nols 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 POPOLN MOSKI = tist, k NIMA NC zenske u seb! phahaha..mors jo met! ksn neandertalc ne bo nikamor prsu. ker brez, da bi vas razumu ne more nic! sam nikol pa ne smes pokazat svoje "zenske".. mors pa skos en mal namigvat na svojo zensko.. sam nikol se ne priblizat tisti osladnosti po kateri (same seb lazete, da) tok hrepenite.. popoln pa si, ko si enkrat zadovoljen sam s seboj (ne glede na vse "malenkosti" katere ti naj bi odstevale tvoje pluske)!pa si naj bodi moski ali zenska!! js sm to soboto srecov popolno zensko! in js zanjo isto.. vse se je zgodil v 10 minutkah. ker hud obcutek! sm neki govoru, da se mi je to ze dvakrat zgodil.. sam zdej u tretje je blo pa se ful bl intenzivno.. pa za razliko od drugih dveh primerov nima tipa! sm kr prec skor uprasu k unidve lisici sta mi sele po 3 tednih povedale.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Oooo popolni moški..skuha dobro papico, postreže, pospravi, razume moj humor..dober organizator, iznajdljiv, neustrašen, ima rad živali - celo ga ne moti pes v hiši in mačke pod odejo..dobro zasluži..ima rad otroke, dober stareš, dober prijatelj in predvsem oh in oh in še enkrat oh...mater dober ljubimec...... In potem se zbudim. Čisto zadovoljna, da dobim vsaj nekaj od tega Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 NOLS mas pa dougo lajtngo! Sele po treh tednih si zvedu, d mata druzga! To se pa ja prec vid! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 moj!Cist takoj! Prvi znaki: Vela za uba, moskega + zensko!1. Sobote + nedele nima casa! 2. V lokalu kr naprej hod u WC, tm pa gleda na mobijo mesidze!3. Pr sexu hoce sam ut zadi!4. Nece n'kol placat kofi, z'to k ze more svoji originalni punci/fantu dostkrat!5. Te ziucno gleda, z'to k hoce vidt pudobnosti!Ce ni dost, ti jih se 10000 nastejm! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 6. Takoj ko pride domov laufa pod tuš.... ?Še kaj? 7. Pa auto kr naenkrat tko rd puspraula! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 NOLS mas pa dougo lajtngo! Sele po treh tednih si zvedu, d mata druzga! To se pa ja prec vid! v prvem tednu u bistvu.. Cist takoj! Prvi znaki: Vela za uba, moskega + zensko!1. Sobote + nedele nima casa! 2. V lokalu kr naprej hod u WC, tm pa gleda na mobijo mesidze!3. Pr sexu hoce sam ut zadi!4. Nece n'kol placat kofi, z'to k ze more svoji originalni punci/fantu dostkrat!5. Te ziucno gleda, z'to k hoce vidt pudobnosti!Ce ni dost, ti jih se 10000 nastejm! samo pri eni je biv samo en znak.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Face..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Oooo popolni moški..skuha dobro papico, postreže, pospravi, razume moj humor..dober organizator, iznajdljiv, neustrašen, ima rad živali - celo ga ne moti pes v hiši in mačke pod odejo..dobro zasluži..ima rad otroke, dober stareš, dober prijatelj in predvsem oh in oh in še enkrat oh...mater dober ljubimec......plus vse tole na moji listi - mora bit tudi športnik seveda! ni nujno, da ma rad otroke, še bolje, če ga ne zanimajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 plus vse tole na moji listi - mora bit tudi športnik seveda! ni nujno, da ma rad otroke, še bolje, če ga ne zanimajo. ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 v prvem tednu u bistvu.. samo pri eni je biv samo en znak.. Mislm, d sm uganla, st. 3 glej, ne! Face..... MICKY A ti pa nimas nc za prpomnt? A ti se misls kle kr zastojn na napakah solat? 8. Kar naenkrat se začne bolj rihtat, dišavit, brit... 9. Diši po ženskem parfumu 10. včasih ima "čudne" , kratke tel. pogovore...11. Ne mara, če prijemaš njegov telefon.12. Skriva svojo elektronsko pošto in OS (če sodeluje na lnf) 13.... Pa tut ce umens, d gresta na vecerjo, je na zlost glih kar jedu! (Zato je pa tolk debeluhou, k morjo pu 2 x vecerjat, ne! Kaksen pa je tak moski, ki nima cist nic zenske v seb? Mi lahko kdo na kratko pove? TRAVESTIT Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ne razlog 3 ampak 4 :xx!: pa ne zato, k bi mi blo problem placat.. pleh picki z veselem placam..placam za tisto kar pac dobim sam pri njej mi pa idin tole ni jasn? k je bla drugac res super punca.pa zdej sm se spomnu kaj sm mislu s 3 tedni.. prva dva tedna sva se sam bl kurla.. bezni pogledi, mezikci.. 2. tedn ksna pijacka.. 3. tedn je pa sam pocl-sva bla non stop skupi.. no in mi je drug dan v 3. tednu povedala. pa u bistvu v 1. hkrat.. ce sm ze zacev govort. no pa k vem, da je ful zanimiv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Binga- Bonga ti si zmešana! No, a bos rekla, d ni res! DOL s TAVESTITI DOL DOL DOL NOLS (Vem, d tvoj nick je ut uzadi SLON, ne!) Vids, pr men neb niti 1 napake najdu, k tko paaaaazm! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 MICKY A ti pa nimas nc za prpomnt? A ti se misls kle kr zastojn na napakah solat? Eh.... saj sm že na svojih skor doktorat naredu....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Eh.... saj sm že na svojih skor doktorat naredu....... Pol pa upustevi to! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Bom. Upam, da me ne začnejo mučit luknje v znanju ....kljub doktoratu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 NOLS (Vem, d tvoj nick je ut uzadi SLON, ne!) Vids, pr men neb niti 1 napake najdu, k tko paaaaazm! js pa mislm, da vem, da ti ves. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 vcasih je bols ne odgovort.. sicer pa vsak odgovor ma svoje sporocilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Kaj pa zate je možatost? Frajerstvo in razbijaštvo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ¸ ... lovi brontozavre in tako dalje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 No ja, konec koncev verjetno tudi za nekatere manj lepe..... Za nekatere. Ne, saj nič tazga, sam k si omenila, da te možatost plaši, jo torej nekak enačiš s frajerstvom itd. Razbijaštvo kot možatost pa se tko hiter izkaže kot neumnost, IQ sobne temperature itd.......Sicer pa se strinjam, da del ženske populacije pada na te finte, ne morem pa ne pomisliti, da tisti bl neumen del..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 tišina je lahko najmočnejše orožje.Ja, a pol nocs vec, d ti slogam, a? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Mick, mene plasi vsaka mozatost, ni vazno kaksne vrste . Vseeno pa ne delam gonje proti moskim. Mi je zal, da sem to sploh povedala. Travestiti me ne ogrozajo (ne plasijo). Mhm. Le zakaj bi ti bilo žal? Verjetno "možatost" v najinem pogovoru ni glih natančno definiran pojem...... Diana, predvsem sem.......moški. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Popoln moški ne obstaja! Moški so kot sekreti Smrdijo ali pa so zasedeni! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Popoln moški ne obstaja! Moški so kot sekreti Smrdijo ali pa so zasedeni! Zanimivo razmišljanje Katrina .. si kdaj ti kaj naredila v smeri, da bi spucala kaki skret?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Zanimivo razmišljanje Katrina .. si kdaj ti kaj naredila v smeri, da bi spucala kaki skret?????? Raje obiščem zasedene so ponavadi že spucani! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.