Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 uživam v pretiravanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 no, vsaj nekdo ...selene Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 uživam v pretiravanju Sej jaz tudi Amis, sorry...ti kar lupčkaj dalje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ni sile, sva se že pocmokali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 moderno hišo ma tud, sam za otroke pa nisem prepričana... ti, a ma kej viška denarja Sokrate, sitak si fajn dečko, sam za vse pa nisi ravno popoln, tko kot jaz verjetno s svojimi oblinami ne bi bila zate Obline so fejst, če so na pravem področju... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 o majči, dobrojutro....glih gledam v keri temi sem ...upam, da bo kakšna pupa pripopala kkšno fotkico...skladno s temo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jez tut...pa ne morem nč popat...dokler mam tega črva not...Čakam na svaka, da mi pride naložit XPje na novo...pol pa bo...he he... (jutro, Amis... )Smo se glih včer pogovarjale babe...a je Vugrinc ful fejst al ne...pa smo pršle do zaključka, da ja, ampak mora bit čist tih... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 moderno hišo ma tud, sam za otroke pa nisem prepričana... ti, a ma kej viška denarja Sokrate, sitak si fajn dečko, sam za vse pa nisi ravno popoln, tko kot jaz verjetno s svojimi oblinami ne bi bila zate Obline so fejst, če so na pravem področju... sem prebral sam majičin post pa čisti šok.. a tipi rabmo tud obline... no pol sem prebral še selenin post sem si oddahnil... k js mam mrbit tri obline... ... to nikamor ne pelje Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ja...moški rabjo tut obline...pa ne tam kjer jih majo ženske...predstavlji si pol deca v kopalkah, brez oblin... groza!!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jez tut...pa ne morem nč popat...dokler mam tega črva not...Čakam na svaka, da mi pride naložit XPje na novo...pol pa bo...he he... (jutro, Amis... )Smo se glih včer pogovarjale babe...a je Vugrinc ful fejst al ne...pa smo pršle do zaključka, da ja, ampak mora bit čist tih... tale z vugrincem je dobra ti črva, js se pa z enim dečkom menim za uvodni tečaj, da bom to sploh znala nardit...si morš mislt ...u 21 stoletju, pa tega ne znam...kot da bi bla šele 500 let za kačami :xx!: nino... ...tri, ampak gotovo taprave Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Pha! kaj najdem vse... Nino, ti je ze ratal? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, ja sem malo razmisljal, o tem kaksen naj ratam, da bom popolni moski. Malo sem razmislil, in ugotovil da sploh ne vem kaksen naj bi ta bil. Torej (predvsem zenski del foruma) predloge sem.Aries-Libra-Scorpio zakaj bi pa rad bil popolni moški? sicer pa je popolnost zelo relativna.. brez veze, bodi to kar si, pa bo že en velik del popolnosti! lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nino, ti je ze ratal? sem ze cist pozabil na to eeem en mal pa sem ena miska pravi, da sem na dobri poti zanjo po njenih normativih tk da a to steje? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 O popolnosti Kdor je brez napak je ves ena sama velika napaka... Avturja te izjave se žal ne spomnim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 vsi se rodimo popolni,tako moski kot zenske,kasneje v otrostvu pa se vecina nas oddalji od te popolnosti,ker nas razlicni dejavniki(starsi,okolje...)pac od tega odvrnejo z idejami o popolnosti,ki je dalec od tega.v osnovi smo popolni in taki smo tudi zazeljeni v krogu zivljenja .popolnost obstaja,le razlicno jo interpretiramo in razumemo. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokola 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 popolnosti ni.......vsak clovek je zase popoln s svojimi napakami!!! Citiraj Velicina ni v tem,da nikoli ne pades,temvec da se po padcu vednopoberes. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Spet ena "glupa" oznaka omejenega človeka.Ljudje smo zelo zavestni zavestni in manj zavestni.Tisti manj bi morali delat na tem da razširijo svoj horizont zaznave, ker drugače "zbolijo". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokola 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 popolnega moskega ni.pa naj ga zenske se tako iscemo...zakaj moski so "sanjski" prva 2 meseca???kam izgine vasa naklonjenost,ljubezen in vse kar zraven spada?????...... Citiraj Velicina ni v tem,da nikoli ne pades,temvec da se po padcu vednopoberes. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>popolnega moskega ni.pa naj ga zenske se tako iscemo...zakaj moski so "sanjski" prva 2 meseca???kam izgine vasa naklonjenost,ljubezen in vse kar zraven spada?????...... izgine v svojo popolnost iz katere je prisel,ker je vedel ,da je ti ne cenis.?...morda. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>izgine v svojo popolnost iz katere je prisel,ker je vedel ,da je ti ne cenis.?...morda. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Vsak je popoln na svoj način... Če bi bili pa vsi enaki,če bi bili vsi vsem všeč, bi bil pa dolgčas Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Popoln moški obstaja samo če vzamemo v zakup, da je nepopolno popolno. Velja enako za močnejši spol. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 no...jaz sm ravno danes, ko sm vsa besna po mestu laufarla, razmišljala kakšna škoda, da me ženske ne privlačijo... trenutno mislim o moških: :xx!: :!!: mogoče tale tema ni zame dons x!x Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>no...jaz sm ravno danes, ko sm vsa besna po mestu laufarla, razmišljala kakšna škoda, da me ženske ne privlačijo... trenutno mislim o moških: :xx!: :!!: mogoče tale tema ni zame dons x!x Ma sigurno bi te kaka "kura" najdla pa te razp....., pa bi ti bilo spet žal. Poznam bejbiko, k ma zlo probleme z partnerkam-stvom. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.