Skoči na vsebino

Popolni moski?

El Nino

Recommended Posts

Diana :palec: ....čeprav men ta pojem "napeljati" ni najbl jasen......Mogoče ji pa tip le ustreže, ker jo hoče razveselit, zadovoljit, ji ugodit.......saj jo ljubi. Al kako? :inocent:

no men se zdi da moški mal že more bit tko....mačo :o|o: x:Dx ne glih un frajer, ultrapičkohvatan....sam tko....vsaj jst neb mogla met ob seb enga k bi totalna copata biv, pa k bli čist vsaki moji muhi ugodiv pa me po rokcah skoz nosu pa tko....djed mora bit djed x:Dx

sam definitivno mora znat pokazat tud svojo nežno stran......ampak v primernem trenutku x;)x

Hihi, to pa skor za vse ženske velja, tak da sm po svoje kar vesel, da obstaja tud Mickova bl hard al pa rečmo strupena plat. :vragec: x:px Čeprav se mi zdi, da ženske včasih izgubijo al pa nimajo glih izostrenega občutka do kod naj bo djed in do kod nežn itd. pol pa je kasneje joj :C: :V: ipd.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 684
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no men se zdi da moški mal že more bit tko....mačo :o|o: x:Dx ne glih un frajer, ultrapičkohvatan....sam tko....vsaj jst neb mogla met ob seb enga k bi totalna copata biv, pa k bli čist vsaki moji muhi ugodiv pa me po rokcah skoz nosu pa tko....djed mora bit djed x:Dx

sam definitivno mora znat pokazat tud svojo nežno stran......ampak v primernem trenutku x;)x

Ti, kako pa kej avtek????

če se bi mi recimo ob nekem bedastem najstniškem filmu totalno raznežu pa celo škatlo robčkov ponucov :eek: adijo........če pa recimo jst rabim mal crkljanja pa nežnosti pa tud ne maram da je drvo totalno x:Dx ma tko no....sej je res težko mejo postavit, tud od vsajga posameznika je odvisno.....men se zdi da mam to mejo kr dobro postavljeno....pr seb x;)x vem kaj hočem in vem kaj rabim.....in z manj niti slučajno nism zadovoljna

Ti, kako pa kej avtek????

dobr dobr x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

če se bi mi recimo ob nekem bedastem najstniškem filmu totalno raznežu pa celo škatlo robčkov ponucov :eek: adijo........če pa recimo jst rabim mal crkljanja pa nežnosti pa tud ne maram da je drvo totalno x:Dx ma tko no....sej je res težko mejo postavit, tud od vsajga posameznika je odvisno.....men se zdi da mam to mejo kr dobro postavljeno....pr seb x;)x vem kaj hočem in vem kaj rabim.....in z manj niti slučajno nism zadovoljna

Hja no mogoče se pa razneži zaradi associjacije, ki jo je dobil ob tem filmu....

vem kaj hočem in vem kaj rabim.....in z manj niti slučajno nism zadovoljna

Hehe, če tud tvoj ve kaj hoče in rabi in mu to nudiš sta....na konju.....ko nista drug na drugem :vragec: x:Dx

Sicer pa......neb vedu, če je temu čist tko xnckrivx Ker, menim da tud sam precej vem kaj hočem in rabim, rečva raje želim, pa vendar se zaljubljam, ko še ne vem ali mi bo ta oseba to znala, zmogla nudit. Ko si 1x zaljubljen, pa je to potem mal drgač......kompromisi, pogovarjanja, prioritete pa to.....kaj je pomembneje, močneje itd. x;)x

K. Čapek

Čist zastonj, brez vpisnine, častno članstvo? x:px x:o)x Kul......Iz roke mi boš jedla, bejbi..... xsingx

xsmx KOMI CAKAM! xsmx Mars na Drino pa je itak moja najlupsa, si jo skoz prepevam, vids, zacela sma dobr!

Hja glede ženskih WCjev ne vem, jih ne uporabljam...

glede ukročevanja mojih punc, žen, ljubic, pa bi rekel takole, raje imam neukročene, tiste, ki jih ukrotim mi postanejo nezanimive......zato jih ne bom vpisal v tvojo šolo BB.

No dobr, dobr, pol se pa kr ti ubadi s teckami, jest mam ze itak prevec upisanih! xsmx

ja ja sej jest pa zdej prsla v obdobje k vrjamem da obstajajo normalni tipi x:Ix In eden izmed teh normalnih bo popoln k bo moj x:Dx

xsmx hvala, ker tako upostevas moje sloganje, hvala! xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

xsmx KOMI CAKAM! xsmx Mars na Drino pa je itak moja najlupsa, si jo skoz prepevam, vids, zacela sma dobr!

[/b]

Cccccc.......saj on poje tud ono......."na moj k k k k skači skači ska" :vragec: A kak take ukaze naučiš ubogat nas boš tud poučevala? xcivx x:Dx

K. Čapek

x:Dx

Vprašanje, kdo koga "nadmudri" - ženske imamo tako prefinjene tehnike napeljevanja, da moški stori točno tisto, česar si želimo, pri tem pa misli, da jo je on nadmudril. Naivko x8Dx

kdo je zdej naivko xrolleyesx tist, ki to govori in je cist preprican v svoj prov.. ves Emily so razlicne zenske in razlicni moski..

Hmmm a je iz vsega moč sklepati, da si ti popolna ženska Kokica? Kakšna pa je popolna ženska?

:inocent: Popolna ženska? Hm, jaz? V očeh nekoga pa morda res..... x;)x Vem, da sem....zanj. x^x

...tista, ki misli, da je prav to kar moški misli..... :vragec: x:Dx

.......še pred tem ga je pa prepričala, da naj ON misli tisto, kar ONA misli, da je prav.... x:Dx :vragec:

Ja, zdaj mi je pa vse jasno...... presneto, kako je življenje enostavno, če ga razumeš....

Življenje je takšno kot si ga naredimo sami....... x^x x^x x^x

No, sm vedu, da ipak maš smisel za humor x:Dx ..... kar tud mora met popolni moški. x:Dx

xDDx xDDx xDDx Še en popolni moški..........Ebor :palec:

Smisel življenja je največja sreča

:inocent: Popolna ženska? Hm, jaz? V očeh nekoga pa morda res..... x;)x Vem, da sem....zanj. x^x

.......še pred tem ga je pa prepričala, da naj ON misli tisto, kar ONA misli, da je prav.... x:Dx :vragec:

Življenje je takšno kot si ga naredimo sami....... x^x x^x x^x

Ha... ker je tole moja 1000 objava, bi moral, nekaj posebnega napisat, mar ne....

Samo se bojim... glede na to, da ste dobili neko sliko, da sem popolen, da to sliko pokvarim... zato se bom raje zleknil v naslonjač, opazoval dogajanje in modro molčal.....

: [/color]x^x x^x x^x

Ja, kokica, s tole ugotovitvijo se pa tudi jaz strinjam - če ne drugje, na LNF je Ebor najbolj popoln moški: sočuten, dojemljiv, vse razume, vedno ti da prav, čeprav nimaš, ne prepira se z nikomer, ampak reši zadeve na diplomatski način, kjer ni poražencev, ampak so vsi zmagovalci, je športnik, dober kuhar, ljubeč oče, brihten, iskriv, ima smisel za humor (njegova najboljša in najbolj zaželjena lastnost!) spozna se na mnogo zadev, sklepam, da je tudi dober očka... in še bi lahko naštevala...

Ja Ebor, s katerega planeta si se vzel x?x x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...