Samson23 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ....a je kdo od vaju Mico??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Samson, aha pa te mam, tisi Mico ...ne pa ne... jaz sem Adolf... Mico pa ne puvem kdo je... kar se pa popolnih moskih tice... seveda, da obstajajo... nekje za devetimi gorami in devetimi vodami.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Uf, to se bom mogla še našetkat!...ko se bos naslednjic seskala speci kokice pa nam sporoc... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ...in ti treniras grafologijo... se brati ne znas in pol naj bi brala "med vrsticami"... ekh valikra, valkira... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ..ups, pa res....sori... jah ocitn sem prebral tisto kar sem hotu prebrat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a de si jih zhelim si tut kr dolochla? z vsem si pa res nea rok mažem glej ga..ggg....bemu "dramerja" frdamnga sej ce gledamo dobesedno ,jih sploh nimam Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokola 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>komu? :xx!:moram priznat,da si me......mas elegantno,noro,prisrcno slikco...he he hep.s.:mas prav....he he hese pa ne pocutim vecvredno ali kaj podobnega...prav??lp :xx!: neeeeeeeeeee...sm zgresila komentar.....no saj bobnar bo vedel na kaj se navezuje..he he Popravljeno 10. oktober 2005 -> kokola Citiraj Velicina ni v tem,da nikoli ne pades,temvec da se po padcu vednopoberes. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Ma popolnega moškega ni. In tudi ženske ni popolne. Konc koncev nam vsem zjutri, ko se zbudimo, smrdi iz ust, ne? Pa je šla popolnost po gobe. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Popoln moški sem ženski, ki me ljubi........navkljub moji nepopolnosti. Al ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 kar tako naprej.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 končno en Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Hihi, Mick, ja pa maš prov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 ... dan ... POPOLN MOSKI bi bla jest, ce bi mela...., pa nimam, pa zato sploh ne ubstaja!Evo, zarad mene ne!Aaaaaaaah, a se kle gdaj guvuri o reinkarnaciji? Oooooh, to bi mela za puvedat, to pa ja!Puzdrau - Binga-Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 ne, najbrž jih res ni... popolnih moških, mislm. Slej ko prej se pokaže, da ma vsak neki, kar ga dela nepopolnega. Težava je v tem, da se men lahko neki zdi nepopolno, njemu (al pa njegovi novi prjatlci) pa ravn obratn, je tista nepopolnost prava božanska lepota. Pa ga maš lahko kljub nepopolnosti rad/a in ravn v tem je včasih problem. Jest mam mojga (ne)poplnega tipa ful rada, ampak včas bi ga pa najraj kr zadavla . Na primer, ko že tretjo noč zapored nč ne spim, ker on žaga en pragozd in se mu pritožim kolk je to annoying in da nej že neki nardi na tem, da nau tolk smrču, on mi pa reče, da vsak ta prav in popoln dec more smrčat in kolk je to sexi (in da se ženskam zdi to sexi ) - takrat bi ga najraj v žlici vode utopila No, k se pa to zgodi, pa jest zgubim vso vero v obstoj popolnosti... , kaj šele popolnga tipa!!! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 kdor isce ta najdle! men moje lubice skos pravjo, da sem popoln pre(po)poln za vse moje lubike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 za enga ze vem, da verjame. kaku ze pravjo..tojk laze, da se sam seb verjame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 kdor isce ta najdle! men moje lubice skos pravjo, da sem popoln pre(po)poln za vse moje lubike pre(po)poln? A hočeš rečt, da si preveč popoln, da bi bil popoln? No, evo, sej sm rekla, da popolnih moških ni Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 hotu sm rect.. am..ahaa za ene prepopoln, za druge pa prepoln Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 hotu sm rect.. am..ahaa za ene prepopoln, za druge pa prepoln V vsakem primeru poln nečesa, ampak česa - to je zdej vprašanje! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Opažam, da vse ženske sanjamo o popolnem moškem. Pa če še tako zanikamo. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 sam kaj je popoln..za vsako žensko nekdo drug... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
api 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 enim se sanje celo uresničijo. in pol traja in traja do prve majčkene manj popolnosti, ki raste ... pol pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Jaz pa mislim, da popoln moški obstaja samo v sanjah. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Popolni moski je tako redek kot NLP za moje pojme!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.