druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 labirint Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 cccccc lapsus Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 labirint mam rešitev na nt torej: nti ( nti del v množici - neznanka ) Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 tinal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 labirint Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 od kod si pa to dobu iz "tinal" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 NITKA Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 kamen Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 ENKA Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 kameleon Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 ONNA Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 nagib Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 narava Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 ne,pa ne, pa ne ....npr. Ibsen Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Eneida Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 daleč Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 EČIH Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Ihan Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 anekdota Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 ihta Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 tarok Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 okostnjak Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 oktava Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 VABA (dons je dostkrat Va, le kaj to pomen?) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 barvilo Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.