Skoči na vsebino

Časa ni več veliko

Ikorosec

Recommended Posts

Jah, jst sm počaščena, če mi kdo reče, da sm prtegnena, napsihirana in blesava...sam, da nism povprečna. :inocent: x;)x x:Dx x:Xx

x:Dx x:Dx :palec:

Kot poje Smolar:

Ko sem bil mlad sem bil trapast,

Zdaj ko sem star sem še bolj... x:Dx x:Dx x:Dx x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Al pa

Mladost je norost,

čez vodo skače, kjer je most...

Starost je norost,

v vodo pade, kjer je most. :inocent:

To sploh nima z ničemer veze, sam....dokazujem svojo prtegnjenost. x:px x:Dx x;)x

:wOOt: :wOOt: :zoro:

:vragec: x:Dx Čakej... x:Dx x:Dx

Po petdesetmu se začne nazaj štet... x:Dx x:Dx

Čez 11 1/2 let bova na istem... x:Dx x:Dx x:Dx :frog:

Zračunaj če ne verjameš... x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Eksorcist-i in podobni ki take mlatjo, so v mojih očeh ljudje, ki so imeli v preteklosti veliko vpliva, sedaj - ko ljudje razmišljajo s svojo glavo - ga pa izgubljajo in so očitno prpravljeni velik narest, da ta vpliv obdržijo... Žalostno... xrolleyesx

Me pa vedno spravjo v SMEH podobno misleči x:Dx

Mogoče bi pa prej za njih veljalo to, kar oni pripisujejo drugim.

Pa tud zanimivo bi blo slišat, kaj si mislijo o trilogiji 'Pogovor z Bogom', in podobnim x:Dx

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

lalala.. xbendx

:eek: lalala...KAJ?

Daj bananca, kaj pametnega napiš, če je mogoče... x:Dx x:Xx xsrcx

Vse skupaj me spominja na knjigo: Krasni novi svet.

Vsi smo kloni, hodimo naravnost in vedno nam zmanjka časa, da se ozremo naokoli, počasi vdihnemo zrak in se nasmehnemo.

Vse skupaj postaja prava norišnica, ki nas uničuje.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Populacija, ki je še na nekem znosnem nivoju, je populacija določenih starejših ljudi, ki so imeli težko življenje polno preizkušenj, trdega dela in trpljenja. Kljub vsem težkim razmeram so ohranili zdravo pamet. Ti ljudje ne vedo, kaj je to joga, regresija, šamanizem, bioenergija ipd. V večini primerov živijo na vasi v zdravem okolju, redno hodijo v cerkev ter delajo doma na njivi. Dočakajo lahko tudi zelo visoko starost.

Prav je, da so iz šolske telovadnice pregnali jogiste

Čestitam staršem, ki so v Goriških Brdih na Dobrovem iz šolske telovadnice v septembru pregnali tečajnike joge. Hvala Bogu, da so vsaj nekateri ljudje spoznali, da je joga zelo nevarna oblika sproščanja, ki človeka, enega hitreje, drugega počasneje, pripelje do degeneracije psihe in telesa. Bolj je človek psihično nestabilen in šibak, tem hitreje propada. Izkušnje pa kažejo, da se ravno ti ljudje najraje zatekajo v razna področja kvazi novodobnih duhovnosti, nato pa postanejo težke pijavke (če to že niso), ki svojo okolico nenehno izčrpavajo in ji jemljejo potrebno energijo.

Ljudje z degenerirano psiho širijo laži

V prilogi Pilot sem zasledil prispevek neke zdraviteljice, ki v novodobnih duhovnostih ne vidi nobenega problema. Vse je v najlepšem redu, svet je duhovno vedno bolj bogat, odnosi med ljudmi so vedno bolj zdravi... To so neumnosti, brezveznosti in laži, ki jih lahko napiše le človek, ki je tudi sam na strani tistih, ki prispevajo k uničenju tega sveta.

Družite se le z ljudmi zdrave psihe in razuma

Če je le možno, si izbirajte družbo, ki je zdravega razuma in psihe. V prvi vrsti si za svojo družbo ne izbirajte ljudi, ki se ukvarjajo ali so blizu novodobnim duhovnostim, klicanju duhov, vedeževanju, magiji. Nadalje je potrebno razumno presoditi stanje človeka, s katerim se družimo. Če je to zloben človek, ki se drugim posmehuje, jim izza hrbta ali odkrito želi slabo, potem se mu izognimo. Najbolje, da prisluhnemo svojim čutom in intuciji ter ji sledimo.

Moj komentar? Kaj takšnega lahko napiše samo fijakarsko usmerjen osebek, ki je prespal nekaj stoletij razvoja človeške družbe. Avtorja tega spisa je na smrt strah prihodnosti. Boji se, da kar smrdi od njega. Osebno uživam v njegovem smrtnem strahu in iz njega izhajajočem sovraštvu, ki ga žge v samo srž duše. Saj ne bi smel uživati, a ljudje, ki kaj takšnega napišejo, so se zavestno podali na pot strahu, sovraštva in teme.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Moj komentar? Kaj takšnega lahko napiše samo fijakarsko usmerjen osebek, ki je prespal nekaj stoletij razvoja človeške družbe. Avtorja tega spisa je na smrt strah prihodnosti. Boji se, da kar smrdi od njega. Osebno uživam v njegovem smrtnem strahu in iz njega izhajajočem sovraštvu, ki ga žge v samo srž duše. Saj ne bi smel uživati, a ljudje, ki kaj takšnega napišejo, so se zavestno podali na pot strahu, sovraštva in teme.

Jaz ravno ne uživam v tem, bolj bi rekel da se mi smili...

Bi bilo vse skupaj smešno, če...

Če ne bi bilo vse skupaj tud malo nevarno :vragec:

Eno je trosenje raznih EPP ki res ne morejo narediti škode, so samo nadležni.

Drugo je pa trosenje strahu, zastraševanje, posiljevanje s svojim videnjem.

Tisto s tečajniki joge je zraslo v glavah takih kot je Ikorosec.

Bom še jaz malo nesramen - od nekega ikorosca pa do Osmame Bin Ladna ni dolga pot...

Ja, časa res ni več veliko...

Časa... za kaj?

Jaz ravno ne uživam v tem, bolj bi rekel da se mi smili...

Človek se je zavestno podal na pot strahu. Zakaj bi se mi smislil? Smilijo se mi tisti, ki so morajo z njim živeti pod isto streho. vsakdo ima določeno moč odločanja o sebi. nekatri to moč zavržejo in dovolijo drugim, da jih uporabijo za svoje načrte.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

jp, naslov je pa cist kul. :)

casa za svet kot tak. :)

*

ja, kabalist, mas prav, sam men je tud kar skor hudo prej kot da bi uzivala. :||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Človek se je zavestno podal na pot strahu. Zakaj bi se mi smislil? Smilijo se mi tisti, ki so morajo z njim živeti pod isto streho. vsakdo ima določeno moč odločanja o sebi. nekatri to moč zavržejo in dovolijo drugim, da jih uporabijo za svoje načrte.
se strinjam s tvojim mnenjem :palec:

ampak tudi tisti, ki živijo z njim pod isto streho, so se sami odločili za to. vsak se odloči za svojo pot in izkušnje, ki ji bo v tem življenju dal skozi. še preden se rodi. to je moje prepričanje in moj pogled na svet

z ljubeznijo xsrcx xsrcx

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Evo, neki tazga sm hotla napisat, k pjotra....velik tuki gor vas verjame, da smo se preden smo se rodil, zavestno odločil, kako vlogo bomo imel v tem življenju in tale nš poba si je pač izbral, da bo en prestrašen xy (raj ne napišm kaj, k bi ful pasal zravn, sam lohk izpade žaljivo :inocent: ), tko da pač....nhej se boji in doma v kotu trese, ker bo svet vsak čas preplavljen z jogisti in njim podobnim frikom. Upam, da ma kako raketo zemlja-zemlja doma, če ne mu nema spasa. :vragec: :lol:

Kok se zabavam. x:Dx x:Dx x:Dx

x?x Meni se on prej vidi kot žrtev. Če sem ga prav razumel je imel neke... x?x ...težave.

In v trenutku ko je rabil nekaj kot oporo mu je bila ponudena vizija strahu, nevarnosti, zla...ki naj bi bili krivi za vse...

On je to sprejel.

Zavestno? Dvomim... :vragec:

Igranje vero in verska čustva je močno orožje...

On mu je podlegel in zdaj to širi ali vsaj poskuša širiti dalje :vragec:

Enako tisti ki živijo z njim pod isto streho.

Lahko mu sledijo, lahko ga samo prenašajo, lahko pa tudi odidejo.

Izbira je njihova xsrcx

Nabolj neverjeto pa je to,da bi naj par deci zegnane vode vse resilo...

x:Dx x:Dx Sory, ko sem tole prebral... x:Dx x:Dx :vragec:

Par deci, ja, pa ne žegnane...

Tip mi deluje kot da uporablja precej deci one...dvakrat kuhane...

Na dan... :wOOt: :eek:

Z žegnano vodo ni nič narobe, če se ve za notranje bistvo te vode. Žegnana voda je zbanalizirana posvečena voda, katero poznamo v Kabali.

Z žegnano vodo ni nič narobe, če se ve za notranje bistvo te vode. Žegnana voda je zbanalizirana posvečena voda, katero poznamo v Kabali.

Samo če ni preveč žegnana... x:Dx x:Dx :vragec:

V zahodni hermetični tradiciji se voda posveti. Največkrat s ščepcem prej obredno očiščene soli. Gre za ozaveščanje povezave. Za učinek takšne vode je potrebna ustrezna koncentracija uporabnika te vode. V posvetitev in očiščenje vode se vlaga kar precej zavestne energije. Seveda to ne pomeni, da potems to vodo hodiš po svetu in z njo kuriš demone. :onfire:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...