lia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Dokler se ne zbudi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ah ja.smotkoti. ce zenska pozna razliko med 2 jahtama oziroma 2 bmw-jema..al whatever...je ze pleh,plastik al pa les picka Kaj pa je tko očarljivga pri jahtah? Oziroma plovilih, malo večjih kot je gumjak...ker večjih v Slo tko ni, razen nekaterih izjem...Pismu, sej se v kabini ne moreš niti pošten okrog obrnit...dejte no....s tem me moški že ne bi očaral... ja majica, zdej si pa res v temo brcnila.............. dobrodošla v marino - karerokoli................. Dragi moji...na morju skupaj preživela več kot 2 leti svojega življenja...z zavidljivo lepo jadrnico...po kateri so se vsi slinli...pa je last mojega očeta...Lepo vas prosim...to je life, katerega ne bi dala več skoz...pojma nimate, kaj pomeni živeti gor... to, kao, kar si sposojate jadrnice, pa se kažete naokoli 14 dni, še zdaleč niste morski volkovi...Sokrat...tvoja modrost spoznavanja jadrnic je samo v marini, al kako? Zberi pogum, pa jadraj v jugu ...maestralu, kjer maš valove na bok ( v jadranskem morju) ...al pa v kakšni burji...pa da te vidmo... pojdi čez Kvarner, kot smo šli mi, pa nas je jugo staknu... ne se pa šopirt po marini...cccc Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Men pa statusni simboli dol visijo........za razliko od mickenega. Sem imel priložnost spoznat kar velik premožnih ljudi, nikol zarad njihovega premoženja, v bistvu so me celo mal odbijal, ker sem pričakoval napihnjence pa to. Kot povsod pa seveda so tud med njimi......eni zlo ok, eni mal manj, eni pa bljak. Vsekakor pa jim v Slo ne bo nikol zmanjkalo zavistnih so-ljudi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Majica...ti verjamem, se s tabo strinjam.Meni tudi pravzaprav dol visi, kdo ima kaksno ladjico in kje...ampak pac, ker sem tam "domaca", nekaj malega vem. Zelo malega.Ne vem, kako je ziveti na jadrnici, vem pa, da je lustno it stran od ljudi za 14 dni na leto, it mal po morju...pac meni je to vsec. ceprav zdaj 14 dni z nasimi ni lih men vec uzitek Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ja ja, sej kle je ves car jahtic. Vse kar si napisal.Samo itak smo na koncu spet pri sexu Michelle sanja zdej... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 A si na barki, plastičnem čolnu al na mickenem? na mickenem kjerkol Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ah ja.smotkoti. ce zenska pozna razliko med 2 jahtama oziroma 2 bmw-jema..al whatever...je ze pleh,plastik al pa les picka Kaj pa je tko očarljivga pri jahtah? Oziroma plovilih, malo večjih kot je gumjak...ker večjih v Slo tko ni, razen nekaterih izjem...Pismu, sej se v kabini ne moreš niti pošten okrog obrnit...dejte no....s tem me moški že ne bi očaral... ja majica, zdej si pa res v temo brcnila.............. dobrodošla v marino - karerokoli................. Dragi moji...na morju skupaj preživela več kot 2 leti svojega življenja...z zavidljivo lepo jadrnico...po kateri so se vsi slinli...pa je last mojega očeta...Lepo vas prosim...to je life, katerega ne bi dala več skoz...pojma nimate, kaj pomeni živeti gor... to, kao, kar si sposojate jadrnice, pa se kažete naokoli 14 dni, še zdaleč niste morski volkovi...Sokrat...tvoja modrost spoznavanja jadrnic je samo v marini, al kako? Zberi pogum, pa jadraj v jugu ...maestralu, kjer maš valove na bok ( v jadranskem morju) ...al pa v kakšni burji...pa da te vidmo... pojdi čez Kvarner, kot smo šli mi, pa nas je jugo staknu... ne se pa šopirt po marini...cccc majica! pogovarjaš se s skiperjem. Ne ti men o maestralu pa o jugu (res si hecna) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 na mickenem kjerkol .....sm že reku parkrat, pa kaj, če se ponavlja ....mislim samo tiste misli, ki jih seveda ne bi smel..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 bemu jaz tudi, sam niso z mickenim povezane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 majica! pogovarjaš se s skiperjem. Ne ti men o maestralu pa o jugu (res si hecna)Ja?Pa ti si vsestranski človek...prevajaš za svetovno znanega fizika, babe se kar lepijo nate, si študiran za 5 življenj...po moje si zdaj glih v atenah, dobivaš 5 zlatih, vsako na svojem področju...še kaj? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 moderno hišo ma tud, sam za otroke pa nisem prepričana... ti, a ma kej viška denarja Sokrate, sitak si fajn dečko, sam za vse pa nisi ravno popoln, tko kot jaz verjetno s svojimi oblinami ne bi bila zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ne se kregat!!! Kiss and make up Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ....je tak ok? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 dobro vam gre...kar tako naprej Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 A se ne bi ti pridružla mal, ha? Evo enga za predigro Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 uau...ta je bil pa lep ...michelle, brez panike prosim Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Amis nisem tolko ljubosumna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 lepo ...saj res nimaš na koga bit Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 amis, si pa zmer dobrodosla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Amis je prava "baba", je men ful všeč tud, sam ji to prikrivam. Michelle pa itak Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 u madonca ...tacga komplimenta pa že dolgo ne ...thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 evo jaz pa ven padla in s cmokeci in z komlimenti ma ne sej se samo šalim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 bomo to hitro nadoknadili selene ...to pa res ni blo lepo od nas Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sej Selene tocno ve, kako popularna je tuki Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 michelle, ne mi čist povozit mojga smisla za pretiravanje ( ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.