tashyka 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ker je marsa rekla d pejva raj na chat če si mava tok za povedat... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Ja, saj, zato pa sem rekla, da ni potrebno brisati.No, saj ste razlozili. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 ...la zakaj...le zakaj....je zabrisu sled za sabo... zato ker ma urednica prav... ne da se pogovarjat tle okrog o čist tretjih stvaerh, mal si to človek lahko privošči na veliko pa pač ne gre.... pol pa tle en pošten forumovec pride pogledat huhu popolni moški (če pomislim poštena forumovka) in pol vidi kako jaz pa tashyka nakladava o "Ninah"... ne gre ne paše je neustrezno.... del napake popravim s tem da pobrišem stvar pač... vsaj tako se mi zdi.... pol je manj za brskat skozi temo da prideš do teme... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 ne... ampak pri tvojih letih je razumljivo, da gledaš na človeka z očmi...v življenju pa spoznaš, da s "sliko" ne moreš živeti...ker ta slika govori, diha, živi s teboj.... Boš že še spoznala... "becouse some pictures were made to look at" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ...la zakaj...le zakaj....je zabrisu sled za sabo... zato ker ma urednica prav... ne da se pogovarjat tle okrog o čist tretjih stvaerh, mal si to človek lahko privošči na veliko pa pač ne gre.... pol pa tle en pošten forumovec pride pogledat huhu popolni moški (če pomislim poštena forumovka) in pol vidi kako jaz pa tashyka nakladava o "Ninah"... ne gre ne paše je neustrezno.... del napake popravim s tem da pobrišem stvar pač... vsaj tako se mi zdi.... pol je manj za brskat skozi temo da prideš do teme... Nino...to je bilo retorično vprašanje...malo sem se pohecala... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 torej kakšen naj bi bil popolni moški? al je tudi to retorično vprašanje? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ja...mislim da tut... Popolnosti itak ni... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Popolnost je v nasih oceh, v nasih glavah..Ce jaz mislim, da je moj moz zame popoln, je za nekoga drugega dalec od tega.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Popoln moski je LUCIFER! Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 Popoln moski je LUCIFER! kakopak je potem popolna ženska Lilith Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Hja...popoln moški je iluzija. Če je lep ko Beckham, al pa Brad Pitt al pa Apolon - pol je skor 100% mal zabit, al pa v končni fazi zaseden, ima eno čudno navado, ki te spravi ob živce, pa take cake Če pa ga kdo kje sreča - let me know Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Če je lep ko Beckham, al pa Brad Pitt al pa Apolon - pol je skor 100% mal zabit, al pa v končni fazi zaseden, ima eno čudno navado, ki te spravi ob živce, pa take cake al ma pa že fanta... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ja al pa to pa še nobenih šans nimaš proti taki nelojalni konkurenci :o|o: Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Kdo je men totalen model (ne govorim o popolnosti!!!), tip, ki zna enkrat bit to, drugič to.. malo nor, odštekan, a vendar očarljiv, malo divji itd..... je Robbie Williams............... poelg tega se mi zdi, da se tip hitro regenerira, kar mi je sploh kul. Fascinirajo me ljudje, ki ne furajo cel življenje eno in isto sceno, npr. Madonna. Sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Pomembna stvar zame je, da moski nima tetovaze. To se mi zdi glupo, neumno, brezvezno... :o|o: Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 .... zanimivo.jst jih še opazim ne........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Jah ne vem zakaj se mi tako zdi, da imajo samo "debili" tetovaze. Se opravicujem tistim, ki jo imajo, ampak taksno je pac moje misljenje..Res pa je, da jo ima tudi moja zelo dobra frendica in sem bila ful jezna na njo, ko je to storila.. A kaj cmo - vsak lahko dela kar hoce. Meni je po eno strani vseeno, ce se cel svet potetovira, samo da se jaz ne in, da imam moza, ki mu (na sreco) kaj takega ne pade na pamet.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 vprašanje za psihologa: mika me imeti tatu, a sem zato debil... :o|o: ............ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 vprašanje za psihologa: mika me imeti tatu, a sem zato debil... :o|o: ............ dala sem pod narekovaje in napisala, da je to moje misljenje - kar se ne pomeni, da moras ti tako misliti.. Poleg tega, vsak lahko naredi kar hoce.. Morda majhen tatu na ne prevec vidnem mestu niti ni tako napacen ( jaz ga ne bi imela, ampak..), o potetoviranih rokah, nogah, trebuhu, hrbtu,... , to se mi pa ne zdi normalno.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ska-vi, pa saj vem....nč bat....to je sam moj komentar .....pa nekateri imamo mal čuden smisel za humor..kaj čmo-taki smo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Če je lep ko Beckham, al pa Brad Pitt al pa Apolon - pol je skor 100% mal zabit, al pa v končni fazi zaseden, ima eno čudno navado, ki te spravi ob živce, pa take cake al ma pa že fanta... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ja... He-he.......še dober za nas ......naj bodo ful dobri tipi kar lepo geji......me nič ne moti. ej ti MICKeni egoistek ti! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 [Morda majhen tatu na ne prevec vidnem mestu niti ni tako napacen ( jaz ga ne bi imela, ampak..), o potetoviranih rokah, nogah, trebuhu, hrbtu,... , to se mi pa ne zdi normalno.....tatu maš zato, da ga pokažeš, ne da ga skriješ ..... ne vem, kaj pomeni napačen tatu???? kaj je ok tatu???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 jst sem tut gej Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.