Skoči na vsebino

Popolni moski?

El Nino

Recommended Posts

POPOLN MOSKI = tist, k NIMA NC zenske u seb!

phahaha..

mors jo met! ksn neandertalc ne bo nikamor prsu. ker brez, da bi vas razumu ne more nic! sam nikol pa ne smes pokazat svoje "zenske".. mors pa skos en mal namigvat na svojo zensko.. sam nikol se ne priblizat tisti osladnosti po kateri (same seb lazete, da) tok hrepenite..

popoln pa si, ko si enkrat zadovoljen sam s seboj (ne glede na vse "malenkosti" katere ti naj bi odstevale tvoje pluske)!

pa si naj bodi moski ali zenska!!

js sm to soboto srecov popolno zensko! :inlove: in js zanjo isto.. xlove2x vse se je zgodil v 10 minutkah. ker hud obcutek! sm neki govoru, da se mi je to ze dvakrat zgodil.. sam zdej u tretje je blo pa se ful bl intenzivno.. pa za razliko od drugih dveh primerov nima tipa! sm kr prec skor uprasu x:o)x k unidve lisici sta mi sele po 3 tednih povedale.. :o|o:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 684
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oooo popolni moški..skuha dobro papico, postreže, pospravi, razume moj humor..dober organizator, iznajdljiv, neustrašen, ima rad živali - celo ga ne moti pes v hiši in mačke pod odejo..dobro zasluži..ima rad otroke, dober stareš, dober prijatelj in predvsem oh in oh in še enkrat oh...mater dober ljubimec......

In potem se zbudim.

Čisto zadovoljna, da dobim vsaj nekaj od tega x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

xsmx moj!

Cist takoj! Prvi znaki: Vela za uba, moskega + zensko!

1. Sobote + nedele nima casa!

2. V lokalu kr naprej hod u WC, tm pa gleda na mobijo mesidze!

3. Pr sexu hoce sam ut zadi!

4. Nece n'kol placat kofi, z'to k ze more svoji originalni punci/fantu dostkrat!

5. Te ziucno gleda, z'to k hoce vidt pudobnosti!

Ce ni dost, ti jih se 10000 nastejm!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

:flower: NOLS :flower: mas pa dougo lajtngo! Sele po treh tednih si zvedu, d mata druzga! To se pa ja prec vid! xsmx

v prvem tednu u bistvu.. xyesx

Cist takoj! Prvi znaki: Vela za uba, moskega + zensko!

1. Sobote + nedele nima casa!

2. V lokalu kr naprej hod u WC, tm pa gleda na mobijo mesidze!

3. Pr sexu hoce sam ut zadi!

4. Nece n'kol placat kofi, z'to k ze more svoji originalni punci/fantu dostkrat!

5. Te ziucno gleda, z'to k hoce vidt pudobnosti!

Ce ni dost, ti jih se 10000 nastejm!

samo pri eni je biv samo en znak.. x;)x

Guest mačona
Oooo popolni moški..skuha dobro papico, postreže, pospravi, razume moj humor..dober organizator, iznajdljiv, neustrašen, ima rad živali - celo ga ne moti pes v hiši in mačke pod odejo..dobro zasluži..ima rad otroke, dober stareš, dober prijatelj in predvsem oh in oh in še enkrat oh...mater dober ljubimec......

plus vse tole na moji listi - mora bit tudi športnik seveda! ni nujno, da ma rad otroke, še bolje, če ga ne zanimajo.

v prvem tednu u bistvu.. xyesx

samo pri eni je biv samo en znak.. x;)x

Mislm, d sm uganla, st. 3 glej, ne! xsmx

Face..... x:o)x xcivx x:Dx

:flower: MICKY :flower:

A ti pa nimas nc za prpomnt? A ti se misls kle kr zastojn na napakah solat?xsmx

8. Kar naenkrat se začne bolj rihtat, dišavit, brit... x:Dx

9. :O: Diši po ženskem parfumu x:px x:Dx

10. včasih ima "čudne" , kratke tel. pogovore...

11. Ne mara, če prijemaš njegov telefon.

12. Skriva svojo elektronsko pošto in OS (če sodeluje na lnf) x:Dx x;)x :inocent:

13.... Pa tut ce umens, d gresta na vecerjo, je na zlost glih kar jedu!

(Zato je pa tolk debeluhou, k morjo pu 2 x vecerjat, ne! xsmx

Kaksen pa je tak moski, ki nima cist nic zenske v seb? xnckrivx Mi lahko kdo na kratko pove?

xsmx TRAVESTIT xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

ne razlog 3 ampak 4 :xx!: pa ne zato, k bi mi blo problem placat.. pleh picki z veselem placam..placam za tisto kar pac dobim :vragec: sam pri njej mi pa idin tole ni jasn? k je bla drugac res super punca.

pa zdej sm se spomnu kaj sm mislu s 3 tedni.. prva dva tedna sva se sam bl kurla.. bezni pogledi, mezikci.. 2. tedn ksna pijacka.. 3. tedn je pa sam pocl-sva bla non stop skupi.. no in mi je drug dan v 3. tednu povedala. pa u bistvu v 1. hkrat.. ce sm ze zacev govort. no pa k vem, da je ful zanimiv x:o)x

No ja, konec koncev verjetno tudi za nekatere manj lepe..... x;)x x:o)x Za nekatere. Ne, saj nič tazga, sam k si omenila, da te možatost plaši, jo torej nekak enačiš s frajerstvom itd. x;)x Razbijaštvo kot možatost pa se tko hiter izkaže kot neumnost, IQ sobne temperature itd.......Sicer pa se strinjam, da del ženske populacije pada na te finte, ne morem pa ne pomisliti, da tisti bl neumen del..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick, mene plasi vsaka mozatost, ni vazno kaksne vrste . Vseeno pa ne delam gonje proti moskim. Mi je zal, da sem to sploh povedala.

Travestiti me ne ogrozajo (ne plasijo).

Mhm. Le zakaj bi ti bilo žal? Verjetno "možatost" v najinem pogovoru ni glih natančno definiran pojem...... x;)x x:)x

Diana, predvsem sem.......moški. x;)x x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...