Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 To sem popolnoma razumela.Vseeno... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Popolni moški, je kakor popolna ženska; POPOLN-PERFECT Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 nisi pleh pička.......... kaj pa post o jahti zdaj bomo ugotovili da obstajajo sam dve vrsti tiste k padajo na pločevino in tiste k padajo na plastiko... svoj čas pa so tko al tko vse padale na les... ja, samo takrat se niso fine delale bobnar prov maš....sama finoča jih je v resnici pa, ko jih posedeš v bemfa....se vozjo k Jovanka v svojih cajtih.. sam upajo, da jih bo katera frendica vidla........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Jovanka v svojih cajtih..s am upajo, da jih bo katera frendica vidla MA BEJŽ,A RES...tega pa res še ne vem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ah ja.smotkoti. ce zenska pozna razliko med 2 jahtama oziroma 2 bmw-jema..al whatever...je ze pleh,plastik al pa les picka Kaj pa je tko očarljivga pri jahtah? Oziroma plovilih, malo večjih kot je gumjak...ker večjih v Slo tko ni, razen nekaterih izjem...Pismu, sej se v kabini ne moreš niti pošten okrog obrnit...dejte no....s tem me moški že ne bi očaral... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Popolni moški ne obstaja, tako kot ne obstaja popolna ženska...jap,glede ženske se kar strinjam..... ...da je popolna... ........zmeda življenja ...kadar ma deca ob seb! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ...majica Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 zdaj bomo ugotovili da obstajajo sam dve vrsti tiste k padajo na pločevino in tiste k padajo na plastiko... svoj čas pa so tko al tko vse padale na les... Kaj pa vem, jst poznam še eno vrsto..........tiste ki padajo na mickenga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 auč, a ne boli to?kr direkt pade gor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 mickeni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ah ja.smotkoti. ce zenska pozna razliko med 2 jahtama oziroma 2 bmw-jema..al whatever...je ze pleh,plastik al pa les picka Kaj pa je tko očarljivga pri jahtah? Oziroma plovilih, malo večjih kot je gumjak...ker večjih v Slo tko ni, razen nekaterih izjem...Pismu, sej se v kabini ne moreš niti pošten okrog obrnit...dejte no....s tem me moški že ne bi očaral... ja majica, zdej si pa res v temo brcnila.............. dobrodošla v marino - karerokoli................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ja, to se morm pa kr s sokratesom strinjat. Je "brcnjeno" v temo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Kaj pa vem, jst poznam še eno vrsto..........tiste ki padajo na mickenga slava v glavo stopila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Hm......se mi zdi, da mi je dans pa neki druzga v glavco stopilo........prideš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ce bi rekla ja, bi se itak usrackal Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2004 Hja ja Mick je Micen ampak ma pa veliko.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 srce. Placa v njem za ljubezni kolk češ. Michelle........ne bi se....dajva preverit, ha? Komi te čakam......pa mickeni tud. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ce bi rekla ja, bi se itak usrackal ne bi se posrachkal.........polulal bi se 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Michelle........ne bi se....dajva preverit, ha? Komi te čakam......pa mickeni tud. No pa da vidim tole Mick....no pa dajva Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Čaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaaaaaaaam. A ti pride(š) al morm meni najprej prit? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 uiiiiiiiiiiiiiiii Jah lahko se tudi na pol poti dobiva Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Hm, ja sem malo razmisljal, o tem kaksen naj ratam, da bom popolni moski. Malo sem razmislil, in ugotovil da sploh ne vem kaksen naj bi ta bil. Torej (predvsem zenski del foruma) predloge sem. Aries-Libra-ScorpioNi potrebe biti popoln......Potrebno je samo biti,t..... ....če maš eno je preveč,če maš vse je premal" (Iztok Mlakar) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2004 Tako je, popolni moški ma vse in mu ena ni preveč.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.