gold 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 daleč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 ečka (če veljajo kraji) (v nasprotnem primeru pa 100% ne poznam besede na eč ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 katalizator Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 ečka (če veljajo kraji) (v nasprotnem primeru pa 100% ne poznam besede na eč ) Marsa, a zdj po novem kr nadaljujejo z besedami, čeprav je kaladonthttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 zakaj, a je blo kaj na -nt? a se nismo zmenil da bomo zamenjal?saj ste bli za... orel Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 ne ni blo, sam zanimal me je... ja smo bli za ja.... elipsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 sarma Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 matematika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 kalejdoskop Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 opna Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 natreen Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 enka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 kašmir Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 ironija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 enka kalodont Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 kalodont zamenjal smo -ka in -nt...sem predlagala pa se nas je nekaj strinjalo (drug pa ni nihče bil proti): Intermeco:... po mojem je en narobe poštekal tole temo... Namreč, a ni bedast, da je kaladont in je potem napaka, ko je -ka, namesto -nt. Neskončno neumno kar se mene tiče... pa tolk enih dobrih besed je na -ka, recimo kača, kafra itd. ...Tko da, a je še kdo za, da pač zamenjamo?Sicer smo do nezavesti obsojeni na N'tokota... Marsa fajn intermezzo, ma ja res je full enih besed na ka, tko da kar se mene tiče lohk zamenamo.....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Sem tudi sama pomislila isto, pa sem si mislila ajd, sej pravila so tako zapisana Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 zamenjal smo -ka in -nt...se nas je nekaj strinjalo: prawila so jasna. torej si prevaraNTKA 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 kadarkoli Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 litanije Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 Jelovica Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 calendulin Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 interpol Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 oljka ( ne pozab, da so prawila spremenjena ) Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2011 Prijavi Deli 1. november 2011 a da ne bi dala slučajno kalodont? karnister Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 2. november 2011 Prijavi Deli 2. november 2011 ergonom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.