Indy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Pa predvsem je vazn, da je dobr v postli !!!! e babe babe....kva pa ve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 A veš, tkole ocenjevat ljudi, kakšen je kdo, mislim da je težko. Z mojega vidika jest v zadnjem času sploh ljudi ne ocenjujem več, kajti vsak je na svetu z določenim namenom. Vsak od nas se mora naučiti določene lekcije. Tisti, ki so pač recmo temu "drugačni", se še niso naučili lekcij. Žal je pač tako. Namesto nikogar ne moremo živeti, odločati, še najmanj pa učiti, čeprav bi včasih radi, ker določene stvari vemo. Kar se pa tiče, da nisem doživela, da bi imela grobijana v hiši...., ja res ne, vendar je blo pa moje otroštvo..., no ja o tem ne bi debatirala. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Opravičilo sprejeto. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ...popolni moški... " JA ŽELITE PROSIM" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Indigo oglej si v šali dneva, moj zadnji post, pa boš videl kakšen je popoln moški....... Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Indigo oglej si v šali dneva, moj zadnji post, pa boš videl kakšen je popoln moški....... He he...malenkost... ...pomoje je Sizifu bol...hehe Za tiste predstavnice "lepšega" spola ki ne vejo (ker so pač v osnovni šoli plonkale) kdo je Sizif je tukaj razlaga: Za kazen za njegove grehe proti bogovom, je bil Sizif vržen v Tartar med največje grešnike. Tam je moral za kazen valiti ogromno skalo na vrh hriba. Vsakič, ko je pririnil skalo skoraj na vrh, pa mu je le-ta ušla in se skotalila na vznožje. Tako kazen bo, po grški mitologiji opravljal celo večnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 zame: popoln moški.........ki se zna od srca nasmejat,ki razume šalo..... ....ki zna ob prejemanju tudi vračati...... .......ki se zna za marsikoga žrtvovati.... ..... ki je preprosto zakompliciran kot sem jaz sama..... ......ki ne skriva solz....... ...ki pozna prave vrednote življenja in ki zna zlagati tiste ,majhne kamenčke v ...... hmmm mislim da bo dovolj...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ...popolni moški... " JA ŽELITE PROSIM"to pa sploh ni res....da je popoln moski tak.... jaz sem ze povedala, kak je zame popoln moski....sploh zadnja poved mi je zelo vsec Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 zame: popoln moški.........ki se zna od srca nasmejat,ki razume šalo.........ki zna ob prejemanju tudi vračati.............ki se zna za marsikoga žrtvovati......... ki je preprosto zakompliciran kot sem jaz sama...........ki ne skriva solz..........ki pozna prave vrednote življenja in ki zna zlagati tiste ,majhne kamenčke v ......hmmm mislim da bo dovolj...... hja....velke batine pa nis omenla...sam tok sm te spomnu... to pa sploh ni res....da je popoln moski tak.... zajebancija Liu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 hehehe to vključuje paket itak sam po sebi....hahahahaha a ti mene poznaš ne? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 hehehe to vključuje paket itak sam po sebi....hahahahahaa ti mene poznaš ne? Ne.Pojma nimam kdo si.Brez zajebancije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 zajebancija Liu se ve Indigo ja Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 oki...sej to je bil le izgovor,da te še mal bližje zagrabm....ops potipam..mmmmmmmmmm Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 oki...sej to je bil le izgovor,da te še mal bližje zagrabm....ops potipam..mmmmmmmmmm Uf...tle smo pa že na fizičnmu kontaktu to pa stane.....gledanje jest častim......če maš 3 vile u Lj eno u Portorožu pa še ene 15 po širnem svetu, pa čej fotr naftni mogotec...no problemo... ...ns Indigcov je tolk mav da stanemo hehe Indigo aut....dost je blo.....ribe,smetišče,prfoksa od 200 kil... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hahahahaha mam še več......ne sprašuj...))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hahahahaha mam še več......ne sprašuj...))))) Breskvica hir i kam aja sej si češpljica...sorči hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 kukuc...sem se nalopatala uhhhh prišla nazaj ku sneženi mož..pa še dolg sprehod s kuziko..ojej je pasalo....Zunaj snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii norooooooooooo:)))**** Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomas 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Stari, nihče ni popoln moški za vsakogar.Ko najdeš tapravo oz. si jo že našel boš morda za njo skoraj popoln.Popolen moški si lahko nekomu, ki v teb opazi posebneža, izjemnega človeka, kar pomeni, da te poleg izgleda ocenjuje tudi po karakterju. To pa so želje vsakega moškega. Igraš lahko nekaj časa, v nedogled pa to ne gre, zato bod to kar si in bo cool. Če si ji cool, si ji, al ji pa nisi. Citiraj Losing my religion Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 jas sem svojega popolneza nasla.. pa vem, kr ga poznam ze dalj casa, da niti priblizno ni popoln.. ampak najini energiji skupaj dobita pridih popolnosti.. to pa je to, kar jas v lajfu iscem.. da z nekom, torej v dvoje postanes popoln.. ne da si popoln sam zase.. kr ce je tak, pol si sam sebi zadostn.. ce pa ti kaj manjka, kar ti lahko da kdo drug, pa ni tak..ajdek drugace pa najbol je po moje popoln tisti, ki je to, kar v resnici je. Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 jaz sem s vojim moškim zadovoljna. ni popoln, je pa zelo blizu - zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomas 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Hm, ja sem malo razmisljal, o tem kaksen naj ratam, da bom popolni moski. Malo sem razmislil, in ugotovil da sploh ne vem kaksen naj bi ta bil. Torej (predvsem zenski del foruma) predloge sem.Aries-Libra-Scorpio En dober pregovor obstaja: Poloplnega človeka ni, ko pa se zaljubiš pa ta oseba postane popolna Moški razmišljamo drugeče kot ženske. Torej, če bi moški znal brat ženski misli, bi bil praktično popoln Citiraj Losing my religion Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Ja, če bi se seveda po njih tudi ravnal....... :shuriken: Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Ja, če bi se seveda po njih tudi ravnal....... :shuriken: Moški se morjo ravnat po nas, drgač so copate ! Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 popoln moški..... hm..... ne ne .. težka... morda primer popolne ženske.... http://www.moj-album.com/slike/545635/u1ruc6QE0xCFngGP.jpg Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 mislm, da je bolj pomembno, da je moški pravi moški kot pa popolni, popoln je lahko vsak, pravih pa je malo, zmerej več je "pičkic" (se opravičujem na izrazu) ampak tko je, sami softiji,mehkužci,pederčine,NEsposobneži... ah, brez jajc... se mi smilte ženske Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.