Skoči na vsebino

Popolni moski?

El Nino

Recommended Posts

gledam gor fotko od beckhama... ohjej uhjej pa ka prekleti fusbalerji vedno kopirajo moj stil.... ajd ko sm meu jst dolge si jih je še zahovč pustil sem se ostrigu še on kar naenkrat.. si umsilim bradico še on ajd pol njega so skenslali kul, si naredim čopek začne beckham furat naokrog s čopkom....... ka bo s tega se bom mogu prav na kratko ostrižt pa obrit se čist da bom meu svoj image da mi ga nau noben šmekič kradu.... xrolleyesx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 684
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

gledam gor fotko od beckhama... ohjej uhjej pa ka prekleti fusbalerji vedno kopirajo moj stil.... ajd ko sm meu jst dolge si jih je še zahovč pustil sem se ostrigu še on kar naenkrat.. si umsilim bradico še on ajd pol njega so skenslali kul, si naredim čopek začne beckham furat naokrog s čopkom....... ka bo s tega se bom mogu prav na kratko ostrižt pa obrit se čist da bom meu svoj image da mi ga nau noben šmekič kradu....  xrolleyesx

ja lih zanč sem premišlevala da si od udzadi ful Davidu podoben pa to...zarad tega čopka... x:Dx :palec:

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Zanimiva tema... v osnovni soli, smo deklice sanjale o nekom, ki bo zasedel nas srcek in takrat mi je bilo prioritetno kako izgleda.. zelela sem si, da bi moj fant.. ali kasneje moz , bil od mene starejsi najvec eno leto.. imel lepe rjave oci, dolge trepalnice, lepe zobke,  cutne polne ustnice, ki znajo dati fantasticen poljub.., ter imet lepo postavo.. Zelja se mi je izpolnila.

Z leti pa se nasi kriteriji spreminjajo... sedaj v tem trenutku, bi pozornost dala predvsem na notranjo lepoto cloveka, na empatijo... in na iskrice v oceh, kemijo ob dotiku, .... :2src:

Aha.

No, lepo, da se ti je izpolnila zelja!

...iskrice v oceh....x:Ix

...kemijo ob dotiku... pa si jo cutila tistokrat zjutraj, po "nedolzni noci"? x;)x

"Ljudje zive v zavetju drug drugega." Irski pregovor

"Zaradi neurij imajo hrasti globlje korenine." Georg Herbert (1599-1633)

ja lih zanč sem premišlevala da si od udzadi ful Davidu podoben pa to...zarad tega čopka... x:Dx  :palec:

hih El Nino.. x:)x , a si slisal?

Od zadaj si mu podoben.. x;)x

p.s. Bi mu bil raj odspredi, a x?x x:Dx x:Dx

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

• 2 weeks later...

Takole, da ne boste rekli... vsaka država ima svoje naj moške!

Črnogorska plažna zadnja moda :eek: x:Dx x:Dx

(Pozor na zlatnino... :eek: :O: :xx!: x:Dx x:Dx x:o)x )http://galeb.etf.bg.ac.yu/~random/pub/fun/Crnogorci_na_plazi.jpg

x:o)x x:o)x poleg vitkosti edina stvar še, ki bode v oči x:Dx x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pozor na zlatnino...

x:Dx ... tele ketne bi pa človk težko 'ne vidu'... tist s tonskim križem okol vratu ... sej ma večga kokr papež :wOOt: :zoro:

papež ne more nest sploh tazga... :D pretežek

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Takole, da ne boste rekli... vsaka država ima svoje naj moške!

Črnogorska  plažna zadnja moda :eek:  x:Dx  x:Dx

(Pozor na zlatnino... :eek:  :O:  :xx!:  x:Dx  x:Dx  x:o)x

tisti v odzadju ki sedi na plaži...(ga ni težko zgrešit ker je edini)je pa čist uuuuureduuuu... :2src: x:Dx :palec:

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Uf, ne bi zdaj o ketnah in pivskih vampih na fotki... :xx!: Bom raje izpostavla dotični moški hrbet na skrajni desni x:Xx x:px x:Dx - edina svetla toč(kic)a tele fotografije x^x

kaj čmo, tudi jaz sem za športnike (a ne, Ska Vi in Sokrat x:Dx x;)x )

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Elvis je bil good, ampak je morto! x:Dx Imam raje žive! x;)x  :hepko:

ja že, ampak od takšnih, ki jih tukaj prikazujete prav tako nimate nič, pol pa je tak vseeno, če so živi ali morto x:Dx , a ne?

elvis is the best

Vseen obstaja možnost, saj 0,000001... x^x kaj pa pr Elvisu...je neb niti hotla met... :xx!:

x:Dx x:Dx x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

• 2 weeks later...

Na eni internetni agenciji za popolno parčkanje, kamor sem za štos poslala en test, so mi najdli idealnega partnerja.... x:o)x x:o)x evo ga...

ma sej bi blo vse fajn, če bi mi bil vsaj na videz všeč... x:Dx x:Dx x:o)x

Pa to je za hec...nek ameriški test...kva je že Ticle al kaj...k parčkajo...me je firbec matru...pa sm poslala kao tist...zanimanje, hobiji, starost in to... x:Dx x:Dx pa dobim...tole... x:Dx x:Dx

ni mi všeč...OK vsaj pegast ni... x:Dx

Guest sstane
Na eni internetni agenciji za popolno parčkanje, kamor sem za štos poslala en test, so mi najdli idealnega partnerja.... x:o)x  x:o)x evo ga...

ma sej bi blo vse fajn, če bi mi bil vsaj na videz všeč... x:Dx  x:Dx  x:o)x

Daj no, Majica, ti pravi x:Dx

Na eni internetni agenciji za popolno parčkanje, kamor sem za štos poslala en test, so mi najdli idealnega partnerja.... x:o)x  x:o)x evo ga...

ma sej bi blo vse fajn, če bi mi bil vsaj na videz všeč... x:Dx  x:Dx  x:o)x

Majica, kaj mu pa fali? En tak nagajiv look ima, me malo spominja na Bruca Willisa! x:Dx

x:Dx sam da ma še lase zravn. x!x

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...