Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 obstaja popolno življenje? odvisno od pričakovanj in sanj resno obstaja popolni trenutek, življenje pa ne... ker smo ga zakoplicirali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 sej zato pa je potrebno uživati v trenutku.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Mislim, da sm ga spoznala Itak, da ni popoln, samo mi pa ful ustreza...tok, da da se obremenjujem celo s tem, kaj mu bom rekla. Ker taksna ponavadi nisem. se vizualno mi ustreza....ah ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Popolen moški? Ga ni. Pa kontra tud ne. Sploh je to proces - če je že v enem trenutku popolen (tj., da ti v celoti ustreza) je že v naslednjem trenutku tega konec, saj se oba spreminjata. Aja - edino moj Simon (sin) je popolen. Jasno. Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Popolni moški ne obstaja, tako kot ne obstaja popolna ženska...jap,glede ženske se kar strinjam..... ...da je popolna... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 tako kot moški Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Popolni moški je bil moje oče, ker mi je naredil dve roki, dve nogi, eno glavo in dvoje oči, da vidim popolne moške, ki delajo isto- popolne otroke.To si je želel bog in tako je !Kdo pa ni popoln ? Za vsakega se najde nekdo, ki je popoln.Torej so vsi moški popolni, sploh, če imajo še tretjo nogo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 zazzy Well said... no coment Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 Popolni moški, more met tam vsaj ene 30 kitar Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 al pa jadrnico.... recimo vsaj 45 fitno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Popoln moski mora imet jajca ... pa hrbtenico mocno ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Ma kaka jadrnica! Jahtica! Naprimer....Pershing. Ja ja...al pa Cranchi! I'm just kidding Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Popolni moški ne obstaja, tako kot ne obstaja popolna ženska...jap,glede ženske se kar strinjam..... ...da je popolna... ........zmeda življenja Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Ma kaka jadrnica! Jahtica! Naprimer....Pershing. Ja ja...al pa Cranchi! I'm just kiddingDraga moja.............. moja jadrni ca je dražja kot Chranchi 34 - Zaphira hahahahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Sam je se vseeno jadrnica Sorry, eni majo raj jadrnice, drugi jahte.Jaz...Pershing 50 vsaj nekaj, kar znajo sosedje delat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Sam je se vseeno jadrnica Sorry, eni majo raj jadrnice, drugi jahte.Jaz...Pershing 50 vsaj nekaj, kar znajo sosedje delat Če se ne motim, Pershinga ni v SLO (al pa tud).......... boš morala pogledat za kakim Italijanom........ poznam pa enga k ma Azimuta 68 pa še samski......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Jaz pa nisem pleharca, sorry...Pa tudi ce bi bila....men je pomembno, kaj mam jaz, ne pa kaj ma tip In ja, recimo Pershing 43 se je letos prodajal v portoroski marini. 50ka je pa tudi... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Jaz pa nisem pleharca, sorry...Pa tudi ce bi bila....men je pomembno, kaj mam jaz, ne pa kaj ma tip In ja, recimo Pershing 43 se je letos prodajal v portoroski marini. 50ka je pa tudi... pa se je prodal.??............. to je važno........ kaj nautika kaže itak ni važno, ker je vsako leto glih......... (ej v teh vodah sem pa zlo doma.............) nisi pleh pička.......... kaj pa post o jahti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Ja s tem se strinjam.Ej, ze kar nekaj casa tista jahta stoji v marini. ko sem bla jaz dol, je bila. zdej so bili starsi...je bla se vedno...pa saj lih tam stoji, da ko zapeljes z avtom notri v marino, je ne mors sfalit.meseca maja jo je prodajal za 520 tisoc eurou, stara eno leto...43ko namrec. moj post o jahti je bil hec. nekaj malega pa vem, pa ne ker bi hotla, ampak ker mi pac ne uide. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 nisi pleh pička.......... kaj pa post o jahti zdaj bomo ugotovili da obstajajo sam dve vrsti tiste k padajo na pločevino in tiste k padajo na plastiko... svoj čas pa so tko al tko vse padale na les... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ne bomo tega ugotovili. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 nisi pleh pička.......... kaj pa post o jahti zdaj bomo ugotovili da obstajajo sam dve vrsti tiste k padajo na pločevino in tiste k padajo na plastiko... svoj čas pa so tko al tko vse padale na les... prov maš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 svoj čas pa so tko al tko vse padale na les... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ah ja.smotkoti. ce zenska pozna razliko med 2 jahtama oziroma 2 bmw-jema..al whatever...je ze pleh,plastik al pa les picka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 hj, lejčasih v starem veku je bil sam LES, noje takrat bilo bolj popularno oboževanje kož in kosti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.