kokica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Ja, kokica, s tole ugotovitvijo se pa tudi jaz strinjam - če ne drugje, na LNF je Ebor najbolj popoln moški: sočuten, dojemljiv, vse razume, vedno ti da prav, čeprav nimaš, ne prepira se z nikomer, ampak reši zadeve na diplomatski način, kjer ni poražencev, ampak so vsi zmagovalci, je športnik, dober kuhar, ljubeč oče, brihten, iskriv, ima smisel za humor (njegova najboljša in najbolj zaželjena lastnost!) spozna se na mnogo zadev, sklepam, da je tudi dober očka... in še bi lahko naštevala... Emily, ampak takšnih ne delajo več.....No, morda se pa kje še skriva kakšna izjema....npr. pri meni doma... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
byba 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Ha... ker je tole moja 1000 objava, bi moral, nekaj posebnega napisat, mar ne....Samo se bojim... glede na to, da ste dobili neko sliko, da sem popolen, da to sliko pokvarim... zato se bom raje zleknil v naslonjač, opazoval dogajanje in modro molčal..... To pa je popolnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 vizualno je en asistent s faksa ( pa ne tisti k sm dala sliko v dobre tipe )... drugac sem pa se vedno pri tistem, kar sva z macono govorili Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Ko berem tule kakšen naj bi bil popoln moški, vidim da sem daleč od tega... Bravo jaz... Me je že mal zaskrbelo ko je Bonga napisala da sem skoraj popoln... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 POPOLN MOSKI bi bla jest, ce bi mela...., pa nimam, pa zato sploh ne ubstaja!Evo, zarad mene ne! ALEFcek preciti tole! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ALEFcek preciti tole![/b] Kako si to mislila? Da bi imela OBOJE?Tisto kar že imaš in še tisto kar nimaš? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Popoln moški Če popolnost pomeni biti brez napak - sem že enkrat(najmanj!) nekje na forumu zapisal:Kdor je brez napak je ves ena sema VELIKA napaka Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Popoln moški Če popolnost pomeni biti brez napak - sem že enkrat(najmanj!) nekje na forumu zapisal:Kdor je brez napak je ves ena sema VELIKA napaka Popolni moški je poln popolnih napak ..........., ravno zato pa je tako popoln.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Popolni moški je poln popolnih napak ..........., ravno zato pa je tako popoln.......... Končno ena pametna izjava o tej temi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Končno ena pametna izjava o tej temi... ALEFcek HVALA, HVALA, prvic, d se tko javno strinjas z mano! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ALEFcek HVALA, HVALA, prvic, d se tko javno strinjas z mano! A si ti Kokica? Drugač se pa vedno strinjam s tabo...AMORE... A še nisi opazla da sem edini ki te še ni nikol ozmerjal?? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 A si ti Kokica? Drugač se pa vedno strinjam s tabo...AMORE... A še nisi opazla da sem edini ki te še ni nikol ozmerjal?? Amore Alefcek, pej pugledat u Prejsanja zivljenja, pejt, pejt! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 [/b]Amore Alefcek, pej pugledat u Prejsanja zivljenja, pejt, pejt! In kaj naj tam gledam? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Kwa sm bla u prejsnem ziulenu! L'po pise!v 2005 ob 18:17' post='578143'] In kaj naj tam gledam? [/b] Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Aja to! To je blo mišljen da UPAM da boš v vse prihodnjih življenjih taka kot si v tem, na tem forumu Taka si mi všeč Premal je takih Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 A si ti Kokica? Bing-bongl........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Jest sm bla u prejsn'm ziulenu Kokica, Noetova lublenka! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Ja, kokica, s tole ugotovitvijo se pa tudi jaz strinjam - če ne drugje, na LNF je Ebor najbolj popoln moški: sočuten, dojemljiv, vse razume, vedno ti da prav, čeprav nimaš, ne prepira se z nikomer, ampak reši zadeve na diplomatski način, kjer ni poražencev, ampak so vsi zmagovalci, je športnik, dober kuhar, ljubeč oče, brihten, iskriv, ima smisel za humor (njegova najboljša in najbolj zaželjena lastnost!) spozna se na mnogo zadev, sklepam, da je tudi dober očka... in še bi lahko naštevala... Ja Ebor, s katerega planeta si se vzel Madona pa kdo ti je poslal moj psihološki profil....kradljivci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Madona pa kdo ti je poslal moj psihološki profil....kradljivci Kaj se pa ti oglašaš Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Kaj se pa ti oglašaš Pa šu mal sem pogledat pa zaluto.....jebi ga dešava se...zdej pa ne znam van pridet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Pa šu mal sem pogledat pa zaluto.....jebi ga dešava se...zdej pa ne znam van pridet Seveda, ker nis popoln... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 En mentalni preblisk O popolnosti Pa jaz sem vendar Vodnar x!x Torej popoln x!x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 En mentalni preblisk O popolnosti Pa jaz sem vendar Vodnar x!x Torej popoln x!x Kvaj s tabo...ribe smo the best Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Kvaj s tabo...ribe smo the best Ja...khm... In kaj bi ribe brez VODE? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.