El Nino 9. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2004 gledam gor fotko od beckhama... ohjej uhjej pa ka prekleti fusbalerji vedno kopirajo moj stil.... ajd ko sm meu jst dolge si jih je še zahovč pustil sem se ostrigu še on kar naenkrat.. si umsilim bradico še on ajd pol njega so skenslali kul, si naredim čopek začne beckham furat naokrog s čopkom....... ka bo s tega se bom mogu prav na kratko ostrižt pa obrit se čist da bom meu svoj image da mi ga nau noben šmekič kradu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 gledam gor fotko od beckhama... ohjej uhjej pa ka prekleti fusbalerji vedno kopirajo moj stil.... ajd ko sm meu jst dolge si jih je še zahovč pustil sem se ostrigu še on kar naenkrat.. si umsilim bradico še on ajd pol njega so skenslali kul, si naredim čopek začne beckham furat naokrog s čopkom....... ka bo s tega se bom mogu prav na kratko ostrižt pa obrit se čist da bom meu svoj image da mi ga nau noben šmekič kradu.... ja lih zanč sem premišlevala da si od udzadi ful Davidu podoben pa to...zarad tega čopka... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
max 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Zanimiva tema... v osnovni soli, smo deklice sanjale o nekom, ki bo zasedel nas srcek in takrat mi je bilo prioritetno kako izgleda.. zelela sem si, da bi moj fant.. ali kasneje moz , bil od mene starejsi najvec eno leto.. imel lepe rjave oci, dolge trepalnice, lepe zobke, cutne polne ustnice, ki znajo dati fantasticen poljub.., ter imet lepo postavo.. Zelja se mi je izpolnila. Z leti pa se nasi kriteriji spreminjajo... sedaj v tem trenutku, bi pozornost dala predvsem na notranjo lepoto cloveka, na empatijo... in na iskrice v oceh, kemijo ob dotiku, .... Aha.No, lepo, da se ti je izpolnila zelja! ...iskrice v oceh.... ...kemijo ob dotiku... pa si jo cutila tistokrat zjutraj, po "nedolzni noci"? Citiraj "Ljudje zive v zavetju drug drugega." Irski pregovor"Zaradi neurij imajo hrasti globlje korenine." Georg Herbert (1599-1633) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ja lih zanč sem premišlevala da si od udzadi ful Davidu podoben pa to...zarad tega čopka... hih El Nino.. , a si slisal? Od zadaj si mu podoben.. p.s. Bi mu bil raj odspredi, a Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Takole, da ne boste rekli... vsaka država ima svoje naj moške!Črnogorska plažna zadnja moda (Pozor na zlatnino... :xx!: )http://galeb.etf.bg.ac.yu/~random/pub/fun/Crnogorci_na_plazi.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 poleg vitkosti edina stvar še, ki bode v oči Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 ta slika je že bila videna. se mi zdi,da je v temi, Slika dneva Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Pozor na zlatnino... ... tele ketne bi pa človk težko 'ne vidu'... tist s tonskim križem okol vratu ... sej ma večga kokr papež Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2004 Pozor na zlatnino... ... tele ketne bi pa človk težko 'ne vidu'... tist s tonskim križem okol vratu ... sej ma večga kokr papež papež ne more nest sploh tazga... pretežek Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Takole, da ne boste rekli... vsaka država ima svoje naj moške!Črnogorska plažna zadnja moda (Pozor na zlatnino... :xx!: tisti v odzadju ki sedi na plaži...(ga ni težko zgrešit ker je edini)je pa čist uuuuureduuuu... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2004 pa še tisti ma mal kratke lase... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Uf, ne bi zdaj o ketnah in pivskih vampih na fotki... :xx!: Bom raje izpostavla dotični moški hrbet na skrajni desni - edina svetla toč(kic)a tele fotografije kaj čmo, tudi jaz sem za športnike (a ne, Ska Vi in Sokrat ) Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 kaj že ne boste nehali nakladat, Elvis je popolni moški pa amen zdaj pa raje govorimo o nepopolnih, nagravžnih in sploh jk dedih Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 elvisijada ni popolna če ne bi se zapustu, huhjaoo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Elvis je bil good, ampak je morto! Imam raje žive! ja že, ampak od takšnih, ki jih tukaj prikazujete prav tako nimate nič, pol pa je tak vseeno, če so živi ali morto , a ne? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 elvisijada ni popolna če ne bi se zapustu, huhjaootvojega stavka pa nekak ne razumem, sorry Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Vseen obstaja možnost, saj 0,000001... kaj pa pr Elvisu...je neb niti hotla met... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Na eni internetni agenciji za popolno parčkanje, kamor sem za štos poslala en test, so mi najdli idealnega partnerja.... evo ga...ma sej bi blo vse fajn, če bi mi bil vsaj na videz všeč... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 elvisijada ni popolna če ne bi se zapustu, huhjaoo...ko je bil mlad, je bil pa res dober, potem pa ves zapit in zafiksan :xx!: Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Pa to je za hec...nek ameriški test...kva je že Ticle al kaj...k parčkajo...me je firbec matru...pa sm poslala kao tist...zanimanje, hobiji, starost in to... pa dobim...tole... ni mi všeč...OK vsaj pegast ni... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 peg pa res ne morš videt iz take fotkice :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Na eni internetni agenciji za popolno parčkanje, kamor sem za štos poslala en test, so mi najdli idealnega partnerja.... evo ga...ma sej bi blo vse fajn, če bi mi bil vsaj na videz všeč... Daj no, Majica, ti pravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Na eni internetni agenciji za popolno parčkanje, kamor sem za štos poslala en test, so mi najdli idealnega partnerja.... evo ga...ma sej bi blo vse fajn, če bi mi bil vsaj na videz všeč... Majica, kaj mu pa fali? En tak nagajiv look ima, me malo spominja na Bruca Willisa! sam da ma še lase zravn. x!x Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ampak takele ni mel v nobenem filmu.. lase, je blo še preden je slaven ratal... da je mel krtačo na glavi.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ..kamor sem za štos poslala en test, so mi najdli idealnega partnerja hja, kwa pa se greš Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.