Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 jst sem tut gej misliš lezbijka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 homofobi........ :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 homofobi........ :xx!:niti slučajno. hočem reči - jaz nisem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 [Morda majhen tatu na ne prevec vidnem mestu niti ni tako napacen ( jaz ga ne bi imela, ampak..), o potetoviranih rokah, nogah, trebuhu, hrbtu,... , to se mi pa ne zdi normalno.....tatu maš zato, da ga pokažeš, ne da ga skriješ ..... ne vem, kaj pomeni napačen tatu???? kaj je ok tatu???? Meni ni noben OK, zate pa ne vem.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Jah sej geji so cist kul.. , za frizerja ga mam in me vedno lepo spedena ,pa rozce tud lahko prodajajo.. ... sam popolni moski pa geji vsekakor niso.. Popoln moski mora zadovoljevat svojo drago, ne drragega.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 potem pa good... sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 [Morda majhen tatu na ne prevec vidnem mestu niti ni tako napacen ( jaz ga ne bi imela, ampak..), o potetoviranih rokah, nogah, trebuhu, hrbtu,... , to se mi pa ne zdi normalno.....tatu maš zato, da ga pokažeš, ne da ga skriješ ..... ne vem, kaj pomeni napačen tatu???? kaj je ok tatu???? Meni ni noben OK, zate pa ne vem.. totalno indiferenten odnos do tega..... nasplošno se nad intimnimi odločitvami posameznika ne zgražam, posebno, če jih ne razumem....... izjava, da je nekdo debil, ker ni tak kot jaz... se mi zdi totalno out. sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Kdo pa je izjavil, da je nekdo debil, ker ni tak kot jaz?Povedala sem svoje mnenje. Pac, clovek, ki si da risat slikce na svoje telo, se mi zdi neumen. Kaj toliko skaces. Mnenja ne bom spremenila in tudi ti ga ne rabis.. Tukaj lahko poves kar hoces in prav je tako... Mislim pa, da nisem nikogar uzalila, ker sem napisala, da je to moje osebno mnenje s katerim se ne rabis trinjat nihce.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Contesa, kdo naj bi bil to na slikci? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Robbie! Ej ma tle je kot un Slovenc.., kaj je ze.. Andraz Hribar... Groza Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Na tej sliki izgleda, kot da se skrivaj plazi iz stanovanja neke svoje ljubice..., po prepiti, preplesani in preseksani noci.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Robbie- eden tistih, ki me ne mikajo... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ma ne vem..... men je Robbie res model.............. po mojem more biti z njim prav zabavno..... tip je res malo nor ampak v pozitivnem smislu. Sicer mi je tudi Lenny K. model, pa čeprav ma tatuje.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Na tej sliki izgleda, kot da se skrivaj plazi iz stanovanja neke svoje ljubice..., po prepiti, preplesani in preseksani noci.. se vsaj vid, da je bla akcija....... kako šele bejba mora zgledat........ sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ma ne vem..... men je Robbie res model.............. po mojem more biti z njim prav zabavno..... tip je res malo nor ampak v pozitivnem smislu. Sicer mi je tudi Lenny K. model, pa čeprav ma tatuje.......... .. men pa taki tipi moskih niso vsec..Imam rada sportnike.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 potem bi ti bil jst................. ja jst tud.. sam rad mam modele, ki so mal drugačni, k furajo svoje..... sicer mi je pa plavalec A. POPOV zakon............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 potem bi ti bil jst................. ja jst tud.. sam rad mam modele, ki so mal drugačni, k furajo svoje..... sicer mi je pa plavalec A. POPOV zakon............. go Sokrat go Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 kako je že tista pesem od Alanis Morissete? (bemu akorde bom moral brisat vn... :xx!: ) 21 Things I Want In A Lover Alanis Morissete (Under Rug Swept) Do you derive joy when someone else succeeds? Do you not play dirty when engaged in competition? Do you have a big intellectual capacity but know That it alone does not equate wisdom? Do you see everything as an illusion? But enjoy it even though you are not of it? Are you both masculine and feminine? politically aware? And don't believe in capital punishment? These are 21 things that I want in a lover Not necessarily needs but qualities that I prefer Do you derive joy from diving in and seeing that Loving someone can actually feel like freedom? are you funny? la self-deprecating? like adventure? and have many formed opinions? These are 21 things that I want in a lover Not necessarily needs but qualities that I prefer I figure I can describe it since I have a choice in the matter These are 21 things I choose to choose in a lover I'm in no hurry I could wait forever I'm in no rush cuz I like being solo There are no worries and certainly no pressure in the meantime I'll live like there's no tomorrow Are you uninhibited in bed? more than three times a week? Up for being experimental? are you athletic? Are you thriving in a job that helps your brother? are you not addicted? ...curious and communicative... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ska-Vi saj če ga dobro treniraš rata kmalu športnik! Mojega sem "opazila", ker je bil sportnik. In je se vedno ( tako in drugace ) Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Kaj vam povem, kateri je meni popolni moški????? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ne Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Meni se Robby dopade, na en tak zafrkantski način, tip ima neki power. Sprva ga nisem resno jemala in nisem razumela te masovne histerije bejbik okoli njega, potem sem pa enkrat uletela na njegov koncert in sem doživela par zelo prijetnih trenutkov me je v bistvu kar prevzel, Showman dobesedno. Me potegnejo take osebe. Čeprav, ko govori takole iz sebe, da še nikoli ni bil zaljubljen in punčke omedlevajo zaradi tega mi je pa :o|o: ....no ja .... Jaz sem za Robbija Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ne morem kaj, da ne recem.. Victoria je kot ena krava s tem NAREJENIM nasmeskom... , ni cudno da jo David vara.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 onadva sta pa men skupi tko simpatična čeprav je david šel že čez use meje škoda bo če ne bosta več skupaj ker res pašeta Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 onadva sta pa men skupi tko simpatična čeprav je david šel že čez use meje škoda bo če ne bosta več skupaj ker res pašeta :o|o: :o|o: x!x x!x Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.