Ebor 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Raje obiščem zasedene so ponavadi že spucani! Hehehe.. oki, takšna pač si kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Hehehe.. oki, takšna pač si kajne... That`s me Bitch forever! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Cccccccc........... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Ne cccc ksksksksksksksksks Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Cccccc.....vsaka živalca je ukrotljiva Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Cccccc.....vsaka živalca je ukrotljiva Sem rojena krotilka! Kdaj začneva! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Hehehehe.......ne vem zakaj sm dobu asociacijo......"ukročena trmoglavka" Aja......ko se naučiš ubogat! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Hehehehe.......ne vem zakaj sm dobu asociacijo......"ukročena trmoglavka" Aja......ko se naučiš ubogat! Anne&Serge Golon- Angelika ali Angelska markiza če si knjigo prebral, potem veš, da je tak samo naslov. Nikoli ni bila "ukročena" krotila je druge! "Ubogati" le kaj je to? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Najlepše je, ko ženska uboga, pa se tega sploh zaveda ne...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Zanimivo razmišljanje Katrina .. si kdaj ti kaj naredila v smeri, da bi spucala kaki skret??????Ebor, ne se sekerat! Pregovor gre tkole: Moski so kot telefonska kabina, ce je frej, je pa linija zasedena! Ce pa koga zanima, nej si gre ogledat kaksn zenski WC v diskih, no pejte, boste videl lepoto (tudi uporabljeni vlozki se najdejo na vidnem mestu, vse mokro po tleh)! Evo, jest grem skor vedno kr u moski WC! MANTIS MANTIS nehi se jajcat, ce ne bom pocla ut Anne&Serge Golon- Angelika ali Angelska markiza če si knjigo prebral, potem veš, da je tak samo naslov. Nikoli ni bila "ukročena" krotila je druge! :vragec: "Ubogati" le kaj je to? Mam useh 13 knig pa tut 6 filmov posnetih na kaseti Kot ponavadi objavljam RESNO OBVESTILO! Binga-Bonga odpira solo UBOGLIVOSTI! Prijavite svoje punce, zene, ljubice! Ce si moski, pa ne ves, da si, tudi ti se javi, te bom hitro navadla bit moski! MICK EBOR sta ze AUTOMATSK UPISANA!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ebor, ne se sekerat! Pregovor gre tkole: Moski so kot telefonska kabina, ce je frej, je pa linija zasedena! Ce pa koga zanima, nej si gre ogledat kaksn zenski WC v diskih, no pejte, boste videl lepoto (tudi uporabljeni vlozki se najdejo na vidnem mestu, vse mokro po tleh)! Evo, jest grem skor vedno kr u moski WC! MANTIS MANTIS nehi se jajcat, ce ne bom pocla ut Mam useh 13 knig pa tut 6 filmov posnetih na kaseti Kot ponavadi objavljam RESNO OBVESTILO! Binga-Bonga odpira solo UBOGLIVOSTI! Prijavite svoje punce, zene, ljubice! Ce si moski, pa ne ves, da si, tudi ti se javi, te bom hitro navadla bit moski! MICK EBOR sta ze AUTOMATSK UPISANA!!!! Hja glede ženskih WCjev ne vem, jih ne uporabljam...glede ukročevanja mojih punc, žen, ljubic, pa bi rekel takole, raje imam neukročene, tiste, ki jih ukrotim mi postanejo nezanimive......zato jih ne bom vpisal v tvojo šolo BB. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Kot ponavadi objavljam RESNO OBVESTILO! Binga-Bonga odpira solo UBOGLIVOSTI! Prijavite svoje punce, zene, ljubice! Ce si moski, pa ne ves, da si, tudi ti se javi, te bom hitro navadla bit moski! MICK EBOR sta ze AUTOMATSK UPISANA!!!! [/b] Čist zastonj, brez vpisnine, častno članstvo? Kul......Iz roke mi boš jedla, bejbi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Čist zastonj, brez vpisnine, častno članstvo? Kul......Iz roke mi boš jedla, bejbi..... Naučil te bom marš na Drino lala lala..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Najlepše je, ko ženska uboga, pa se tega sploh zaveda ne...... Ženska "uboga" samo takrat, kadar nekaj tudi njej paše. Če ji pa ne paše, pa uboga moški, ne da bi se tega zavedal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ja ja sej jest pa zdej prsla v obdobje k vrjamem da obstajajo normalni tipi In eden izmed teh normalnih bo popoln k bo moj Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ja ja sej jest pa zdej prsla v obdobje k vrjamem da obstajajo normalni tipi In eden izmed teh normalnih bo popoln k bo moj Go for he Liu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ženska "uboga" samo takrat, kadar nekaj tudi njej paše. Če ji pa ne paše, pa uboga moški, ne da bi se tega zavedal... ....no, pa saj v tem je finta, da jo nadmudriš, da ji nekaj paše kar v bistvu tebi paše, pol pa uboga k šus, še ko mi iz roke je na konc uživa zravn, a ni to fajn, pa sva srečna oba.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ....no, pa saj v tem je finta, da jo nadmudriš, da ji nekaj paše kar v bistvu tebi paše, pol pa uboga k šus, še ko mi iz roke je na konc uživa zravn, a ni to fajn, pa sva srečna oba.... Vprašanje, kdo koga "nadmudri" - ženske imamo tako prefinjene tehnike napeljevanja, da moški stori točno tisto, česar si želimo, pri tem pa misli, da jo je on nadmudril. Naivko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Vprašanje, kdo koga "nadmudri" - ženske imamo tako prefinjene tehnike napeljevanja, da moški stori točno tisto, česar si želimo, pri tem pa misli, da jo je on nadmudril. Naivko Na pa smo spet na začetku debate... tralala......Če oba dobita tisto kar si želita sploh ni nobenih vprašanj in ugibanj o nadmudrivanju, kajne... je samo obojestransko zadovoljstvo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ebor, to itak..... Če pa niso srečne, pa jih nadmudrimo, da so.... , ne Binga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ebor, to itak..... Če pa niso srečne, pa jih nadmudrimo, da so.... , ne Binga Heheheheehehe, ma ne vem no, jest nisem pristaš nekega izsiljevanja/nadmudrivanja, ja, ko gre za biznis seveda, samo, ko so pa čustva v igri, se pa tega nebi posluževal.... preveč lahko na ta način zgubiš, preveč škode narediš..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Heheheheehehe, ma ne vem no, jest nisem pristaš nekega izsiljevanja/nadmudrivanja, ja, ko gre za biznis seveda, samo, ko so pa čustva v igri, se pa tega nebi posluževal.... preveč lahko na ta način zgubiš, preveč škode narediš..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Se spomnim enega vica o kmečki dekli, ki je hlapcu rekla:"Pahn me, pahn, če ne bom pa sama padla. Poj bojo pa rekli, da sem k****!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Heheheheehehe, ma ne vem no, jest nisem pristaš nekega izsiljevanja/nadmudrivanja, ja, ko gre za biznis seveda, samo, ko so pa čustva v igri, se pa tega nebi posluževal.... preveč lahko na ta način zgubiš, preveč škode narediš..... Ne bit tko resn. Se strinjam s teboj. Nadmudrivanje, izsiljevanje, tekmovanje.......nima veze z ljubeznijo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 no men se zdi da moški mal že more bit tko....mačo ne glih un frajer, ultrapičkohvatan....sam tko....vsaj jst neb mogla met ob seb enga k bi totalna copata biv, pa k bli čist vsaki moji muhi ugodiv pa me po rokcah skoz nosu pa tko....djed mora bit djed sam definitivno mora znat pokazat tud svojo nežno stran......ampak v primernem trenutku Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.