Skoči na vsebino

Popolni moski?

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 684
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ma nimaš kej razglabljat in se spreminjat...(čeprav nekje v skladu z osnovnimi človeškimi načeli je kr v redu da si).

Ampak - kar je popolnost za nekoga je za drugega napaka...Popoln moški boš za tisto/tistega, kateremu boš vzbudil/prebudil močno podobnost z vzorci, ki jih ta oseba nosi v sebi (mal psihoanalize).

Lahko si sicer privlačen širši možnosti ampak globljo popolnost ne moreš vzbujat vsakemu - POPOLNE PA NIKOMUR!

Deli na socialnih omrežjih

El Nino

moj popolen moški je tisti, ki je tak k je. K se ne spremeni zato, ker jaz tako hočem, ampak samo če sam čuti potrebo po spremembi. Samo to svobodo mora pustit tudi meni!!! To pomeni, da me ima rad tako kot sem in ne tako, kot si jo je narisal v svoji glavi...

Pa saj moraš itak bit najprej popolen zase, da lahk to izžarevaš navzven... :-))))

misti

Popoln moški? Tisti, ki je zadovoljen sam s sabo. Pri toliko različnih okusih pa je popolnega nemogoče najti. Zame je popoln tisti, ki ustreza meni, ampak potem je popoln samo zame, kar pa sploh ni slabo icon_smile_wink.gif

• 2 weeks later...
JAZ MENIM - KOT ŽENSKA - VSAKA ŽENSKA IN VSAK MOŠKI IMA SVOJ OKUS, ZATO LE BODI TAKŠEN KOT SI, SAJ BOŠ ZA ENO ŽENSKO ŽE ENKRAT POPOLN.NIKOLI SE NE SPREMINJAJ,NE PODLEGAJ ŽENSKAM, SAJ BO ENKRAT PRIŠLA TAKŠNA, KI BO ZATE POPOLNA IN TI BOŠ ZA NJO.

Js tut mislm, da kar je za nekoga popolno, je lahko za drugega pravo nasprotje tega. Tko, da je neko univerzalno popolnost nemogoce dosec. Ce bi pa ze blo (hipoteticno) mogoce, pa da bi se vsi trudl dosezt to popolnost - jao, pol bi blo pa res dolgcajt!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

...biti popolen moski. Hja, zdi se da je to za nas moske strasno vazna zadeva. Saj tudi je! Glede na to kako se obnasamo se posebej pred nasprotnim spolom. Obnasamo se kot da smo popolni, brez napakic. Se petelinimo. Prvi vtis je najboljsi. Tako kot na neki karikaturi v zvezi s psihologijo, ko si na plazi prihajata nasproti fant pa punca. Obadva se drzita skljuceno s trebuhi navzven, roke jima visijo do tal. In ko se srecata se fant spremeni v body-bojlera... pardon v body-builderja, punca pa v Pamelo Anderson. Ko gresta mimo, se zopet postavita v staro stanje.

Mislim pa da si popoln takrat, ko si upas priznati da si nepopoln. In ti ni nerodno pred drugimi, da si nepopoln. Smesno se slisi, ampak jaz tako vidim popolnost. Nepopolnost je del popolnosti... hm filozofija.

Ja sam ka mali pao s lipe

• 1 year later...

Popoln moski je enako kot zenska, tisti ki je urejen, cist, ki ni malomaren in, ki skrbi zase..

Poleg tega imamo zenske rade, da ima smisel za humor, da je prijazen, inteligenten, zanimiv..

Pa seksi seveda. x;)x Zame je seksi Brad Pitt, ker mu pase vsaka frizura in, ker se zna obleci. - no, saj bi bil greh, ce se pri toliko denarja ne bi znal.. x;)x x:Dx Seveda pa je lahko seksi kdorkoli, kajti ljudje imamo razlicne okuse = ze ce se clovek sam pocuti seksi, postane seksi tudi za druge... :vio:

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

mislim da je ideja popoln moški, popolna ženska bedarija.

x:Dx

če pa se lotim analizirati... je popoln moški takšen ki me čuti v duši in njegove roke na moji koži izvabljajo mravljince, in ravno ta beseda v ravno tem času v meni vzbudi ravno tisto čustvo, katerega občutenje me osreči in izniči del tistega kar nosim v sebi in me onesrečuje. in ravno ta oseba me mora pripraviti do tega da se spreminjam v boljšo jaz in da postane tisto dobro v meni bolj intenzivno in vidno. in ta oseba mora imeti točno določene oči, poteze, glas in energijo, da bi bila popolna, kar pomeni da nihče drugi ne more doseči takšne popolnosti. in v bistvu je lahko zame "popoln moški" samo eden.

xDDx

Kako bi to izledal? Jaz si sploh ne morem predstavlat popolnega človeka. To namreč pomeni, da bi bil univerzalno lep, kar pomeni, da bi bil lep vseeeeeeem ženskam na svetu, simpatičen vsem mamam in vsem prijateljem, ampak ravno zato imamo nekatere za prijatelje druge ne, smo nekaterim všeč, drugim ne- zato ker imamo napake, ki jih nekateri vidijo kot dobre lastnosti, drugi kot neodpustljive napake.

Pomeni, da bi znal super dobro kopat jarke in obvladal računalniške zadevšne.

To, da si TI popoln zahteva, da te okolica tako jemlje, kar te pa nikoli v celoti ne bo, ker imaš po moje ful različne ljudi okol sebe in bi se kaka tvoja lastnost al pa reagiranje v kaki situaciji zdelo enmu kul drugmu pa čist adijo. Sej že tule na forumu vidiš kako so različna mnenja o temi popolnost, kako različna bi šele bila, če bi postal popoln.

Jz ti nekaj predlagam: bodi to kar si in delaj dobro in dobro se ti bo vračalo in počutil se boš POPOLNO... x:Xx x;)x x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ma nimaš kej razglabljat in se spreminjat...(čeprav nekje v skladu z osnovnimi človeškimi načeli je kr v redu da si).

Ampak - kar je popolnost za nekoga je za drugega napaka...Popoln moški boš za tisto/tistega, kateremu boš vzbudil/prebudil močno podobnost z vzorci, ki jih ta oseba nosi v sebi (mal psihoanalize).

Lahko si sicer privlačen širši možnosti ampak globljo popolnost ne moreš vzbujat vsakemu - POPOLNE PA NIKOMUR!

opa :palec:

Če pa že misliš, da je popoln...sigurno sediš na :bomb:...se je treba prašat, če nimaš tega filinga v glavi, da je nekaj tako popolno...verjetno si tako sliko ustvari človek sam v sebi... :sori:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Če pa že misliš, da je popoln...sigurno sediš na :bomb:...se je treba prašat, če nimaš tega filinga v glavi, da je nekaj tako popolno...verjetno si tako sliko ustvari človek sam v sebi... :sori:

hočem reči - popolnosti ni. je izmišljena. ne sprejemam nekih zunanjih določil kaj naj bi bila popolnost. :vragec: ... x:Dx

moški- kot ideal je takšen da v meni prebuja določena čustva. ta čustva pa lahko prebudi le tisti, ki ima določene lastnosti- torej kot je napisala nataša prebudi moje vzorce.

beseda popolnost je torej bedarija.

obstaja pa popolnost kot usklajenost vzorcev- da se doseže določeni vtis v človeku, da tadva prideta skupaj in se opravi določena življenjska naloga.

sem pa v ljubezenskem afektu x:Dx - bomo videli kako bo jutri :vragec:

ja...jutri...pa day ater jutri... x:Dx

Popolnost je v glavi...hormoni podivjajo, napake so ljubke...celo, če smrči...ti ne gre na živce...vse zgleda :2src:

Aira...na čim-daljši občutek popolnosti... xcheersx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:palec: :palec: ta mi je pa všeč...pregovor namreč...

...zelo odločen in prepričan...ne omahuje...cool :palec: x:Dx

moški- kot ideal je takšen da v meni prebuja določena čustva. ta čustva pa lahko prebudi le tisti, ki ima določene lastnosti- torej kot je napisala nataša prebudi moje vzorce.

hm, hm, hm......... zanimivo, kakšne pa maš ti vzorce??????? xDDx x:Dx

sokrat x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...