Skoči na vsebino

Popolni moski?

El Nino

Recommended Posts

Kr sm rekla sm rekla, je tko in nc drugac!!!

po mojm pa ti tut ce bi mela... ne bi la poplni moski...mas prevelke joske... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 684
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kr sm rekla sm rekla, je tko in nc drugac!!!

Nism presenečen nad tole izjavo. Bedarij sem se pri teb "načital" že v temi "Tito", tko, d me nč več ne more šokirat. Popoln po vojih merilih

x:Dx x:Dx x:Dx

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Nism presenečen nad tole izjavo. Bedarij sem se pri teb "načital" že v temi "Tito", tko, d me nč več ne more šokirat. Popoln po vojih merilih x:Dx x:Dx x:Dx

A jest to? Moski jest? Ti, Nosorgec, naus verjeu, d se tut pedri vame zalubjo, pol mam pa tezave, ne, zato k ga nimam, ne....!!! xrolleyesx x:Dx xrolleyesx :eek: xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

A jest to? Moski jest? Ti, Nosorgec, naus verjeu, d se tut pedri vame zalubjo, pol mam pa tezave, ne, zato k ga nimam, ne....!!! xrolleyesx x:Dx xrolleyesx :eek: xrolleyesx

Dobra reakcija! x:Xx

Včeraj zvečer sem prišel tečen domov in razpoloženju primeren je bil moj post. Prav fino, da si bla zadost pametna, da nisi "zagrabla", sj krega je občasno na tem forumu itak preveč. x^x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Dobra reakcija! x:Xx

Včeraj zvečer sem prišel tečen domov in razpoloženju primeren je bil moj post. Prav fino, da si bla zadost pametna, da nisi "zagrabla", sj krega je občasno na tem forumu itak preveč. x^x

Uprost, kwa nej zagrabm, a? Kreg ne delam jest, mugooooce ga s svojimi skromnimi izjaucami pudzigam, nezavedno, pol vidm reakcijo, ne! xrolleyesx :eek: xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

:palec: no vidiš... x:o)x bonga že ve.

hej :flower: DIANCA :flower: hej

Si sploh n morm z'mislt enga tazgale: Kromperjast nos, tenke douge suhe prste, mejhne vudene uci, smrdljiva douga + gosta brada, suh bres misic, puvesene rame, krive noge, retkolas blont/rdec, uringlni, tetuveranja..... a bo dost? Aja, pa se, ce ma rozasto marelo, k ds pada!!! xsmx

ne rabim hrepenenja, samo da mi ne ruši samozavest in da me ima rad na vse možne načine. :8): :8): :8):

a pa si sigurna, da ti popolni moski ne bi rušil samozavesti.. :8): js priznam, da bi se mi ob "popolni" zenski sibila kolena.. x;)x

a pa si sigurna, da ti popolni moski ne bi rušil samozavesti.. :8): js priznam, da bi se mi ob "popolni" zenski sibila kolena.. x;)x

:palec:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

dvomim x:Dx :inocent: mogoče od strahu :sori: x:o)x .če se šibijo kolena je fajn de poveš...je zraven-hodečemu lažje, si ne misli da je kaj narobe z njim pa tko...blues x;)x x:Dx x;)x

ne priznal ne bi pa nikol.. bi reku, da me zebe :inocent: xDDx pa ful bi se pogumnga delov x:o)x x:px tole s priznanji se je se cist zmeri izkazal kt najslabsa mozna varjanta! xyesx xnckrivx

Popolen moski je skor :flower: ALEF :flower: ker razume vsebarvni humor!

KRAKO + JEDRNATO!

:eek: večbarvni x:Dx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...