Skoči na vsebino

Popolni moski?

El Nino

Recommended Posts

Pokobu...neumnosti... x:o)x x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 684
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Majica, če ga ti nečeš, ga jaz vzamem. Prodano! x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hja...cene pa nis povedala... x:Dx ne morš kar tko...vzamem, pa nč za kolk... x:Dx x:px :vragec:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Na eni internetni agenciji za popolno parčkanje, kamor sem za štos poslala en test, so mi najdli idealnega partnerja.... x:o)x  x:o)x evo ga...

ma sej bi blo vse fajn, če bi mi bil vsaj na videz všeč... x:Dx  x:Dx  x:o)x

E vidiš čak ti jst mojo popolno bejbo prpopam gor. :D to je šlo mal drgač astrološki test ;)

uh fak no bog me nima rad zgubil fotko ;) ehja tle je njen rojstni datum ...

Laia Basso Morales - 5. 3. 1986 21.40 Barcelona :D očitn bom mogu it v španijo na obisk... soulmate me čaka ;) mal se mi zdi hecno k sem na lastno pest našel eno k mi jo astrološki program zračuna še na bolj ujemajočo.... ampak to je internet ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:wOOt: dej prpopi...

počasi res verjamem, da če bi se astrološko ujemanje gledalo, bi bilo več dolgotrajnih vez in manj ločitev, ker gre za to, da ne pripelje skupaj strast, ki lahko hitro izpuhti, temveč se gledajo še tisti dejavniki, ki recimo kažejo dobro komunikacijo, trajnost veze...

Stankaaa

aja še to, popolnost najdemo, ko smo sami v sebi v harmoniji...

dokler kritiziramo druge - bi se morali zavedati, da s tem kritiziramo sebe

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Dej Nino, no... xrolleyesx

Dej Nino, no... xrolleyesx

čak sem ji ravno pisal.... naj mi spet pošlje fotko ;) hehe nevem enkrat vmes sem čistil inbox... pa jst takih slikc ne shranjujem... ;) pa očitno je zraven šlo... :(

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

TUKI

...for fun... x:Dx

...sem ugotovila, da popolnega ni.... človeka namreč...... ampak, če bi ga lahko sestavila.... bi ga iz teh osebic:

- starost: brad pitt

- šarm: robert redford

- iskrice v očeh: robbie wiliams

- ego: chris noth (mr. big)

- tatu: robbie williams x:Dx

torej če se mal postaram, in recimo da mam kaj šarma od roberta (my dad) pa kako iskrico, k robbie je tud v familji, pa ego hm juck, pa da bi si še en tatu butnu gor, heh se udam očitno ne bom popolni moški... never :D x;)x

• 1 month later...

Afrodiziaki

Ali lahko nekaj, kar jeste ali pijete, resnično prebudi vaš libido? Afrodiziaki so znani že iz davnine, ampak – ali resnično delujejo? So sploh zdravi?

Hrana, za katero verjamejo, da deluje kot afrodiziak

Mnoge stare knjige, kot je npr. Kama Sutra, dajejo recepte, kateri naj bi nas naredili "močne za spolne odnose in onemogočili, da brezvoljno ležimo drug zraven drugega".

Govorilo se je, da naj bi nosorogov rog naredil moškega neustavljivega v postelji. Beluši, banane, jegulje, ostrige, smokve in ginseng naj bi bili čudežni, saj naj bi spremenili nezainteresirano lenobo v seksualnega pohotneža.

Za to hrano so verjeli, da ima lastnosti afrodiziaka zaradi njenega vonja, okusa, celo izgleda. Vse pa je temeljilo na ideji "simpatične magije". Nosorogov rog, beluši, banana... vsi so falične oblike (oblika spominja na penis). Ko so jedli to hrano, so darovalci ljubezenske magije upali, da bodo njihovi udi dolgi, čvrsti in pokončni. Ostrige in smokve imajo vonj in tudi spominjajo na vzburjeno vulvo ali vagino. Ko so jih ženske mlaskale in pogoltnile, so verjele, da bodo njihovi spolni organi prav tako nabrekli, sluzasti in okusni.

Začinjena hrana ob čebuli, popru in ingverju zagreje in vzpodbuja k znojenju, kar daje izgled seksualno vzburjene osebe. Tako kot nas vsak sladek ali začinjen okus pelje v občutke naslade, zamaknjenosti, prikupnosti in pripravljenost na ugajanje.

Ali ste vedeli...

"Dišeči vrt", zapis o umetnosti vodenja ljubezni iz 16. stoletja, trdi, da so zelo učinkoviti afrodiziaki: glavice čebule, premešane s grahom, ki je prekuhan s čebulo in začinjen s cimetom, ingver, beli fižol, s sladkorjem obliti mandeljni in kikiriki.

Ali afrodiziaki delujejo?

Z eno besedo, ne. Nobena od teh substanc ali katera druga, ki vam jo predlagajo, ne deluje na način spolnega vzburjanja in povečanja spolne moči. Hrana, za katero menijo, da je afrodiziak, ne vpliva na vaše spolne organe ali spolno željo, prav tako ne pomaga, da bi se bolj vzburili, da ste bolj poželjivi in bolj vzdržljivi kot drugače.

Vendar pa je sugestija dobra tehnika, tako da lahko takšna hrana in pijača prineseta živahnost v vaše spolno življenje in na več načinov popestri vašo zvezo.

Ali ste vedeli...

Kama Sutra predlaga:

bivolja jajca (testisi), prekuhana v sladkanem mleku in vrabčeva jajca z rižom na maslu in sladkorjem.

Opozorilo o španskih muhah

Španske muhe imajo lažen sloves močnega seksualnega stimulansa. Zaužite kot prašek, tekočina ali tablete naj bi vzpodbudile spolne organe, da bi postali spolno nenasitni. To je samo še en mit, ki pa je lahko zelo nevaren.

Španske muhe delujejo tako, da dražijo sečne poti. Namesto ugodnega občutka topline lahko občutite neprijetno bolečino, povišanje telesne temperature, tudi dolgotrajne poškodbe.

Hitro vzburjenje in izdatni efekti

Nekatere substance definitivno vplivajo na razpoloženje. Že mala količina alkohola nas čustveno in fizično sprosti. Dvigne nam stopnjo samozavesti in širi kapilare, kar daje rezultat občutka vzburjenja in topline.

Kofein in sladkor vas hitro vzpodbudita in tako se počutite polni energije in pripravljeni na akcijo. Vendar, na koncu zgodbe, vse, kar zaužijemo, nima dolgotrajnega učinka na našo seksualno aktivnost. Večjo korist boste imeli od zdrave prehrane z veliko ribami in zelenjave. Izboljšana zdravstvena slika vam bo dvignila tudi spolno željo in sposobnosti.

Če želite svojemu partnerju poslati ljubezensko sporočilo, ga povabite, da skupaj pripravita večerjo. Izberite hrano, ki jo oba obožujeta in s prsti hranita drug drugega. V tem primeru bo to stimulativno delovalo na oba.

Za večerjo pripravite ostrige in slavčja jajca ob kozarcu šampanjca, nadaljujta z beluši in eksotičnim sadjem, zelenjavo in sirom, posladkajta se s smokvami in čokolado. Partner se bo verjetno počutil vzhičeno in brez problema lahko nadaljujeta večer...

Pripravite afrodizični obrok

Seks in obred hranjenja imata mnogo skupnega. Oba temeljita na uporabi vseh čutil in uživanju v samem doživetju. Pripravite večerjo v dvoje; izberite hrano, ki se enostavno pripravi ali pa jo lahko jeste z rokami (sveže sadje, beluši). Hranite drug drugega; enostavno deljenje hrane vas lahko zbliža z drugim.

Pari, ki se spopadajo z monotonijo, ponavadi v skupnem pripravljanju romantične večerje najdejo novo vzburjenje. "Hrana za ljubimce" morda nima lastnosti afrodiziaka, lahko pa vas kljub temu vzpodbudi k spolnosti.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Sindrom Casanova

Vip-

Moški s sindromom Casanova gledajo na ljubezen kot prisilno igro z veliko partnerji.

Giovanni Jacopo Casanova de Seingalt (1725-1798) je bil avanturist iz Benetk in njegovo ime služi za primer hiperseksualnega moškega. Casanova je s prevaro dobil aristokratski vzdevek "de Seingalt", ki mu je služil kot pomoč pri osvajanju žensk in impresioniranju moških. Najbrž vse, kar se ve o tem razuzdanem moškem, izvira iz njegovih zloglasnih spominov. Napisal jih je v svojih poznih letih, takrat ko spomin že bledi, domišljija pa dobiva krila. Njegovi "Memoari" ga opisujejo kot moškega, ki je osvajal s humorjem, čarom in inteligenco s karakterističnim, privlačnim obrazom. Ko je bil star 16 let, je pridobil pravniški naziv in odšel v posteljo s prvo prostitutko – "lepo deklico, staro 13 let", srečal je največje ume svojega časa, boril se je z najboljšimi mečevalci, obral je vsa casina in razdevičil vsako drugo devico v Italiji in Franciji.

Lahko, da se je pretirano hvalil, vendar je bil človek z neobičajnim spolnim apetitom; njegovi opisi in imenovanja najmanj 116-ih osvajanj dajejo verodostojnost mnogim njegovim trditvam. Spolne odnose je imel brez predsodkov glede na leta ali družbeni položaj; ženske od 9. do 70. leta starosti, vseh družbenih razredov, so podlegle njegovi privlačnosti. Niti tabu incesta ni oslabil njegovega čara: imel je spolne odnose z najmanj eno od svojih nelegitimnih hčera. Vse so bile, kot trdi, hvaležne za spolne usluge.

Sindrom, kateremu posodi Casanova svoje ime, je znan tudi kot "donjuanizem" (imenovan po don Juanu, izmišljeni osebi), hiperfilija ali hiperseksualnost. Moški s tem sindromom razumejo ljubezen kot prisilno igro, ki se igra z veliko partnerji, da se zmanjša posvečanje samo enemu. Ženske so v igri objekti in brazgotine na okvirju postelje. Praksa je te moške naredila očarljive in vljudne, ki pa izgubijo interes za žensko, takoj ko jo osvojijo; tako kot je vedno počel Casanova.

Hiperseksualnost se povezuje z manično depresijo, psihopatijo in pomanjkanjem sposobnosti navezovanja in navezanosti v otroških letih. To je kemijsko povezano z nizko ravnijo glavnih metabolizatorjev nekaterih nevrotransmiterjev, ki se imenujejo monoamin-oksidi (MAO), ki so bili odkriti v marsikaterih psihopatskih obnašanjih. Življenje Casanove ponuja mnogo dokazov za te trditve. Po vsej verjetnosti je bil rojen kot nezakonski otrok, starša pa sta bila igralca, ki sta ga po prvem letu starosti zapustila. Glede na pomembno navezovanje v zgodnjih letih za kasnejše zdravo ustvarjanje odnosov je enostavno razložiti, zakaj ni bil sposoben ustvariti resne trajne zveze. Njegovo pomanjkanje zaupanja in občutka odgovornosti, marsikatera deviantna dejanja, pogosto izraženo pomanjkanje kesanja in obžalovanja so vsekakor karakteristični za psihopatsko osebnost. Njegova lahkomiselna zanemarjanja in neomejena energija so se izmenjavali s "črno žalostjo" (depresijo), za katero trdi, da je trpel. To pa so indikacije za sindrom manične depresije. Vsi ti sindromi so povezani z nizko stopnjo MAO.

Casanova je svojih zadnjih 14 let preživel kot knjižničar pri grofu von Waldstein v gradu Dux na Češkem, kjer je tudi napisal svoje spomine. Umrl je v pravočasni pobožnosti ("Živel sem kot filozof in umiram kot kristjan.") in na ta način izkoristil najboljše od obeh svetov.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...