Skoči na vsebino

Popolni moski?

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 684
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ah ja.

smotkoti.

ce zenska pozna razliko med 2 jahtama oziroma 2 bmw-jema..al whatever...je ze pleh,plastik al pa les picka xrolleyesx

Kaj pa je tko očarljivga pri jahtah? Oziroma plovilih, malo večjih kot je gumjak...ker večjih v Slo tko ni, razen nekaterih izjem...

Pismu, sej se v kabini ne moreš niti pošten okrog obrnit...dejte no....s tem me moški že ne bi očaral...

ja majica, zdej si pa res v temo brcnila.............. x:Dx

dobrodošla v marino - karerokoli.................

Dragi moji...na morju skupaj preživela več kot 2 leti svojega življenja...z zavidljivo lepo jadrnico...po kateri so se vsi slinli...pa je last mojega očeta...

Lepo vas prosim...to je life, katerega ne bi dala več skoz...pojma nimate, kaj pomeni živeti gor... to, kao, kar si sposojate jadrnice, pa se kažete naokoli 14 dni, še zdaleč niste morski volkovi...

Sokrat...tvoja modrost spoznavanja jadrnic je samo v marini, al kako? Zberi pogum, pa jadraj v jugu ...maestralu, kjer maš valove na bok ( v jadranskem morju) ...al pa v kakšni burji...pa da te vidmo... pojdi čez Kvarner, kot smo šli mi, pa nas je jugo staknu... ne se pa šopirt po marini...cccc

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Men pa statusni simboli dol visijo........za razliko od mickenega. x:o)x x:Dx Sem imel priložnost spoznat kar velik premožnih ljudi, nikol zarad njihovega premoženja, v bistvu so me celo mal odbijal, ker sem pričakoval napihnjence pa to. Kot povsod pa seveda so tud med njimi......eni zlo ok, eni mal manj, eni pa bljak. Vsekakor pa jim v Slo ne bo nikol zmanjkalo zavistnih so-ljudi. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Majica...ti verjamem, se s tabo strinjam.

Meni tudi pravzaprav dol visi, kdo ima kaksno ladjico in kje...ampak pac, ker sem tam "domaca", nekaj malega vem. Zelo malega.

Ne vem, kako je ziveti na jadrnici, vem pa, da je lustno it stran od ljudi za 14 dni na leto, it mal po morju...pac meni je to vsec. ceprav zdaj 14 dni z nasimi ni lih men vec uzitek x:o)x x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ah ja.

smotkoti.

ce zenska pozna razliko med 2 jahtama oziroma 2 bmw-jema..al whatever...je ze pleh,plastik al pa les picka xrolleyesx

Kaj pa je tko očarljivga pri jahtah? Oziroma plovilih, malo večjih kot je gumjak...ker večjih v Slo tko ni, razen nekaterih izjem...

Pismu, sej se v kabini ne moreš niti pošten okrog obrnit...dejte no....s tem me moški že ne bi očaral...

ja majica, zdej si pa res v temo brcnila.............. x:Dx

dobrodošla v marino - karerokoli.................

Dragi moji...na morju skupaj preživela več kot 2 leti svojega življenja...z zavidljivo lepo jadrnico...po kateri so se vsi slinli...pa je last mojega očeta...

Lepo vas prosim...to je life, katerega ne bi dala več skoz...pojma nimate, kaj pomeni živeti gor... to, kao, kar si sposojate jadrnice, pa se kažete naokoli 14 dni, še zdaleč niste morski volkovi...

Sokrat...tvoja modrost spoznavanja jadrnic je samo v marini, al kako? Zberi pogum, pa jadraj v jugu ...maestralu, kjer maš valove na bok ( v jadranskem morju) ...al pa v kakšni burji...pa da te vidmo... pojdi čez Kvarner, kot smo šli mi, pa nas je jugo staknu... ne se pa šopirt po marini...cccc

majica!

pogovarjaš se s skiperjem. Ne ti men o maestralu pa o jugu

(res si hecna)

x:Dx  x:Dx na mickenem kjerkol x:px  :vragec:  x:Dx

x:px x:o)x x:Dx .....sm že reku parkrat, pa kaj, če se ponavlja x:Ix ....mislim samo tiste misli, ki jih seveda ne bi smel..... x:px :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

majica!

pogovarjaš se s skiperjem. Ne ti men o maestralu pa o jugu

(res si hecna)

Ja?

Pa ti si vsestranski človek...prevajaš za svetovno znanega fizika, babe se kar lepijo nate, si študiran za 5 življenj...po moje si zdaj glih v atenah, dobivaš 5 zlatih, vsako na svojem področju...še kaj?

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...