Guest sstane 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Popolni moski je tako redek kot NLP za moje pojme!!! Nimaš pojma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astrid 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Moski je popoln 3x:v srcu svoje materev srcu zaljubljene zenske (za homo variante si ne upam trdit)definitivno pa v srcu svoje hcere Citiraj Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 popoln moški ... izklesan, športen, postaven, s smislom za humor, dober kuhar, dober jebač, dober maser, s sexy glasom, razgledan, dober govorec, eleganten, iznajdljiv, šarmanten, .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astrid 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 http://entertainment.tv.yahoo.com/shop?d=a...&photoid=593594 Citiraj Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 popoln moški ... izklesan, športen, postaven, s smislom za humor, dober kuhar, dober jebač, dober maser, s sexy glasom, razgledan, dober govorec, eleganten, iznajdljiv, šarmanten, .... Dobro si me opisala, ni kaj...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 popoln moški ... izklesan, športen, postaven, s smislom za humor, dober kuhar, dober jebač, dober maser, s sexy glasom, razgledan, dober govorec, eleganten, iznajdljiv, šarmanten, .... Heheheheheheheheheheheheheheehehe.... ja saj......... ene par stvari si še pozabila, vendar, če si s tem kar si naštela zadovoljna potem je tudi vredu, kajne..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Dobro si me opisala, ni kaj...... kaj še čakaš? Heheheheheheheheheheheheheheehehe.... ja saj......... ene par stvari si še pozabila, vendar, če si s tem kar si naštela zadovoljna potem je tudi vredu, kajne.....nič pozabila, aja, da mora imeti debelo denarnico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Dober, grem si jo kupit pa s cajtng papirom nafilat, pol pa si pečena..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 pa boš plačeval sladolede in sadne kupe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Teb vedno! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 njami, sem že naročila čokoladno bombo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 A se bova kopala v čokoladi in jo jedla pa lizala drug z drugega? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Trenutno mi je popoln tak, ki mi da dovolj osebnega prostora in casa zame, ki mi ne diha za vrat in spostuje moje ambicije in mene. To se prav, razumljiv in v tem casu do neke mere prilagodljiv.Drugace je pa macona kar dobr napisala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Dober, grem si jo kupit pa s cajtng papirom nafilat, pol pa si pečena..... Zakaj pa cajtngpapir? Pet jurčov zamenjaš po 100 flik pa si na boljšem Pomembna je barva in izgled kartice :$$: Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Trenutno mi je popoln tak, ki mi da dovolj osebnega prostora in casa zame, ki mi ne diha za vrat in spostuje moje ambicije in mene. To se prav, razumljiv in v tem casu do neke mere prilagodljiv.Drugace je pa macona kar dobr napisala to kar si ti napisala, bi še dodala. to je pa čisto resna zahteva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 to kar si ti napisala, bi še dodala. to je pa čisto resna zahteva!Se mi je kar zdelo, da boš še razširila seznam... zato bom še malo počakal..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ja, potrpežljivost bi lahko dodala. pa brez nerganja, kritiziranja, pritoževanja. pa poslušnost je obvezna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Pri dvajsetih dekle sprašujese, kakšen njen bodoči je.Pri tridesetih premišljuje,poizveduje, kaj on je.Pri štiridesetih žalujein oprezuje, kje sploh je x!x Idealen mož je tisti,ki ne pije, ne kvarta,ki pošten je do obisti,ki le ženo rad ima,ki ne sega po tobaku,ki po snažnem le diši,ki podoben ni bedakuin ki ga v resnici ni x!x (iz "MODROSTI ZBRANE IZ VERZOV STKANE") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Pri dvajsetih dekle sprašujese, kakšen njen bodoči je.Pri tridesetih premišljuje,poizveduje, kaj on je.Pri štiridesetih žalujein oprezuje, kje sploh je x!x Idealen mož je tisti,ki ne pije, ne kvarta,ki pošten je do obisti,ki le ženo rad ima,ki ne sega po tobaku,ki po snažnem le diši,ki podoben ni bedakuin ki ga v resnici ni x!x (iz "MODROSTI ZBRANE IZ VERZOV STKANE") Sorry Emily, sam tale tvoj idealen mož je pa malce dolgočasn...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Sorry Emily, sam tale tvoj idealen mož je pa malce dolgočasn...... Nič ni dolgočasen, saj ga sploh ni x!x HVALA BOGU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ...Idealen mož je tisti,ki ne pije, ne kvarta,ki pošten je do obisti,ki le ženo rad ima,ki ne sega po tobaku,ki po snažnem le diši,ki podoben ni bedakuin ki ga v resnici ni x!x [/color] (iz "MODROSTI ZBRANE IZ VERZOV STKANE")Sam takih tipov je po oglasih fuul! Sem samski, star 35. let, nakadilec, ne pijem alkohola, pošten in z izobrazbo. Rad imam naravo in dolge sprehode v dvoje! Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Popolni moski..kwa me s5 opravljate.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taheboo 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Popolen boš takrat ko boš zadovoljen sam z seboj tak kot si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Nimaš pojma hvala sstane!! Sej to vem, da nic ne vem Ti ni treba zdej se prou povdarjat tega no Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 ... dan ... POPOLN MOSKI bi bla jest, ce bi mela...., pa nimam, pa zato sploh ne ubstaja!Evo, zarad mene ne!Aaaaaaaah, a se kle gdaj guvuri o reinkarnaciji? Oooooh, to bi mela za puvedat, to pa ja!Puzdrau - Binga-Bonga Kr sm rekla sm rekla, je tko in nc drugac!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.