Mick 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 tarok ja, to ja, Ong Bak.....muay thai. Pismo, še v nbeni borilni veščini nisem videl tolk uporabe kolen.......tud na tleh, še posebej pa v skoku na nasprotnika......ubitačno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 tarok ja, to ja, Ong Bak.....muay thai. Pismo, še v nbeni borilni veščini nisem videl tolk uporabe kolen.......tud na tleh, še posebej pa v skoku na nasprotnika......ubitačno. ok Dober filem, ne. V temu je čar pri muay thai-ju...kolena in komolci...si videl tehnike ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 okljuk Kje si ti, Mickeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 okljuk Kje si ti, Mickeni? V nebesih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 V nebesih Ne vem, če si jih je zaslužu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ukor ....obema ja, videl, neverjetno, pa neverjetna gibljivost, prožnost, prava umetnost telesa...... in duha seveda, jasn. ojla pikica Ma tu sm, bliz nekje vedn, sam mal manj res prisotn. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 orientalka Ta pa vredi, sam, da si tu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ukor ....obema ja, videl, neverjetno, pa neverjetna gibljivost, prožnost, prava umetnost telesa...... in duha seveda, jasn. ojla pikica Ma tu sm, bliz nekje vedn, sam mal manj res prisotn. Ukor obema ! karina Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 V nebesih karikatura en pi(č)kici... agrrrh....te pa ......narekovaj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 raubarkomanda Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 iiiiiii, lupčeka dobila! Hvala. ajda darilo Zdej se pa zmenta kerga nej upoštevam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 komanda raubšic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 komanda raubšic icek Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ekvator Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 orbita Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 orgazem Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 emancipacija Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 jajca Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 carična Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 napad Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 administracija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 menstruacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Jalen Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 enka Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 karma Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.