Skoči na vsebino

Popolni moski?

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 684
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

AIRA - ko bi videla moj nasmeh, ko sem to prebral!!! x:px

( šminka na sliki ti paše)!!

jaz se tudi režim x:Dx ...

nimam šminke. zdi se mi da sem s šminko kot klown :xx!: imam pa oči naličene pa trepalnice in to, to ful rada poudarjam x:)x

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane

sokrat

Ti si še pa res rosen. Ali ne veš, da ženske ustnice po strastnem poljubu izgledajo kot našminkane x:Xx x^x x:Dx

sokrat

Ti si še pa res rosen. Ali ne veš, da ženske ustnice po strastnem poljubu izgledajo kot našminkane x:Xx x^x x:Dx

a ne zgledajo totalno mokre......... pa malo povečane??? x:Dx

a govoriva o istih ustnicah?? x;)x

Popoln moški... x?x ...odvisno...kakšne namene imaš z njim... x;)x x:Dx

Če ga misliš omožit...ni dovolj, da sam dobr zgleda... x;)x

Če imaš v mislih avanturo...pa je druga zgodba... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

...ojoj, Contesa, če so tvoji kriteriji tole, potem se pa naredi že kar kmalu selekcija, hja no, pri 3/4 normativov bi verjetno prišel skozi x:Dx , idealen pa prav gotovo vem, da nisem x:Ix , pa se s tem sploh ne obremenjujem x^x , aja...ne bi šlo Contesa, ker jaz pa nisem rad na soncu, še posebej, če moram biti pri miru x:Dx x:o)x .....lep dan x:)x :palec:

Ajde se jaz.. x;)x Da napisem svoj "ideal"... x:px

Rjavi do temno rjavi do temno rjav lasje, modre ali zelenkasto modre oci, visji od 187cm - ker rada nosim pete, lusten, lepo telo- ne maram ful nabildanih, ampak so mi vsec trebusne misice in lepa ritka, oblacenje sportno elegantno, prijazn s smislo za humor in seveda inteligenten, da se imava vedno kaj za pogovarjat.

Na sreco je moj moz tak kot sem napisala, le da ima zeleno,modro sive ocke z rumeno obrobo. Ne vem kako je to ratalo, ker v druzini nima noben takih oci in tudi drugje jih nisem videla ( ne fantje, ni postarjev x;)x ), ampak meni je ful simpaticno..

x:Dx x:Dx x:Dx

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Zanimiva tema... v osnovni soli, smo deklice sanjale o nekom, ki bo zasedel nas srcek in takrat mi je bilo prioritetno kako izgleda.. zelela sem si, da bi moj fant.. ali kasneje moz , bil od mene starejsi najvec eno leto.. imel lepe rjave oci, dolge trepalnice, lepe zobke, cutne polne ustnice, ki znajo dati fantasticen poljub.., ter imet lepo postavo.. Zelja se mi je izpolnila.

Z leti pa se nasi kriteriji spreminjajo... sedaj v tem trenutku, bi pozornost dala predvsem na notranjo lepoto cloveka, na empatijo... in na iskrice v oceh, kemijo ob dotiku, .... :2src:

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Visok najmanj 182cm,če ne več(sem sama zelo visoka x:Dx ) skladne postave(ni nujno, da je full nabildan-ampak mišice morajo biti čvrste x:px ) Lasje(od svetlo rjavih-do temnih),učke(hm,najlepše so mi modro-sive,zelenkaste),lepi zobje,čutne ustnice,lepe roke(to mi je zelo pomembno),manj poraščen(gladko, mi je najbolj všeč x;)x )ten mi ni tako pomemben(ne maram peg ali zelo svetle polti, ki na soncu pordi :xx!: )pomembno mi je, da ima smisel za modo(tako za svoja oblačila kot tudi za moja),prijeten sogovornik(se da z njim pogovarjat o čemerkoli :palec: ),estet,delovati mora rahlo nedostopno in vzvišeno(do drugih),poznavanje in uporaba bontona! x:Dx To pa mislim, da bi bil kar hiter in površen opis! x8Dx

Da se malo držimo teme,a ne,Boris?! x:)x

Contesa lepotička draga,

pa ti si opisala mene!!!!!!!!!!!!!! x:Dx x8Dx x8Dx

sokrat

mora imeti take očke ki se smejčkajo v smislu- poznam te, vem kaj misliš... (ne temne latino okrogle) ampak take bolj podolgovate, če so zelenkaste toliko boljše. roke morajo biti velike, tople in suhe... ne vlažne bljak...takšne ki bi jih hotela prijeti in ( ful rada stiskam moške palce x:Dx ) in se igram z laski, ki naj bi bili daljši, gosti in temni. telo mora biti takšno da se počutim varna- torej suhci odpadejo :xx!: - mišice obvezno x:Dx . ne sme biti preveč kosmat x:Dx !!! ravno prav. mora imeti poseben moški vonj- ne parfum! :xx!: bljak. Mora ....dišati po seksu x:Dx

Obožujem svetle barve na moškem... puloverji, spodaj pa gola koža x:px recimo. absolutno ne sme biti polizan, takšen da preveč skrbi za svoj videz. mora biti sproščen, naraven, neobremenjen.... takšen ki rad potuje in... izkušen! naj se ne podreja preveč normam, naj bo bolj svoboden in samosvoj... ampak ravno toliko prizemljem, da jaz ob njem ne odfrlim...

x:px xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...