIZNEŠ jabolko,ki je kvazi simbol spoznanja,se ne moreš nikoli vrniti nazaj v preteklo mišljenje.Če nekdo recimo pride do spoznanja,da se kao zemlja vrti okoli sonca in ne sonce okoli zemlje,ga ne boš nikoli prepričal v laži...sorry
Živi in pusti živeti!!!

Ta je očitno zgrešil temo...x:Dx :vragec:

:palec: :palec: x:Dx x:Dx x:Xx x:Xx xsrcx

xsmx

Ma nisi ti padu na Luno ampak z Lune....

x:Dx x:Dx :vragec: :fool:

Luna nosi edino tebe...

:xx!: x:Dx :vragec: :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

xrosex hi, hi x:Dx zanimivo, da je nekdo z drugačnim mišljenjem takoj napaden... xscratchx saj ima vsak pravico mislit , tko kot je njemu najbližja resnica, in prav je tako, da se vsak do svoje "resnice "dokoplje sam xsrcbumx xsrcx ikorošec , pozdravljen :flower: meni se pa marsikaj zdi zelo, zelo zanimivo in poučno... x;)x xsuperx xokkx

Hm. A njegova tema pa ni napad? :o|o: JSt sm se trudla, da ga nism napadla, sam povedala sm mu, da si je napačen forum zbral...sej že ime vpije, da je povezan z astrologijo in njej sorodnim temam. A ni pol smešno, da pride na tak forum, kjer ljudje ljubijo take teme, ki jih on prezira in pol pridiga proti njim? K bi ovčko v brlog poslal, no. :xx!: x:Dx

Alef, hvala za lupčka. xflirtx. x;)x x:Dx

Mislim da to ni bil napad, vsaj z moje strani ne.

Norčevanje ja, po mojem mišljenju drugega ni vreden.

Kar se mene tiče, komunikacija funkcionira dokler ostanemo na nivoju - jaz mislim tako, ti pa drugače...

In ko je o tem "drugače" možen tudi dialog, primerjanje mišljenj...

Ko pa naletim na "samo jaz vem pravo resnico" pa podvomim v duševno zdravje tistega ki to izjavi.

Ljudje z razmišljanjem kot Ikorosec so v preteklosti povzročili že preveč gorja...

xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

prtegnjenci, napsihirani, blesavi,

Alef, hvala za lupčka. xflirtx. x;)x x:Dx

x:Xx Zate vedno... x:Xx xsrcx

Teb pa hvala za kompliment... x:Dx x:Dx :onfire: :fool:

Alef, za ožent si! :palec: Aja, sej si že. :inocent: xnckrivx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x^x x^x x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...