Skoči na vsebino

Popolni moski?

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ma sigurno bi te kaka "kura" najdla pa te razp....., pa bi ti bilo spet žal. x:Dx

Poznam bejbiko, k ma zlo probleme z partnerkam-stvom. x:Dx

ja jaz jih tudi nekaj poznam...

sam ta folk se mi zdi je itak bl nagnjen k temu, da menja partnerje...

ah Izraz jaz sm tko jezna, da ga bom kr pogrizla, poščipala...pol pa še parx brcnila

x!x x!x x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 684
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>no...jaz sm ravno danes, ko sm vsa besna po mestu laufarla, razmišljala kakšna škoda, da me ženske ne privlačijo...

trenutno mislim o moških:  :xx!:  :o|o:  :bomb:  :sick:  :!!:

mogoče tale tema ni zame dons x!x

Dobr Mana sej po eni strani te razumem, men tud niso moški lih pr srcu .... sam vseen, kaj te je pa tko nakurl... mislem hočem rečt, dej čimprej vn iz sebe... k a ni bad, če greš zdej in enga prjaznga desca srečaš, pa da ga boš nakurla... zarad enga druzga cepca... itak...

<{POST_SNAPBACK}>Dobr Mana sej po eni strani te razumem, men tud niso moški lih pr srcu .... sam vseen,  kaj te je pa tko nakurl... mislem hočem rečt, dej čimprej vn iz sebe... k a ni bad, če greš zdej in enga prjaznga desca srečaš, pa da ga boš nakurla... zarad enga druzga cepca... itak...

nakurla nam nobenga...ga bom prej ZAkurla...na grmado z njimi x!x x!x x!x

hec...

ma jaz sam povem kaj sm mislila :C:

pa nočm posplošvt...nimam nč proti teb ali pa proti celotnemu moškemu rodu x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>nakurla nam nobenga...ga bom prej ZAkurla...na grmado z njimi x!x  x!x  x!x

hec...

ma jaz sam povem kaj sm mislila :C:

pa nočm posplošvt...nimam nč proti teb ali pa proti celotnemu moškemu rodu x!x

Hehehe ma dej no, sej nisem mislil, da imaš kaj prot meni... to itak ne moreš met, heheheheh, sam tko je, včasih se opazujem, k me en nakur pa pride drug mim, pa jo faše, heheheh namest unga... sam to sem hotu povedat...ajd mej se fajn...

ne ne...jaz nism taka...

fajn se pa nism še mela dons...mogoče je še kej upanja

hvala vseeno :vio:

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>izgine v svojo popolnost iz katere je prisel,ker je vedel ,da je ti ne cenis.?...morda.

ali pa se nisem spoznala pravega?kadar moski dobi zensko.....no na zacetku je lovec kadar jo dobi jo ima in mu postane rutina....mogoce pa se nisi imela resne veze in tega se nisi opazila?????odnos je potrebno vedno znova osveziti vedno sre mora kaj dogajati...obojestransko...in takih je malo parov...........???bo??? xwizardx

Velicina ni v tem,

da nikoli ne pades,

temvec da se po padcu vedno

poberes.

<{POST_SNAPBACK}>ali pa se nisem spoznala pravega?kadar moski dobi zensko.....no na zacetku je lovec kadar jo dobi jo ima in mu postane rutina....mogoce pa se nisi imela resne veze in tega se nisi opazila?????odnos je potrebno vedno znova osveziti vedno sre mora kaj dogajati...obojestransko...in takih je malo parov...........???bo??? xwizardx

x:Dx porocena sem,pa tud to ni moja edina zveza v zivljenju...jih je bilo nekaj.

kar sem ti hotela povedati je naslednje:

moski,ko te spozna se dela ,da je tisto ,kar v resnici ni.hoce ti ugoditi,zato gre ven iz sebe(popolnosti) in se trudi biti tisto kar hoces ti da je(tvoja popolnost,zanj nepopolnost),ker misli (ali ve),da ga itak taksnega kot je ne bos sprejela.

in ker si te zeli,se raje naredi ,da je nekdo drug.in seveda ti zagrabis in on misli ,da mu je uspelo,da te ima in potem se spet vrne v tisto ,kar je v resnici,zato po tvoje postane rutina,ker je on "samo"to kar je.in zate je to premalo.

ce cloveku pokazes ,da ga imas rad takega kot je,se mu ni treba pretvarjati,saj ve da bos ob njem tudi v primeru,ko ti ne godi.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

(popravljeno)
<{POST_SNAPBACK}>x:Dx porocena sem,pa tud to ni moja edina zveza v zivljenju...jih je bilo nekaj.

kar sem ti hotela povedati je naslednje:

moski,ko te spozna se dela ,da je tisto ,kar v resnici ni.hoce ti ugoditi,zato gre ven iz sebe(popolnosti) in se trudi biti tisto kar hoces ti da je(tvoja popolnost,zanj nepopolnost),ker misli (ali ve),da ga itak taksnega kot je ne bos sprejela.

in ker si te zeli,se raje naredi ,da je nekdo drug.in seveda ti zagrabis in on misli ,da mu je uspelo,da te ima in potem se spet vrne v tisto ,kar je v resnici,zato po tvoje postane rutina,ker je on "samo"to kar je.in zate je to premalo.

ce cloveku pokazes ,da ga imas rad takega kot je,se mu ni treba pretvarjati,saj ve da bos ob njem tudi v primeru,ko ti ne godi.

ni to moja napaka,ce glumi.....moski ne more vedet cesa si jaz zelim,ko me komaj spozna....moski ve kaj si vecina zensk zeli in tako se pol obnasa...se ne strinjam......moski ne postane to kar je ampak se vedno ponavljam,da postane rutina,ker itak zdaj si njegova in se ni potrebno vec truditi...zakaj ne postane nam zenskam rutina oz.kot pravis ti,da postanemo to kar smo???zakaj me smo lahko od zacetka to kar smo????pomeni,da mamo vec samozavesti????moski brez samozavesti in moski,ki se pretvarja.....zame ni moski....to sem hotela pa jaz povedati.......in zame ni nikoli premalo,ce mi kdo pokaze da je to kar pac je.....(sory za vejice)....pa mu ne morem pokazat,da ga ljubim takega kot je,ce ne vem kak je glede na to,da glumi,...kavolo.....haw???kapito?

p.s.:oprosti za nacin oz.ce sem te s cim prizadela.

Popravljeno -> kokola

Velicina ni v tem,

da nikoli ne pades,

poberes.

ne,nic nisi slabo pisala ali me prizadela,normalna debata. x:)x

stekam kaj hoces povedati,tudi sama sem bila takega mnanja kot ti vcasih,pa zdaj nisem vec.

tudi sama sem se obremenjevala z istim vprasanjem kot ti,pa se ne vec ,ker sem prisla do drugacnega zakljucka.

sicer je treba upostevati mosko naravo,ki je drugacna od zenske,mozgani drugace delujejo .treba se je bolj poglobiti v obe naravi,da bi lahko to razumela in pol sploh tega skoraj vec ne opazis,ker razumes.

fora je v tem ,da ti isces in zahtevas svoje,on pa svoje.ce bi njemu prijalo noreti za tabo cel lajf,bi,ce mu ne prija ,pa mu pac ne.in mu ne bo ,pa ceprav se bos grizla zaradi tega.

zame je brezpogojna ljubezen tudi kaj drugega kot "zahteva".

si si mogoce zhe prebrala kaksno knjigo,jih je kar nekaj na to temo...kako razumeti moske ali partnerja ali nasplosno odnose.?

veliko lahko ven potegnes.in morda zacnes tudi drugace gledati na to. x:)x

vse je pac stvar posameznika,jaz sem naredila kar dolgo pot,da sem spregledala pri dolocenih stvareh.in tako sem se odlocila,ker sem drugace samo trpela brezveze.

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>ne,nic nisi slabo pisala ali me prizadela,normalna debata. x:)x

stekam kaj hoces povedati,tudi sama sem bila takega mnanja kot ti vcasih,pa zdaj nisem vec.

tudi sama sem se obremenjevala z istim vprasanjem kot ti,pa se ne vec ,ker sem prisla do drugacnega zakljucka.

sicer je treba upostevati mosko naravo,ki je drugacna od zenske,mozgani drugace delujejo .treba se je bolj poglobiti v obe naravi,da bi  lahko to razumela in pol sploh tega skoraj vec ne opazis,ker razumes.

fora je v tem ,da ti isces in zahtevas svoje,on pa svoje.ce bi njemu prijalo noreti za tabo cel lajf,bi,ce mu ne prija ,pa mu pac ne.in mu ne bo ,pa ceprav se bos grizla zaradi tega.

zame je brezpogojna ljubezen tudi kaj drugega kot "zahteva".

si si mogoce zhe prebrala kaksno knjigo,jih je kar nekaj na to temo...kako razumeti moske ali partnerja ali nasplosno odnose.?

veliko lahko ven potegnes.in morda zacnes tudi drugace gledati na to. x:)x

vse je pac stvar posameznika,jaz sem naredila kar dolgo pot,da sem spregledala pri dolocenih stvareh.in tako sem se odlocila,ker sem drugace samo trpela brezveze.

:palec:

popolnoma se strinjam s tabo...ma ves res se ne bi smeli obremenjevat s tem,....pac sprejet moske take kot so..zaradi tega,ker se tako sporazumevamo je toliko locitev danes....jaz sprejmem njega on pa mene in vsak zivi svoje zivljenje skupaj...pol postane monotono,ker moski se ne trudi vec,zenska ne zahteva vec,ker se pac sprijazni in ni vec zanimivo...postane navada....jaz ne,da ne razumem.....nocem razumet.ko sem z bivsim fantom(5let)zazivela,kot pravis ti...ki je bila se zadnja moznost,da kaj resiva....je slo po zlu....nisem zahtevala nic sem ga pac tako sprejela in sva zivela skupaj vsak svoje zivljenje.....nekaj se mora dogajat.sprejmes partnerja takega kot je ma mu das vedet cesa si zelis(pogovora,razumevanja,spostovanja....)in ce je partner tak,da tega ne sorejme....ADIJO!nimam kaj iskat z njim.....ne mores zivet samskega zivljenja v zvezi s partnerjem...je treba se prilagajat??!!!to hocem povedat.ne vem...meni se tako zdi. xDDx

Velicina ni v tem,

da nikoli ne pades,

poberes.

poslusaj...bila sem na tvoji strani.....rojena si istega datuma..dan,mesec,leto,kot moja bivsa sosolka in prijateljica v osnovni soli.....ne mores verjet.......he he he x:Dx

:onfire: :onfire: :onfire:

Velicina ni v tem,

da nikoli ne pades,

poberes.

<{POST_SNAPBACK}>poslusaj...bila sem na tvoji strani.....rojena si istega datuma..dan,mesec,leto,kot moja bivsa sosolka in prijateljica v osnovni soli.....ne mores verjet.......he he he  x:Dx

:onfire:  :onfire:  :onfire:

:eek: res?se nikoli nisem spoznala nekoga,ki bi bil tocno tko ,kot jst rojen xrolleyesx mogoce se clo ura stima :O: x:Dx

kaj pa ce sem jaz bila tvoja bivsa sosolka? :inocent: x:Dx

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>:eek: res?se nikoli nisem spoznala nekoga,ki bi bil tocno tko ,kot jst rojen xrolleyesx mogoce se clo ura stima :O:  x:Dx

kaj pa ce sem jaz bila tvoja bivsa sosolka? :inocent: x:Dx

ne bi rekla....mislim,da ni za internet in temu podobne zadeve.....ne vem....ali pa ja...porocena je (bila)kolikor vem....otroka pa tudi ima... xDDx xDDx xDDx

Velicina ni v tem,

da nikoli ne pades,

poberes.

<{POST_SNAPBACK}>ne bi rekla....mislim,da ni za internet in temu podobne zadeve.....ne vem....ali pa ja...porocena je (bila)kolikor vem....otroka pa tudi ima... xDDx  xDDx  xDDx

drugace pa smo blizu doma,ves...sem iz kp. x;)x

otrok pa se nimam :switz: x:Dx

zame je tud vsak mislil ,da nisem za internet ,pa evo ti mene tle gofljo x:Dx

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>:palec: ...to je življenski stavek :palec:

popolnoma se strinjam z napisanim...no coment x!x

lahko mi razlozis..kako bo moski prvi dan vedel da se mu ni treba pretvarjati,ce te se ne pozna ...in,ce se na zacetku vsak moski pretvarja???kako pol to gre?ali bo pustil,da mu tri ure razlagas o sebi in pol bo rekel....jaaaa..jaz sem tudi tak in imam rad to in ono..kot ti?!!!!! x?x x?x x?x :eek:

Velicina ni v tem,

da nikoli ne pades,

poberes.

<{POST_SNAPBACK}>drugace pa smo blizu doma,ves...sem iz kp. x;)x

otrok pa se nimam :switz:  x:Dx

zame je tud vsak mislil ,da nisem za internet ,pa evo ti mene tle gofljo x:Dx

aaa...tako je pol to...no cigancica me veseli,da se lahko "pogovarjam"s tabo.....se ena iz okolice kp.primorka...lepo...pa malo hude teme sva zbrali ampak ok.....se vedno isto mislim he he he he :hepko:

Velicina ni v tem,

da nikoli ne pades,

poberes.

ta tema ni nic proti nekaterim drugim x:Dx ..

sam ,ves jst se s pretvarjanjem moskih ne ubadam,pravzaprav so bili redki ,ki so se z mano pretvarjali,sem tako preprost clovek,da sem jim morda dala zhe tak obcutek,da jim ni treba.tisti redki,ki so se pretvarjali,sem jih pa zhe na zacetku tko malo zezala.npr.ko me je povabil recimo na romantiko al pa vecerjo in se delal finega ,sem to tudi videla in zezala v stilu...ah,dej a ti s pa drugacen?sam tko odvisno na koga neletis.jaz sem dokaj direkten clovek in ponavadi si sogovornik nima kaj kot mi slediti in se njega not potegne ,pa je bolj iskren.

sicer se je tudi moj mozh na zacetku drugace obnasal kot zdaj,ampak to stekam drugace,sprejemam ga tko.spada vse zraven.pozornosti recimo ni vec toliko kot na zacetku,ampak je se zmeraj.to je normalno,zaljubljenost na zacetku se ne more meriti z ljubeznijo ,ki se kasneje razvije.ceprav so moji feelingi veliko bolj mocni,ne morem tega zahtevati tudi od njega.

trenutki v lajfu so razlicni in clovek nima zmeraj v glavi enakih feelingov do partnerja.

normalno,pa ce izgine ves char,ljubezen,pol to ni vec to to.

drugace pa je treba cloveku pustiti svobodo pri custvih,naj jih ima taksne kot jih ima in ne taksne kot bi mi zeleli ,da jih ima,s tem ga zatiramo.

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>popolnega moskega ni.pa naj ga zenske se tako iscemo...zakaj moski so "sanjski" prva 2 meseca???kam izgine vasa naklonjenost,ljubezen in vse kar zraven spada?????...... :?:

Popolni so zato, ker MISLIMO, da bo izpolnil vsa naša pričakovanja o njem samem... ženskam so všeč moški, ki imajo načrte in cilje v svojem življenju...

...potem se načrti nekje izgubijo in ni več popoln... naše 'iluzije' o njem se podrejo in se postavimo na realna tla. Zaljubljene smo samo v predstavo o njegovi popolnosti...

temu dodajmo še kak nameren prdec... pa je dokončno vse hin... x:Ix x:Dx :vragec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ja x:Dx x:Dx moški ki prdi, riga in se praska po jajcih ni čist nč sanjski x:Dx

in če bi to počel že kr na taprvem zmenku, nebi bil sanjski niti dva mesca......oz. bi bil to dober test....tista ki bi se kljub temu zatrapala vanj....to bi bla res ljubezen x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...