Marsa 18. oktober 2011 Prijavi Deli 18. oktober 2011 jeklo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 18. oktober 2011 Prijavi Deli 18. oktober 2011 lokvanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 njonjo 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 jodlar Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 arzen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 en ten tenera Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 Rambo Amadeus Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 usmrtitev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 evakuacija Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 japelj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 ljubkovalen Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 enis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 iskalec Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 Ecarte 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 tetovaža Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 žamet Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 etaže Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 želod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 odhod Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 odobritev Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 analitik Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 ikea Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 earth Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 tantra Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 19. oktober 2011 Prijavi Deli 19. oktober 2011 tabla Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.