kokica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Torej popoln x!x hehehe, če si misliš....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 hehehe, če si misliš....... Pri vodnarju je vse poplno... Tud napake... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Pri vodnarju je vse poplno... Tud napake... Ma, fant, potem si pa res popoln...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Pri vodnarju je vse poplno... Tud napake... ...po pa svizec zavije čokolado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Kvaj s tabo...ribe smo the best To se da reči še drugače. Ribe niso dbest za vse, to sem prepričan. Prepričan pa sem tudi, da se ribe vse. V ribah so menda združene lastnosti vseh znamenj, torej tudi nekaj vodnarjevega. Kolk sem se vedno zabaval, ko so poskušali uganiti moj znak, pa ponavadi naštejejo 6-7 znamenj, a nobeno od tega RIBE.... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 To se da reči še drugače. Ribe niso dbest za vse, to sem prepričan. Prepričan pa sem tudi, da se ribe vse. V ribah so menda združene lastnosti vseh znamenj, torej tudi nekaj vodnarjevega. Kolk sem se vedno zabaval, ko so poskušali uganiti moj znak, pa ponavadi naštejejo 6-7 znamenj, a nobeno od tega RIBE.... Sej se zajebavam.Vsak človek ma svoje dobre lastnosti pa slabe.Tut čej jezus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Sej se zajebavam.Vsak človek ma svoje dobre lastnosti pa slabe.Tut čej jezusKaj misliš, da jaz ne? Zajebancija mi je stil življenja... (Pa kaj potem, če je vse res!) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Piko, a jst uganem, kaj si? Evo, zihr si riba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Piko, a jst uganem, kaj si? Evo, zihr si riba. Zato pa tebe ne sprašujem takih reči, še posebej, ker nanje namigujem Pa še sreča, da nisem popoln moški. To bi bilo res hudo.V takem primeru bi celo tvegal, da bi bil kot popoln moški všeč Bongi-Bungi.To bi pa bilo sranje! (Seal, moje sožalje) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ...po pa svizec zavije čokolado Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Popolni moški , sanje Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 dobr bi blo, če bi končno kdo definiral, katere lastnosti veljajo za popolne, in kdo je avtoriteta, ki je tako določil? Potem se pa lahko gremo popolne moške in dekleta Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 popolnost je v vsakih očeh drugačna....popolnost je iluzija.....popolnost ne obstaja....... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Vsake oči imajo svojga malarja. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. december 2005 Avtor Prijavi Deli 22. december 2005 mah popolni moški je tak moški, ki verjeti ali ne, zasluži več kot lahko njegova ženska zapravi... popolna ženska je ženska, ki ulovi takega moškega... simpl, zdej pa veselo na delo... ko boste do tega priplezali se ne boste več spraševali kaj je popolni moški ali popolna ženska hihi vsaj js sem se nehal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 mah popolni moški je tak moški, ki verjeti ali ne, zasluži več kot lahko njegova ženska zapravi... popolna ženska je ženska, ki ulovi takega moškega... simpl, zdej pa veselo na delo... ko boste do tega priplezali se ne boste več spraševali kaj je popolni moški ali popolna ženska hihi vsaj js sem se nehal To ni popolnost, to je samo uspešnost... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 mah popolni moški je tak moški, ki verjeti ali ne, zasluži več kot lahko njegova ženska zapravi... Hahahaha.... Čeprav ne štekam glih kako bi naj ženska proti moji volji zapravljala moj denar? Nisem škrt sicer, rad kaj podarim, razveselim svojo bejbo, sam s svojim denarjem razpolagam sam oz. se zapravlja v skupne namene samo z mojim soglasjem, strinjanjem in basta. Če bi začutil, da me pa želi "izkoriščat", pa ji lahko samo pokažem kje so vrata, če sama neb slučajno našla do njih..... Ekola, zdej pa nism popln moški..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 dobr bi blo, če bi končno kdo definiral, katere lastnosti veljajo za popolne, in kdo je avtoriteta, ki je tako določil? Potem se pa lahko gremo popolne moške in dekleta A imaš ti slab spomin al pa površno bereš? Saj sem napisal - moraš bit Vodnar, pa si popoln! Vse ostalo ni pomembno! Moje mišljenje o popolnosti Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Hahahaha.... Čeprav ne štekam glih kako bi naj ženska proti moji volji zapravljala moj denar? Nisem škrt sicer, rad kaj podarim, razveselim svojo bejbo, sam s svojim denarjem razpolagam sam oz. se zapravlja v skupne namene samo z mojim soglasjem, strinjanjem in basta. Če bi začutil, da me pa želi "izkoriščat", pa ji lahko samo pokažem kje so vrata, če sama neb slučajno našla do njih..... Ekola, zdej pa nism popln moški..... O ti ti jeza moška. http://www.shrani.si/pics/anigoril189494.gif Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Popol moski je predvsem tisti, ki ni copata!!! ki se zna postavt za sebe, pa ki trdno stoji za svojimi dejanji. Ki pokaze kar cuti, in ki pove kaj cuti ter kaj si misli.... Pa predvsem je vazn, da je dobr v postli !!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 http://www.shrani.si/pics/00005104190495.jpg Evo na izbiro. ahahahhahahaha Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 A imaš ti slab spomin al pa površno bereš? Saj sem napisal - moraš bit Vodnar, pa si popoln! Vse ostalo ni pomembno! Moje mišljenje o popolnosti aha, tko, pol pa nism daleč od popolnosti, ko mi do Vodnarja manjka samo en mesec Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 http://www.shrani.si/pics/slikauwc190730.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 http://www.shrani.si/pics/slikauwc190730.jpg Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Meni se zdi popolnoma pravilno, kar je Mick povedal. Ne mores skrit pokroviteljstva, kot tista ucitlca, ki je enmu jeznemu mladcu, ki je grozil s pestmi in se ga je bal sam ravnatelj, pokrcljala BUCI BUCI kako si ti mocan...ceprav je tip imel 1,90m in ta pristop je ucinkoval. Le da Mick ni grozil. Po mojem si tip zenske, ki bi odreagirala cisto enako, ce bi naletela na moskega srboriteza. Nic spostovanja. Kaj sele da bi se jih bala kajne, po mojem skoz psihicno dominiras, da je joj.Zelo zelo mimo si udarla mantis. Drugo vprašanje pa je, zakaj bi se pa mogla moških bat. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.