Mihaelos 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 kaj naj zdej pogruntam Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 etiketa tabela Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 tabelane velja...... laganje Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 jedro Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 romb Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Mbabane ( zumba city ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 neodvisnost Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 stroboskop Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 opala bi se ti upala Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2006 (ne) LAjAJ Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ajda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2006 datelj Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jabolček 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ljudje Citiraj Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 jedilnik Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ikravost Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 strateg Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mirnamirna 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ego Citiraj Sonček naj vas greje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 gospodar Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 art Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 art of drni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 nirvana Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 najlonke helow Mick Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 kerlc oj, fajteru nek dan gledal film k maš iz njega ikonco se mi zdi.....a to dober prikaz tajskega boksa al sam tko bl za film pa to? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 kerlc oj, fajteru nek dan gledal film k maš iz njega ikonco se mi zdi.....a to dober prikaz tajskega boksa al sam tko bl za film pa to? Se oziraš na Ong Bak ! Ja to je to...muay thai ! Sam ta tip je Burmanec...kar je ista veščina, s tem, da burmanci se borijo tud na tleh...praktično brez pravil ! leva cesta Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.